Opinie o Walter-Fach-Kraft

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walter-Fach-Kraft

Pracownik

Ja takze nie polecam tej firmy....co innego mowia co innego robia....nie placa jak trzeba i podatki tez odprowadzaja jak im sie podoba.....Panie we Wrocławiu zenada i totalny brak profesionalizmu....byle by zlapac pracownika.....jedynie co mozna miec przez nich to klopoty a i (usunięte przez administratora) sie zarobi....

Walter-Fach-Kraft
pracodawca

Walter-Fach-Kraft Personal GmbH, niemiecki pracodawca z 20-letnimstażem, zatrudniający pracowników naterenie Niemiec i Austrii. Gwarantujący niemiecką umowę o pracę i dostęp do wszelkichświadczeń socjalnych.




Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko

SORTOWACZ/ PAKOWACZ W FIRMIE KURIERSKIEJ

miejsce pracy: Lipsk, Niemcy





Do Twoich obowiązków należeć będzie:


  • sortowanie/ pakowanie załadunku kurierskiego w magazynie,

  • praca w systemie zmianowym.



Wymagania:


  • gotowość do rozpoczęcia pracy od zaraz,

  • znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym (warunek konieczny).




Oferujemy:


  1. Stałą niemiecką umowę o prace na czas nieokreślony.

  2. Mieszkanie w dogodnej lokalizacji oraz pokrycie 60 % kosztów wynajmu.

  3. Ubezpieczenie socjalne oraz zdrowotne.

  4. Płatne urlopy i premie świąteczne.

  5. Do 200 € za polecenie dodatkowego pracownika.

  6. Możliwość otrzymania zaliczki już po pierwszym przepracowanym tygodniu.

  7. Terminowe i atrakcyjne wynagrodzenie.

  8. Pomoc w zaaklimatyzowaniu się w nowym miejscu pracy oraz gwarancję zakwaterowania.

  9. Bezpłatne ubranie ochronne i robocze.

  10. Kompletna pomoc w załatwieniu spraw urzędowych (zameldowaniu, uzyskaniu korzystnej klasy podatkowej, kindergeldu).

  11. Łatwy dojazd do miejsca pracy oraz pomoc przy organizacji wyjazdu do Niemiec.

  12. Pracę w stabilnej firmie o europejskim zasięgu.



... oraz wiele więcej.
Wyślij CV na adres: >info@walterfachkraft.plAby przyspieszyć weryfikację Twojej aplikacji, w tytule wiadomości napisz na jakie stanowisko aplikujesz.

Jeśli preferujesz kontakt telefoniczny to dzwoń pod numery tel.:


    48 713666081, + 48 713666455.Wszystkie oznaczenia są skierowane do obu płci.

Fahrer

Witam.Chciałbym się dowiedzieć czy po wykonaniu tel.do waszego konsultanta dowiem się coś na temat firmy dla której rekrutujecie? (Chodzi o pracę dla kierowcow C+E Berlin.z zakwaterowaniem.Czy wyjazd w ciemno?dodam że mieszkam130km.od Berlina i 8lat stażu pracy w zawodzie kierowca międzynarodowy.tak że większość firm nie jest mi obca.

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Fahrer 06.02.2018 19:00

Prosimy o kontakt pod numerem 713666081

Jacek

Czy ktoś z was pracował w Porsche ? Na produkcji? Jak jest ?

Smutna
@Kamil 15.01.2018 09:06

Popieram też pracowałam i nie polecam, zwłaszcza współpraca z biurem we Wrocławiu jest na najniższym poziomie, tak w ogóle nie można tu o współpracy mówić, jeszcze raz nie polecam(usunięte przez administratora)przykre

anonymous
@Kamil 15.01.2018 09:06

Dzięki

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Nie wiem co sie stalo i czemu Ci wyplata nie pasowala...ale ja osobiscie jestem zadowolona ze wspolpracy z Walterem....pensje mam na czas....niemiecka umowe....a kordynatorzy zloci ludzi wszystko idzie z nimi zlatwic....zaliczki czy cos nigdy nie bylo problemu....ja osobiscie polecam wszystkim ta firme...przejrzyste warunki pracy i jak pisza tak jest

Edyta

Czy praca w Bad Hersfel przy książkach jest opłacalna? Tak było w ofercie

Hunter 1
@Edyta 15.10.2017 21:21

Czy jest aktualna oferta pracy Pokojówki z mieszkaniem ,znam jezyk poziom b2.

