G+P Izomont

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o G+P Izomont

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont

anonim

(usunięte przez administratora)

lampek123

to jakie wy dokumenty podpisujecie ze za takie pieniądze pracujecie

xoo
@lampek123 10.03.2014 16:09
to jakie wy dokumenty podpisujecie ze za takie pieniądze pracujecie

Wlasnie tak normaly czlowiek postepuje

Kiana

Witam, Izomont szuka na pracuj.pl „Specjalisty ds. Technicznych”. Niech ktoś napisze jak wyglada w obecnej chwili praca w tej firmie, ale w bbiurze we Wloclawku. Pozdrawiam

Stefek
@Kiana 03.11.2017 13:51
Witam, Izomont szuka na pracuj.pl „Specjalisty ds. Technicznych”. Niech ktoś napisze jak wyglada w obecnej chwili praca w tej f...

FIRMA G+P IZOMONT SP. Z O.O. z siedzibą we Włocławku przy ul. Smoczej 5, zatrudni osobę na stanowisko: Ciekawe ogłoszenie ,tonący brzytwy się chwyta. majster i jeszcze musi robić a kto ludzi dopilnuje , w normalnej firmie to jest tak kierownik>majster>brygadzista. Majster w Zakładzie Prefabrykacji (praca na terenie Niemiec) Poszukujemy odpowiedzialnych, ambitnych ludzi z doświadczeniem. ZADANIA: terminowa realizacja budowy zgodnie z jej harmonogramem bezpośredni nadzór nad realizacją robót budowlano – montażowych nadzór, koordynacja i odpowiednia motywacja pracowników oraz podwykonawców bieżące raportowanie z postępu i jakości prowadzonych prac WYMAGANIA: wykształcenie minimum średnie techniczne doświadczenie na podobnym stanowisku na zakładzie prefabrykacji znajomość maszyn zbrojarskich i do prefabrykacji stali znajomość specyfiki wiązania stali zbrojeniowych znajomość prefabrykacji betonowej dobra znajomość języka niemieckiego prawo jazdy kategorii: B sumienność i zaangażowanie podczas wykonywania obowiązków służbowych uprawnienia do obsługi suwnicy i wózków widłowych będzie dodatkowym atutem OFERUJEMY: umowę o pracę bardzo atrakcyjne warunki wynagrodzenia wysokie premie za zaangażowanie i dobre wyniki w pracy udział w realizacji prestiżowych inwestycji za granicą gwarantujemy zakwaterowanie i pokrywamy jego koszty przyjazne i komfortowe warunki pracy

ksiegowy

Pani Natalio proponuje skorzystac z oferty Budimexu!

Stefek

Natalia 2017-10-02 12:31 ZBROJARZ w zakładzie prefabrykacji Niemcy / Znajomość języka niemieckiego - nie wymagana. Zadania: wykonywanie zbrojenia dla prefabrykatów żelbetowych Wymagania: umiejętność wiązania cęgami zbrojarskimi Oferujemy: stabilne zatrudnienie – umowa o pracę wysokie zarobki w euro, wypłacane terminowo urlop wypoczynkowy płatny w euro podatek dochodowy płacony w Niemczech (I klasa podatkowa) pełne ubezpieczenie zdrowotne i emerytalne w ZUS dodatkowe ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków w Allianz Niemcy Nasi pracownicy otrzymują bezpłatne: zakwaterowanie, wyjazd i zjazd z kontraktu, dojazdy do pracy, odzież roboczą, narzędzia pracy stałą opiekę polskojęzyczną (meldunek, lekarz, prawnik) Ponadto pracownicy mogą otrzymać: zwrot podatku w Niemczech świadczenia rodzinne na dzieci (KINDERGELD) w Niemczech. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na jeden z wybranych adresów: BUDIMEX SA Oddział Poznań, e-mail: info.poznan@budimex.pl odpowiedz czemu izomont zszedł na psy ,

Stefek

Masz racje podobno niemcy chcą zrezygnować z usług goździały w Rinteln.

