Cześć. Czy ktoś pracuje w Berlinie przy produkcji części optycznych? Proszę o informacje
Ta praca wciąż jest aktualna a mamy już 17,02,2023, nie wiem czemu jeszcze nikt tam nie pracuje, warunki finansowe nie najgorsze, czyżby były niższe niż w ogłoszeniu czy też wymagania niemieckiego pracodawcy są za wysokie? Aplikowałem tam wiec jesli ktoś coś wie to poprosze o info
Dzień dobry, Szukamy tam osób, które szukają zatrudnienia na stałe. W zeszłym roku zatrudniliśmy ponad 50 pracowników. W tym roku kontynuujemy współpracę z niemieckim pracodawcą i szukamy kolejnych kandydatów - dlatego ogłoszenie jest wciąż dodawane. Pozdrawiamy serdecznie, Walter-Fach-Kraft Personal GmbH
Czy umowy są bezpośrednio z pracodawcami, czy w każdym przypadku umowy są podpisywane tylko z wami?
Umowa podpisywana jest z nami, natomiast po czasie pracownik może zostać zatrudniony bezpośrednio u pracodawcy.
Cześć wszystkim, czy ktoś z was pracował jako operator wózka widłowego w centrum recyklingu w Gerze?
Dzień dobry, W razie gdyby nie uzyskał Pan od nikogo odpowiedzi prosimy o skontaktowanie się z nami. Jeżeli któryś z naszych pracowników w Gerze wyrazi zgodę to skontaktujemy go z Panem, abyście mogli porozmawiać o warunkach pracy / zamieszkania. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
@Pracodawca skontaktowałem się z Państwa biurem we Wrocławiu. Po krótkim naświetleniu sprawy, dostałem informację "skoro się z Panem nie skontaktowaliśmy, to oznacza, że odpowiedź jest negatywna". Pan nawet nie zapytał się o moje nazwisko. Chyba odpuszczę sobie, patrząc na Państwa podejście. Pozdrawiam.
Dzień dobry, Nie pytamy o nazwisko, jeżeli można znaleźć Pana w bazie po numerze telefonu. Na odpowiedź od naszego biura czeka się 3-4 dni i zwykle o tym informujemy. Jeżeli nikt w tym czasie nie zadzwoni oznacza to, że CV zostało rozpatrzone negatywnie lub oferta jest już nieaktualna. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
@pracodawca to dlaczego zapraszali mnie Państwo do kontaktu w poprzedniej wiadomości? Pozatym jestem przekonany, że spełniam wszystkie wymagania podane w ogłoszeniu. Wasza strata;) Cała ta wymiana zdań z Państwem jest dla mnie nie poważna i nie na miejscu. Nie pozdrawiam.
Drogi Panie, O ogłoszenie pytał Pan w grudniu ubiegłego roku, wtedy też zaprosiliśmy Pana do kontaktu. Ogłoszenie jest od miesiąca (mamy luty) nieaktualne i niepublikowane, zatem domyślam się, że dlatego otrzymał Pan odpowiedź o aplikacji rozpatrzonej negatywnie. Możemy sprawdzić dla jasności, kiedy Pan dzwonił. Jeżeli miało to miejsce pod koniec stycznia to musi Pan przyznać, że "nieco" spóźniony ten kontakt. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
@pracodawca ogłoszenie od miesiąca nie aktualne... Po raz kolejny się Państwo mylą. https://www.gowork.pl/oferta/operator-wozka-widlowego-m-k-w-centrum-recyklingu-042,6XKR8WDMSStYw6NtyX0yiT,gera?utm_source=gowork&utm_medium=mailing&utm_campaign=oferty&utm_term=5&utm_content=title_v1_rekomendowane&subid=b3e6e238-6f4f-4e06-b0db-3d6d93204bc1 tu jest link do ogłoszenia o którym rozmawiamy. Rozumiem, że gowork automatycznie może "odświeżać" ogłoszenia, ale nie wiedzieć jakie oferty się ma na profilu to dla mnie kompletny brak kompetencji. Nie mam zamiaru się przekomarzać i wykłucać kto ma racje. Mam nadzieje tylko, że moje koleżanki i koledzy wyciągną wnioski po naszej dyskusji. Dziękuję za informację i Pozdrawiam.
