W firmie rządzi Pani E. Czas chyba się zastanowić Panie W. kto sprawuje władzę nad tym zakładem. Pan E. robi co chce i jak chce. Ludzie z Ukrainy czekają na swoje sprawy miesiącami i płacą swoimi pieniędzmi. Pani jest opryskliwa i niedostępna. W komunikatywie z Panią T.T rządzą wszystkim i wszystkimi. Manipulują i robią co chcą, a szef ślepo wierzy Pani E. Pani E. już czas dać miejsce młodszym ,ambitniejszym i bardziej dostępnym ludziom. Żegnamy.
Ale kim jest ta pani, kierownikiem/managerem czy o co chodzi? Zgłaszał to ktos z was skoro takie problemy czy tylko anonimowo narzekacie
Jestem zainteresowana pracą na stanowisku laborantki. Jest u nich na stronie jedno ogłoszenie na te posadę. Tam napisali, że praca jest na zmiany. Wiecie, ile jest zmian w laboratorium? I czy one obowiązują pon - pt czy także w weekendy/
Dobre zarobki
Taki spokój na wątku w sytuacji kiedy firma w restrukturyzacji to niepokojące. Może ktoś ma aktualne info?
Mleczarnia nie płaci już od kilku lat, ma pełno długów i nic sobie z tego nie robi. To jest najgorsza mleczarnia w polsce pod względem traktowania innych ludzi. Dziwne że to jeszcze stoi.
Powiedz komu nie płaci od września 2019 kiedy rozpoczęła się restrukturyzacja ? Wymień 1 osobę która nie dostała wynagrodzenia. Mleczarnia od roku pracuje na pełnych obrotach i robi 900 ton sera co miesiąc. Znajdź jednego nie zadowolonego pracownika
Tam jest (usunięte przez administratora) jakich mało .poutwarzaly się grupki ludzi którzy (rządzą) a zwykłego pracownika traktują jak śmiecia. Powiedz "nie" a już jesteś zastraszany zwolnieniem i obcięciem pensji.(usunięte przez administratora).ale żeby wiedzieć co tam się dzieje to trzeba tam poprostu być
A to że zabiera ludziom co miesiąc pieniądze za nic to się nie liczy? Masz 16.60 na h i niech Ci zabierze 500 to jaka to wypłata jest?
Jak jest z pakietem medycznym w Ostrowia Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
Firma nie posiada dodatkowego pakietu medycznego. Do podstawowego zgłoszenia rodziny do ubezpieczenia zdrowotnego nie ma najmniejszego problemu. Należy wypełnić tylko wniosek. zapraszamy do kadr.
Dzień dobry Czy ktoś z Państwa poradził sobie z odzyskaniem należności od firmy ostrowia z.o.o.? Prosze o informacje jak mozna odzyskać od nich zaległe pieniądze. dziękuje Krzysztof.
Niepokojące informacje dowiaduje się. Przymierzałem się aplikować ale tzreba to przemyśleć.
To zalezy na jakie stanowisko Pan chce aplikowac, dla specjalistow zawsze jest szansa na zatrudnienie.
Przestrzegam przed Ostrowia ! Firma jest na skraju bankructwa! Aktualnie otwierają nową spółkę aby uciekać przed wierzycielami oraz wypłata wynagrodzeń pracownikom ! Jedno wielkie oszustwo ! Należności z tytułu wynagrodzeń są nie do ściągnięcia !
Witam. Pomogę odzyskać dług od firmy Ostrowia, firma jest nam doskonale znana. Posiadamy alternatywne metody odzyskiwania długów. Zapraszam do kontaktu pod numer 517-798-607, tam omówimy szczegóły. Rozmowa jest niezobowiązująca.
Tyle już nakradłem że z tego nic nie będzie. Krasivaja Ukraina !
Ostrowia Sp. z o.o. to ukraiński (usunięte przez administratora) i dziadostwo. Nastąpiła kolejna zmiana dyrektora, firma tonie w długach, brak środków na bieżącą działalność, pracownicy czekają na swoje wynagrodzenie po 2-3 miesiące! Łamane prawa pracownicze, zero szacunku do człowieka. Dno totalne, omijajcie z daleka.
Tak w tej firmie można liczyć na podpisanie umowy o pracę, ale co z tego jeśli zapisy umowy nie są przestrzegane, przede wszystkim chodzi o terminowość wynagrodzeń. Pracodawca płaci wtedy kiedy chce.... a pracownik ma o nic nie pytać tylko pracować, bo jak pyta to jest złym pracownikiem. Totalne poddaństwo. Oni ustalają swoje prawo, nie interesuje ich prawo pracy w polsce, robią to na ukrainie - czyli samowolka totalna. A jak ci nie pasuje, to nie musisz pracować.
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Płacić wypłaty by mogl
UWAGA NA TĄ FIRMĘ. Jeżeli chcesz zacząć z nimi współpracować to przygotuj się na to że będziesz ich sponsorem. UWAGA !!!! NIE PŁACĄ !!!!!
Jak się pracuje w Ostrowia Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ostrowia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.