Iste

Babimost

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Iste

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iste

Tapicer

Niema kasy dla Was.

Admin
@Tapicer 23.02.2018 16:15

O tym nikt nie wiedział. Rozwaliłeś system :D

Admin

Dzisiejszy dodatek do gazety regionalnej.Kolejny artykuł i raczej kiepska to reklama dla firmy.

wielbicielka
@Admin 23.02.2018 13:16

sam sobie zapracował na taką reklamę to jest tak jak nie szanuje się pracowników

Doda
@wielbicielka 23.02.2018 13:24

Teraz wszystko wyszło jak prezes szanuje swoich pracowników

ja

Noooż Q-wa.Jak do końca miesiąca nie dostanę moich pieniędzy,to koniec zabawy. Odzyskam je wraz z odsetkami,kosztami zastępstwa procesowego,odszkodowaniem, i jeszcze przedłożę wszystkie zaległe rachunki do zapłaty. Choćby trza było zapłacić całej armii adwokatów,to i tak zapłaci za to przegrany.

Doda
@ja 23.02.2018 15:35

Przykro ale dobrowolnie to zapomnij.

były pracownik

Panie prezesie chyba najwyższy czas się rozliczyć z byłmi pracownikami ile jeszcze pan zwlekał.

wielbicielka
@Tapicer 20.02.2018 09:54

niech idzie do banku i weźmie kredyt tak jak my wtedy będzie miał z czego oddać

BuM !
@wielbicielka 20.02.2018 14:37

Trzeb mieć zdolność kredytową,i nie figurować w Rejestrze Dłużników :)

były dostawca

Nigdy nie płacił na czas.

Osoba zew.
@były dostawca 28.01.2018 23:40

Ale jak wam wszystkim w (usunięte przez administratora) cieplo bylo to nim sie nie odzywal. Na budowe zima bez ogrzewania i okien to wtedy docenicie

Admin
@Osoba zew. 17.02.2018 23:18

Czy ciepło w dupę,to już cale wynagrodzenie za pracę ? To ja wolę cegły na mrozie targać,byle szef płacił. Idź osobo zewnętrzna na zewnątrz. Przewietrzyć rozum.

Impossible

Wypłaty ? Impossible !

Były pracownik

Dzisiaj piątek czyli dzień wypłaty w iste.

Ja

Teraz jest kiepsko ale kiedys bylo spoko

Tapicer

Odszedlem z ISTE na poczatku stycznia ze strachu czy bede mial z czego utrzymac swoja Rodzine. Nie zamierzam jednak obrazac Prezesa, bo przez wiele lat mojej pracy nigdy nie moglem narzekac na prace u Niego. Rozumiem Wasze oburzenie i zlosc, ale jestem pewien, ze to nie sa dzialania celowe, kazdy moze miec klopoty, nikt z nas pewnie nie zamienilby sie z Prezesem. Pozdrawiam

Syndyk
@Były pracownik....... 14.02.2018 19:34

Wpierw ja. Ja nie pukam. Ja wchodzę.

Doda
@Tapicer 14.02.2018 09:51

Dobrze zrobiłeś bo teraz byłbyś bez kasy.

były pracownik biurowy.

Był piątek ciekawe czy były wypłaty.

Były pracownik.......
@były pracownik biurowy. 11.02.2018 22:21

Piątek już nie pracuje ????

Admin
@Były pracownik....... 14.02.2018 20:39

Piątek poszedł wypłat szukać hehee :)

Pracownik

Długo się zastanawiałam ale dzisiaj napiszę , zostalam tam aby Wam było lepiej, ciekawi mnie bardzo co zrobicie, kiedy mnie zabraknie? Pozdrawiam Was wszystkich

Pracownik
@Pracownik 13.02.2018 21:06

Owszem, zgadzam się z Tobą, nie ma ludzi niezastąpionych. Po mnie przyjdzie ktoś lepszy. I Wam wszystkim i sobie życzę powodzenia.

były pracownik
@Pracownik 13.02.2018 21:48

Kto tam przyjdzie chyba desperat powodzenia.

Doda

Ludzie dajcie już sobie na luz szkoda nerwów i zdrowia.

były dostawca
@Doda 14.02.2018 21:21

Kasa musi się zgadzać co do złotówki.

Admin

Szkoda tych ludzi naiwnych ,co tam zostali,i liczą na to że po dobroci odzyskają swoją kasę.

Admin
@Tapicer 14.02.2018 12:27

Sam Szef ? :D

Tapicer
@Admin 14.02.2018 14:57

Hehehe, jasne - Chcialbym ????

Doda

Kim jesteś szalona bo nie mogę zasnąć.

Matka Teresa

???

Były pracownik

To o Was i o nas -wszyscy byli i obecni pracownicy. Wszyscy do Kiosków Ruchu ! :) https://plus.gazetalubuska.pl/wiadomosci/a/pracownicy-od-kilkunastu-tygodni-czekamy-na-wyplate-chcemy-odzyskac-swoje-pieniadze,12928182

Szczęśliwy były pracownik.

Panie Prezesie pora zamknąć ten przybytek swoją drogą jak było można położyć taki interes przypadek?

wielbicielka
@Szczęśliwy były pracownik. 08.02.2018 21:11

jaki on pan na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze

Były pracownik.
@wielbicielka 08.02.2018 21:32

Racja za mały wzrostem musiał by na gazecie stanąć .

Były pracownik

Jutro Panowie piątek dzień wypłaty.

Admin
@Były pracownik 08.02.2018 23:06

Czyli jet nadzieja że wypłaci kasę za listopad . Haha !

anonim45

Ale cicho. Zapłacili wam (za milczenie ) ? :-))

Były kontrachent

Dostarczałem towar do tej firmy od początku jej istnienia.Nigdy nie płacili w terminie ale ostatnie 5 lat współpracy to koszmar,który dosłownie przypłaciłem zdrowiem.Jestem szczęśliwy,że w porę się wycofałem .Współczuję pracownikom i kontrahentom.

