Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny 'FARMAPOL"

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny 'FARMAPOL"

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny 'FARMAPOL"

Rumcajs

w firmie panuje mobbing. Przestrzegam

QWERTY
@Rumcajs 19.09.2017, 20:34
w firmie panuje mobbing. Przestrzegam

Masz na myśli Przemka - dyrektora sprzedaży?

ABC

w tej firmie na stanowiskach pracują ludzie bez kompetencji zawodowych i takimi samymi się otaczają. Nie masz wykształcenia i żadnego doświadczenia to aplikuj.

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

Aneta, już cię wyrzucili daj sobie spokój, ip łatwo znaleźć

ja

co masz na mysli piszac ze bedzie sensacja?

Red

już niedługo.... będzie sensacja.....

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@wodzu, rozważasz pracę na tym stanowisku?

wodzu
@Alicja 29.03.2017, 15:28
@wodzu, rozważasz pracę na tym stanowisku?

Tak, rozważam złożenie aplikacji do firmy Farmapol w magazynie. Możesz coś więcej odpowiedzieć na ten temat? Z góry dziękuję za odpowiedź.

wodzu

A czy wiecie może gdzie znajduje się magazyn i jakie są warunki pracy w magazynie?

dkajahoj
użytkownik zarejestrowany

No skoro zapewnione są na poziomie 1600zł @nauk, to i tak nie jest tak źle, bo na pewno dochodzą do tego odpowiednie premie, a atmosfera opiera się w końcu opiera się na przyjacielskich relacjach. A wiecie czy wypłata jest terminowa? Dzięki za odpowiedź.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Korba
@użytkownik dobrej mysli 10.08.2016, 08:08
Byłem na wielu rozmowach, staram się zwrócić uwagę na to co oferuje mi pracodawca, nawet jeżeli nie może sprostać moim oczekiw...

Widzisz, to co napisałem bierze się z doświadczenia. Wiem doskonale jak wygląda praca PH, więc wpisy typu: "dejw 2015-12-03 17:28:52 na pewno telefon służbowy, laptop też i pewnie po jakimś czasie i samochód się dostaje, z resztą chyba po to wymagają prawa jazdy kategorii B :) to zawsze wiele ułatwia" oraz "kito 2016-01-24 18:11:02 tak to prawda @dejw :) bardzo fajnie, że oni w ten sposób dbają o swoich pracowników i ułatwiają im robotę przedstawiciela handlowego, dla mnie ogromny plus dla nich również za to, że zatrudniają na umowę o pracę i oferują system szkoleń sprzedażowych" a także "misos 2016-03-12 20:59:32 Zarobki na pewno są dobrą stroną tej firmy, w porównaniu do konkurencji nie jest źle pod tym względem @witoldek, a w dodatku jest jeszcze do tego umowa o pracę". wyprowadzają mnie z równowagi. Podkreślam: sprawny i bezpieczny samochód, telefon komórkowy oraz laptop i szkolenia produktowe to podstawowe narzędzia w pracy PH. Przede wszystkim w farmacji. A wpis o umowie o pracę to już komedia. Dajesz pracownikowi narzędzia i zatrudniasz na umowę-zlecenie? Te właśnie infantylne wpisy sprowokowały mnie do wypowiedzi. Proszę o jedno: jak już zamieszczacie sami o sobie opinie to niech piszącymi nie będą analfabeci. Może dla Ciebie nie jest istotne czy firma sama umieszcza wpisy ale to jest portal dla ludzi szukających pracy i oni mają prawo wiedzieć. Pozdrawiam

Użytkownik dobrej myśli
@Korba 10.08.2016, 18:56
Widzisz, to co napisałem bierze się z doświadczenia. Wiem doskonale jak wygląda praca PH, więc wpisy typu: "dejw 2015-12...