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Hunter 1 09.12.2017 15:42

Tak, jak najbardziej aktualna- bardzo prosimy o przesłanie CV, rekruter skonatktuje się aby przedstawić szczegóły :)

Tuni

Witam . Jestem introligatorem . Pracuję w zawodzie od 13 lat . Posiadam certyfikat Müller Martini na maszynach Integro/Supra obsługuję maszynę Kolbus . W obecnej chwili pracuję w drukarni na terenie Niemiec . Szukam pracy również w w fabryce samochodów .

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Tuni 21.11.2017 17:11

Zachęcamy do wysłania CV na adres info@walterfachkraft.pl, postaramy się znaleźć coś dla Pana :)

anonim

(usunięte przez administratora)

madrala

Wczoraj byly juz o 10 rano na kontach tych co maja niemieckie. W Polskich bankach pozniej.

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@madrala 16.11.2017 21:34

Zgodnie z umową pracodawca zobowiązany jest do wypuszczenia przelewów z wynagrodzeniem do 15 dnia bankowego każdego miesiąca, ponadto w umowie jest również zapis, że firma ma 5 dni bankowych na zaksięgowanie wpłat na koncie pracowników. Osoby z kontem niemieckim otrzymują wypłaty szybciej, ze względu na płynność operacji bankowych, jeśli wynagrodzenie przelewane jest na konto polskie, czas księgowania go jest znacznie wydłużony.

Lolek

Jestem młodą osobą i szukam pracy za granicą obecnie pracuje jako serwisant kontenerów morskich . Jestem z zawodu ślusarzem i mam kurs 131 zrobiony. chcę jeszcze zrobić kurs na sownice. Znalazło coś by się tam u was ?

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Lolek 04.11.2017 19:41

Bardzo prosimy o wysłanie CV na adres info@walterfachkraft.pl. Postaramy się coś znaleźć.

anonymous

Witam. Od czterech miesięcy pracuję w Niemczech dla firmy Walter Fachkraft i jak na razie , to jestem z tej firmy zadowowlony. Warunki płacowe i mieszkaniowe są dobre. Polecam tę firmę . Paweł

anonymous

Polecam ;)

Ola

Ja jestem osobiscie bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panstwa firma...co prawda to moj taki pierwszy wyjazd ale co prawda to prawda...umowa niemiecka...wszystko mam...czekam teraz tylko na karte zdrowia..wyplata byla terminowo wiec nie wiem czemu ludzie narzekaja...warunki mieszkaniowe sa bardzo dobre...i koordynatorzy tez staraja sie nam pomoc jak umieja...Panie w biurze we Wroclawiu pomocne i konkretne kobiety...ja chcialabym teraz pojechac na oferte na komisjonowanie ksiazek????

Erwin

Bardzo żałuję, że tak mało jest wpisów dokonywanych przez osoby już pracujące lub takie które wróciły. Takie opinie są dla mnie najlepszym dowodem na prawidłowe działania agencji Walter-Fach-Kraft. Ponieważ byłby to pierwszy mój wyjazd dlatego robię to ostrożnie.

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Erwin 19.10.2017 18:00

Dzień dobry, jeśli chodzi o opinie pracowników to polecam śledzić naszego bloga http://walterfachkraft.de/blog_pl/2017/07/12/pracownicy-o-nas-pracownik-magazynu-coesfeld/

anonim

(usunięte przez administratora)

Walter-Fach-Kraft
pracodawca

Wypłaty zgodnie z umową przelewane są do 15. każdego miesiąca. Jeśli chodzi o wynagrodzenie w Coesfeld z tego miesiąca- wypłata została przelana w piątek, to kiedy będzie na koncie zależne jest już tylko od tego, jak dany bank księguje przelewy przychodzące.

Emigrantka

Czy jest szansa na wzrost stawek płac za roboty w Niemczech?

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Emigrantka 08.10.2017 10:54

Stawki zależne są od wielu czynników: pracodawcy, landu i klasy podatkowej. W wielu ofertach mamy stawki rosnące, które wzrastają wraz ze stażem pracy.

