CLIP LOGISTICS

Adres: Rabowicka 6, 62-020 Swarzędz

NIP: 7773002068 KRS: 0000285056

CLIP LOGISTICS
2 107 344 5 1

Opinie o CLIP LOGISTICS

Filtruj opinie po kryteriach:

Ssij
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Żadnych podwyżek, robota dla ułomów. Pakowanie wózkiem palet na tiry... i spanie na nockach. Zara chłopaki zbuntowane z magazynu sie odezwa jak to jest ciężko.... lesery, mam nadzieje ze wam z wypłaty jeszcze zabiorą za to opierdzielanie się... Jeden drugiego będzie bronił zarz hahahah. Żale chłopaków z paleciaków zara się wysypią.

Pomocna?
Tak1Nie
Robol za biurkiem
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Ssij 10.07.2019 23:16

Pakować to Ty się mozesz w toalecie najlepiej przed lustrem skoro sam siebie oszukujesz...Z tego co czytam to masz wysokie mniemanie o sobie A jesteś zwykłym robolem....co z tego że pracujesz przy biurku??nadal robol Jesteś na etacie a nie u Staniszewskiego na herbacie...

Pomocna?
Tak2Nie
wozkowy
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

dokladnie Mydl....ż to zwykły śmierdzący nie dowidzacy alkoholik z każdej pracy wylot za picie a teraz sra na forum i jedzie na clip i na pracowników. My mamy pracę ty nie kmiocie i ch....j cie boli z zazdrości A praca w clipie jest ok i drugiej takiej smieciu nie znajdziesz pij sobie ze swoją brzydką śmierdząca babą.

Pomocna?
Tak1Nie
Magazynier
 Opinia
@Ssij 10.07.2019 23:16

Kim ty (usunięte przez administratora) jesteś parobku (usunięte przez administratora) że tak jedziesz na magazynierów,chyba cię ostatnio (usunięte przez administratora) za chlanie,Mydlarz to ty chamie śmierdzący w dosłownym tego znaczeniu

Pomocna?
TakNie
mag
 Opinia

witam.czy moze ktos mi powiedziec ile mozna zarobic na wózku jako magazynier tylko bym prosił bez hejtu

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@mag 25.06.2019 15:22

10tys na miesiąc głupio się pytasz jedz do działu rekrutacyjnego i się dowiesz

Pomocna?
TakNie
Pracowity
 Opinia
@pracownik 26.06.2019 12:25

???????????????????? nie ma takiego działu

Pomocna?
TakNie
Ssij
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@pracownik 26.06.2019 12:25

3tys brutto + jakaś premia zdrowotna. Ogólne mało w ch*j , ale za to możesz pospać na nockach

Pomocna?
Tak1Nie
Jebok
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@mag 25.06.2019 15:22

Sporo to wszystko zależy od tego ile weźmiesz towaru na widły.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

Witam wszystkich, Do STS szukają sekretarki. Warto składać tam papiery? Jak atmosfera? Jak się pracuje? Z góry dziekuję za szczere odpowiedzi. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracowity
 Opinia
@Ola 26.03.2019 09:38

Niestety, ale brak szacunku i poszanowania przez pracowników, patrzą na ciebie z góry i robią aferę z każdego błędu popełnionego przez brak rozmowy z Tobą ( brak wprowadzenia do pracy, przedstawienia swoich oczekiwań)

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Dyrektorze co z naszym socjalem czy my w końcu mamy też zacząć grać w chu......a tak jak ty z nami pogrywasz

Pomocna?
Tak6Nie1
BMW Fan
 Opinia
@pracownik 07.07.2019 21:16

Wszyscy takie kozaki na forum a przy dyrektorze prawie każdy milczy i głowa spuszczona w dół ????