Szanowny Korba, odpowiadasz na moje posty czy wylewasz żale bo firma nie zainteresowała się nawet Twoim CV. Nazywasz innych anafalbetami a sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ciekaw jestem co Ty w ogóle robisz na profilu tej firmy...? Ja miałem z tą firmą styczność, a Ty? Moje opinie w głównej mierze dotyczą twojego podejścia do opinii innych a nie oferty firmy. Masz rację, ludzie szukają na tym portalu pracy, może mają mniejsze doświadczenie niż Ty, może w tej pracy zarobią mniej niż Ty, może będą jeździć samochodem klasy B, a do pracy dostaną używanego laptopa... A może wręcz przeciwnie, znajdą coś co im będzie odpowiadać... Życzę owocnych poszukiwań pracy i życzliwego pracodawcy, bo chyba po to tu trafiłeś by znaleźć tą wymarzoną pracę, nie?

dd

co za pierdoły tu piszą.... omijać tą firmę z daleka!

aaaa

WYSOGOTOWIE

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

aaaa

a gdzie maja firme w wysogowie ?

Libretto

Jakie sa narzedzia i warunki pracy na stanowisku ph? Pytam o wysokosc wynagrodzenia miesiecznego wraz z premia za zrobienie planu i jaki jest samochod, nadal fiat panda?

pis

Na jakie narzędzia do pracy przyszły PH może liczyć?

pytanie

Witam, widzę, że większość opinii dotyczy obszaru sprzedaży, czy ktoś coś potrafi przybliżyć o dziale rejestracji? pozdrawiam

Wujek samo zuo
użytkownik zarejestrowany

To pytanie jest bardzo istotne z energetycznego i oszczędnościowego punktu widzenia, jednak podejrzewam, że jeżeli wykryta by została jakaś nieprawidłowość to momentalnie od przeciwników zakładu nadszedłby sygnał o tym, że coś jest nie tak. Wydaje się to dosyć prawdopodobne, chociaż do dnia dzisiejszego podobnych głosów nie słyszałem.

Dante
użytkownik zarejestrowany

Zastanawiam się czy aby na pewno zakład przestrzega wszystkich zaleceń dotyczących środowiska.. Zakłady chemiczne są jednymi z największych branż energochłonnych. Co więcej mam wrażenie, że nie można się spodziewać na produkcji w Poznaniu aż tak wysokich pieniędzy jak generalnie oferują w Farmapolu, nie sądzicie?

tomcio
użytkownik zarejestrowany

ale nie sądze, żeby faktycznie ta sama była sutacja, moim zdaniem normalnie działają i nic specjalnego się u nich nie dzieje po prostu - stąd takie a nie inne zahcownaie, zawsze jak jest źle to huczy na forum, a jak się uspokoi to już każdy zadowolony, a też teraz branże farmaceutyczne mają kontrole, wiec pwnie coś takiego przechodza.

madzix
użytkownik zarejestrowany

no mi się teraz wydaje, ze wszystko tak samo wygląda, bo dlaczego miałoby się coś w tym temacie zmienić? nie ma nowych opinii żadnych, więc i pewnie sytuacja taka sama, jak nie gorsza (mam nadzieje, ze nie jest gorzej) ale dobrze by było jakby ktoś jeszcze faktycznie dał znać jak to wszystko wygląda.

Janek
użytkownik zarejestrowany

No i jak, jakos pilnowanie wzrosło od tego owego przypadku, czy nadal w Farmapol wiedzie sie tak samo? Pozdrawiam.

delfin um

Uważam ze firma jest ok. Owszem na poczatku rewelacji nie ma. Około 2000na rękę ale jeśli wykarzesz się sprzedażą to dużo więcej można wyciągnąć. Niestety trzeba być cierpliwym konsekwentnym i nastawić na poczatku na marna kasę. Jak ktoś nie potrafi sprzedawać i nie lubi pracy z ludźmi to nigdy i nigdzie nie osiągnie wyniku. Potrzebują ludzi na rejony gdzie od poczatku Była słabą sprzedaż. Tam gdzie sprzedaż jest dobra tam nikt się nie zwalnia i ludzi nie potrzeba. To nie znaczy ze tam się sprzedać nie da ale od poczatku pracowali tam ludzie którzy tego nie umieli. Jak przyszedł byś na mój rejon i zarobilbys 4000 na pewno by ci się podobalo

