Czy firma często robi redukcje etatów ?
Pracowałam na Koziej w Biesiadowie i było naprawdę dobrze. Dobre warunki, fajna ekipa - super ludzie. Nie było żadnego opóźnienia w wypłatach. Polecam :)
@Zainteresowany, myślę, że tak, ponieważ pod zakładką 'własny biznes' można znaleźć informacje jak otworzyć własną pizzerię: https://www.biesiadowo.pl/wlasny-biznes--2. @MM, @Marek, na ich profilu na Facebook'u znalazłam informacje, że szukają pracowników na stanowisko pizzera oraz pomocy kuchennej. Czy jesteście zainteresowani pracą w Biesiadowie?
Czy firma planuje powiększenie ilości placówek?
Może ktoś podpowie co słychać w firmie? Czy potrzebujecie pracowników?
Jak teraz działa PIZZERIA BIESIADOWO w Kielcach? Moglibyście powiedzieć coś o tym jak się tam pracuje? Nie widzę żadnych ofert pracy tam, czy obecnie jest szansa na rozmowę kwalifikacyjną do pracy?
Podpisuje się umowę szkoleniową za 4,50 za godzinę o czym jasno nie jest powiedzianę bo mówi się, ze 9 zł i NIE DOSTAJE SIĘ UMOWY !!!!!!! ponieważ to jest tylko dla nich - podobno. I co ważne, mogą ci nie zapłacić jak sam zrezygnujesz, jak się dowiesz, że pracujesz za 4,50. Ciekawe czy tak jest we wszystkich miejscowościach czytylko w K.... ?? Nie polecam
Praca jak wszędzie w gastronomii - długi dzień pracy, pracujące weekendy i większość świąt, stawki - jak to w fast-foodzie - szału nie ma, porównywalne z innymi lokalami, wynagrodzenie wypłacane co do grosza i w terminie, elastyczny grafik.
(usunięte przez administratora)
rzeczywiście jakiś czas temu dało się odnaleźć tego typu oferte. Z tego co mi wiadomo jednak to obecnie nie poszukują nikogo i nie prowadzą otwartej rekrutacji
W pizzerii jeździ się samochodami firmowymi :) Rekrutacja jak to w większości gastronomii odbywa się co chwilę :) Znana sieciówka z hamburgerami też cały czas ogłasza nabór pracowników :)
Ogłoszenia o poszukiwaniu zarówno kierowców jak i pizzerów pojawiają się regularnie co tydzień, max dwa - taka rotacja chyba mówi sama za siebie.