DGS Poland

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 268 ocen.

DGS Poland
2 268 6 1

Opinie o DGS Poland

pytanie

Czy jest duże zapotrzebowanie na pracowników, bo bardzo chętnie bym zostawił swoje cv. W jaki sposób można zostawić cv, mail czy osobiście?

Bizon
@pytanie 03.10.2018 09:11

Tak pracuje. Ale ostatnio to tam nie wiem czemu ale coraz więcej wstąpiło na ten wydział brak kontroli czegokolwiek. Tam ponoć jest klub dyskusyjny o futbolu itp i itd. Siedzi sobie dwóch gości i za nic nie odpowiadają. A stawka leci. A my musimy zasuwać na wydajność a te dwa kartofle sobie klepią i klepią. I nic nie wnoszą do wydajności załogi. Nie będzie nowych? OK To po cholerę ci dwaj?!

rufiX

PODNOSZE PYTANIE SOBOTY 30 I BARDZO PROSZE O RZETELNA ODPOWIEDZ, CZY TO PRAWDA ZE JAKO OPERATOR MASZYN MOZNA ZAROBIC W DGS WLOCLAWEK 2000ZL NEETTO NA REKE?? BARDZO PROSZE OBECNYCH PRACOWNIKOW O ODPOWIEDZ.

Staroć
@rufiX 07.10.2018 10:36

Zarobisz ok 2300 do 2400 za miesiąc na rękę z dodatkiem za pranie pod koniec miesiąca w kwocie 200 pln. , ale dodam z tym dodatkiem. Jeśli będzie dobry wiatr w zamówieniach i planowaniu to z nagrodami dodatkowymi za produktywność podjedziesz w górę nawet o 500 pln. na czysto. Tak więc przy obciążeniu naprawdę solidnym w dniówce jesteś w stanie zarobić NO do 3000 na rękę. Ale w tym przypadku zapier..l jest naprawdę solidny. I nie ma zmiłuj! Socjal jest OK i ubezpieczenia. Ale czy to w dzisiejszych czasach urywa d..ę?! Raczej nie bo koszty życia są także nader wysokie. A zapowiadają takie podwyżki jak - prąd, woda, żywność, etc. etc. Na przetrzymanie wystarczy. Majątku nie zbijesz, ale na przetrzymanie zarobisz jak , żonka pracuje także(bo myślę także o dzieciach) i z tym związanym kosztem. Szef obiecuje podwyżki dla poprawy sytuacji pracowników non stop! Teraz wybory to każdy mówi co powinieneś usłyszeć. Ale nie,jest naprawdę OK, co rok podnosi stawki i to tak, by dźwignąć ten włocławski grajdoł. Choć jako stary pracownik mam dużego żala, też bym chciał jeździć choć 2 letnim autem mając rodzinę cztero-osobową. Tak mi obiecywał pracodawca 20 lat temu!!! Ale cóż, życie weryfikuje potrzeby także pracodawców. Jego jakie są, nie wiem, choć ma ok 400 mln pln na kontach , czy też w majątku itd itp. , a ja auto stare no nie grat ale! Mieszkanie bez luksusów, choć czyste poprawiane w miarę czasu i nikt z mojej rodziny głodny nie chodzi. I tu masz obraz naszej kochanej firmy. Szczęśliwy z tego nie jestem, ale żyję z rodziną. Wystarczy? Czy jechać do Niemiec? Sam decyduj. Bardziej uczciwego infa nie dostaniesz. Powodzenia.

Racio

Cześć, chciałbym coś wiedzieć o tej firmie czy zarobki są na poziomie normalnego życia? Czy atmosfera tam panująca jest w miarę i panujące tam wewnętrzne zasady. Chciałbym wiedzieć jak jest bo przymierzam się do aplikacji tam. Warto?

SOBOTA30

WITAM BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ ILE ZARABIA W DGS WLOCLAWEK OPERATOR MASZYN ?? SLYSZALEM ZE ZARABIA SIE 2000ZL NETTO NA REKE, CZY TO PRAWDA??

Stachu

A kołtuniasty tam jeszcze pracuje na tym segregowaniu czy jakoś tam? Jeśli tak to w (usunięte przez administratora) z tą dyscypliną co tam w tym dgs była. I nie dajcie się ludzie,was dziobią a ten pacjent od udawania tam trwa. Żenua!!!