XXX

cześć. Płacą mizernie 1900 do ręki.Na rynku dają 3000-3500. Premie beznadziejne za sprzedaż kilkudziesięciu tysięcy około 200-300 zł., mówili mi przedstawiciele.Żarty. Żadnego wsparcia marketingowego. Skomplikowany, chory i nie zrozumiały i nie uczciwy system prowizyjny.Umowa o prace.Produkty znane ale nikt ich nie chce bo mają przestarzałe receptury.To tak jak byś miał sprzedawać magnetowidy w erze dvd i blue ray.Prosisz farmaceutów żeby coś wzięli i biorą z łaski, małe ilości. Nie wystarczające do sensownego obrotu."Samochód"fiat panda.Szef to rumcajs, siwy,nieogolony z brodą i bezzębny dziad, w dodatku nie zna się na zarządzaniu sprzedawcami,motywowaniu.straszenie itd. Polityka promocyjna skomplikowana i jak chcesz zrobić sprzedaż to okazuje się że nic nie możesz zrobić bo nie starcza Ci na gazetkę i na dobry rabat, dlatego możesz pomarzyć o zyskownych klientach.Szef myśli że przedstawiciel jest Panem Bogiem, zatrudni człowieka a ten nasprzedaje nie wiadomo ile bez w/w zachęt dla kupujących. Nie polecam. Wstyd tam pracować.Mi poszło na szczęście szybko..

ygrek

a tu sie właśnie ukazała nowe ogłoszenie na Śląskie - ciekawe czy zwolnili wcześniejszego przedstawiciela czy jakis inny powód - czy przyczna była jak w poście YYY

zetas

2000 do 2500 brutto plus prowizja - i tu wielka niewiadoma

zetas

płacą mało, suplementy jak tysiące innych i do tego bez wsparcia reklamowego gdziekolwiek czy w tv czy internecie - można się zatrudnić z założeniem że szuksz czegoś innego

realistka
@zetas 12.09.2013, 13:35
płacą mało, suplementy jak tysiące innych i do tego bez wsparcia reklamowego gdziekolwiek czy w tv czy internecie - można się z...

zetas:jeżeli wyczuli,że nie chce ci się robić i ,że jesteś tylko przejściowo, to cię wysiudali...,to nie dziw się.Jak chcesz reklamy w TV ,to idż do korporacji(ja byłam).Uwierz, po korporacji będziesz bluzgał,że uszy oklapną.Nie wiesz co miałeś.

agentka

Zgadza się zatrudniają na okres próbny , wyciągną z ciebie co się da i zwolnią zanim minie okres próbny pod byle pretekstem - nie potrafiąc tego racjonalnie wytlumaczyć. A ty [usunięte przez moderatora] za grosze wyrabiasz im markę i naganiasz klientów....!!!! Ja byłam takim głupkiem pracowałam za dwóch i w nagrodę , bez wytłumaczenia zostałam zwolniona, ale klienci , których pozyskałam dla firmy zostali....... Nie polecam!!! hej..

Maro83
@agentka 30.03.2012, 17:02
Zgadza się zatrudniają na okres próbny , wyciągną z ciebie co się da i zwolnią zanim minie okres próbny pod byle pretekstem - n...

Nie można kogoś zwolnić kogoś przy umowie na czas określony.

blanka

Rafi, pracujesz w Farmapolu? Znowu trwają rekrutacje na mazowieckie. Albo ktoś się nie sprawdził, albo firma zatrudnia przez agencję pracy tylko na 3 miesiące, a po tym okresie rekrutuję nowych i w ten sposób unikają ztrudniania pracowników. Kto cos wie na ten temat, proszę o info.

rafi

W czwartek wybieram się na 2 etap rozmów ,chciałem się dowiedzieć czegoś więcej.Jeden negatywny głos ,trochę za mało..

blanka

Trwają rekrutacje na mazowieckie. Czy ktoś był na rozmowie? Co wiecie o tej firmie?

niko

Witam, na co dokladnie zwrocic uwage ? Na czym moga mnie oskubac i z czego okrasc ?

f

Dodać opinię? Najbardziej negatywna jaka może być. Złodzieje i matacze. Nie liczcie na pracę, którą tak fantastycznie zachwalają! Nie dajcie się nabrać, bo tylko stracicie czas, energię i kasę. ODRADZAM

Zostaw opinię o Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny 'FARMAPOL" - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny 'FARMAPOL"