KPW Audytor

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - KPW Finanse Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o KPW Audytor Sp. z o.o.

Opinie o KPW Audytor Łódź

Nie przegap nowości o KPW Audytor Sp. z o.o.!

04.03.2026 11:41

Witamy na profilu KPW!

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Traktujemy to miejsce jako przestrzeń do otwartej i rzeczowej wymiany opinii. Każdy komentarz jest dla nas ważny — zarówno pozytywny, jak i wskazujący obszary do poprawy.

Jesteśmy organizacją, która stale się rozwija i doskonali swoje działania. Wierzymy, że konstruktywna informacja zwrotna pomaga budować lepsze środowisko pracy oraz podnosić jakość współpracy.

Jednocześnie zależy nam, aby dyskusja prowadzona była w sposób oparty na faktach, z zachowaniem wzajemnego szacunku. Tylko taka forma dialogu sprzyja realnym zmianom i wartościowej rozmowie.

Informujemy, że regularnie zapoznajemy się ze wszystkimi publikowanymi opiniami. Każdy komentarz traktujemy poważnie – analizujemy uwagi, wyciągamy wnioski z konstruktywnej krytyki i podejmujemy działania, które pozwalają nam stale doskonalić środowisko pracy oraz standardy współpracy.

Wraz z administratorem systemu monitorujemy pojawiające się wpisy. Szanujemy różnorodne opinie – także te krytyczne – jednak nie akceptujemy hejtu, treści naruszających dobre imię firmy, jej pracowników ani regulaminu portalu. W przypadku poważnych naruszeń zastrzegamy możliwość podjęcia odpowiednich kroków przewidzianych przepisami prawa.

Chcemy, aby ten profil był przestrzenią kulturalnej, merytorycznej i opartej na faktach dyskusji.

Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami poprzez wysłanie wiadomości na adres [email protected].

Zapraszamy do rzeczowej wymiany opinii.

Z pozdrowieniami,

Zespół KPW

10.04.2026 13:14

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz udział w procesie rekrutacyjnym. Przykro nam, że Twoje doświadczenie nie było satysfakcjonujące, szczególnie w obszarze komunikacji. Rozumiemy, jak ważna jest informacja zwrotna po rozmowie rekrutacyjnej. W naszych procesach rekrutacyjnych kontaktujemy się wyłącznie z kandydatami zakwalifikowanymi do kolejnych etapów. Twoja opinia jest dla nas cenna i stanowi dla nas impuls do dalszej pracy nad usprawnieniem komunikacji w procesach rekrutacyjnych. Dziękujemy za poświęcony czas i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym.

Nev1900

10.04.2026 13:43

Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem przyjętą w Państwa firmie politykę kontaktowania się wyłącznie z wybranymi kandydatami, jednak w mojej ocenie zabrakło choćby krótkiej informacji (np. mailowej) o zakończeniu procesu i braku dalszego udziału z mojej strony. Dodatkowo chciałbym podkreślić, że taka zasada nie została zakomunikowana podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zwracając uwagę na istotne w branży standardy, dziękuję jednocześnie za odrzucenie mojej kandydatury, uważam informację zwrotna o decyzji i powodzie odrzucenia za element standardu komunikacji z kandydatem, szczególnie po odbyciu rozmowy.

04.02.2026 07:59

ReviewModeratorIcon
    Ala

17.02.2026 10:48

Mówisz, że są w miarę otwarci na negocjacje? Mnie zastanawiają zarobki juniora akurat. I piszesz tu o braku szkoleń, a w ofercie coś widziałam o wsparciu w uzyskaniu uprawnień - na to można liczyć?

blekota

20.02.2026 12:00

Szkolenia są jakieś, ale za mało. junior (asystent biegłego rewidenta choć rzadko go zobaczysz), to zaczynasz od minimalnego i po roku jak dasz radę dostajesz coś ponad. konkurujesz ze stażystami z studiów audytorskich. dobre zarobki zaczynają się od leadera czyli seniora. po roku możesz dostać dofinasowanie na studia albo egzaminy, jak wytrwasz. leaderzy mają po minimum 60 badań a ty z nimi, więc praca jest bardzo ciężka i panuje spory chaos. jak nie dostaniesz się do innej firmy księgowej to możesz spróbować tutaj , ale zastanów się czy chcesz tyle pracować z niepewną przyszłością, bo szczerze zdziwię się jak to się nie rozleci na kawałki po kontroli
    aplikant

23.10.2025 12:27

Poszukuję miejsca do odbycia aplikacji, ale zależy mi na prawdziwym i codziennym kontakcie z biegłym rewidentem. Nie jestem pewna czy wszystko rozumiem a trzeba wypełnić sporo wymogów do dziennika aplikacji. Słyszałam na studiach, że wielu biegłych rewidentów jest tam wirtualnych, nie ma ich w biurze, mają swoje własne firmy i pracują też gdzie indziej. Mają bardzo dużo klientów i nie angażują się w badanie z asystentami tylko podpisują co im się daje. Czy to jest prawda? Czy może jest jakiś biegły co szuka tam aplikanta w Krakowie lub Lublinie? Na jakie wynagrodzenie można liczyć na aplikacji? Nie jestem kompletnie zielona bo rok pracowałam i skończyłam studia odpłatne, które zaliczają egzaminy.
    opinia