Impossible

Zarząd wystawia na próbę cierpliwość pracowników byłych i obecnych.Ta próba pociągnie po kieszeni głównie firmę,która de facto,ledwo zipie.

Były pracownik.......
@Impossible 03.02.2018 15:57

Jakby był zarząd to by ta firma calkiem nieźle funkcjonowała ale że rządził sam Pan.......prezes który uważa że wie wszystko najlepiej to efekty są jaki są .Niech się teraz dzieci wykażą i zobaczą co to jest praca do roboty! Pozdrawiam i powiedzenia życzę.

To nie jest śmieszne

Telefonów chyba też nie opłacili,Bo głuche są.

Były pracownik

Znowu przez pomyłkę prąd wylonczyli. Tapicerzy młotki w dłoń kasa kasa

Były pracownik

Czy to prawda że wzorcowni tam niema ??

Były pracownik.
@Były pracownik 29.01.2018 22:26

Ponoć jeszcze ktoś tam jest.

anonim45
@Były pracownik. 31.01.2018 20:18

Kierownik jest .

komornik

Będę miał w tej firmie co robić.

Były pracownik.
@komornik 29.01.2018 00:15

Prędzej nas starość zastanie jak jakieś pieniądze odzyskacie chyba że jakiś traktor się znajdzie.

dostawca

Gdzie on ma sumienie.

Pracownikkk

Nie wyplacalani ,trzeba prosic miesiacami o swoją wypłatę ,zalegają od listopada z pensją ,zwlekaja z miesiąca na miesiąca,a my mamy nie zapłacone rachunki i nie mamy z czego utrzymać rodzin z dziećmi !!

Admin
@Pracownikkk 31.01.2018 15:15

A kogo to obchodzi ? Jak się pracodawca nie przejmuje ludźmi,to do Sądu z tym i żadnej litości.

zoja

Jeśli ktoś lubi pracować za darmo- polecam tą firmę ! Jeśli kto lubi mieć mydlone oczy obiecankami-cacankami,i wciąż nowymi terminami wypłat zaległych pensji - to polecam gorąco ! Kto lubi mieć szefa krętacza-nie czekać dłużej!

Młody
@zoja 15.01.2018 22:00

Była firma

Młody

Porządna firma

pracownik biurowy
@Młody 11.08.2012 10:46

Dawno i nieprawda

srawdziłem
@Młody 11.08.2012 10:46

Hejter,albo coś :D Jaka firma ? Tej firmy już nie ma.

Przeciętny Kowalski

To co że prasy nie wpuścił. Kamera wszystko wyłapie.

prawnik

Przyjmę kolejne zlecenia.

były pracownik

Ja bym oddał sprawę do sądu sprawa w 100% jest wygrana.

były dostawca

Bardzo ciężko odzyskać pieniądze od tego niby prezesa.

były pracownik

Szef opowiada bajki o wypłatach a pracownicy go grzecznie wykonujom polecenia brawo tym co tych bajek nie słuchali i się zwolnili.

anonymous

Obiecanki Cavani a kasy niema i niebedzie ale zato będzie TVN.

Były pracownik biurowy
@anonymous 28.01.2018 22:00

Prasy nie wpuścił to tym bardziej TVN.

anonymous

(usunięte przez administratora) się zrobił.

anonymous
@anonymous 28.01.2018 21:50

Bałagan

anonymous

POLSAT przyjedzie w pod koniec tygodnia nakręcić cyrk.

Pracownik biurowy

Nie płacą nikomu ,nielegalnie zatrudniają ukrainców taka to firma. Jednym słowem (usunięte przez administratora) Szkoda ludzi którzy tam pracują .

Admin
@Pracownik biurowy 24.01.2018 18:28

Szkoda...bo dziś był kolejny 150 piątek kiedy mieli dostać jakiekolwiek pieniądze. Po co oni tam robią ? Liczą na cud ?

Suchar

Ukraińcy tam,To tania siła robocza.Darmowa można powiedzieć.Lepiej sprawdźcie swoje składki ZUS ....No

Beka

Jeśli adwokat każdego,podejmie te działania co mój,,To prezes zapomni jak się nazywa.Ten cyrk trzeba udokumentować i pokazać.Czy ktoś wie,czy TVN już tam było? Oj będzie się działo:-D

Kiedyś tam pracowałem

Wiele lat temu bym polecił pracę w tej firmie. Niestety z tego co słyszę ostatnio dzieje się tam źle. Brak wypłat, masowe rezygnacje z pracy (mało kto lubi pracować za darmo)

Kontrachęci

Kontrahentom też nie płaci. Firma działa na zasadzie sponsoringu kontrahentów.

Mgr

Fajne miejsce pracy tylko dla osób które lubią pracować za darmo albo ślepo wierzyć w opowieści właściciela ze będzie dobrze

wtf
@Mgr 14.01.2018 18:15

Bo nie płaci ?

moher

Grzechy wołające o pomstę do Nieba − według katechizmu katolickiego: 1 umyślne zabójstwo 2 grzech sodomski 3 uciskanie ubogich, wdów i sierot 4 zatrzymywanie zapłaty robotnikom (pracownikom).

niefair

Kołchoz ! Podniesiesz bunt,odejdziesz z zakładu,kasy swojej nie odzyskasz.

były pracownik

Można tam pracować. Warunki nie najgorsze. A ludzi jak ludzie. Z jednym się dogadasz z innym nie.

Zostaw opinię o Iste - Babimost

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iste