ATOM AGENCY
2 41 6 1

Opinie o ATOM AGENCY

Janusz

Ostatnio narzekaliście na pracę , czy aktualnie poprawiła sie sytuacja? Mam zamiar aplikować więc pytam.

gah
@Janusz 03.08.2018 18:24

W życiu tego nie rób! Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Brak organizacji. Praca po godzinach(usunięte przez administratora)

sda
@Janusz 03.08.2018 18:24

Absolutnie odradzam pracy u tego pracodawcy. (usunięte przez administratora) niskie stawki.

gogo
@Janusz 03.08.2018 18:24

Nie poprawiła się wcale. Jest gorzej niż kiedykolwiek. Rotacja ludzi ogromna.

Elżbieta
@gogo 24.09.2018 13:41

Jeżeli jesteś zatrudniony w ATOM AGENCY, to napisz nam proszę coś więcej o pracy w tym miejscu. Co byś zmienił w firmie, aby praca tam była dla Ciebie bardziej satysfakcjonująca? Będzie to cenna wskazówka dla osób, które rozważają udział w rekrutacji.

Code
@Elżbieta 04.12.2018 17:52

Niestety, satysfakcji brak. Klienci odchodzą w tempie ekspresowym. Szefowa działu projektowego zachowuje się jak księżniczka, szefa nigdy nie ma. Pensja to najniższa krajowa. Omijać!

Elżbieta
@Code 31.12.2018 10:35

A czy do zasadniczego wynagrodzenia oferowane są jakieś premie lub bonusy pozapłacowe? Mam na myśli na przykład dofinansowanie do karty sportowej lub prywatną opiekę medyczną. Napisz proszę, jak to wygląda. Wiele osób zwraca uwagę na tę kwestię i z pewnością będą ciekawe, na co będą mogły liczyć w przypadku podjęcia zatrudnienia w ATOM AGENCY.

Code
@Elżbieta 07.01.2019 19:15

Możliwa jest karta sportowa, jeżeli dołożysz do niej z własnej kieszeni. Na jakiekolwiek dodatki nie masz co liczyć. Będziesz siedzieć po godzinach - nikt Ci tego nie wynagrodzi. Więcej zarobisz w Biedronce albo Lidlu, także nie polecam!

Bronisław

@Worker patrząc na https://www.facebook.com/AgencjaATOM można zauważyć, że w firmie współpracownicy dbają o swoje relacje. Możesz powiedzieć jak wygląda proces rekrutacji, jakie umiejętności są sprawdzane i czy można liczyć na jakieś szkolenia podnoszące kwalifikacje? Komu poleciłbyś tu pracę?

Worker

Pracowałem w wielu miejscach ale to Atom ma najlepszą atmosferę i najbardziej "ludzkiego" szefa. Dlatego też b. duża część osób pracuje w tej firmie po wiele lat. Proponuję podpytać bezpośrednio dowolnego pracownika korzystając z mediów społecznościowych związanych z karierą.

wykorzystywanie

Nie polecam pracy w ATOM AGENCY. Strasznie małe zarobki, jak za specjalistę w danej dziedzinie i pracę po godzinach wynagrodzenie wynosi (usunięte przez administratora)0 zł netto. Nie polecam. (usunięte przez administratora) Ludzie odchodzą z pracy, są ciągłe rotacje. (usunięte przez administratora)

Bronisław

@niezadowolona wątek ten jest przeznaczony dla osób zainteresowanych ATOM AGENCY jako potencjalnym pracodawcą. Wszelkie informacje o jakości usług oferowanych przez tą firmę należy zamieszczać na forach do tego przeznaczonych. Czy na forum są osoby, które posiadają wiedzę odnośnie tego, co dzieje się w strukturach ATOM AGENCY i byłyby chętne do przedstawienia swojej opinii na forum?

Bronisław

@Olek podrzucam Ci link bezpośredni do ofert pracy ATOM Agencja Interaktywna: https://atomagency.pl/kariera Daj znać na jakie stanowisko chcesz aplikować i jak wygląda przebieg Twojej rekrutacji. Wspominacie o pracy bez umowy. Zastanawiam się czy zgłaszacie taką sytuację odpowiednim organom? Mogę się zgodzić z tym, że to nie ma prawa bytu, ale trzeba również przeciwdziałać temu właśnie jak wyżej napisałem zgłaszając i informując. Wtedy odpowiednie organa sprawdzą czy tak jest, ponieważ to bardzo poważne zarzuty.

Olek

Jakieś oferty pracy moglibyście podpowiedzieć?

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w ATOM Agencja Interaktywna? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

01001
@Administrator 06.04.2018 12:03

Jedyna mocna strona to spoko ludzie i różnorodni klienci. Tam nie da się pracować,(usunięte przez administratora). Porażka

rekrutacja

nie wiem jak jest, ale sympatyczna Pani, która miała okazję mnie rekrutować zaznaczyła, że szukają grafika, który poświęci się firmie i nie będzie wykonywał pracy freelancerskiej po godzinach. OKej jasna sprawa. Potem zostałem zapytany o zarobki. Wobec powyższego odpowiedziałem, że oczekuję 3300 - 4000 na rękę po okresie próbnym. Reakcja była błyskawiczna! Rozmowa kwalifikacyjna skończyła się w ciągu 2 minut :D Z pewnością niskie zarobki nie powstrzymają żadnego grafika przed freelancerką. Z pozdrawieniami

Zostaw opinię o ATOM AGENCY - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATOM AGENCY