Emilka

Jaka jest przyczyna, że Walter-Fach-Kraft ma tak długą listę ofert pracy? Czyżby brak rąk do pracy? Może agencje zaczną podnosić wynagrodzenia pracownikom?

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Emilka 02.10.2017 10:24

Długa lista ofert pracy spowodowana jest wciąż rosnącym zapotrzebowaniem na pracowników, ciągle dostajemy nowe zlecenia ze względu na duże zadowolenie z pracy naszych pracowników zatrudnianych na terenie Niemiec.

Marta

@Elwira i jak udało się agencji Walter-Fach-Kraft znaleźć dla Ciebie pracę? Możesz powiedzieć jak wszystkie etapy wyglądają w tej firmie? Na pewno zaciekawi to osoby, które oglądają ich oferty pracy (http://www.gowork.pl/praca/walter-fach-kraft;pr).

wlkp
@Walter-Fach-Kraft 14.09.2017 14:35

Witam, chciałem zapytać czy jest możliwa praca w Niemczech przez Waszą agencję bez znajomości języka niemieckiego?

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@wlkp 18.09.2017 12:01

Nie posiadamy ofert bez znajomości języka niemieckiego.

Opinka

Opisujecie dokładnie co Walter-Fach-Kraft obiecywał ale ja mam pytanie czy to było zapisane w umowie lub w jakimś innym dokumencie? Wydaje się, że to dorośli ludzie podpisują umowę a podstawowych spraw nie pilnujcie. Przecież każdy czyta opinie o agencjach.

Erstnings Family
@Opinka 12.09.2017 11:49

Nie, było opisane w ogłoszeniu na portalach, jest opisane na ich facebookowej stronie. Ogólnie odradzam firmę Walter Fach Kraft. Pięknie wszystko opisują, obiecują. Najzwyklejsza praca (usunięte przez administratora)

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@Erstnings Family 12.09.2017 23:00

Witam, nie wiemy co spowodowało Pana/Pani niezadowolenie, wszyscy zatrudnieni w Erstings Family są zadowoleni ze współpracy. Jeżeli pojawiają się jakiekolwiek niedogodności rozwiązujemy je natychmiast, cały czas będąc otwartymi na potrzeby pracowników. Zachęcam do zapoznania się z listem od naszego pracownika, który zatrudniony jest w tym magazynie od ponad roku: http://walterfachkraft.de/blog_pl/2017/07/12/pracownicy-o-nas-pracownik-magazynu-coesfeld/ W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie

Elwira

Szukam pracy za ich pośrednictwem i wiem, że mają opinię dobrej agencji. Działają na rynku już od 20 lat!

Marta

@Emil jedyne co mogę Ci powiedzieć o ofercie to tyle co jest w ogłoszeniu, czyli że oferują stałą niemiecką umowę o prace na czas nieokreślony, mieszkanie w dogodnej lokalizacji oraz pokrycie 60 % kosztów wynajmu, ubezpieczenie socjalne oraz zdrowotne, płatne urlopy i premie świąteczne i wiele innych. Zajrzyj tutaj http://www.gowork.pl/praca_podglad,6698333?keywords=&region=. A czy ktoś pracuje z Walter-Fach-Kraft i mógłby odpowiedzieć użytkownikowi @Emil.

Ulricht

Dlaczego tak mało wpisów na forum? Firma na urlopie czy też dobrze się pracuje i nikomu nie chce się pisać?

Emil

Widziałem fajną ofertę pracy na produkcji przy PORSCHE- wysoka pensja+premie, mieszkanie od zaraz w Zella-Mehlis. Czy może ktoś ma więcej informacji i mógłby coś podpowiedzieć? Wydaje się ciekawa i atrakcyjna. O samej agencji słyszałem sporo dobrego!

Kamil1988

Jedzie teraz ktoś w sobotę albo niedzielę do Coesfeld? Chętnie się z kimś zabiorę. Zachodnia Polska

pawzuch
@Kamil1988 07.08.2017 18:17

Dobra praca w Coesfeld?

Emilio

Jak przejrzałem ofertę pracy firmy Walter-Fach-Kraft to aż chce mi sie wyjechać natychmiast. Proszę o kilka wskazówek.