BylyPracownik

Ogólnie w umowie są takie brednie, że nawet ciężko to zrozumieć... W uproszczeniu ; Twoje indywidualne wynagrodzenie uzależnione jest od wyrobionej normy wszystkich pracowników. Np. jeżeli w ciągu dnia pracowałoby dwóch pracowników, z czego jeden wyrobiłby norme za którą należałoby mu się 150zł, a drugi normę za którą należałoby mu się 50zł, to obydwoje dostają po 100 zł... Ale to przykład w ogromnym uproszczeniu. W umowie natomiast jest określona stawka godzinowa, którą otrzymasz pod warunkiem wyrobienia minimalnej (indywidualnej) normy - np. 10 ton/os. A normy te są celowo tak wysokie by nigdy tego nie wyrobić, i nie ubiegać się o należne wynagrodzenie. Normy te przewyrzszają nawet teoretyczną wydajność danej maszyny, i pracodawca doskonale o tym wie... Inną kwestią jest jeszcze praca na różnych stanowiskach. Są stanowiska (i zlecenia) na których te przykładowe 10 ton można wyrobić z palcem w .... nosie, a są i takie, że choćby nawet na rzęsach stawał, to nawet połowy tej normy nie da się wyrobić. Dlatego jest liczony przerób wszystkich pracowników z całego miesiąca i dzielony na wszystkich pracowników , nawet tych co są na urlopie w danym miesiącu (to taki jeden z głupich wymysłów prowadzącego H-A-S-A) Tak to wygląda w teorii. A w praktyce zapłacą Ci tyle ile będą chcieli, gdyż pracownicy nie są w stanie dokładnie policzyć jaki był przerób w danym miesiącu. A dokumentów w których widnieje przerób prowadzący H_A_S nie chce pokazać, tłumacząc się argumentami adekwatnymi do jego poziomu intelektualnego - NIE, bo Nie...

Natalia

@byłypracownik, czyli rozumiem, że na umowie jest zapis, że wynagrodzenie zależy od wyrobionej normy? Dopytuję bo wcześniej nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Rozumiem, że nie odpowiadało Ci wiele rzeczy w G+P Izomont ale jednak taka formalność jak zapisy w umowie, są ważne dla innych zainteresowanych.

ByłyPracownik
@Natalia 02.10.2017 12:31
@byłypracownik, czyli rozumiem, że na umowie jest zapis, że wynagrodzenie zależy od wyrobionej normy? Dopytuję bo wcześniej nik...

Jeszcze jedna sprawa; Potencjalni pracownicy nie dajcie się nabrać na takie coś, że umowe dostaniecie za jakiś czas. Jest przepis który jasno mówi że umowe można podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy. I wraz z podpisaniem żądajcie od razu egzemplarza dla siebie - jest to wasze prawo, a pracodawcy obowiązek dać Wam taki egzemplarz. Nie dajcie się nabrać na "ściemnianie" że umowe dla siebie dostaniecie za jakiś czas...