Drogi Panie, W powyższych wiadomościach nie poleca Pan współpracy z naszą firmą, ponieważ pracownik podczas rozmowy telefonicznej nie zapytał Pana o nazwisko tylko od razu odpowiedział, że Pana aplikacja jest rozpatrzona negatywnie. Wyjaśniłem, że w pierwszej kolejności wyszukujemy w bazie po numerze telefonu i tak się stało w tym przypadku. Teraz wspomina Pan i załącza ofertę, która niewygasła. Oczywiście jest to błąd techniczny, ale niezwiązany z problemem o którym wspomniał Pan na początku. Rozmowa kręci się w koło, choć sedno zostało już przez nas wyjaśnione. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
To ja jestem Chetny.Chcialbym aplikowac na operatora koparko ładowarki.Duze doswiadczenie na koparkach, uprawnienia polskie i niemieckie, ostatnio 8 miesiecy przy budowach zbiornika i kanalizacji w niemczech rejon Hesjii na koparce z sysyemem 3d.Z językiem nie mam problemow
Dzień dobry mam pytanie czy macie oferty pracy dla prostowacza aluminium metodą Tig,takowy zawód prezentuje, pozdrawiam ????
Najprościej jest aplikować wysyłając CV na nasz adres e-mail: info@walterfachkraft.pl Czas oczekiwania na rozpatrzenie wynosi 3-4 dni. Jeżeli nikt się nie skontaktuje w tym czasie oznacza to, że nie mamy oferty, która pasowałaby do Pana/Pani profilu.
Tak jak w przypadku Pana powyżej. Najprościej jest podesłać CV na nasz adres e-mail: info@walterfachkraft.pl Dlaczego? Nawet jeżeli obecnie nie rekrutujemy to możemy złożyć zapytanie do niemieckich oddziałów lub partnerów.
Witam. Jestem zainteresowany pracą jako operator Wózka Widłowego wysokiego składowania, ewentualnie czołowego, mam ponad 15lat doświadczenia, posiadam udt na wózki platformowe,nożycowe, czy jest jakaś oferta pracy w okolicach Wrocławia? Pozdrawiam
Dzień dobry, czy szukaja państwo do pracy tylko osoby z doswiadczeniem? Szukam pierwszej pracy dla siebie ;)
w zaleznosci od stanowiska poszukujemy osob z doswiadzceniem a takze zmotywowanych do pracy chetnych do nauki nowych zadan. Prosze przeslac swoja aplikacje na info@walterfachkraft.pl
Dzień dobry.. Szukam pracy we Wrocławiu. Mam doświadczenie w branży produkcyjnej, pakowanie,montaż, kontroler produktów,mam uprawnienia na wózki widłowe, wykształcenie średnie. Praca po umowę o pracę szukam, stała. Czy może Państwo coś zaoferować? Dziękuję.
Widzieliście może te ofertę dla lakiernika przemysłowego? Doświadczenie w niej zostało oznaczone jako wymagane. nie doprecyzowano go i w dodatku nie wiem na jakiej stawce się pracuje. chłopak może by się ogłoszeniem zainteresował po prostu. czy warto mu je podesłać?
Witam, niestety muszę wystawić negatywną opinię dla Wrocławia ( nie piszę o Walter-fach-kraft w Niemczech) od trzech miesięcy czekam na jakąkolwiek, pozytywną czy też niegatywną odpowiedź w sprawie mojej kandydatury i nic. Tak nie można traktować ludzi którzy czekają a niestety manna z nieba nie leci. Nie polecam
Tak, jak najbardziej, tylko jak się jest w Polsce to potem problem z wynajęciem mieszkania a pośrednicy zapewniają lokum
Pracuje w Berlinie i jestem zadowolony
Widziałem oferty pracy dla we Frankfurtcie, ile można tam dostać na rękę? Czy zapewniacie noclegi?
Dzień dobry, W niemczech nie da się jednoznacznie określić wartości NETTO, ponieważ zależy ona od Pana/Pani klasy podatkowej. Na tę chwilę wszystkie oferty pracy we Frankfurcie są dla lokalnej społeczności, ponieważ nie zapewniamy zakwaterowania. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
Pytanie do agencji czy jest jakaś oferta pracy u państwa jako Ładowacz nieczystości albo na pracownik porządkowy , sprzątanie ulic itp ?
Dzień dobry Panie Pawle, Szukamy pracowników porządkowych do Frankfurtu nad Menem, natomiast jest to praca przeznaczona dla osób, które są już na miejscu, ponieważ nie zapewniamy zakwaterowania. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
A mogą Państwo podpowiedzieć o jakich stawkach w ogóle mowa?
@PracodawcaWitam Serdecznie pytanie takie szukam pracy jako Ładowacz Nieczystości Lader poprostu mam doświadczenie kilka lat pracowałem w Polsce na tym stanowisku albo Pracownik porządkowy macie Państwo jakieś oferty może z zakwaterowaniem? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Dzień dobry, Szukamy pracowników porządkowych do Frankfurtu nad Menem, natomiast jest to praca przeznaczona dla osób, które są już na miejscu, ponieważ nie zapewniamy zakwaterowania. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
Dwa dni temu na stronie jooble dodano ofertę pracy jako pracownik produkcji narzedzi optycznych. Czy chodzi o firmę Carl Zeiss?
Dzień dobry Pani Aldono, Stanowisko jest podobne do tego w Carl Zeiss, jednak rekrutacja jest do innej firmy.
Cześć, jest tu może ktoś kto pracuje jako handlowiec dla samej agencji? Mam właśnie taka ofertę na teren Wrocławia chętnie poczytam o szczegółach. Jest napisane, że podstawa ma charakter atrakcyjny, więc to nie będzie minimalna? ile więc wyniesie? I czy omówicie zasady prowizji?
Przykro nam, że nikt nie podzielił się z Panem opinią. Niestety oferta jest już nieaktualna.
Dzień dobry Czy możliwa jest praca w okolicach Wrocławia? Posiadam wykształcenie wyższe. Moja biegła znajomość języka niemieckiego też może być atutem ????
Dzień dobry, W tej chwili poszukujemy operatorów CNC we Wrocławiu, natomiast jeżeli chodzi o okolice to szukamy: Księgowej (m/k), Przedstawiciela handlowego (m/k) oraz Dyrektora oddziału (m/k). Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
Nie wiecie czasem o jaki konkretnie hotel w Münster chodzi w tej ofercie dla Elektryka? Piszą o naprawach usterek od 9 do 17. Zastanawiam się przy tym czy po prostu ma się pokój gdzieś w tym hotelu właśnie czy jednak trzeba dojeżdżać? Wygodniej by było jakby wszystko miało się pod nosem, bo więcej czasu wolnego
Dzień dobry, Zakwaterowanie zawsze znajdujemy niedaleko od miejsca pracy - tak aby można było swobodnie dojechać na miejsce. W przypadku pracy w Münster zakwaterowanie jest na terenie hotelu. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
Panie Piotrze, Oferta niestety nieaktualna.
Witam serdecznie Ja ogólnie szukam pracy na terenie Berlina a mój niemiecki jest początkujący..
Dzień dobry Panie Macieju, Niestety bez znajomości języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym nie jesteśmy w stanie zaproponować Panu pracy w tej chwili. Pozdrawiamy Zespół Walter-Fach-Kraft Polska
Przyszłości przewidzieć nie możemy. Możemy natomiast oprzeć się na rekrutacjach z poprzedniego roku, gdzie w środku sezonu pojawiło się ogłoszenie na kelnera/kelnerkę bez języka niemieckiego. Była to jedyna rekrutacja w zeszłym roku zagranicę, która nie wymagała znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
Ja swoja pierwsza rozmowe w rekrutacji mialem po niemiecku. Nie byla trudna rozmowa ale trzeba cos umiec.
Dzień dobry aktualne ogłoszenie w DB przy pociągach
Dzień dobry, Ogłoszenie jest aktualne. Możliwość zatrudnienia od zaraz, jeżeli ktoś mieszka na miejscu. Jeżeli potrzebuje Pan zakwaterowania to trzeba poczekać na nowe zakwaterowania - dotychczasowa pula została wyczerpana. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
Dzień dobry, +48 71 366 60 81 Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
Czy znalazła by się jakaś praca dla pary bez języka?
Dzień dobry, Na ten moment nie posiadamy ofert pracy za granicą bez znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiamy, Walter-Fach-Kraft Polska
Bardzo rzadko, niekiedy w środku sezonu pojawi się taka oferta. Zatrudniamy głównie z językiem niemieckim na poz. B1
Orientuje się ktoś czy są jakieś oferty pracy w Jenie?
Pani Doroto, Rekrutacja nie została wznowiona, natomiast pojawi się prędzej czy później oferta pracy przy narzędziach śródoperacyjnych. Pozdrawiamy Walter-Fach-Kraft Polska
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Walter-Fach-Kraft Personal GmbH - Wrocław
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Walter-Fach-Kraft Personal GmbH
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Walter-Fach-Kraft Personal GmbH?
Zobacz opinie na temat firmy Walter-Fach-Kraft Personal GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 45.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Walter-Fach-Kraft Personal GmbH?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 12 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Walter-Fach-Kraft Personal GmbH?
Kandydaci do pracy w Walter-Fach-Kraft Personal GmbH napisali 8 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Prądzyńskiego 48/1A
- Oli-Tech Przedsiębiorstwo Inżynierii Sanitarnej Łukasz Tomasik
- QLTS Sp. z o.o.
- Prime Tower Sp. z o.o.
- Jarosław Mizera Lokis Perfect Sound
- United Horizons Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |