DGS Poland

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 260 ocen.

Opinie o DGS Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGS Poland

Anej

Uważam, że obecnie dzieje się w tej firmie niesprawiedliwość. Kilka osób dostało czerwoną kartkę choćby za chorowanie. Mnie także to spotkało. Dotychczas pracowałem uczciwie, ale przytrafiło mi się (usunięte przez administratora) na zdrowiu i zostałem zakwalifikowany jako zły i niepotrzebny pracownik. A mimo to toleruje się już od kilku lat pracownika kołtuna, który, nie dość, że także choruje w każdym roku i to dłużej ode mnie to radomian tego olewa swoje obowiązki i reguły jakie obowiązują poprzez zarządzenia prezesa. Ja nigdy nie łamałem żadnych zasad. A jemu wolno!! Korzystać z telefonu prywatnego i to codziennie kilka razy(kierownicy o tym wiedzą doskonale-tolerują). Przerwę śniadaniową ma godzinę . Tak, godzinę. Pierwszą przerwę robi sobie z randstadem a po tym zostaje na stołówce z załogą dgs-u i tak godzinka przeleci. A na czym polega jego praca? Cały czas jak nie chodzi po całej firmie i tu i tam zagada- czas leci. Podobno powinien też przebierać braki. Ha ha ha dwa kartony na 8 godzin. Parę rzeczy by można dodać, ale nie będę drobiazgowy. I to jest sprawiedliwe?!?! Ja nawet na nadgodziny chętny byłem, a ta eminencja robi co chce i się śmieje (z mistrzów i kierowników i ...............wielu jeszcze). O dyrektorach wyraża się dość nie pochlebnie itd. A czy ktoś sprawdził czy te jego papiery o których się w firmie mówi nie są przypadkiem trefne i załatwione. Takie możliwości chyba są? Ten byku nie może ani na maszynie, ani w nocy jednym słowem ani nic. Ktoś go rozlicza wogóle z obowiązków i pracy? Raczej musi być przyzwolenie bo na telefonicznych rozmowach to już go wszyscy przyłapali poza prezesem a ten dalej swoje. Choruje nic nie może a na jego fejsie o czym wszyscy mówią są zdjęcia z wyjazdów, wycieczek rowerowych i także imprezy z alkoholem są(zaraz je usunie). Więc po co te pozory są i zwalnia się lepszych, uczciwszych pracowników? Gdzie sprawiedliwe podejście do pracownika skoro się sprawiedliwość kaleczy?

Rafi
@Anej 22.10.2017 00:32
Uważam, że obecnie dzieje się w tej firmie niesprawiedliwość. Kilka osób dostało czerwoną kartkę choćby za chorowanie. Mnie tak...

Coś w tym jest. Sprzedają nas to widać, Zwalniają chyba tzw marginesy, Zaraz dołożą obowiązków, A nadal chętnych do pracy nie widać by nowych nie przybywa zbyt wiele. Jeśli się pojawiają to zaraz rezygnują, bo praca na gnieździe za proponowane stawki to paradoks szczęśliwego pracownika co nie szuka pracy w takim systemie jak tu. Jako nowy powiem krótko rezygnuję, bo naganianie do pracy w tej firmie zaczyna się ocierać o absurd. Dosłownie:robić ,robić by maszyna na chwilę nie stanęła. Było by oki gdyby to była jedna maszyna a nie trzy!!! Ci nowi mistrzowie pracy co to wymyślili i chcą nam opowiadać nadal o pieniądzach do zebrania na ziemi, niech sami się za taką pracę fizyczną spróbują wziąć , ot na próbę swoich możliwości. Przecież lepiej wrócić lub znaleźć pracę bez takiej chorej kapitalistycznej wady, gdzie się dosłownie doi pracownika! Za ile? Ot przykłady 2700 na rękę, Dużo, we Włocławku dużo. Pot leci i cały czas ktoś ma pretensje o rożne sprawy. Robota w nocy i weekendy i na trzech prasach. Dwie PR i jedna PD. A co wkurza? To że wszyscy gadają , że teraz premia będzie od procentów zależeć. Będziesz wołem i naklepiesz to coś zarobisz co tyłka nie urwie. A jeśli twoje % będą niskie to nic nie zarobisz. Dojarnia i nic dodać. Ja poczekam na pensje i zdecyduję co tu robię. Pracownikom to normy narzucać, a reszta hula po Polsce na służbowych autach i za pieniądze firmy. Mnie to już przeszło, od starych coś usłyszałem i wracam do starej roboty. Tu tak najzwyklej coś jest nie tak.