ByłyPracownik

Pracowałem w tej firmie (zbrojarnia "LENZ STAHLHANDEL w okolicach Berlina) i chce poinformować (ostrzec) potencjalnych pracowników ( oczywiscie tych pracowitych , uczciwych, zaradnych życiowo, posiadających godność osobistą) aby poważnie się zastanowili zanim podejmą tam prace za pośrednictwem firmy IZOMONT!!! Prowadzącym był tam (i zapewne nadal jest) andrzej H-A-S(ki) - to taki pies któremu mówisz szczekaj i ujadaj, a on szczeka i ujada pracowników, w zamian za pare euro. Nowi (normalni) pracownicy wytrzymywali tam najdłużej miesiąc. A w zasadzie to nie wytrzymywali, a chcieli jakoś przetrzymać do wypłaty, bo w przeciwnym razie zarobiliby może ze trzy euro za godzine. Był tam alordowy system wynagradzanie i pracodawca (prowadzący) płacił ile chciał... Ostrzegam, w żadnym wypadku nie gódź się na wynagrodzenie uzależnione od przerobu- choćby nie wiem jak wysoka była stawka, i jak niski był minimalny przerób. W praktyce i tak nie będziesz mógł nic udowodnić... Z tego co napisałem powyżej wnioskuje, że ja też mam już troche zryty łeb - gdyż pracowałem tam troche dłużej niż miesiąc... Co do warunków mieszkaniowych; jest to pojęcie względne - jedni lubią zapach konwalii, a drudzy jak im skarpetki śmierdzą... Ja lubie zapach konwalii, ale skarpetki też mi śmierdzą po całym dniu i trzeba to wytrzymać... Ogólnie kwatera sama w sobie w porządku, a nawet bardzo dobra jak na warunki pracownicze. Natomiast "starzy" pracownicy to "nałogowi smakosze różnego rodzaju trunków" i pojęcie czystość i porządek to dla nich pojęcie obce... A i przełożony nie wiele z tym robi. Praca sama w sobie nie jest zła. Może nie jest lekko, ale ktoś kto się na to decyduje powinien być tego swiadomy . Co do prowadzącego; kompetentne, moralne i mentalne dno! Brak słów by to wyrazić... Swoją drogą proponuje firmie "Izomont" sprawdzić jaki jest rzeczywisty przerób, a na jaki są wystawiane faktury. Może ktoś sobie jeszcze "dorabia"... Jeżeli nie chce Ci się zbytnio pracować, jesteś uzależniony od alkoholu lub innych rzeczy, nie masz swojej godności, największym Twoim marzeniem jest najeść(bać) się w weekend, to jest to wymarzona praca dla Ciebie. W przeciwnym wypadku poważnie się zastanów przed podjęciem pracy w tej firmie...

Natalia

@cat shanon, zapytam Cię o to samo o co użytkownika @Mario, jak to wyglądało na umowie i czy wiedziałeś o takiej stawce? Rozumiem, że możecie być wzburzeni po otrzymaniu mniejszej wypłaty ale warto podać tutaj na forum G+P Izomont, dokładne informacje dotyczące strony formalnej takiej sytuacji.

cat shanon

witam . pracowałem cały pażdziernik jako betoniarz około 300 godz. wypłata 1370 euro. to tyle w temacie.

Natalia

@Mario, a jaka stawka widniała na umowie bo to jednak najważniejsze przy godzeniu się na określone stawki? Czy było tak, że na początku kwota była inna, niż ta którą później wypłacili? Jeśli możesz sprecyzować o co chodziło, to na pewno innym użytkownikom będzie to łatwiej zrozumieć.

BylyPracownik
@Natalia 02.09.2017 20:27
@Mario, a jaka stawka widniała na umowie bo to jednak najważniejsze przy godzeniu się na określone stawki? Czy było tak, że na...

Co się tak uczepiłaś tych stawek godzinowych? Chyba nie masz pojęcia jak wyglądają umowy pracowników budowlanych. Co Ci ze stawki godzinowej, kiedy w umowie masz zawarte że pracujesz max. 168godz./mc. a w praktyce po 280, a może i więcej... Gdzie tzw. pięćdziesiątki, setki... Tu bardziej chodzi o praktyczne podejscie pracodawcy do pracownika.

Mario

Witam kiedyś pracowałem w tej firmie w 1997 r w Diseldorfie pózniej Neuburgu a na koniec w Hatershajmie Frankfurt nad Menem był okres że pracowaliśmy przez miesiąc po 16 godzin obiecywali dobre pieniądze a skończyło sie na 1600 euro wtedy tj.2001r zakończyłem współprace z tą firmą.Firma jest w potrzebie bo ku memu zdziwieniu wczoraj dostałem list w którym firma izomont zaprasza mnie do współpracy po 16 latach.Do oszustów sie nie wraca!!!!!

Natalia

@Stefek Buraczyna dobrze, że ludzie chcą się komunikować i wymieniają tutaj informacje, przecież forum do tego służy. Co do poziomu rzeczywiście komentarze mogłyby bardziej nawiązywać do konkretów - np. do informacji o rekrutacji bo taką teraz prowadzi firma na stanowiska zbrojarza i brygadzisty.

Stefek Burczymucha

Wnioskując z braku komentarzy o tej nieprzychylnej pracownikom firmie - sądzę, że firma zbankrutowała, albo rekrutuje już tylko takich co nie potrafią pisać.

Jarek

Bzdura, nie wierzcie w te linki! Jawne naciąganie ludzi i wprowadzanie w błąd. Ja tam byłem i pracowałem. Wykorzystywanie ludzi, oszukiwanie - to wszystko na porządku dziennym. Nie dajcie się zmanipulować. Podejrzewam, że w więzieniu są lepsze kwatery. W Rinteln tylko smród i robale, żadnego poszanowania człowieka, przestrzegania praw pracowniczych. Współczuje tym, którzy zdecydują się na tą firmę.

JOBEREK

Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/86255461/G%2BP%20IZOMONT/EXPORT/RINTELN/PHOTOS/KWATERA.zip Pod tym linkiem znajdują się zdjęcia kwatery dla pracowników z Rinteln. Sądzę, że są to bardzo przyzwoite warunki mieszkaniowe. Każdy niech sam sobie sprawdzi. Hejterzy są obecni wszędzie.

yjy

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,780179

NOWY

Witam mam propozycje pracy w Mindelheim . Czy kierownik Szymon .G. jest ok i jaka tam jest załoga bo boje się że źle trafie?

Grześ . S.
@NOWY 16.02.2017 22:25
Witam mam propozycje pracy w Mindelheim . Czy kierownik Szymon .G. jest ok i jaka tam jest załoga bo boje się że źle trafie?...

Ten Szymon to gość po szkole rolniczej a praktyki miał u prezesa przy koniach .Kolekcjoner papieru toaletowego,proszku do prania itd. Ma wybujałą fantazje dużo obiecuje mało realizuje.Organizator imprez typu "STAWIASZ SKRZYNKĘ PIWA A JAK NIE TO CI POTRĄCĘ Z WYPŁATY " dużo by tu jeszcze pisać , ale po co przecież to ogólne DNO!!!!!

obserwator

ktos musi robic na ziecia cpuna...caly weekend kursowal dostawca bo Kubus jaral w Rinteln hahahahahah to jak ktos moze byc dobrym pracodawca jak sobie "podworka" nie umie posprzatac

Normalny ,w d...ę nie wchodzący.

Witam słuchy mnie dochodzą że u Szymona w Mindelheim cienizna ,ludzi dobrych brak a przecież walczył o dobrego pracownika jak trener o dobrego zawodnika i co została ławka rezerwowych? . No cóż jaki trener takie zawodniki. WESOŁYCH ŚWIĄT PANIE KIEROWNIKU OBY ZRZUTA NA WIGILIĘ WYPALIŁA ....

anonim

(usunięte przez administratora)

bhwdfr

Premia i wynagrodzenie adekwatne do wybujałego ego przydupasów z biura

andre

Witam, słyszałem że już coraz mniej ludzi jest w Rinteln. Werk ( i hotel - tylko proszę nie mylić z takimi co są w miastach) przejmują Rumunii. Bułgarzy. Betoniarzy można policzyć na palcach - to samo ślusarze. Co do Szymona to też lipa. Siedzi tam jego pół rodziny i wcale nie przejął Werku. Z wigilią to potwierdzam. Przez pół godziny lecą kolędy a potem jak się ludziska napiją to i trzeba niektórych rozdzielać. Oczywiście oficjalnie na koszt pracodawcy - a właściwie to z kieszeni pracownika. Kadry zapewniają że wszystko jest, proszę nic nie brać. A w Rinteln "na dzień dobry" kierownik pyta gdzie ma Pan ubranie robocze i buty. Młodzi popracują kilka miesięcy i zjazd (albo i wcześniej) Wracają po karencji tylko starsi, co mają dzieci na studiach, na czesne i może mieszkanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

jak wyżej

Człowieku - po co pytasz, przeczytaj wcześniejsze komentarze ,a będziesz wszystko wiedział. Ile razy można to samo pisać. Praca w tej firmie nie jest dla normalnych ludzi

