pracownik TPT - 2013-05-29 07:06:15
Szanowni koledzy ciekawe ,który z Was przychodził na czas do pracy,który z Was pokazał chociaż przez jeden dzień swojej pracy ,że zasługuje na kwotę wyższą niż 6zł.
Każda z tych osób ,która napisała tutaj swoją opinię wiedziała przystępując do pracy ,że stawka godzinowa to 6 zł.Po co w takim razie zgadzaliście się na tą kwotę skoro teraz to główny Wasz zarzut ?
Jeśli któryś z Was szukał pracy lżejszej od leżenia to oczywiście macie rację.Bo w tej firmie się pracuje.A soboty i niedziele ? Cóż firma sprzątająca to specyficzna praca,sprzata się wtedy kiedy klient sobie tego zażyczy przy czym od razu należy zaznaczyć,że za takie zlecenia szef wypłaca dodatkowe pieniądze,no chyba,że ktoś przyszedł do pracy tylko po to żeby "być" a robota nie została odebrana przez właściciela czy administratora budynku.
W takim wypadku świadczy to tylko o Was nie zbyt dobrze bo paproki z Was a do sprzątania się nie nadajecie.
Na koniec tylko dodam,że ilu ludzi tyle opinii a każdy kto odchodzi z pracy z jakiegokolwiek powodu zawsze napisze o tej firmie źle.
Pozdrawiam ....pracownik firmy TPT.Jednym słowem chcesz powiedziec że kasa sie zgadza , jest o czasie , i dodatkowo płacone za exstra robote i to jest[usunięte przez moderatora] żart. Pracowałem 4 mies. i tylko raz kasa była o czasie, za każdym razem [usunięte przez moderatora] próbował mnie walnąć na 50 - 100 pln. Powtarzam ludzie szkoda nerw i czasu na tych kanciarzy z kopernika