Beta Prim sp. z o.o.

Chełm

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 34 ocen.

Opinie o Beta Prim sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beta Prim sp. z o.o.

Wasyl

Czy warto aplikować do firmy? Tacy oszczędni w słowach jesteście, że trudno się dowiedzieć coś więcej o pracy w firmie.

Aneta

@zawsze Z co masz na myśli? Co takiego w firmie się ostatnio wydarzyło?

zawsze Z

COŚ OSTATNIO NIC NIE PISZECIE PREZESI WSTYD

Bez

Dalej pracuję jest ok

Aneta

@Bezdalej pracujesz w Beta Prim? Co możesz więcej opowiedzieć na temat warunków pracy w firmie?

Bez

Jest Ok raczej bezproblemowo

Tipi

Pozytywnie ogólnie. Dosyć dobrze się pracuje

Lager

Ja jestem zadowolony z pracy. Ja się wywiązuje z obowiązków firma też

Tym

Fajna praca nie tak jak niektórzy opisują.

Polo

Super normalna firma duży pozytyw

XxX

jarosław nie narzekaj bo nikt tobie nie karze pracować po tyle godzin. O ile wiem to sami sobie ustalacie godziny aby mieć więcej wolnego czyż nie ... a jeśli chodzi o zarobki to najniższa krajowa i tu się zgodzę z przedmówcami przynajmniej płatna terminowo. Dla wszystkich zainteresowanych to umowa o prace, urlopy i chyba tyle. Zle nie jest swoje trzeba "odwalić" ale nikt się was nie czepia, a ci co narzekają niech popracują w sieciówce wtedy pogadamy. Mogliby tylko trochę więcej płacić. pozdro dla wszystkich pracowników stacji oraz kierowców bo dobre z nich chłopy :)

marianek
@XxX 04.12.2016 17:16
jarosław nie narzekaj bo nikt tobie nie karze pracować po tyle godzin. O ile wiem to sami sobie ustalacie godziny aby mieć więc...

prezesi przestańcie sobie słodzić każdy was zna wasze tiki

XxX
@marianek 08.12.2016 22:17
prezesi przestańcie sobie słodzić każdy was zna wasze tiki

Wybacz kolezko ale do prezesa mi jeszcze daleko , pracuję w Becie i wiem co nie co , ale bywają gorsi pracodawcy. Pozdrawiam.

alex

To jak wyglądają warunki @normalny, @lolo bo coś takiego bardzie by przemówiło do mnie niż to, że praca "jest normalna"

jarosław
@alex 19.10.2016 15:48
To jak wyglądają warunki @normalny, @lolo bo coś takiego bardzie by przemówiło do mnie niż to, że praca "jest normalna&quo...

tak tak dają najniższą a rypiesz po 24 a liste piszesz po 12 ale bajka a

lolo

praca normalna żadnych zarzutów, pierwszy raz na tym portalu jestem ale te negatywy to nieprawda

Normalny

Pierwszy raz na ten portal wchodzę ale widzę, dużo tu złośliwców. Nie wierzcie ludzie w niektóre złe komentarze. Praca normalna i ludzie w porządku. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

jarek

skączcie prezesiki tą farse widać to gołym okiem jak piszecie pozytywne posty sami dajcie się ludziom wypowiedzieć

Troluch

Ty jak się późno budzisz to ty lepiej do nich do roboty nie idź...

anonim

(usunięte przez administratora)

222222

Pracuje tam Może byc ale trza sie nazapier.............

troluch

na razie nikogo nie zatrudniają pytałem się

Sex

Oni kolego otworzyli teraz chyba z 11 takich myjni kilka w Warszawie ale i w lubelskiem też chyba kilka jest. Ale naprawdę nówka sprzęt i myjesz auto u nich jak ta lala.

Mix

Ja tam jestem zadowolony teraz mają jeszcze fajną myjnię bezdotykową moim zdaniem najlepiej myje samochody

anonim

(usunięte przez administratora)

henio

tak tak wszystkie najlepsze posty pisza sami prezesi o renome tak dbaja niby a ludzie wiedza swoje

Gość

Firma Ok nie ma sie do czego przyczepić

popek

dosyć stabilna firma i kasa na czas, czas pracy przestrzegają

anonim

(usunięte przez administratora)

mirek

jest praca kolego jak praca najniższa krajowa i dajesz a najlepiej 24ha za 1450 zł jest lipa i była wyzysk jak się patrzy tylko człowiek się trzyma jak nie ma co znależć innego w chełmie

anonim

(usunięte przez administratora)

malowana

tak przekonaja sie jeszcze troche już jest najdroższy gaz a i o jakości już lepiej nie mówić :)

mirek

patrzcie jakie checa sami prezesi siedzą na swojej stronie i wypisują bzdury uwieżcie mi:)

miś

zadowolony

Kioto

Wszystko Pozytywnie i bez zastrzeżeń

Klient

Dobra współpraca dobra opinia

please

zero problemów, fajna ekipa, gaz wydaje sie że w regionie trudno o lepszy u kogos jeszcze plusowo ogólnie

please
@please 12.05.2016 09:55
zero problemów, fajna ekipa, gaz wydaje sie że w regionie trudno o lepszy u kogos jeszcze plusowo ogólnie...