piszę uczciwie

Ludzie czemu nic nie piszecie, przecież ta firma to dno, a pani kierowniczka i jej asystentka chyba skończyły z pięć klas szkoły podstawowej. Taki prezentują poziom intelektualny. Wystarczy rozmowa z nimi i zapewniam was , że nie będziecie chcieli w tej firmie pracować. Jeżeli jednak się skusicie to po pierwszym miesiącu przy wypłacie oczy wam się otworzą. Ha, ha, ha - tak jak dla mnie. :)) A po pierwszym tygodniu uznacie, że lepiej byłoby w kamieniołomach. Ha, ha, ha :))

zawiedziony

umowa jest, ale dokładnie czytaj ją, bo facet kombinuje na swoją korzyść na wszystkie sposoby. Uważaj.

prawda

Kto wam takich bajek naopowiadał. Rotacja jest ciągle. Ludzie pracują kilka dni - wyjeżdżają, kilka tygodni - wyjeżdżają, najdłużej wytrzymują miesiąc lub kilka. Ci co siedzą ciagle to najczęściej alkoholicy. Takich firma toleruje bo nie ma alternatywy. Jedźcie a się pos...cie po szyję

pomocny

Jasne, że wypłata terminowa - 900-1000 euro=12-16 godzin dziennie. Słuchajcie Wojtka, Andrzeja i Tomka- nie dajcie się nabrać.

Jan-Werk

Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- betonowa@o2.pl) Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila

Andrzej

Wyjazd do pracy za granicę to nie jest totolotek i nie interesuje mnie, że może coś się zmieniło. Ta firma to jedno wielkie oszustwo. Stracicie zdrowie i pieniądze. Jeśli ktoś pisze pozytywnie o tej firmie lub próbuje wybielać to z całą pewnością jest oszustem z biura liczącym na to , że zarobicie na na jego wypłatę. Nie słuchać tych co cukrują. Ja tam pracowałem i wszystko co pisze Wojtek jest prawdą. Jeśli chcecie dorabiać te prymitywne, wstrętne, chamskie flądry z biura to proszę bardzo jedźcie, tylko możecie być pewni( 100%), że spotka was to wszystko o czym napisał Wojtek, a może być jeszcze gorzej. (w "damn" z powyższego komentarza zmień " m" na "u" i wszystko jasne).

Wojtek

Panowie praca w tej firmie to jak wyrok - nie jechać! Wiem bo pracowałem w Rinteln. Pracownicy składają się głównie z alkoholików, pijaków, bandytów.Tylko takim na niczym nie zależy i chcą tam przebywać. Niegodne traktowanie, wykorzystywanie, wyzysk, warunki uwłaczające ludzkiej godności. Kierownicy bez wykształcenia patrzący tylko na swój portfel ale zaglądający również do kieszeni pracowników.Szukać innych firm! Napisałem to dlatego żeby nikt nie popełnił takiego błędu jak ja. Przez trzy miesiące schudłem piętnaście kilo. Praca 12- 16 godzin. Zarobki 900 - 1000 euro. Do sklepu raz w tygodniu busem jak nie masz samochodu. Jak masz własny samochód to też raz w tygodniu bo jest za późno żeby jechać, sklepy pozamykane. W sobotę jedna wielka mordownia i chlanie na potęgę, lepiej zamknąć się w pokoju i nie wychodzić. W tygodniu też chlanie ale ludzie są zbyt zmęczeni żeby się awanturować. W pracy bardzo niebezpieczne , połowa na haju. ŚREDNIOWIECZE to mało powiedziane. Piszę żebyście nie przeżywali tego co ja. Wybierzcie sami.

david

za te godziny lepiej w kraju sie zarobi niz w izomoncie galery!!!