Piotr
@Rafi 17.11.2017 00:32
Coś w tym jest. Sprzedają nas to widać, Zwalniają chyba tzw marginesy, Zaraz dołożą obowiązków, A nadal chętnych do pracy nie...

Popieram. Też włączę spadochron zapewne wkrótce. Te procenty mnie zrażają bo co to ja robot czy co? Ktoś na tym zarobi a mnie obetną premię. W takim systemie nie dość że w niedzielę muszę pracować, a na dodatek będą mi premie przyznawać na miarę nie możliwości wykonania to niech sobie taką robotę wsadzą! Mi to nie pasuje i powiem do widzenia. Od końca miesiąca. Nie polecam nikomu nowemu pracy w tym zakładzie. To jest korporacyjny wyzysk!!! Niech sobie sami robią na tych szrotach.

Wesołek

Czy jesteście pewni, że o DGS nie można napisać coś dobrego? Dla mnie świat nie jest czarno biały ma różne odcienie!

Iwona

@Myślacy z tego co widzę, to oferta pracy na konserwatora jest jeszcze aktualna przez niecały tydzień. Zamierzasz na nią aplikować? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich wrażeń z procesu rekrutacji.

Myślacy

Widziałem, że DGS Poland szuka pracownika na stanowisko konserwatora czy to jest aktualne? Może ktoś coś wie?

Iwona

@Wesołekjeśli masz inną opinię na temat firmy niż jeden z innych użytkowników, to warto ją przedstawić. Będzie to o wiele bardziej merytoryczne i pomocne dla osób szukających informacji o DGS Poland jako pracodawcy.

Wesołek

@Kandydat do bani Nie rozumiem takiej postawy. Nie pracujesz w firmie a masz tak dużo do powiedzenia! Może lepiej zajmij się pracą w swojej firmie to unikniesz kłopotów.

Ryba
@Wesołek 04.06.2017 23:21
@Kandydat do bani Nie rozumiem takiej postawy. Nie pracujesz w firmie a masz tak dużo do powiedzenia! Może lepiej zajmij się pr...

Co za kołek z ciebie. Czytać ze zrozumieniem w szkole nie nauczyli a wyrywasz się pisać o postawach. Zapewne dziwaku bronisz swoich racji czyli robisz 5 dni i wolne. Nie dostrzegła kumacia, że pisze to gostek co chciał do roboty u nas przyjść, ale po zapoznaniu z realiami i co wie od znajomego jak pisze, dał sobie na luz. Tak to jest w tym kraju, innym narzucać a samemu ma się plażę. Gówniana polaczkowość podkablować, dolać oliwy itd itp. Wesoł oby twojej rodzinie nie zabrakło czasu dla siebie i obyś musiał robić za stawki jakie obowiązują, a nie mityczne. Pilnuj swoich spraw godnie, a nie wypowiadasz się w temacie co zapewne ciebie nie dotyczy. Znalazł się artysta komentator jak Halinka.

Iwona

@Lisek młodyrozumiem, że system premiowy nie jest dla Ciebie do końca jasny. Chętnie dowiemy się od innych pracowników jak ten system działa. Na co jeszcze mogą liczyć pracownicy DGS Poland?

Kandydat do bani
@Iwona 04.04.2017 08:48
@Lisek młodyrozumiem, że system premiowy nie jest dla Ciebie do końca jasny. Chętnie dowiemy się od innych pracowników jak ten...

Mogą liczyć na zapieprz w weekendy. Ten czas niestety jest dla rodziny, odpoczynku i relaks. A w tej firmie niestety trzy weekendy są w pracy i tylko jeden miesięcznie dla pracownika i jego rodzin. Mi to nie odpowiadało i tyle. Sobota i niedziela jest od tego żeby się zabawić, odpocząć i pomodlić. I proszę mi nie tłumaczyć niczego, skoro sami wy właśnie rekrutujący i wielu innych macie weekendy wolne. Mam kolegę w tej firmie i wiem jak jest naprawdę, także to, że nie ma dodatku za pracę w weekendy , a w większości firm takie coś jest naturalne. Stawki, to też dół z rynku polski - 13 złoty?!?!? , 3 euro?!?!? weźcie na luz i poczytajcie co, gdzie, jak i za ile! I dlatego właśnie nie zatrudniłem się w tej firmie, choć wolę taką miałem. I czy coś z tego jest nie zrozumiałe?