Netleders
@Emilio 14.07.2017 09:48

W Coesfeld jest fajnie przy komisjonowaniu ciuchow.

Emilia

To jest fajna agencja, zawsze mają dużo ofert ale niestety zawsze można spotkać ludzi nieszczęśliwych, oskarżających firmę za wszystko. Praca za granica nie jest lekka.

Henry

Walter-Fach-Kraft to bardzo fajna agencja, potrafią organizować pracę. Na wyjeździe można zarobić niezłą kasę, warunki mieszkaniowe są całkiem fajne. Pisanie bzdur, że nie ma gdzie prać rzeczy to taka dziecinada. Trzeba dorosnąć i dopiero wyjeżdżać do pracy!!

Lukas

Interesuje mnie praca z ostatniej oferty " ŚWIETNA PRACA! Elektryk przemysłowy-wysokie zarobki+dieta+mieszkanieStuttgart" może ktoś ma więcej informacji? Czy dodatkowo do pensji dochodzi dieta i mieszkanie bez dopłat? Jak sie pracuje z tą agencją? Słyszałem że są ok!

andrusy

Czy trzeba posiadać własne auto na wyjazd do pracy z agencją walter fach kraft? W jaki sposób sprawdzany jest poziom języka? I co z kontem w banku? Pozdrawiam

Marta

@Fachmach co takiego spowodowało Twoje niezadowolenie?

Ted

To jest super agencja a jaki wybór prac , można zawsze cos znaleźć.

nikoś
@Ted 19.02.2017 17:55

Nie wiem czym się tak podniecasz.Może i mają dużo ofert,ale ja nie jestem zadowolony z ich usług.bardzo się rozczarowałem

Inż elektryk

Próbuję zostawić zapytanie, ale coś nie wchodzi

inż. Elektryk

Witam Tak sobie czytam,czytam,i czytam... Jest takie stare powiedzenie "Gdzie dwóch polaków, tam cztery zdania" I chyba tak jest w rzeczywistości... Jestem inż.elektrykiem i mam pytanie. Czy ze słabą (tak to określę) znajomością języka, i tylko mowa, są szanse na znalezienie u was pracy? dodam tylko że mam około 20 letnie doświadczenie w tej branży i uprawnienia SEP E i D do 20kV (aktualne)

Walter-Fach-Kraft
pracodawca
@inż. Elektryk 25.01.2017 19:41

Szanowny Panie "inż. Elektryk", wszystkie oferty pracy, jakie mamy do zaoferowania kandydatom posiadają wymóg znajomości języka niemieckiego minimum na poziomie komunikatywnym B2. Jest to wymóg pracodawcy,który ma umożliwić pracownikom kontakt z przełożonymi i swobodne życie na terenie Niemiec. Rekomendujemy więc podszkolić język i skontaktować się z nami za jakiś czas. Trzymamy kciuki! Zespół Walter Fach Kraft

Ecik

Szukam pracy i proszę o kilka informacji na temat agencji. Ja słyszałem , że jest profesjonalista i można pracować.

Emigrantka

Ja bym chętnie wyjechała za pośrednictwem tej firmy do pracy w Bremen a słyszałam o nich dużo dobrych słów. Może ktoś wie co trzeba zrobić żeby umówić się na spotkanie? Martwię się o język , gdyż z tym mam problem. Czy mogę liczyć że organizują szybkie kursy?

gizmo
@Emigrantka 06.01.2017 10:54

Jeśli chcesz jechać do Bremy bez języka to zapomnij. Wczoraj dzwoniłem do biura, mieli ciekawą propozycję pracy w fabryce BMW w Bremen, niestety znajomość języka niemieckiego to podstawa, tego nie przeskoczysz. :))

do pracujących

Witam jak wygląda sprawdzenie języka bo tego nie jestem pewny zbytnio i jak jestem z innego miasta to muszę jechać do Wrocławia na rozmowę czy jak? z góry dzięki za odpowiedź

max

witam serdecznie . rozglądam się za praca kierowca c+e w fabryce mercedesa , bmw lun inne max po 8-10 godzin dziennie. może ktoś podpowiedzieć na dany temat.dzięki, podzrawiam

Walter Fach Kraft Personal GmbH
@max 30.12.2016 10:21

Dzien dobry Panu, juz po Nowym Roku bedziemy miec ciekawe oferty dla kierowcow, praca oczywiscie na niemieckiej umowie + pelen etat. Jesli jest Pan zainteresowany i chce Pan poznac wiecej szczegolow zapraszamy do wyslania swojego CV na nasz adres info@walterfachkraft.pl Pozdrawiamy Walter Fach Kraft Personal GmbH

GONZO 123

oo kurcze, jestem miło zaskoczony opiniami pisanymi przez Was. Chciałbym jechać z tej firmy jako operator wózka widłowego. No no muszę pomyśleć... dzięki za wszystkie wpisy i pozdrawiam serdecznie.

poleczka

Może wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, co jest bardzo dobrym znakiem na to sie teraz dzieje. Ważne jest to, że każdy dba o dobre relacje.

novy

Witam. Mam pytanie do osób które pracują lub pracowały przy komisjonowaniu w Bad Hersfeld. Jakie warunki w pracy, mieszkaniowe itd. Pozdrawiam.

Volkszt

ojjjjj szkoda gadac beznadziejna firma

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomek

Nie wiem skad panu takie bzdury w glowie. Ja u nich pracuje od 3 lat jako kucharz i jestem bardzo zadowolony. Wyplata na czas, praca spoko. No chyba ze jestes hejterem- bo to w tym kraju normalne:)

Olek
@Tomek 25.08.2016 07:22

Mógłbyś coś więcej napisać o pracy. Szukam oferty właśnie na kucharza/pomoc kuchenną ale z językiem u mnie słabo. Czy mam szansę na pracę? Zdarza się że pracuje się z Polakami i jakby co to koledzy pomogą zrozumieć polecenia przełożonego?

docentator

witam wszystkich czytam wasze opinie i widzę samych szczęściarzy niestety ja nie miałem tyle szczęścia obiecywali w skrócie napisze wszystko po wyjeździe do stuttgardu zostałem sam dla siebie raz przyjechał jakiś koordynator tylko pomoc mi się zameldować i tyle z pomocy po ich stronie zlali mnie z góry twierdząc ze nie jestem jedyny wiec musze sobie radzić sam we wszystkim(usunięte przez administratora)

Kukla
@docentator 08.08.2016 12:18

Witam Serdecznie Panie Kancik, Chetnie odniose sie do Pana Wpisu jako osoba ktora zna doskonale Pana Sytuacje. Przyjechal Pan do pracy do Stuttagrtu jako spawacz. Po 3 godzinach zadzwonil pan do mnie ze potrzebuje 200 euro zaliczki. Mimo ze nie przeporacowal pan ani jednej godziny i nie mial konta w banku nawet polskim wsiadlem w tym samym dniu do auta i pojechalem 300 km azebny pryzwiezc Panu te pieniadze- wraz z Panem poszedlem do biura meldunkowego, do banku otworzyc konto, kupilem Panu karte Telefoniczna, poszlismy jeszcze zjesc a na koniec zawiozlem do domu u usmiechen na ustach. Po tygodniu pracy poklocil sie pan z meisterm firmy DB w ktorej pan pracowal poniewaz nie odpowiadalo Panu ze musi pracowac z "nie polakami". Pana kolejnym krokiem bylo po klotni nie pryzjscie na drugi dzien do pracy. Zadzwonil pan i zazadal ponownie zaliczi po czym bez informowania kogokolwiek zostawil Pan Brudne mieszkanie i uciekl. Pozwolilem sobie na opis PANA SYTUACJI poniewaz jest pan niepowazny. Nikt z naszej firmy nic panu nie Zrobil- wrecz przeciwnie - robilsimy dla pana duzo, wraz z obietnica splaty Pana ogromnych dlugow miesiac po miesiacu do innych Pana dluznikow. !! Nie mowiac o pomocy w splacie tak ogormnego zadluzenia!! Tak Sie nie robi Panie Anonimowy :) Tak to wyglada - na portalu gowork wylac bole anonimowo jak hejter :) Z pozdrowieniami. Zycze z calego serca doroslego podejscia do zycia oraz do ludzi nie mowiac o pracodawcy.