Byly

No nie wiem gdZie słyszałeś takie bzdury ze nieźle. Chyba ze 1000 euro za 12 czy 14 godzin pracy to dla Ciebie nieźle. Wtedy jedz.

bolo

ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas

bolo

ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas

kolega

Jestem bardzo ciekawy czy w Mindelheim dalej rządzi Szymcio i czy przejoł werk tak jak obiecywał .Miło było słuchać jak prezesowi d...e obrabiał ale żeby przejąć werk trzeba mieć jakąś szkołę a Szymcio jest bez szkoły.Szymcio to fajny gość w swoje urodziny potrafił zaprosić pracowników na imprezę a potem dać po zębach wspominam tu Pawła Kaszkura. Najlepszym hitem jest organizowanie wigilji za pracowników pieniądze rzekomo prezes nie dał nic . Szymcio ogarnij się, twój czas dobiega końca jak nam się gęby pootwierają to cienko cię widzę. Pozdrawiam Szymcia.

Robert
@kolega 12.04.2016 20:04
Jestem bardzo ciekawy czy w Mindelheim dalej rządzi Szymcio i czy przejoł werk tak jak obiecywał .Miło było słuchać jak prezeso...

Witam kolego, szkoda gadać na temat tego gościa ,kiedyś był normalny ale jak obstawił się swoimi przy....mi to się bardzo zmienił .Werku nie zabrał bo faktycznie szkoły nie ma ,a kasę kroi dalej . Robi wałki na środkach czystości i nie tylko .Kiedyś robił wałki na paliwie ale koleś z którym kręcił już zjechał i się skończyło .Wielki k....tas a nie kierownik ( majster bez uprawnień ) .Słyszałem że prezes dobiera mu się do d.....y ma na niego haka jest podobno trzech gości którzy są w stanie zeznawać przeciwko Szymonowi mają dowody a nawet nagrania .Nie wiem kim jesteś bo nik. Kolega mi nic nie mówi ale bądź spokojny to już koniec z tym SZYMCIEM. Pozdrawiam pracownik izomontu w Mindelcheim.

kroll

3200 zl ? haha wolne żarty. Chyba brutto i to przez duże BRUTTO. najniższa krajowa kochany, z "nie ustalonaą" premią wg widzimisię starego. I produkcja i biuro tak ma

anonim

(usunięte przez administratora)

desperat

Będziesz musiał ogarnąć planowanie robót brygady lub brygad. Nikt ci tego nie powie ale po 3 tygodniach będą ciebie wypytywać co kto zrobił, robi, i ile czasu potrzeba na ukończenie poszczególnych zespołów. Będą tez wypytywać Twoich podwładnych czy sobie radzisz tzn czy kierujesz robotą. Poza tym będziesz sam musiał robić za liniowego kontrolera jakości, projektanta CAD, zaopatrzeniowca, magazyniera,technologa, specjalistę ds jakości, fotografa, mistrza. Moim zdaniem jak wytargujesz kasę i umowę która Ci odpowiada to możesz próbować. Natomiast nie licz na to że ich olśnisz i sami wpadną na to żeby ci więcej płacić.

mloty

Oprócz tego że jako Inżynier ds technicznych będziesz człowiekiem orkiestrą (tak się nie da - musisz być asertywny) to jeszcze licz się z wydłużonym czasem pracy, praca w soboty i czasami w niedzielę. W ciągu roku możliwe są przestoje. Więc się zastanów jakie wynagrodzenie, za jaki okres czasu i czy umowa na gębę czy na piśmie.

mariusz

Jak macie alternatywę - odpuśćcie tą firmę . Zbieranina darmozjadów , czekających aby ciebie wykorzystać i ciągnąć profity. Ty nie jestes pracownikiem w tej firmie, ty jesteś niewolnikiem. Po pracy musisz uważać żeby nie być napadniętym przez bandytów z okolic Poznania. Wielu z nich ma przeszłość kryminalną. Większość kierowników to półidioci, nie mają pojęcia ani o pracy , ani o życiu. Zarobek wystarczy ci na powrót do Polski i może 1000zł zaoszczędzisz. Jeśli przyjechałeś autokarem - problemy z dowozem do sklepu. Będziesz jadł stary chleb, stare bułki , brak napojów. Bo ile kupisz na tydzień. Problem z zaliczką - więc ile kupisz bez pieniędzy. Ja tam pracowałem więc wam piszę. Werk w Rinteln. Dodam jeszcze, praca w granicach 14 - 16 godzin czasami mniej. Podczas zapłaty połowa godzin obciętych. Kłamstwa w biurze i prymitywne zagrywki - rozmówki. Nie życzę Ci złego więc nie jedź tam. Po zmianie pracy mam świetne warunki u niemieckiego pracodawcy, szacunek, 2400e na rękę + premie . Nie idź tam do pracy , zaoszczędzisz nerwy i pieniądze

anonim

(usunięte przez administratora)

d4

Skąd wytrząsnąłeś tą stabilność zatrudnienia. 1500 na umowę o dzieło.