Lisek młody

To co dziś w premiach ogłosili to czarna magia. Czyli jak nic szef nie da i będzie mniej za winy innych i nadal nie wiadomo przez kogo? Kurde trzy miechy tu robię i nic nie kumam z tymi premiami, bo ciągle zmieniają. A tak chciałem to zrozumieć. Co za co i za kogo. Jakieś B A i C I wypadki. Kurde jakie? O co chodzi z tą brakowością? Ktoś wytłumaczy? I o jakie wypadki chodzi? Dziadki mówią, że się nie doczekam wytłumaczeń o co chodzi z produktywnością, czy jak to zwał, bo jeszcze nie rozumiem. O co chodzi z tym planowaniem, jak mi dziś kolega tłumaczył? Kurde ale to pociapane i nie wiem ile dostanę dodatkowo za pracę. Kuźwa nie da się prościej?

Gregor

DGS Poland należy do William Demant Holding zajmującej się produkcją aparatów słuchowych. To praca dla 2000 osób!!

123

Najfajniejsi są zarozumialcy na PA.Zwłaszcza bryg.A i niejaki Grzelak.Znerwicowany,chory,zakompleksiony facio.

Iwona

@Niko długo już pracujesz w firmie? Co więcej możesz powiedzieć na temat benefitów oferowanych pracownikom przez firmę?

Olo

Jedynie co mi się podoba to że Prezes zabrał nagrody od majstrów, bo te nagrody były przeznaczane na osoby, które nie koniecznie wykazują się zaangażowaniem w pracę a tym że przesiadują w mistrzówce z majstrem i dobrze żyją. A Ci co tak naprawdę wykazują chęć i zaangażowanie w pracę są pomijani. I swoją drogą ten system premiowania co teraz wszedł wcale nie będzie na plus dla pracowników. To czy dany pracownik dostanie od majstra 0,1 - 0,3 będzie tak samo traktowane jak przy przyznawaniu przez niego nagród czyli pupilki majstra mogą liczyć na 0,3 a reszta niekoniecznie!!!

Niko
@Olo 13.03.2017 15:48
Jedynie co mi się podoba to że Prezes zabrał nagrody od majstrów, bo te nagrody były przeznaczane na osoby, które nie konieczni...

Jestem ustawiaczem i zabolało mnie to co kolega wyżej napisał. Bo ustawianie tych niejednokrotnie rozklepanych maszyn należy także do mnie, by wszystkie parametry znajdowały się w normie i właśnie operatorzy nie mieli problemów z zapisaniem swojego numeru. Ale skoro nas się kolega zdobywa na rozliczanie czasu pracy i podaje te przesiadywanie niejednokrotnie krytykowane zarówno przez zarząd jak ostatnio przez mistrzów to muszę dodać swoje tzw 10 groszy w ripoście. Jeśli ten czas pracy ma być rozliczany w 100 procentach każdego , choćby poprzez instalowane kamery nad każdym gniazdem(tak wieść niesie), to napiszę w odwecie, że trzeba patrzeć także na czasy robienia przerw na sprzątanie stanowiska pracy(przychodzę na przezbrojenie , a tam syf!!! jakich mało) , czas robienia przerwy na posiłek(wielu wychodzi przed czasem) , przerwy na papierosa(nie zawsze jest zastępstwo), czasu zmian asortymentu i mycia, wymyślania sztucznych problemów dla zrobienia przerwy w pracy maszyny, oraz kończenia pracy(przed czasem oczywiście), o kawach na rozpoczynaniu nikło wspomnę. Więc jeśli chodzi o ocenę i zaangażowanie to niestety wszyscy muszą w to wejść. Bez wyjątków. A wytyki są tylko wskazówką dla przełożonych gdzie spoglądać i oceniać. Więc Olo na przyszłość się zastanów o czym chcesz napisać! Teraz będziesz miał obraz oceny za zaangażowanie i postępowanie zgodnie z tym co się wymaga od każdego, bez wskazywania jak ty to zrobiłeś. Obyś był wzorowym pracownikiem.

Olo
@Niko 16.03.2017 01:46
Jestem ustawiaczem i zabolało mnie to co kolega wyżej napisał. Bo ustawianie tych niejednokrotnie rozklepanych maszyn należy ta...

a przecież nie napisałem o ustawiaczach tylko o pupilkach (czytaj uważnie kolego!!!) i o premiowaniu w zakladzie. A co o rozliczania z pracy to niejednokrotnie ustawiacz po sobie nie posprzątał ale nie biorę ogół tylko tą osobę która nie posprzątała. I następnym razem czytaj uważnie co jest napisane a nie bzdury wypisujesz na temat tego postu. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy :)

Iwona

@Włodek z Londynu długo pracowałeś w firmie? Chętnie dowiemy się czegoś więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia.

Iwona

@spaw obecnie trwa jeszcze rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. Kontrollingu. Praca we Włocławku. Jeśli prześlesz swoją aplikację zachęcam do podzielenia się później wrażeniami z procesu rekrutacji i rozmowy kwalifikacyjnej na tym wątku.

Spaw

Czy dgs szuka pracowników? jakie tam są wewnętrzne regulacje? Na zmiany i w jakim systemie? No i stawka na dzień dobry jaka jest? Ktoś coś w tym temacie może pomóc?

Włodek z Londynu
@Spaw 25.02.2017 00:18
Czy dgs szuka pracowników? jakie tam są wewnętrzne regulacje? Na zmiany i w jakim systemie? No i stawka na dzień dobry jaka jes...

Daj sobie spokój z nimi. za 14.00 będziesz robił na godzinę w weekendy także i to bez dodatku za system zmianowy. Płacą premie , ale tego nie zrozumiałem na jakich zasadach, bo np za wypadek kogoś ze zmiany to zabierają 0,1, za braki cholera wie kogo, zabierają 0,3, za nie wypracowanie celu jakiegoś tam, zabierają 0,4. A jak to zrobić jak trzeba czekać na tzw. surowce?!?! To daje wynik, że premii prawie wcale nie ma. Tego nie pojmuję do dziś jak można pozbawiać premii za tzw braki innych wydziałów!!! Ktoś tam olewa swoją pracę, a bez premii są także ci, co się przykładają. Po paru miesiącach staranie przechodzi prawie wszystkim. Na dodatek śmierdzi w całym zakładzie od lakierów, ale normy są podciągnięte aby kontrole nic nie wykazały. Kupa dźwigania i nic więcej. Jak zarobisz 2000 PLN na rękę to będzie sukces. Po zakładzie chodzą tylko jacyś statyści co wyłapują i wypytują o pierdoły i na nich pieniądze są. Na premie dla nas nie ma a na nich jest. prezes na zebraniu mówił, że wystarczy tylko produkować na stanowisku w sposób ciągły i premia będzie. Ale kurde jak produkować jak "towaru" brak z pras!? Planują to chyba tak by nie było dodatków płacowych. Nie ma nikogo, kto by to wszystko ogarnął. I jest jak jest. Premie których prawie nie ma i powszechne karanie. No na koniec mojej wypowiedzi zapodam ci tylko to, że musisz to zaakceptować aby tam pracować, albo szukasz dalej lepszej pracy. A jeśli pozwolisz ze swoim wyborem, by cię golili z premii itp itd to idź w to. Jestem już za tym układem i mogę się do tego odnieść, bo żal mi tych co dali się zmanipulować i trwają w tym chorym układzie. Jednym słowem i w tym krótkim opisie wybór twojego losu, należy do ciebie. PS. Poszukaj coś lepszego.

Bogucik

Czy DGS potrzebuje pracownika z językiem włoskim? Sprawdzałem ich i bardzo chciałbym dostać się do firmy. Mam nadzieje na dobre zarobki bo mam już spore doświadczenie zawodowe, a jaka jest atmosfera?

Kowal

Czytam te wpisy i zastanawiam się co zrobić. Miałem w DGS pracować bo znajomy poleca ich jako fajną firmę. Oby nie było z tymi wpisami jak już niejednokrotnie się słyszy o takich forach. Ludzie kłamią , opluwają a inni są zadowoleni. Proszę o info, będę wdzięczny.

Balum
@Kowal 12.01.2017 12:40
Czytam te wpisy i zastanawiam się co zrobić. Miałem w DGS pracować bo znajomy poleca ich jako fajną firmę. Oby nie było z tymi...

Kowal więc w czym masz problem? Wchodź w to i za jakiś czas będziesz miał swój prywatny pogląd. A to o czym próbujesz pisać czyli zadowoleniu lub jego braku, samo się do Ciebie odezwie. Będziesz miał wówczas swój indywidualny pogląd i prawo do wpisu na tej stronie o pluciu i chwaleniu. Sam to zrobisz dla innych, lub wyrażając swój pogląd. I czy to będzie hejt? Raczej zwykła autorska ocena. Powodzenia.

Oli

Witam czy orientuje się ktoś czy premia absencyjna należy się pracownikowi który uległ wypadkowi w pracy?

Baton

To nas docenili na święta!!! Kij w szprychy takiej firmie.

Wesołek
@Baton 04.12.2016 00:10
To nas docenili na święta!!! Kij w szprychy takiej firmie.

Człowieku to tak jak byś podcinał gałąź na której siedzisz. Masz prace w dobrej firmie i to należy doceniać.

mati

Powiedzcie proszę na jakie zarobki netto (rzeczywiste) może liczyć drukarz z kilkuletnim stażem ?

PB/PA
@mati 25.11.2016 22:37
Powiedzcie proszę na jakie zarobki netto (rzeczywiste) może liczyć drukarz z kilkuletnim stażem ?

w najgorszym miesiącu to nawet na 1300 netto a w najlepszych około 3.000 ale to rzadkość ponieważ pensja jest uwarunkowana od premii a ta prawie zawsze się nie zgadza ponieważ jest tu premiowanie zbiorowe a nie indywidualne a po za tym żeby lepiej zarabiać trzeba być przydupasem mistrza

Baton
@mati 25.11.2016 22:37
Powiedzcie proszę na jakie zarobki netto (rzeczywiste) może liczyć drukarz z kilkuletnim stażem ?

Daj sobie spokój tu jest najbardziej chory system premiowania w całej Polsce. System oparty na okradaniu pracowników. Kierownicy i dyrektory i wyżej podejmują nie trafne decyzje a nam się zabiera premie! DNO!!

zalamany

Niestety muszę się zgodzić z większością Dyrektorzy w zakładzie są w dgs tylko od tego żeby latać po działach i karać tutaj obowiazuje system karania nigdy nie ma nagradzania pracuje już bardzo długo i jak jestem w tej firmie tak nigdy nie widziałem zwrotów które sa wypisywanie. Nasarzeskiemu się kalkulator zepsuł chyba na 99% miesiąc miesiąc miesiac pojemników na towar nie ma czyli przerobu nie ma a w magazynach to nogi postawić już nie można. Premia w tym zakładzie to chyba jest od tego ile chłopaki tirow zapakuja. Podobno jeden z dyrektorów teraz nawet w weekendy jest to chociaż tyle dobrze że nie będzie mógł w sobotę ani w niedzielę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leżeć. Zapomnieli chyba wszyscy ze to od nas zależy ile te lachudry będą miały pieniędzy nie ma pracowników nie ma pieniędzy nie ma szanowania nie ma pieniędzy. I można by tak było do rana pisac. Aha no i to jedzenie w tej stolowce. Brak słów. Ktoś to próbuje jak robi wogole.

Handlowiec
@zalamany 10.11.2016 15:31
Niestety muszę się zgodzić z większością Dyrektorzy w zakładzie są w dgs tylko od tego żeby latać po działach i karać tutaj obo...

bo my są do okradania i zapieprzania. Tak im się wydaje. Nie ma takiej drugiej firmy we włocławku. A skoro tak to wielu stąd ucieknie już wkrótce. I nowi będą robić zapewne dobrze he he he jak się tacy znajdą.

mars

czy Opiekun Klienta Biznesowego z językiem angielskim i niemieckim musi rzejść jakieś egzaminy językowe?

Zawiedziaony

A tyle jest firm w Szczecinie co szukają pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Następny analfabeta ze Szczecina. To forum dotyczy DGS Włocławek. Żeby to zobaczyć wystarczy tylko umieć czytać....

zbyszek

ile na godzine zarabia drukarz w tej firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Loki

Następny artysta. Zatrudnij się i sprawdź, a nie oceniasz na pierwszy rzut oka. Doświadczysz i sam uczciwie ocenisz. o źle jest wyżej napisane. Ale najuczciwiej będzie chłopie jak się tam sam przekonasz. I wówczas z zainteresowaniem poczytam twoje wpisy i oceny. Do dzieła!

anonim

(usunięte przez administratora)

KOM

Karolku biedaku naparzaj sobie nawet za darmo to twoja sprawa. A ogłupiać się na zlecenie, czy bez, już nie wielu się tu nabierze. Są oferty pracy lecz ludzi brak. I dobrze niech się zapali tym wszystkim pseudo oszustom biznesmenom. Nie ma płacy, nie ma pracy. I można to odmieniać przez przypadki. Dotychczas nas wszyscy tylko dymali na płacach. W tym kraju nie ma problemu emerytalnego, jest tylko problem płac i pracodawców. Wszyscy tylko by chcieli od razu BMW itp a pracownicy żyją od 1 do 30. Chory kraj i przepisy. Chorzy nasi biznesmeni. Oni nie o kraju myślą tylko o swoich kontach. Coś musi się w tym temacie zmienić, bo nas jest więcej.

Zoza
@KOM 02.07.2016 01:53
Karolku biedaku naparzaj sobie nawet za darmo to twoja sprawa. A ogłupiać się na zlecenie, czy bez, już nie wielu się tu nabier...

A czemu sam "się nie staniesz" biznesmenem"? Było by ci lżej przecież, z tego co mówisz ?

Pit

Karol nie komentuj tylko się zatrudnij a poznasz realia zarówno organizacja zmianowa jak i płace. Jak to zrobisz to tu napisz uczciwy komentarz. Praca już stety jest w rejonie.

drukarz

Na jaki zarobek może liczyć drukarz ovp z doswiadczeniem

Pit

Byłem pracowałem i zobaczyłem. W tej firmie pracuje się w tzw systemie czterobrygadowym. Nie polecam zdecydowanie stawki niskie 2000 na rękę to dziś anachronizm zwłaszcza w tym systemie pracy. W większości firm płaci się dodatek za pracę w czterobrygadówce. Ale nie w DGS. Pracują tam raczej zasiedzieli pracownicy i też narzekają. Nowych jak na lekarstwo lub krótko grzeją ławę. Dziś już można we Włocławku znaleźć pracę za 2000 tylko na rano , lub z dodatkiem za pracę na zmiany co powiększa dochód. Ja zrezygnowałem po dwóch miesiącach widząc dodatkowe złe aspekty w wynagrodzeniu, chory system premiowania nastawiany na zabieranie raczej, karanie za wszystko co się da, zakaz palenia, zakaz słuchania radyja itp itd. Do tego buce w kadrze zarządzającej, a o plotkach jak to biurowcy z handlowego są łaskawie wynagradzani samochodami itp ciężko nie wspomnieć. Jednym słowem wysiadłem z tego tramwaju i nie żałuję. A tych co tam nadal trwają nie podziwiam, raczej jest mi ich żal. Nie mają pomysłu na życie i dają się wykorzystywać. Ot polska prowincjonalna rzeczywistość. NIE POLECAM.

piwo

Robić robić i nie mamlać aż tam wszyscy zrudziejecie i każdy będzie kablować na każdego, bo rudy już nie ma siły

Mandragora

Coś jednak się ruszyło ostatnio. Rada pracowników pozytywnie działe.

zbych

Witam.Mam pytanie.Jakie są działy na których pracuje się na dwie zmiany,lub na jedną?

Rafa

Widzę każdy obwinia każdego, a nie widzicie że szanowna "góra" traktuje nas jak murzynów rozliczają z wydajności, jakości, złomu, reklamacji i dostajemy wypłaty po 1300-1500zł przy 0,5 (decyzją wspaniałomyślnego prezesa) a nie widzicie jak ten człowiek nas szanuje i naszą wiedzę zatrudniając ukrainców, którzy bez względu na wiedzę jaką nabyli (chyba nabyli) otrzymują po 800zł premii i zarabiają 2200zł netto, które mało wiarygodny pan prezes obiecywał wszystkim pracownikom. A oni dostają pełną premię nawet zawyżoną bez względu na wydojności i inne progi, które my murzynki musimy wypracować żeby otrzymać premię równą do premii wschodnich gości. Nie mam problemu żeby Ci ludzie tyle zarabiali ale w czym my jesteśmy gorsi? bo chyba wiedzę technologiczną mamy o wiele większą niż Ukraińcy. Widocznie wiedza o której mówi tyle pan prezes nie jest ważna w naszej firmie. Tyle gadać potrafi i obiecywać złote góry a tak naprawdę wszystko robi dla swoich korzyści a nas pracowników ma za nic!!!

6y7u8i

Weryfikujcie wpisy,ponieważ niektórzy przypisują sobie imiona nie własne lecz innych osób,czyżby próba odwrócenia uwagi od siebie? czy strach a może chęć zaistnienia???

Katarzyna
@6y7u8i 10.04.2016 15:22
Weryfikujcie wpisy,ponieważ niektórzy przypisują sobie imiona nie własne lecz innych osób,czyżby próba odwrócenia uwagi od sieb...

Pewna osoba podaje się za inną.Sprawa została już zgłoszona.Na włocławskich stronach DD,Włocławek i Q4 także szaleje ktoś, kto podaje się za kogoś innego.To prawda.Jednak taka osoba powinna się liczyć z odpowiedzialnością.Sądzę,że to nie jest z jej strony próba odwrócenia uwagi ale ewidentnie chęć zaszkodzenia drugiej osobie.Żal mi takich ludzi,którzy aby zaistnieć muszą rezygnować z własnej tożsamości.Pozdrawiam

Bobik

Kierownicy proszę nie przysyłać tego udawacza pracy cyca na nasz wydział PA do pomocy! Żadnej z niego pomocy. Opierdala się i to razi. U nas się dobrze pracuje. dajcie go na cokolwiek choćby złom. Ale nie na PA. I zabrać mu telefon!! A tak wogóle co to za gość i figura w tej firmie?

hwdp

Koltun lize du..pe pannie kruk I robi Las...ke preziowi dlatego jeszcze pracuje.

Pit

Marek ty taki specjalista a klepiesz nie na tej stronie co trzeba! Wciągasz coś czy jak? Ogarnij się specjalisto!

Security

Temat kołtuna to jak widać rzeka. Szara eminencja czy jak? Wszyscy widzą a jednak nikt nie widzi!! Nas się rozlicza ze wszystkiego, tzn czasu rozpoczynania pracy, przerw w pracy, używania telefonu i rozliczania wydajności. A ten jaką ma wydajność? Kto to mierzy? Jak dyrektor wchodzi do niego to się dopiero uaktywnia, a zazwyczaj nic nie robi tylko ble ble i siedzi. Co to ma wspólnego z nami co się wydajność wylicza? Nikt z nas by nie robił mu wyrzutów z tego powodu, gdyby ten leń nie wymyślał historii o innych pracownikach. Jak się rozlicza tego pracownika? Ma jakieś normy? Nas się mierzy wydajnością i co z resztą? Mistrzowie się nim nie interesują!! To jest problem.

Zawiedziony
@Security 08.03.2016 22:58
Temat kołtuna to jak widać rzeka. Szara eminencja czy jak? Wszyscy widzą a jednak nikt nie widzi!! Nas się rozlicza ze wszystki...

Firma dla pracowników ostatniego sortu. Nikt szanujący się, tam nie zatrudni się, bo niestety nie doceniają ludzi z tzw pierwszej linii. Dyrekcja dno tylko karanie za wszystko, kierownicy wielkie dno, na niczym się nie znają(jakie kompetencje dały im tę władzę?), wszyscy spychają problemy na inne działy, a szef stosuje ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZBIOROWĄ. Po paru latach mam dość. I niech sobie wsadzą te wychwalania wszyscy gdzieś(przydupasy i klakiery to zaraza). Braków nie robiłem , a premie mi potrącano!!! I to jest chore i między innymi dla tego tej firmy nigdy nie polecę(uczciwie pracuję i chcę być uczciwie oceniony i opłacony bez chorej metody wszyscy za jednego), a ci co przyjdą nowi po mnie, pewnie będą lepsi he he dla firmy. Epitety jakie się nasuwają na myśl: kolesiostwo, kumoterstwo, nepotyzm, intryganctwo, wszech obecne plotkarstwo i do tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarządzanie. Jednym słowem Arbeit Lager dla pracowników a cwaniaki mają się dobrze i wożą się na uczciwie chcących pracować (KJ, DGT i ze dwóch kierowników co nimi być nie powinni). Dział KJ jest zupełnie nie potrzebny, chyba tylko do rozpatrywania reklamacji i robienia statystyk do zabierania premii. Ot cała prawda. Prawda się zawsze obroni. Powtórzę prawda się obroni!

Życzliwy ze starzem
@Zawiedziony 09.10.2016 00:30
Firma dla pracowników ostatniego sortu. Nikt szanujący się, tam nie zatrudni się, bo niestety nie doceniają ludzi z tzw pierwsz...

Plociuchów cała masa. Kłamców co wypaczają realia. Na produkcji, na PORTIERNI, w biurach itd. Panie prezesie to ci ludzie panu psują dobre działanie. Skłócają załogę i obniżają morale oraz zwykłą chęć do pracy. Psują powietrze! Czy o to chodzi? Czy to pomaga firmie? Weź się pan obudź i pomyśl, co jest dobre dla naszej firmy. Czy zgnilizna w atmosferze, czy solidarne korzystne współdziałanie? Na dzisiaj to zausznicy wiodą prym i się cieszą, że komuś koło tyła się narobi, a pan to łykasz jak karmę!!! Po 14 latach pracy wiem co piszę i wiem , że da się osiągnąć więcej, ale nie w tej atmosferze! Albo się pan przełamie, albo dalej będzie marazm. i d... .

hwdp

Przyłapany na telefonie ostatnio i CO? Innych można wywalić, a ten kolo to co? Inny, lepszy, poukładany z kim? Kto go namierzył z telefonem o tym wie. Tylko jak to wygląda w odniesieniu do tych osób co je zwolniono?!?!? Prezesie! Jednych zwalniasz z pracy za ten występek, a ten sobie może? Jeśli tak to w cholerę te pańskie ustalenia i do prasy z tym. Namierzył go wysokiego szczebla funkcjonariusz. Sam to widziałem. I jak widać jednych można, innych nie. Więc o co tu chodzi z tym wywalaniem? Bo równości w tym nie ma!!!!

fghij

Jestem tego samego zdania odnośnie koltuna.kto jest za,niech się wpisuje.

abcde

Spasiony kołtun do zwolnienia! Obibok,plociuch,prosty burak ze wsi nie nadaje się do żadnej pracy.Na odstrzał z nim!

aabbcc

Chyba nie o tym samym Korku mówimy L. Sulewski czepia się wszystkiego i wszystkich i to nie względem pracy o to że ktoś jest uśmiechnięty nawet już ho denerwuje. Chyba że go ten zaciasny garnitur tak wije w jajka i dlatego taki zgryzliwy

gumis dyma zelki

Świetnie to musza cie tam ostro dyma.. jesli ci tak swietnie a przełyk zdrowy masz

Pinokio

W dgs jest jak jest. hehehe. Nie jest krytycznie źle, choć zawsze lepiej mogło by być. Gdyby nasze płace poszły w górę, gdyby stary zechciał pozbyć się plociuchów i nie wymyślał dla nich etatów, to jakoś by się to poukładało. Choć muszę dołożyć małą cegiełkę w sprawie technologii. To jest główna przyczyna ilości braków, co naszego szefa wkurza. Przez te nowe maszyny i używane lakiery sami widzimy, że ilość zakrywek wyrzucanych ostatnio wzrosła. Podczas uruchomień zleceń na maszynach ilość braków wzrosła w ciągu ostatniego roku bardzo. I tu trzeba szukać oszczędności!! A resztę się da wytrzymać. Da?

KTO_ DGT
@Pinokio 17.01.2016 00:54
W dgs jest jak jest. hehehe. Nie jest krytycznie źle, choć zawsze lepiej mogło by być. Gdyby nasze płace poszły w górę, gdyby s...

nowe technologie lakiery itp to czynnik który zależy tylko i wyłącznie od potrzeb klienta....!!!z jedną technologią produkcji zakrywek mogłeś zrobic spory hajs ale w latach *90-tych proponuje abyś spróbował zrobić zakrywkę identyczną jak na przykład STELVIN CAP za 50 procent Ich kapitału na który pozwoli ci zarząd dgs. Z góry życzę powodzenia .A niestety klienci przysyłają właśnie wzorce takich firm.POZDRAWIAM

JAN

Chyba w DGS Szczecin albo zatrudniają samych analfabetów albo tacy chca tam pracować. To jest forum na temat DGS we Włocławku!!!!!

nikola

NASTĘPNE OGŁOSZENIA SIE UKAZAŁY DO DGS PRZEZ FIRME MONDI I RANDSTAD FIRMA BIJE REKORDY W ZACHODNIOPOMORSKIM W PRZEMIALE LUDZI MOŻE KIEDYS SIE TAM COŚ POPRAWI ALE JAK NA RAZIE TEGO NIE WIDAĆ.

Bach

DGS Wek. Cały czas nas dzielą. Nie polecam pracy w tej firmie. Pracuję od trzech lat i widzę tu bardzo dziwną politykę organizacyjną. Wszyscy są napuszczani na wszystkich. Wiem jak to kretyńsko brzmi, ale tak jest. Karanie jest z góry planowane. Wszystkich jednakowo. Góra myśli dobrze dla siebie, by każdego ukarać za cokolwiek, aby siebie uchronić. Już za art 52 będą zwalniać za cokolwiek! Takie zarządzenia. W starożytnym Egipcie tak bywało, ale cóż, życie zaskakuje. Czy to jest nowoczesne zarządzanie?! Karanie za cokolwiek, co sobie pan władca wymyśli? Fakt ma takie prawo, ale czy to jest zgodne z ideologią lewicy?!?!?! Coś tu jest nie tak! I jak w historii bywało rewolucja to zmieni, jaka by nie była. I zapłata przyjdzie za to wszystko!! Ten kapitalizm wsadzie sobie gdzieś! Pożyjemy i zobaczymy, a te wyzyski rozliczymy!! Pzdr, podziemie komuchów. Niech żyje komuna!!!! Kapitalistom mówimy nie!!!!!

kasia

Oferty pracy przez agencje pracy są cały czas zamieszczane tylko nie jest podawana firma DGS tylko Mierzyn -Dołuje i autobus pracowniczy co nie trudno skojarzyć.Atmosfera w pracy...?Nie polecam!!!

nikoś

Firma jak firma.Bardzo duży nacisk na nadgodziny, potrafią poinformować pracownika 20 minut przed końcem pracy, że trzeba zostać na nadgodziny.O pracującej sobocie możesz dowiedzieć się w połowie swojej piątkowej pracy(nawet na drugiej zmianie),więc nie próbuj planować weekendu.Zarobki przez agencje pracy to marne 1400,00 zł.Praca na akord jak nie wyrobisz normy to o premii możesz zapomnieć.Rotacja ludzi jak i ogłoszenia są non stop.Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam.

Zostaw opinię o DGS Poland - Włocławek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGS Poland