niewidomy
@Kukla 24.08.2016 09:15

dobra

mathiasssek

moge powiedziec,ze solidna firma, nie to co polskie agencje. Zaczalem z nimi praca jakies dwa miesiace temu, do tej pory nie mialem zandych problemow, pracuje na niemieckiej umowie, od czasu do czasu zjezdzam do Pl, nadgodzin jest duzo,ale przeciez po to sie tam jedzie pracowac a nie obijac sie ,polecam

kooliber79

pracowalem przz jakis czas w tej firmie, pozniej znalazłem inną prace u innego pracodawcy, ktory bezprawnie mnie wykorzystal, dlatego postanowilem zpowrtoem wrocic do walter fach kraft. Dziś pracuje na niemieckiej umowie o prace,mam ubezpieczenie i wyplate na czas. Jak ktos jest pracowity i gotowy do wyjazdu to polecam firme

jozek

Ja pracuje w tej firmie od 2 lat i jestem zadowolony. Wynagordzenie mam wypłacane na czas,na początku mojej pracy w de otrzymałem pomoc w znalezieniu mieszkania. W porównaniu z innymi niemieckimi firmami ta jest w porzo. Tak dla wiadomości zainteresowanych każda firma odciąga pracownikom kase za ubranie. dlatego najlepiej wziac ciuchy z polski.

WalterFachKraft

Jako pracownik firmy Walter-Fach- Kraft pragnę sprostować wpisy, które pojawiły się na forum. Uprzejmie wszystkich informuje,że każdy pracownik przed podjęciem pracy jest informowany o warunkach pracy, stawce godzinowej,koszcie zakwaterowaia. Wynagrodzenie jest wypłacane w terminie i wg przepracowanych godzin. Jakiekolwiek nieścisłości rozwiązywane są na bieżąco.

Oferty Pracy

Elektryk z jęz. niemieckim - atrakcyjna praca od zaraz Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 2016-01-31 Żródło: Gowork.pl Frankfurt am Main ( ) Walter-Fach-Kraft Personal GmbH - Jesteśmy sprawdzoną niemiecką firmą z wieloletnim doświadczeniem na międzynarodowym rynku. Posiadamy 33 odziały na terenie Niemiec, rozwijamy również swoją działalność w Polsce. Dewiza Naszej firmy to rzetelność i wsparcie dla osób, które zatrudniamy. Uczciwość, obopólne zaangażowanie i zaufanie ma dla Nas ogromne znaczenie. Aby zadowolić Naszych pracowników dokładamy wszelkich

Tomek
@Oferty Pracy 01.02.2016 10:27

Bzdury piszesz. Uciekles do lepszej pracy bez poinformawanie nawet kolegow z pracy i dziwisz sie ze firma tak reaguje. Sam jestes sobie winny. Ja jestem z pracy w tej firmie bardzo zadowolny wiec nie pisz bzur tylko po to zeby sie wyrzyc bo jestes klamca!!!

Adam

Mam niezwykle miłe wspomnienia związane z pracą w Niemczech przez firmę Walter Fach Kraft - Wrocław. Personel Walter ... jest bardzo zaangażowany we wszechstronną opiekę nad pracownikiem, wszystko było perfekcyjnie zorganizowane, zarobki bardzo dobre. Czy potrzeba czegoś więcej?

szumi

firma jak firma, jak ktoś pierwszy raz wyjeżdża do pracy do Niemiec spokojnie może z nimi wyjechać. Potem, gdy się czlowiek oswoi z nowym miejscem pracy i warunkami może na własną rękę szukać czegoś innego. Taka prawda

anonim

(usunięte przez administratora)

dave677

Niby Kłam i zenada?od zeszłego roku pracuje w walter fach kraft a patrząc niekture chamskie wpisy myślę ze piszą je pracownicy ktorym nie udalo sie znaleźc pracy, czy to w niemczech czy w polsce a teraz znalezli swietne miejsce do wylewania zali. Pracuje od ponad pół roku,moze i nie w swoim zawodzie, ale dostalem niemiecka umowe i przynajmniej jestem ubezpieczony. Polecam firme tylko tym osobom ktore sa ogarniete zyciowo i chca zarabiać

Zostaw opinię o Walter-Fach-Kraft - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walter-Fach-Kraft