inz

O czym ty mowisz zero stabilnosci jednego dnia jestes a drugiego przy kiepskim humorze zarzadu juz cie nie ma.

anonim

(usunięte przez administratora)

gghh

Właściciel ma stadninę koni i hotel.

andre

otóż kolego prezes tej firmy ma stadninę koni k/Włocławka i tam też szuka głupiego do pracy. Werk w Rinteln to praca dla zbrojarzy od 6:30 do 19:30 za 1400EUR/mies. Betoniarze jeszcze dłużej i na dodatek za mniej. PS. Hotel a właściwie toalety w Rinteln są w remoncie. Teraz trzeba wychodzić na dwór po schodach żeby iść do kibla który jest w kontenerze.

michu

Najwyraźniej szukają następnych głupich i naiwnych. Mialem styczność z ta firma i nie polecam chyba ze desperat.

radek

W tej firmie pieniadze zawsze byly i beda problemem. Bo jak tu zrobic zeby pracownik zapier....przez 14 godzin dziennie i dostal na konto 1300, pozniej trzeba mu powiedziec ze jest alkoholikiem i nic nie umie w takim razie kto go zatrudnil?? Firma beznadziejna nie polecam nikomu kto chce zarobic uczciwie pracujac.

Andrzej

Ostrzegam przed tą firmą. Praca w Izomont to forma współczesnego niewolnictwa.Zastanówcie się dziesięć razy zanim tam pojedziecie.Naprawdę odradzam. Nie będę opisywał, gdyż nie ma to sensu - szukajcie innych firm.

poz

jestem po rozmowie w biurze,czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat tej firmy,proszę o rzeczową odpowiedz,najlepiej pracowników tej firmy

CZARNY
@poz 09.10.2015 09:47
jestem po rozmowie w biurze,czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat tej firmy,proszę o rzeczową odpowiedz,najlepiej pra...

JEDZ POWODZONKA JAK LUBISZ TAKIE KLIMATY SADO-MASO

seba

no hotel wyjebany w kosmos a pani w biorze mowi tak jest ladna lazienka aneksy kuchenne naczynia pralnia pokoje 5 gwiazdek no nie powiem jak ktos sobie posprzata to i ma fajnie ale reszta boze jak to zobaczylem ten charakterystyczny odor smrod plesn zasikane korytarze w lazience na scianach odchody sperma i mocz niewiem 95% ludzi tam mieszkajacych to alkoholicy w zaawasowanym stadjum i tych ludzi dopuszczaja do pracy niemcy przymykaja oko bo robota robota przerob toz to powinni zamknac w cholere to szkoda tych ludzi co tam sie wyprawia jezdze pare lat po exportach i sytuacja mnie zmusila pojechac do rinteln na werk ale to co zobaczylem to nie widzialem i nie slyszalem ze w 21wieku takie rzeczy niby unia euro... przepisy a tam gorzej niz sredniowiecze

ja
@seba 12.09.2015 17:26
no hotel wyjebany w kosmos a pani w biorze mowi tak jest ladna lazienka aneksy kuchenne naczynia pralnia pokoje 5 gwiazdek no n...

