pracownik30.04.2026 19:33
Miałem powstrzymać się od komentowania pracy w tej firmie jednak widzę że szukają ludzi więc pewnie dużo ludzi bedzie szukało opinii. Od czasu nowego dyrektora z każdym dniem praca w tej firmie to katastrofa. "Szefu" który nie ma pojęcia o produkcji a i tak musi dorzucić swoje trzy grosze. Kiedyś patrzyłem na to tak że pomimo najniższej krajowej nikt mi się na ręce nie patrzy i jest spokój. Teraz nie dość że ta najniższa krajowa to jeszcze stoi dyrektor i patrzy jak pracujesz, wylicza czas na maszynie. Jak nie wyrabiasz- to już są fochy, obraza majestatu i od tej pory szukanie byle czego, byle sie do ciebie doczepić. Robisz na kilka maszyn? Nie ważne. Musisz wyrabiać normę którą szefu stanie ze stoperem w dłoni i ci wyliczy. Urlop? W tej firmie nie ma takiego słowa. Lider jakimś cudem da ci urlop to później masz przechlapane u dyrektora. Krzywe docinki, przekleństwa w twoją stronę. Źle sie czujesz i zwolnisz sie do domu? W piatek o 18 przyjdzie i powie ci ze MASZ zostać do 2 w nocy żeby to odrobić. Kiedyś kierownik produkcji schodził tylko "z góry" i było dobrze. Teraz przez szanownego szefa ludzie się zwalniają i nie przedłużają umów. A tyłek sie pali, będą przymusowe nadgodziny..inaczej fochy ☺️ wrogowi nie poleciłbym pracy w tej firmie. Socjal fajny, praca do ciężkich nie należy. Ale warto dbać o swój komfort psychiczny. Dopóki dyrektor sie nie zmieni to ludzie będą odchodzić ze względu na MOBING