Brygadziak08
@Stachu 19.06.2018 23:20

Ta tragedia nadal trwa i jak długo?!?!? Bo demoralizuje, czy też demotywuje wielu innych. Kilka dni temu znów złapany na telefonie w pracy przez naszego kierownika zmiany! I????? I co????? Śmieje się gość z kierownictwa itd. Teraz pół załogi będzie na komórach siedzieć i mieć kary w nosie i dobrze, bo skoro jemu wolno to komu nie?

John

Stety pomijając to niestety ale, o pracę we Włocławku jest już lepiej. I do tej firmy też to zawitało. Jest teraz duży wybór i kilka firm co szuka pracownika. Na plus DGS trzeba dodać, że stara się dorównać, albo inaczej nazywając potrzebuje pracownika. Jeśli propozycje płacowe będą na dobrym poziomie to do tej pracy da się podejść poważnie i konkurencyjnie do strefy z Brześcia i jego strefy przemysłowej. Nowe firmy , nowe stanowiska pracy. A i jak pracownicy są w miarę zadowoleni to i DGS też zyska dla siebie. Moja obecna ocena na 10 możliwych to gdzieś ok 7-8 zbiorą. Płace to będzie nadal temat nr jeden. I to nie pracodawca się będzie pytał w tym temacie. Zwłaszcza, że na strefie Brzeskiej powstają i powstaną coraz większe firmy. Region się rozwija!!

Gregor

DGS Poland należy do William Demant Holding zajmującej się produkcją aparatów słuchowych. To praca dla 2000 osób!!

Zdzichu
@Gregor 28.03.2017 12:46

Piszesz o zupełnie innej firmie. Ten wątek dotyczy firmy Guala Closures DGS Poland S.A. z Włocławka. (Wcześniej DGS S.A.) zajmującą się produkcją zakrywek. https://www.dgs.com.pl/?p=641

Starodziej

Żeby lepiej każdy z nas pracowników spoglądał na pracę jaką wykonujemy nie zależnie na jakim dziale, po pierwsze powinien zarabiać miedzy 3000 zł a 3500 zł , bez dokładania jakich kol wiek dodatków do wynagrodzenia i premii czy też nagrody. Współczynnik premiowy 0,4 zawsze powinien być stały bez dyskusyjnie. Dodatki takie jak : ekwifalent, za pranie ciuchu itp jak i za odzież lub butik czy też wodę z wieńca , nie powinien wchodzić w budżet uwzględniający zarobków Każdego pracownika D.G.S S.A Włocławek. jak względem pracodawcy tak właśnie jest . Każdy z nas chce pracować w tej firmie bo ta firma znosi złote jaja, w przeciągu jednego miesiąca jest w stanie zarobić około jednego miliona na czysto na całym świecie. więc jest w stanie zapewnić dobrobyt swoich pracowników w , wynagrodzenie. jakie powinien oczekiwać za powierzone mu czynności w D.G.S S.A . Swe Wynagrodzenie. Panie Prezesie weż no pan się w garść i zacznij patrzeć na swoich podopiecznych którzy robią na firmę a nie tylko na biuro. o ekipa która jak siła jest podporą każdym z nas . do pracy rąk nie brakuje , Pieniądze to nie wszystko człowiek się liczy gdyby nie pracownik firma dawno by upadła zacznij pan mysleć otwórz pan oczy gdzie się podział dawny Prezes . DGS my w pana wierzymy ze będzie lepiej tylko nikt z nas nie mówi o tym powierzchownie ale chcemy być zadowoleni z pracy i zarabiać pieniądze życ , ceny idą w górę zarobki stoją w miejscu z różnicą 100 zł to nie pieniądz , nie pozwól pan by inni zaczeli się zwalniać z firmy szukająć innej pracy lepszej zarobkiem . tu jest nasze miejsce nasza siedlica pospolita chcemy tu pracowac i zarabiac sieszyc sie z pracy wspolnie jak jedna wielka RODZINA

Iwona

@packo, czy w dalszym ciągu pracujesz w DGS Poland? Twój wpis jednoznacznie wskazuje, że nie jesteś usatysfakcjonowany wynagrodzeniem jakie oferuje Ci ta firma. Czy mimo wszystko występuje w tym miejscu jakiś aspekt Twojego zatrudnienia, który wpływa na Twoje zadowolenie? Czy pracodawca umożliwia Ci korzystanie z jakiegoś pakietu benefitów?

packo

Przyjąłem się tu dwa lata temu. I dobrego słowa raczej nie powiem zwłaszcza za system premiowania. Nagminna metoda odbierania dochodów z pracowników. Najlepiej i nie wiedzieć czemu mają ci co w biurowcu pracują. Oni mają wszystko jak w korporacjach. Samochody i od starszych wiem,, że bujają się po kraju na koszt firmy nawet w wolnym dla nas czasie. A dlaczego nie powiem dobrego słowa? Ot płace! Czy płaca 2300-2500 to jest dużo w obecnych czasach? Za to się da utrzymać rodzinę i mieszkanie nawet jak żona zarobi na poziomie najniższej? W najbliższym czasie wyjeżdżam do Niemiec, bo mam już umówione warunki i porównywać nie ma czego z czym. Wielu już pracowników tej firmy zrobiło podobnie. Bo niestety młody musi zacząć układać sobie rodzinę, a nie wegetować jak ta firma oferuje. I do tego boleśnie kosztem wybrańców z biurowca. Poczytajcie, złóżcie w całość, pogadajcie z pracownikami i się dowiecie do czego chcecie wejść. MIRNOTA!! A już w takim Kutnie można zarobić dwa razy tyle! I co z tym miastem i jego pracodawcami się dzieje? Dogorywa!! Pomału.

Iwona

@surak, nie znam aktualnej sytuacji w DGS Poland, ponieważ nie współpracuję z tą firmą. Dopytuję na tym forum o takie kwestie, które mogą zainteresować innych użytkowników odwiedzających ten wątek w poszukiwaniu informacji o tym pracodawcy. Przedstawisz w takim razie krótko, to co w tym momencie dzieje się wewnątrz DGS Poland?

Iwona

Chcę Wam przypomnieć, że to forum służy do zbierania wyłącznie merytorycznych opinii o firmach jako pracodawcach. Wpisy, które dodajecie muszą również spełniać wymogi regulaminu, https://www.gowork.pl/regulamin Proszę Was o przestrzeganie przeznaczenia tego forum.

Anej
@Iwona 21.12.2017 23:58

A może by tak pani Iwona napisała. że kodeks pracy to świętość i powinien być przestrzegany. Bo ta merotyryka to tylko dla was w biurowcu, nas to można rąbać. Już legendy chodzą o wyjazdach handlowców nad morze na rybkę, tylko rybkę, bo smaczniej u nas nie znajdziesz i to na koszt firmy.. I dobrze ten pis robi porządek z tym wszystkim. Służbowe auta też wkrótce pójdą na tapetę. Bo w dgs to służbowymi to już jak karetami się rozbijają.

Robson

Mirek L. ?

Sztapler

Tadek R!!! A ten co piszecie będzie dalej zaciemniał i wymyślał nowe powody aby nie pracować. Widzę i wiem co piszę.

Iwona

@@anonymous, byłeś zainteresowany pracą na produkcji w DGS Poland. Czy pomimo braku odzewu na Twój post, poznałeś szczegóły tego typu pracy? Zdecydujesz się na aplikowanie do firmy? Jeżeli tak, to proszę Cię o pozostawienie swojej opinii o procesie rekrutacyjnym, w którym prawdopodobnie weźmiesz udział.

surak
@Iwona 31.01.2018 23:35

Kobito jakim rekrutacyjnym? Piszesz z wenus czy jak? Przecież zwalniać będą w tej firmie i wszyscy o tym mówią. Ot rzetelność.

Wiesław

Nigdy ale to przenigdy nie myślcie aby tu przyjść do pracy.Chyba,że jesteście przyjęci po znajomości lub po rodzinie.W tej firmie potrzeba parobków,bo normalne stanowiska pracy są już zajęte już na 50 lat do przodu.Odnoszę wrażenie,że nie narodzone jeszcze dzieci już mają pewne stanowiska w firmie gdy dorosną.

surak
@Wiesław 17.01.2018 22:48

Bądkowo rządzi!! he he he. Nikt poza pierwszym nie ma nic do powiedzenia. Ale Bądkowo toleruje. A może lepiej by było przenieść tam siedzibę DGS? Taniej i sami swoi.

Snugi

Jakie są stawki godzinowe na produkcji w DGS? Czy w ostatnim czasie wzrosły?

Kana

Witam,chciałabym złożyć CV do tej firmy.Na jakich stanowiskach pracują kobiety i jaka panuje atmosfera w pracy.Dziękuję za obiektywną ocenę.

anonymous
@Kana 15.01.2018 18:29

Daj sobie spokój

@anonymous
@anonymous 17.01.2018 22:50

Poproszę trochę szczegółów,rzecz jasna chodzi mi o pracę na produkcji.

Xxxxxxx

Witam.a skoro koledzy i koleżanki są na bieżąco to ktoś wie czy są jakieś przyjęcia do pracy w tym dgs?

Iwona

@Anej, nie pracuję w DGS Poland. Staram się jedynie dbać o przestrzeganie przeznaczenia tego forum. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z DGS Poland jako pracodawcy. Mógłbyś opisać swoje codzienne obowiązki w tym miejscu pracy i atmosferę, która im towarzyszy?

Anej

Uważam, że obecnie dzieje się w tej firmie niesprawiedliwość. Kilka osób dostało czerwoną kartkę choćby za chorowanie. Mnie także to spotkało. Dotychczas pracowałem uczciwie, ale przytrafiło mi się (usunięte przez administratora) na zdrowiu i zostałem zakwalifikowany jako zły i niepotrzebny pracownik. A mimo to toleruje się już od kilku lat pracownika kołtuna, który, nie dość, że także choruje w każdym roku i to dłużej ode mnie to radomian tego olewa swoje obowiązki i reguły jakie obowiązują poprzez zarządzenia prezesa. Ja nigdy nie łamałem żadnych zasad. A jemu wolno!! Korzystać z telefonu prywatnego i to codziennie kilka razy(kierownicy o tym wiedzą doskonale-tolerują). Przerwę śniadaniową ma godzinę . Tak, godzinę. Pierwszą przerwę robi sobie z randstadem a po tym zostaje na stołówce z załogą dgs-u i tak godzinka przeleci. A na czym polega jego praca? Cały czas jak nie chodzi po całej firmie i tu i tam zagada- czas leci. Podobno powinien też przebierać braki. Ha ha ha dwa kartony na 8 godzin. Parę rzeczy by można dodać, ale nie będę drobiazgowy. I to jest sprawiedliwe?!?! Ja nawet na nadgodziny chętny byłem, a ta eminencja robi co chce i się śmieje (z mistrzów i kierowników i ...............wielu jeszcze). O dyrektorach wyraża się dość nie pochlebnie itd. A czy ktoś sprawdził czy te jego papiery o których się w firmie mówi nie są przypadkiem trefne i załatwione. Takie możliwości chyba są? Ten byku nie może ani na maszynie, ani w nocy jednym słowem ani nic. Ktoś go rozlicza wogóle z obowiązków i pracy? Raczej musi być przyzwolenie bo na telefonicznych rozmowach to już go wszyscy przyłapali poza prezesem a ten dalej swoje. Choruje nic nie może a na jego fejsie o czym wszyscy mówią są zdjęcia z wyjazdów, wycieczek rowerowych i także imprezy z alkoholem są(zaraz je usunie). Więc po co te pozory są i zwalnia się lepszych, uczciwszych pracowników? Gdzie sprawiedliwe podejście do pracownika skoro się sprawiedliwość kaleczy?

Rafi
@Anej 22.10.2017 00:32

Coś w tym jest. Sprzedają nas to widać, Zwalniają chyba tzw marginesy, Zaraz dołożą obowiązków, A nadal chętnych do pracy nie widać by nowych nie przybywa zbyt wiele. Jeśli się pojawiają to zaraz rezygnują, bo praca na gnieździe za proponowane stawki to paradoks szczęśliwego pracownika co nie szuka pracy w takim systemie jak tu. Jako nowy powiem krótko rezygnuję, bo naganianie do pracy w tej firmie zaczyna się ocierać o absurd. Dosłownie:robić ,robić by maszyna na chwilę nie stanęła. Było by oki gdyby to była jedna maszyna a nie trzy!!! Ci nowi mistrzowie pracy co to wymyślili i chcą nam opowiadać nadal o pieniądzach do zebrania na ziemi, niech sami się za taką pracę fizyczną spróbują wziąć , ot na próbę swoich możliwości. Przecież lepiej wrócić lub znaleźć pracę bez takiej chorej kapitalistycznej wady, gdzie się dosłownie doi pracownika! Za ile? Ot przykłady 2700 na rękę, Dużo, we Włocławku dużo. Pot leci i cały czas ktoś ma pretensje o rożne sprawy. Robota w nocy i weekendy i na trzech prasach. Dwie PR i jedna PD. A co wkurza? To że wszyscy gadają , że teraz premia będzie od procentów zależeć. Będziesz wołem i naklepiesz to coś zarobisz co tyłka nie urwie. A jeśli twoje % będą niskie to nic nie zarobisz. Dojarnia i nic dodać. Ja poczekam na pensje i zdecyduję co tu robię. Pracownikom to normy narzucać, a reszta hula po Polsce na służbowych autach i za pieniądze firmy. Mnie to już przeszło, od starych coś usłyszałem i wracam do starej roboty. Tu tak najzwyklej coś jest nie tak.

Piotr
@Rafi 17.11.2017 00:32

Popieram. Też włączę spadochron zapewne wkrótce. Te procenty mnie zrażają bo co to ja robot czy co? Ktoś na tym zarobi a mnie obetną premię. W takim systemie nie dość że w niedzielę muszę pracować, a na dodatek będą mi premie przyznawać na miarę nie możliwości wykonania to niech sobie taką robotę wsadzą! Mi to nie pasuje i powiem do widzenia. Od końca miesiąca. Nie polecam nikomu nowemu pracy w tym zakładzie. To jest korporacyjny wyzysk!!! Niech sobie sami robią na tych szrotach.

Śródmieście

Łoł znowu ten typ na tapecie? Nuda bo wszyscy wiedzą, że nieźle kombinuje. Taki chory na zmiany nie może, nocek też prawie nic, ale wóde chlać może!! Tego mu lekarz nie zabronił?!? Szkoda czasu na zatrzymywanie się na tym typie.

Perełka

Niech idzie zeznania go dobiją, zwłaszcza ostatnie.He he he

Wesołek

Czy jesteście pewni, że o DGS nie można napisać coś dobrego? Dla mnie świat nie jest czarno biały ma różne odcienie!

Iwona

@Myślacy z tego co widzę, to oferta pracy na konserwatora jest jeszcze aktualna przez niecały tydzień. Zamierzasz na nią aplikować? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich wrażeń z procesu rekrutacji.

Myślacy

Widziałem, że DGS Poland szuka pracownika na stanowisko konserwatora czy to jest aktualne? Może ktoś coś wie?

Iwona

@Wesołekjeśli masz inną opinię na temat firmy niż jeden z innych użytkowników, to warto ją przedstawić. Będzie to o wiele bardziej merytoryczne i pomocne dla osób szukających informacji o DGS Poland jako pracodawcy.

Wesołek

@Kandydat do bani Nie rozumiem takiej postawy. Nie pracujesz w firmie a masz tak dużo do powiedzenia! Może lepiej zajmij się pracą w swojej firmie to unikniesz kłopotów.

Ryba
@Wesołek 04.06.2017 23:21

Co za kołek z ciebie. Czytać ze zrozumieniem w szkole nie nauczyli a wyrywasz się pisać o postawach. Zapewne dziwaku bronisz swoich racji czyli robisz 5 dni i wolne. Nie dostrzegła kumacia, że pisze to gostek co chciał do roboty u nas przyjść, ale po zapoznaniu z realiami i co wie od znajomego jak pisze, dał sobie na luz. Tak to jest w tym kraju, innym narzucać a samemu ma się plażę. Gówniana polaczkowość podkablować, dolać oliwy itd itp. Wesoł oby twojej rodzinie nie zabrakło czasu dla siebie i obyś musiał robić za stawki jakie obowiązują, a nie mityczne. Pilnuj swoich spraw godnie, a nie wypowiadasz się w temacie co zapewne ciebie nie dotyczy. Znalazł się artysta komentator jak Halinka.

Iwona

@Lisek młodyrozumiem, że system premiowy nie jest dla Ciebie do końca jasny. Chętnie dowiemy się od innych pracowników jak ten system działa. Na co jeszcze mogą liczyć pracownicy DGS Poland?

Kandydat do bani
@Iwona 04.04.2017 08:48

Mogą liczyć na zapieprz w weekendy. Ten czas niestety jest dla rodziny, odpoczynku i relaks. A w tej firmie niestety trzy weekendy są w pracy i tylko jeden miesięcznie dla pracownika i jego rodzin. Mi to nie odpowiadało i tyle. Sobota i niedziela jest od tego żeby się zabawić, odpocząć i pomodlić. I proszę mi nie tłumaczyć niczego, skoro sami wy właśnie rekrutujący i wielu innych macie weekendy wolne. Mam kolegę w tej firmie i wiem jak jest naprawdę, także to, że nie ma dodatku za pracę w weekendy , a w większości firm takie coś jest naturalne. Stawki, to też dół z rynku polski - 13 złoty?!?!? , 3 euro?!?!? weźcie na luz i poczytajcie co, gdzie, jak i za ile! I dlatego właśnie nie zatrudniłem się w tej firmie, choć wolę taką miałem. I czy coś z tego jest nie zrozumiałe?

Lisek młody

To co dziś w premiach ogłosili to czarna magia. Czyli jak nic szef nie da i będzie mniej za winy innych i nadal nie wiadomo przez kogo? Kurde trzy miechy tu robię i nic nie kumam z tymi premiami, bo ciągle zmieniają. A tak chciałem to zrozumieć. Co za co i za kogo. Jakieś B A i C I wypadki. Kurde jakie? O co chodzi z tą brakowością? Ktoś wytłumaczy? I o jakie wypadki chodzi? Dziadki mówią, że się nie doczekam wytłumaczeń o co chodzi z produktywnością, czy jak to zwał, bo jeszcze nie rozumiem. O co chodzi z tym planowaniem, jak mi dziś kolega tłumaczył? Kurde ale to pociapane i nie wiem ile dostanę dodatkowo za pracę. Kuźwa nie da się prościej?

123

Najfajniejsi są zarozumialcy na PA.Zwłaszcza bryg.A i niejaki Grzelak.Znerwicowany,chory,zakompleksiony facio.

Iwona

@Niko długo już pracujesz w firmie? Co więcej możesz powiedzieć na temat benefitów oferowanych pracownikom przez firmę?

Olo

Jedynie co mi się podoba to że Prezes zabrał nagrody od majstrów, bo te nagrody były przeznaczane na osoby, które nie koniecznie wykazują się zaangażowaniem w pracę a tym że przesiadują w mistrzówce z majstrem i dobrze żyją. A Ci co tak naprawdę wykazują chęć i zaangażowanie w pracę są pomijani. I swoją drogą ten system premiowania co teraz wszedł wcale nie będzie na plus dla pracowników. To czy dany pracownik dostanie od majstra 0,1 - 0,3 będzie tak samo traktowane jak przy przyznawaniu przez niego nagród czyli pupilki majstra mogą liczyć na 0,3 a reszta niekoniecznie!!!

Niko
@Olo 13.03.2017 15:48

Jestem ustawiaczem i zabolało mnie to co kolega wyżej napisał. Bo ustawianie tych niejednokrotnie rozklepanych maszyn należy także do mnie, by wszystkie parametry znajdowały się w normie i właśnie operatorzy nie mieli problemów z zapisaniem swojego numeru. Ale skoro nas się kolega zdobywa na rozliczanie czasu pracy i podaje te przesiadywanie niejednokrotnie krytykowane zarówno przez zarząd jak ostatnio przez mistrzów to muszę dodać swoje tzw 10 groszy w ripoście. Jeśli ten czas pracy ma być rozliczany w 100 procentach każdego , choćby poprzez instalowane kamery nad każdym gniazdem(tak wieść niesie), to napiszę w odwecie, że trzeba patrzeć także na czasy robienia przerw na sprzątanie stanowiska pracy(przychodzę na przezbrojenie , a tam syf!!! jakich mało) , czas robienia przerwy na posiłek(wielu wychodzi przed czasem) , przerwy na papierosa(nie zawsze jest zastępstwo), czasu zmian asortymentu i mycia, wymyślania sztucznych problemów dla zrobienia przerwy w pracy maszyny, oraz kończenia pracy(przed czasem oczywiście), o kawach na rozpoczynaniu nikło wspomnę. Więc jeśli chodzi o ocenę i zaangażowanie to niestety wszyscy muszą w to wejść. Bez wyjątków. A wytyki są tylko wskazówką dla przełożonych gdzie spoglądać i oceniać. Więc Olo na przyszłość się zastanów o czym chcesz napisać! Teraz będziesz miał obraz oceny za zaangażowanie i postępowanie zgodnie z tym co się wymaga od każdego, bez wskazywania jak ty to zrobiłeś. Obyś był wzorowym pracownikiem.

Olo
@Niko 16.03.2017 01:46

a przecież nie napisałem o ustawiaczach tylko o pupilkach (czytaj uważnie kolego!!!) i o premiowaniu w zakladzie. A co o rozliczania z pracy to niejednokrotnie ustawiacz po sobie nie posprzątał ale nie biorę ogół tylko tą osobę która nie posprzątała. I następnym razem czytaj uważnie co jest napisane a nie bzdury wypisujesz na temat tego postu. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy :)

Iwona

@Włodek z Londynu długo pracowałeś w firmie? Chętnie dowiemy się czegoś więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia.

Zostaw opinię o DGS Poland - Włocławek

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGS Poland