jakieś pół roku temu byłem na "rozmowie kwalifikacyjnej" w tej firmie mieszkam 20 km o siedziby pani chyba prezes sie pyta czy umiem ciąć szlifierką kątową i wiertarkę znam wiem jak się ją obsługuje i w tym momencie coś mi zaświtało co to za rozmowa w sprawie pracy na koniec czy taka stawka panu odpowiada po miesiącu podwyżka ja odpowiedziałem , że tam i tu finał tylko proszę mi tam nie chlać zaraz po powrocie do domu włączyłem goworka i całe szczęście, nawiązałem kontak emailowy z jecdnym byłych pracowników rinteln bo o tm kontrakcie piszę i zrezytgnowałem na całe szczęście

jasiek

ja jak dojechalem na miejsce wlasnym autem pojechalem 800 zeta za paliwo nik nie odda bo nawet torby nie wyjolem z auta to bylo w rinteln zajechalem w sobote wieczorem wchodze na hotel na korytarzach mijam zarzyganych zeszczanych a jeden nawet zesrany gosc lezy wpadam na pokoj a tam w ofercie trzydziestoletni brazowy od szczyn materac zawszona niby posciel biale robaki na kuchence o lokatorze nie wspomne pralka jedna na 100 osob zamknieta na klodke a lazienka ku...rwa jezu zebralo mnie na wymioty czy oni sa nie powazni w tym wloclawku? w biorze mowia extra super hotel a na miejscu jak zobaczylem porobilem pare fotek bo to no niewiem moze tam byli bezdomni? brak slow jak mozna ludzi w takich warunkach kwaterowac podobno konie prezesa w duzo leprzych warunkach przebywaja

beny

a jak tam hotelik w rinteln pracowalem tam okolo 2 miechy w zeszlym roku musialem robic bo mialem dlugi i musialem sobie odbic ale przy ok. 14 godzinach charowki dzien w dzien od 5:30 do tak 21:00 albo i lepiej dostalem 1300euro to sie prawie poplakalem skurwesyny je..........bane zlodzieje wyzysk i tyle dno pierd.......lone hotel gorzej niz obora syf i karaluchy myszy szczury ci co robia dluzej to przewaznie alkoholicy ktorym wszystko jedno bo na picie bylo przyzwolenie wiec na takich kase ta firma robi a jak pokazales ze cos umiesz to jeszcze wiecej ci roboty dokladali odradzam stanowczo najgorszemu wrogowi nawet z dala od tej firmy ludzie omijajcie zlodziejstwo wyzysk i warunki najgorsze z najgorszych

lolek
@beny 12.09.2015 16:20
a jak tam hotelik w rinteln pracowalem tam okolo 2 miechy w zeszlym roku musialem robic bo mialem dlugi i musialem sobie odbic...

tak to prawda przewaznie alkoholicy reszta normalnych albo odrazu uciekala albo do pierszej wyplaty tez tam bylem na werku kolo rinteln co dzien jakis wypadek a to cos przygniotlo a to ucielo ale jak sie skaleczyles to odrazu zakazenie i szpital na swoj koszt tyle chemi bylo na chali kazde zadrapanie sie nie goilo tylko ropa ciekla zero BHP tylko kielich na odwage i hejaaa... moze ktos powie ze nie prawda ja bylem widzialem pozdro pijaczki z werku w rinteln

anonim

(usunięte przez administratora)

pomocny

To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.

pomocny

To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.

pomocny

Ciekawy jestem riboku kto kazal napisac ci taka opinie ktos z biura? A moze sam jestes z biura nikt normalny tam nie bedzie pracowal zreszta wpisy swiadcza o tym ze nie tylko Andrzej ma problem z ta firma

Andrzej

Proszę państwa, zastanawia mnie jedno, dlaczego prokuratura i państwo polskie nie dba o swoich obywateli. Proszę prokuraturę o zajęcie się tą firmą. Oszustwa i przekręty różnego formatu to z całą pewnością są przestepstwa - prokuratura powinna wszcząć postępowanie wyjaśniające z urzędu. Przewalić ich dokumentację, a następnie przesłuchać świadków. Jeśli czeka na oficjalne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa to je złożę. Również do rzecznika praw obywatelskich. Widzę, że nikt nie kwapi się do narobienia im koło pióra.

as
@Andrzej 04.08.2015 11:07
Proszę państwa, zastanawia mnie jedno, dlaczego prokuratura i państwo polskie nie dba o swoich obywateli. Proszę prokuraturę o...

prawda!!!odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więzienie)...

Zostaw opinię o G+P Izomont - Włocławek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont