Woseba

Odolanów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 196 ocen.

Opinie o Woseba

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba

J91

To Chyba dobrze,ze Kolezanka moze pozwolic sobie na sluchanie muzyki, kiedy Ty walczysz o zrobienie chociaz 50 ciu % targetu:-) Piatrz I ucz sie, jakie "luksusy" maja najlepsi. Pozdrawiam zazdrosnego, zawistnego I zaściankowego Cipeusza!

Golasek

Żal ściska komuś kto już nie pracuje albo chciałby wejść na ten rewir. Nie pomyślał tylko o tym ze nikt poważny anonimowych wpisów na forum nie czyta :) tez pozdrawiam gorąco

Edyta

@Ala, jeżeli aplikowałaś na to stanowisko, to daj znać, ponieważ oferta pracy widnieje na stronie internetowej firmy ogłoszenie. @Rudy, o jakich zmianach mówisz? Mają może coś wspólnego z naborem pracowników? Zwiększa się zatrudnienie?

Rudy

Po wielkich zmianach które zaszły polecam dzis tego pracodawcę!

Bysiu
@Rudy 20.06.2017 18:05
Po wielkich zmianach które zaszły polecam dzis tego pracodawcę!

Niby jakie zmiany? Opakowania czy kadrowe???

Zażenowany

Widać, że ewidentnie Ci zależy aby Koleżance zrobić "pod górę" skoro fatygowałaś/fatygowałeś się obserwować ją przez 25min. Nie masz nic innego do roboty? Chociaż moim zdaniem to co napisałaś/napisałeś to jest wyssane z palca, a nie, że byłaś/byłeś tego świadkiem. Musisz mieć w tym jakiś cel, żeby kogoś tak oczerniać, ale to jest żałosne i mało smaczne...... fujjjjj :(. A jeżeli Twoja chora wyobraźnia podpowiada Ci, że w ten sposób zrobisz sobie wolny etat i zostaniesz zatrudniona/zatrudniony w firmie to nie tędy droga. A co do warunków pracy i płacy są bardzo dobre. Natomiast co do atmosfery to masz rację, jest bardzo fajna i przyjazna, ale to tylko dzięki temu, że firma nie zatrudnia ludzi Twojego pokroju, którzy by tę atmosferę mogli zepsuć takim postępowaniem jak zrobiłaś/zrobiłeś to powyżej. Szkoda takich zakompleksionych małych człowieczków jak Ty.

Ala

Witam chciałabym zapytać jakie warunki płacy i pracy w Wosebie.Pytam bo widziałam Przedstawicielke na Koninie to nie bardzo się przepracowuje.Dobre 20minut stała pod sklepem i muzyki słuchala,a wizyta jej to jakies 3-5minut.Czyli musi byc u was fajna atmosfera.Pozdrawiam

Godność i sprawiedliwość
@Ala 14.06.2017 12:26
Witam chciałabym zapytać jakie warunki płacy i pracy w Wosebie.Pytam bo widziałam Przedstawicielke na Koninie to nie bardzo się...

Może i stała, może i słuchała. Pytanie czy wiesz jakie standardy panują w firmie Woseba.? Jeżeli nie to nie wypowiadaj się na forum, bo możesz komuś takimi oskarżeniami zrobić krzywdę, a osoba która siedziała sobie w samochodzie i słuchała muzyki mogła mieć albo pracę biurową, albo najnormalnieszą w świecie przerwę, która należy się każdemu pracownikowi zatrudnionemu na umowę o pracę. Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie.

Mówię co myślę

Polecam wysłać CV i w przypadku zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną udać się na spotkanie na którym dowiecie się wszystkiego odnośnie obowiązków, pensji itd. Na goowork przeczytacie opinie osób nielojalnych i nie potrafiących dotrzymać tajemnicy służbowej. Dlatego te opinie pochodzą od osób zwolnionych za niewywiązywanie się ze swoich obowiązków, albo od krętaczy, którzy mysleli, że za nic nie robienie będą otrzymywali 3000 na ręke. Pozdrawiam.

Czech

Ja tego nie wiem. Ja mam doswiadczenie. Interesuje mnie to czy 3000 jest do wyciągnięcia czy nie?

nowy_w_branży

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Czy jest jakakolwiek szansa dostania sie bez doświadczenia ale z doświadczeniem w handlu do firmy Woseba ? Prosze o odpowiedzi

Czech

To znaczy ile płacą ze piszesz marna kasa? Wyżej piszą ze 3000 można mieć czyli ok na dzisiejsze realia m.in. Piły czy kto tu kłamie?

Na szczęście już nie

Nie polecam, ciężka orka słaba marka. Pieniądze marne.

Benek

Ogłoszenie na Piłe na PH się pojawiło. Może mi ktoś coś powiedzieć?

Troszyn

Ile moze zarobic przedstawiciel na Wrocławiu? Jaki klimat?

Grażyna 2

A dlaczego nie ma żadnych szkoleń dla przedstawicieli w Wosebie? Co o tym myślicie?

Grażyna bez wasa

Regionalny przedstawiciel to wyższe stanowisko niż przedstawiciel? Kolego masz przerosniete ego :)

ph

Firma szuka PH na Torun i okolice. Napiszcie czy da sie zarobic 3000 pln netto miesiecznie? Jak z realizacja planow?

Grażyna z wąsem
@ph 22.03.2017 19:44
Firma szuka PH na Torun i okolice. Napiszcie czy da sie zarobic 3000 pln netto miesiecznie? Jak z realizacja planow?...

Myślę, że jest to osiągalna kwota. Ponoć jak wyrzucili Komornikowskiego to wszystkim się polepszyło zarówno co do zarobków jak i warunków na atmosferze kończąc. Z tego co słyszałam, to chłopak co jeździł odchodzi na wyższe stanowisko.

pytanie

Raz piszesz "pisalem" raz "pracowalam" toś ty chłop czy baba? Rozpisujesz się ze niedobra firma a zaraz pisze ze polecasz nie czaje wpisow i takie opinie są g... warte. Slabe... Mnie interesuje oferta na ph na Wrocław. Ktoś coś ciekawego? Jakie auto? Jaka kasa? Ile godzin średnio dziennie żeby zrobić targety?

BYŁY PRACOWNIK

FIRMA JAK KAZDA INNA NIE WARTO POMAGAC TEJ FIRMIE W ROZINIECIU RYNKU PONIEWAZ ITAK TEGO NIKT NIE DOCENI A PO 2 TEJ FIRMIE NIE ZALEZY NA SPRZEDAZY TYLKO MASZ BYC PUPILKIEM KIEROWNIKA LUB KIEROWNICZKI WTEDY JESTES NIE DO RUSZENIA PS.UWAZAJCIE NA TYCH STARYCH KIEROWNIKÓW KTÓRZY TAM PRACUJĄ ZEPSUCI ŻĄDZĄ JAKBY BYŁA TO ICH FIRMA I OCZEKIWANIA JAK W FIRMIE MIĘDZYNARODOWEJ I TO WSZYSTKO BIEDNY PH MA ZROBIC BEZ DEPUTATU GIFTÓW ITD FIRMA DO PRACY DOBRA ALE JAK WYWALĄ STARYCH KIEROWNIKÓW A WEZMĄ MŁODYCH I AMBITNYCH A WTEDY SZCZEZE POLECAM KAZDEMU

Pupilek
@BYŁY PRACOWNIK 16.11.2016 20:06
FIRMA JAK KAZDA INNA NIE WARTO POMAGAC TEJ FIRMIE W ROZINIECIU RYNKU PONIEWAZ ITAK TEGO NIKT NIE DOCENI A PO 2 TEJ FIRMIE NIE Z...

Nie zgadzam się- może dlatego że napisałbym rządzą i szczerze przez "rz";) Odnośnie giftow czy deputatu nie dziwie się ze nie dostawałes- patrząc na poziom wpisu- zapewne próbowałeś być na sile pupilkiem zamiast na to zapracować i się nie udało. Ja mam i gifty i deputat:) Możesz tylko zazdrościć wypisujac swoje żale ale to nic nie zmieni bo ja nadal będę pupilkiem :)) A Ty... nie :)

Były pracownik
@Pupilek 16.11.2016 22:01
Nie zgadzam się- może dlatego że napisałbym rządzą i szczerze przez "rz";) Odnośnie giftow czy deputatu nie dziwie...

Pisałem to szybko stąd błędy ale nie o to chodzi na tych opiniach tylko O ocenę firmy woseba.Awiec nigdy nie byłem i niechcenia być niczym pupilkiem bo w każdej pracy chodzi o kasę i normalne traktowanie ludzi.Pracowałam trochę czasu w tej firmie jakiś czas temu ,kierownicy ci starzy nie pisze o tych nowych co przyszli niedawno dno zapatrzeni w siebie ludzie nie szanują pH wymagania jak w koncernie i o jakim deputacie ty mówisz 20szt kawy 100g żart lub paczka długopisów na pół roku okazuje się dalej że jest dobrze oprócz sprawnie działającej floty i naprawdę spoko wlascieli to nic dobrego w tej firmie nie ma cofania się w czasie zero pomocy dla pH przez kierowników i tylko pretensje a ci co coś zrobili dla tej firmy zostają zwolnieni bo niepasuja pod względem takim że mają coś do powiedzenia zostają zwolnieni.Tyle praca godna polecenia ale jak wywala niby kier.pani L Pan D,itd stara gwardia byłego dyrektora

Bb

Hahahaa ciekawe kto to wypisuje

Ja

Zakończmy ta "rozmowe" bo zaraz się zacznie straszenie ze po nr IP będą konsekwencje wyciąganie. Tak jak bylo jakiś czas temu ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin

Poruszyłaś bardzo ważny i zarazem bardzo trudny temat.Każdy z nas ma swojego "wybrańca" - niektorzy z nich rzeczywiście są odpowiedni na odpowiednim stanowisku, a niektórzy powinni zostać na stanowisku PH i w dalszym ciągu uczyć się handlu i relacji z ludzmi. (usunięte przez administratora)

Kalina

Już przestańcie "srać" we własne gniazdo, bo to jest żenujące. Inni pracują, chwalą sobie, a Ci ktòrym nie pasuje to normalnie odchodzą. Można?-można!

anonim

(usunięte przez administratora)

Błysk

Li ośmieszasz się! Jeżeli byś rzeczywiście zrobił dla firmy dużo to by z Ciebie nie zrezygnowali. Woseba docenia pracowników, którzy chcą pracować i osiągają dobre wyniki. Lenie, krętacze są nikomu niepotrzebni. I tak na marginesie / jak coś napiszesz to potem to przeczytaj i popraw błędy. WYPIER.... PISZE SIĘ Ą NA KOŃCU , A NIE OM!!!

Błysk
@Błysk 22.10.2016 13:05
Li ośmieszasz się! Jeżeli byś rzeczywiście zrobił dla firmy dużo to by z Ciebie nie zrezygnowali. Woseba docenia pracowników, k...

A jeszcze nie polecam osobno i traktują. Wstyd!!

Ja

Nie wiem jak na Koszalinie wiem jak ba Szczecinie, ale to ta sama także pewnie takie same pomysly;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Vito

Nie znam Pani L, ale na K-linie sporo od innych słyszałem i powiem szczerze, że cieżki temat. Głowa pełna posranych pomysłów.

Ja

Pokazać Ci przelewy?

Aaaaa

Ta podstawa to mam rozumieć ze żart ???? A auto i20 ??? A nie przypadkiem opel corsa ?? Jak wyglada jazda poza godzinami pracy ??? Z góry dzięki ....Proszę o prawdziwe info ponieważ chce zmienić prace i chce otrzymywać wynagrodzenie a nie jałmużnę ...

on
@Aaaaa 19.10.2016 15:53
Ta podstawa to mam rozumieć ze żart ???? A auto i20 ??? A nie przypadkiem opel corsa ?? Jak wyglada jazda poza godzinami pracy...

i20 na bank bo tylko takie zostały .... kasa też taka.... a reszta zależy od Twojej pracy.

Aaa

Cześć zostałem zaproszony na rozmowę do Woseba na pH, czy ktoś może powiedzieć jaka pensja oraz jakie auto konkretnie model auta Startuje na wyżej wspomniane Pomorze wiec nie wiem czego sie spodziewać. Dogadam ze nie jestem pH z pierwszej łapanki i sie zastanawiam czy nie odpuścić sobie .Z góry dzięki za odpowiedz

?
@Aaa 18.10.2016 13:53
Cześć zostałem zaproszony na rozmowę do Woseba na pH, czy ktoś może powiedzieć jaka pensja oraz jakie auto konkretnie model au...

Dostaniesz Hyundai i20, a pensja podstawa (usunięte przez administratora) + premia.

TW

Nic nie poradzimy...

pytanie

A jak wygląda jazda autem sluzbowym do celów prywatnych? Mozna? Ile sie placi i jak rozlicza? Wie ktoś też może czy dają kasę na "wczasy pod grusza"?

kolunio

mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście. jak płacą? wie ktoś?

lol
@kolunio 13.01.2016 19:59
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście. jak płacą? wie ktoś?

Na jaki teren?

lol
@kolunio 13.01.2016 19:59
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście. jak płacą? wie ktoś?

Pracuje w firmie Woseba od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Administracyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, personalnie - szacunek i kultura, sprzedaż - wszystko zależy od terenu i oczywiście zaangażowania.Pensja na dobrym poziomie. Auta dobrej marki i flota, która w przeciagu 10 minut załatwia serwis w razie awarii. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają??? Może co niektórym w głowach się poprzewracało?

pop

Na Gdańsku są dwie kierowniczka jedna blondyna a druga Ruda ta ruda jest fałszywa

Tony

Przeciez wszystko zależy od miejsca pracy. Teren terenowi nierówny tak jak we wszystkich firmach ale z tego co wiem to ph woseba maja ciekawą prace

luki

Profesjonalista wysokiej klasy. Wymagający, ale konkretny, a to chyba najważniejsza cecha dobrego szefa.

nj

Zależy na który region się trafi

lukas

Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.

popo

znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo popracuję

pppp

Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy

danka

byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia

pracownik

jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy

popo

co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot

agi

Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia. Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów. Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.

jg

Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie

haha

Wczoraj :)

popo

Kiedy jedziesz na szkolenie

popo

Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj

jg
@popo 16.03.2015 21:45
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama Za szkolenie płaci firma praca nie je...

No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam

jg

Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki

popo

Panda 2 osobowa

luk

A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu

luk

Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni

pracownik
@luk 15.03.2015 10:59
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni

tankujesz na flote

Zostaw opinię o Woseba - Odolanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba