Kandydatka10.07.2018 18:00
Byłam w tej firmie na szybkiej rozmowie (opisałam w zakładce Rozmowa Kwalifikacyjna), szybko oddzwonili i szybko przyszłam na pierwszy dzień do pracy. Na rozmowie zaproponowali umowę o prace na okr. próbny + zlecenie. Jednak gdy miałam już przyjść do pracy zmienili zdanie na umowę o dzieło (nie wiem jakie dzieło wykonuje się na stanowisku pracownika biurowego, ale ok - poszłam). Pierwszego dnia stawiłam się o wyznaczonej godzinie w tym biurze, pani MS (obecna na rozmowie rekrutacyjnej) przedstawiła mi inną panią K, która miała mnie wdrożyć w moje obowiązki. Szybko okazało się, że moimi obowiązkami ma być posprzątanie biura (chyba stąd ta umowa o dzieło). 4 godziny K uczyła mnie jak segregować dokumenty i pokazywała mi szafy z segregatorami (jedna prawie spadła na mnie gdy wyciągałam segregator). Biuro i biurka wszystkie zawalone były dokumentami, wszędzie panował bałagan. Nie zostałam tam dłużej, tym bardzie że do taj pory nikt nawet nie zapytał o dane do tego dzieła. Podziękowałam za poświęcony czas dziewczynie, która mnie uczyła. Gdy wychodziłam szef tego działu/firmy nawet nie wyszedł i nie powiedział do widzenia.
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!
jeśli szukasz stałej pracy RADZĘ UWAŻAĆ NA TEGO PRACODAWCE!!!