19.07.2023 13:04

Niestety firma nie cechuje się profesjonalnym podejściem do kandydata w trakcie rekrutacji. Oferuje niską wypłatę i oczywiście nie daje żadnego feedbacku po umówionym czasie na odpowiedź
    Rekrutacja

09.08.2024 10:50

Potwierdzam, spółka mimo obietnicy nie dała znać jaki jest wynik rekrutacji. Bardzo nieprofesjonalnie, kandydat pozostawiony samemu sobie.
    rekrutant

22.07.2025 19:03

a mi dali znać w tym roku, co prawda odpowiedź negatywna, ale doceniam, że była jakakolwiek.
    Nie

13.06.2025 11:49

pracowałam tam przez wakacje i nie polecam. niby umowa i wszystko legalnie, ale pracy tyle że nie szło wyrobić. nikt nie tłumaczy co i jak, tylko krzyczą że coś źle. miałam po 10 godzin dziennie na nogach bez przerwy. kasa jak za pół etatu.
    zdzichu

16.06.2025 17:49

a ile tam jest biegłych rewidentów? słyszałem, że za mało , żeby ogarnąć ten (usunięte przez administratora) ktoś wie? ktoś ich w ogóle widział ? ;)😜
    Veritas

04.06.2025 11:21

Asystent AI

Była prowadzona rekrutacja na Asystenta Biegłego Rewidenta, ale wynagrodzenia nie podano w ogłoszeniu. Najmocniej akcentowano wykształcenie wyższe kierunkowe i doświadczenie w audycie finansowym. Najbardziej wyróżniało się wsparcie finansowe i merytoryczne przy zdobywaniu uprawnień Biegłego Rewidenta. Czy oferta miała dużo wymagań, a benefity, zwłaszcza wsparcie do uprawnień, były faktycznie na dobrym poziomie? Jak z wynagrodzeniem w porównaniu do innych firm z branży?

Kontakt - KPW Audytor Sp. z o.o.

UL. KS. BP. WINCENTEGO TYMIENIECKIEGO 25C lok. 410 90-350 Łódź

REGON:100941975

Branża główna: Księgowość i podatki

FacebookIconLinkedinIcon
    Ewelina

03.04.2023 18:14

Dzień dobry, mógłby ktoś z obecnych lub byłych pracowników wypowiedzieć się na temat atmosfery w firmie, zarobków, ścieżki rozwoju? Czy praca dużo różni się od pracy w firmach z Big4? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
    Beata

09.08.2024 01:20

To prawda, 60 audytów to minimum. Kierownicy zespołów, którzy to wszystko ogarniają są wypaleni i niedocenieni, z roku na rok jest coraz gorzej...
    rysiek

10.01.2025 11:23

to jest firma bardzo dynamicznie rozwijająca się i jak żadna inna zdobywa dużo nowych klientów . w tej chwili wyprzedzili nawet BDO w ilości klientów a niedawno byli bardzo skromną firmą audytorską, ale o wielkich marzeniach. warto chyba być częścią tej Gazeli Audytu. 60 audytów to pikuś. Rok ma 52 tygodnie. Dodatkowe 8 czy ile audytów zrobić można w weekendy.

21.09.2024 17:17

Na stronie internetowej Pracuj.pl zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy KPW Audytor Sp. z o.o.. Poszukiwani są Asystent biegłego rewidenta. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?

15.12.2024 20:57

Wyzyskują cię przez pierwsze miesiące sezonu, a później zwalniają. Studentom na kierunkach finansowych został zwiększony czas stażu do wyrobienia w ramach zaliczenia. I to właśnie takich osób szukają. A jeśli planujesz tam przyszłość to uważaj bo po pierwszym sezonie zostaniesz zastąpiony tanim stażysta. Sezon zaraz sie zaczyna jeśli ktoś teraz tam pójdzie bądź od stycznia, to musi sie liczyć z tym ze zostanie rzucony na pożarcie i nikt nie będzie miał czasu mu czegokolwiek tłumaczyć. Na koniec wypomną ci twoje błędy i zwolnią (chociaż nie otrzymałeś wystarczającego wsparcia) ale dla takiej firmy to nic, a na kolejny sezon przyjmą następnego stażystę i koło się toczy

17.12.2023 13:37

Dzień dobry, znalazłem ofertę pracy na innym portalu i mam kilka pytań. 1. KPW oferuje pracę w systemie hybrydowym - jak to wygląda w rzeczywistości? 3 dni z domu 2 dni z biura, czy też inny podział? 2. Na czym polega finansowe wsparcie w zakresie uzyskiwania uprawnień Biegłego Rewidenta? 3. Czy faktycznie na jeden zespół przypada po 60 badań? To chyba nierealne...
    Michal

06.12.2022 12:55

Początkowo wszystko wydawało się okej, dopóki nje przyjdzie się na pierwszy „normalny” dzień do pracy. Jeśli komuś odpowiada (usunięte przez administratora)to jest to idealna firma do pracy. (usunięte przez administratora) Może i usługi świadczone na rzecz klienta są okej, ale atmosfera w firmie totalnie słaba.

Zostaw merytoryczną opinię o KPW Audytor Sp. z o.o.

Oferty pracy - KPW Audytor Sp. z o.o.

Biegły Rewident

Łódź