no czemu nie piszecie pozytywnych komentarzy od 12,05 na temat jw czemu czemu

Michal

Było całkiem dobrze a teraz @gasol wydawałoby się że nawet jeszcze lepiej. Opinia na plus dla @BetaPrim

Gasol

Jako odbiorca gazu od BetaPrim bardzo pozytywne doświadczenia, BetaPrim jako pracodawca też słyszę że nieźle jest

malutki

Praca Ok, płaca Ok , robota w Beta Prim uważam na dosyć wysokim poziomie, pracowałem niedawno w firmie gdzie nie płacili wypłaty i ściemniał szef a zusu to już nie płacił od kilku miechów, Polecam tutaj pracę bo przynajmniej traktują też normalnie a kasa zawsze ostatniego jest już

mały

Bardzo dobrze się pracuje, opinia jak najbardziej pozytywna,polecam

Polak

Pozytywna opinia

Bar

NIE WIEM CZY MOGĄ SIĘ WYPOWIADAĆ KLIENCI BETA PRIMU ALE POZWOLĘ SOBIE NAPISAĆ ŻE JESTEM ZADOWOLY Z WSPÓŁPRACY I W PEŁNI POLECAM FIRMĘ JAKO KONTRAHENTA.

Gol

Ja to tylko mogę pochwalić Beta Prim bo jak pracowałem to zawsze było Ok. Jakbym nie wyjechał to dalej pracowałbym tam i mogę polecić firmę innym, którzy chcą w fajnej atmosferze i z normalnymi ludźmi popracować.

gol
@Gol 20.04.2016 09:16
Ja to tylko mogę pochwalić Beta Prim bo jak pracowałem to zawsze było Ok. Jakbym nie wyjechał to dalej pracowałbym tam i mogę p...

jak mialeś tak dobrze to po co niby wyjeżdzaleś wielki brat ci kazał

Kozel

Miła współpraca, panie w biurze pomocne i szybko reagujące. Zawsze to co trzeba załatwią. Plus także za dostawy gazu.

grzegorz
@Kozel 19.04.2016 09:25
Miła współpraca, panie w biurze pomocne i szybko reagujące. Zawsze to co trzeba załatwią. Plus także za dostawy gazu....

panie miłe jak szefostwo całe tylko wszyscy są siebie warci albert przejżyj na oczy

Kosa

Bardzo pozytywna opinia za współpracę, gazik rewelacyjny a cena naprawde niska. Polecam firmę!

Orzeł

Zarobki zależy gdzie, na stacjach nie za dużo ale tu zmiany są i luz jest i pewnie dlatego a najwięcej kierowcy z tego co wiem.

oreł
@Orzeł 09.04.2016 18:40
Zarobki zależy gdzie, na stacjach nie za dużo ale tu zmiany są i luz jest i pewnie dlatego a najwięcej kierowcy z tego co wiem....

tak spotkalo mnie jak sam sobie piszę pozytywne posty i na nie sam odpowiadam:}

Orzeł

Praca normalna. Firma godna polecenia. Raczej nie słyszałem aby ludzie zwalniali się tutaj z powodu złych warunków. Ciągle tylko więcej ludzi i nawet coraz fajniejsi. Pozdrawiam i polecam firmę

orzeł

Praca na stacji w Beta Prim calkiem fajna nie ma za dużo wymagan masz nalewć gaz i ci od butli teraz to jacyś normalni i fajni. Pozytywna firma

dorohusk

Duży plus za fajną i normalną pracę

JANEX

W miarę zadowolony Praca jak każda inna trudno nie jest

XXX

DOBRA FIRMA!!!

dorohusk
@XXX 23.03.2016 10:12
DOBRA FIRMA!!!

jestem ciekawy dlaczego prezesi piszą jak są posty przeciwko nim dlaczego się nie odzywają czyżby wstyd nie pozwalał uwieżcie mi;)

Klient gaz

Współpraca przebiega pozytywnie

mały

inspekcja bada gaz tak samo jak inspektorzy co ustawiają cysterny i dystrybutory napoją go i dadza kasy i wszystko ok

Klientbutle

Mile zaskoczony wspolpracą. Butle OK

Donek

GAZ NAPEWNO LEPSZY NIZ NA INNYCH STACJACH

Klient

Beta przywozi mi gaz na stację, Inspekcja badała mi gaz i wyszło wszystko Ok, zaraz po kontroli dzwoniłem do prezesa Andrzeja i spytałem czy mam się bać i czy może badanie wyjść źle to bez zastanowienia powiedział że nie ma możliwości aby gaz nie spełniał normy. Faktycznie tak było i co może dziwne ale wynik kontroli był taki jak na certyfikacie. Zadowolony

JARO

Pozytyw

Zostaw opinię o Beta Prim sp. z o.o. - Chełm

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beta Prim sp. z o.o.