Nie polecam. Kupiłem szafkę z umywalką -szafka za 1800 złotych. Po 2 miesiącach użytkowania odkleiła się na rogu szuflady okleina. Otrzymałem informację od sklepu, że reklamacja nie zostaje uwzględniona przez producenta, bo "wszelkie uszkodzenia powstałe w wyniku niewłaściwego bądź niezgodnego z zasadami użytkowania przechowywania i konserwacji mebli nie są objęte gwarancją. Na podstawie przesłanej dokumentacji zdjęciowej stwierdzamy, że napęcznienie oraz odklejenie się laminatu od płyty spowodowane jest nasiąknięciem wodą uszkodzonych elementów. Meble wyprodukowane są z materiałów o podwyższonej odporności na wilgoć, ale wskazane jest możliwie najszybsze usuwanie wody z ich powierzchni".
Ta "podwyższona odporność" to ściema - okazało się, że szafka wykonana została z płyty paździerzowej, co można było zauważyć po odklejeniu się okładziny (w specyfikacji nie było informacji, z czego to wykonano, tylko brednie, że wykonano ze znakomitych materiałów)! Nie dokonano nawet oględzin szuflady, a sprzedawca (BOMAR2) uważa - jak widać, że jest wszystko OK.