Pomocna?
Tak2Nie
pracownik
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@BMW Fan 09.07.2019 07:15

BMW zazwyczaj jeżdżą same cwaniaczki wiedz ty mu to powiedz

Pomocna?
Tak1Nie
Pracowity
 Opinia
@BMW Fan 09.07.2019 07:15

Bo jak nie masz głowy spuszczonej w dół i nie płaszczyzn się przed przełożonymi to jesteś pierwszy do odstrzału, ponieważ nikogo nie obchodzi sytuacja pracowników

Pomocna?
TakNie
Andrzej 1
 Opinia

Pracownicy śpią na nockach za regałami , po co bonusy? Za spanie!? Zarobki za duże... względem pracy. Kierowcy czekają a wozkowki maja czas na gadanie i śmianie się. Powinni więcej kamer założyć i zmienić tych wózkowych

Pomocna?
TakNie5
kzZ
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 16:07

Prawda, podobno jakieś kary się posypały.... połowa załogi na l4 bo ciepło się zrobiło. Możecie zapomnieć o jakichkolwiek podwyżkach, bonusach itp. Firma bez przyszłości, nie polecam

Pomocna?
TakNie
Andrzej 2
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 16:07

kto to może pisać tylko kierowcy z bsc

Pomocna?
TakNie
nzzzzz
 Opinia
@kzZ 04.07.2019 16:29

podobno to ty jesteś benkart i nie wiesz kto twój stary dlatego pojebie bzdury wypisujesz

Pomocna?
Tak2Nie
Andrzej 1
 Opinia
@nzzzzz 04.07.2019 18:24

Wystarczyło uderzyć w stół. Przypilnować wózkowych i dać więcej kamer niech kierownik zobaczy jak pracują wózkowi

Pomocna?
Tak1Nie
Twardy
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 16:07

Andrzej, rozumiem że stałes pod rampa 10 minut dłużej i przelewasz swoje frustracje na forum, ale nie oszukujmy się jak byś się zachowywał jak należy, czyli podkladał kliny pod koła, był wyrozumiały dla pracowników i nie dzwonił co 5 minut do szefa z płaczem że ktoś jest sciagany czy ładowany przed tobą, wszystko by wyglądało inaczej. Nastepnym razem zapraszamy pod rampe masz stać jak pies i czekać grzecznie na platy nie zapomnij o paczkach i wodzie bo ostatnio gorąco.

Pomocna?
Tak4Nie
icc
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 19:10

(usunięte przez administratora) ważne że robota jest zrobiona i nic cie nie powinno to interesować co tu się dzieje (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zibi
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 16:07

(usunięte przez administratora)chodź z nami na nockę to zobaczysz jak sobie pośpisz,rano do domu żeby dojechać to sobie zapałki w powieki wsadzisz

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia
@Andrzej 1 04.07.2019 16:07

Kierowcy mają czekać...Jak Ci nie pasuje to jedź do Rabena tam sobie dopiero poczekasz hahaha

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie17
1
Ken
 Opinia

źle

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie2
2
Kremiki
 Opinia

Pamiętam jak Patryczek z nami na zmianie pracował ciągle siedział z Aśka B i gadali A my jak chwilę siedzieliśmy zaraz donosił na końcu obrobił (usunięte przez administratora) naszemu brygadierowi A byli najlepszymi kumplami nie mam o nim dobrego zdania

Pomocna?
Tak2Nie1
1
Nick
 Opinia
@Kremiki 07.07.2019 16:35

Kremiki to chyba geje bzdury takie wypisujecie że szkoda gadać ha ha może kremoweczki od robienia sobie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Zadowolony pracownik
 Opinia

Bocznica CLIP - świetne miejsce do pracy! Zgrana załoga, spoko kierownik, z którym można się dogadać bez problemu. Atmosfera w pracy naprawdę fajna. Zarobki też ok. Polecam!:) P.S. Jedyny minus, jak w całym Clipie - brak socjalu, bonusów, itp.

Pomocna?
TakNie4
Obserwator
 Opinia
@Zadowolony pracownik 27.06.2019 15:25

Tak zachwalać może tylko sam kierownik. ????

Pomocna?
Tak3Nie
:)
 Opinia
@Obserwator 28.06.2019 18:41

Jak zwykle jad i atak :) Weźcie pod uwagę, że można lubić swoją pracę i ludzi z którymi się pracuje i co więcej do pracy chodzić z przyjemnością :) jako pracownik bocznicy - każdemu życzę takiej atmosfery i tak wspaniałych ludzi z jakimi ja pracuje. Wszystkiego dobrego i trochę więcej empatii :)

Pomocna?
Tak6Nie
Mydlarz
 Opinia
@:) 28.06.2019 21:42

ja bym też polubił te prace ale co z tego jak nie można wypić

Pomocna?
TakNie1
Lwie Serce
 Opinia
@Obserwator 28.06.2019 18:41

to pewnie wychwala ten z metra cięty Lwie Serce (usunięte przez administratora) kretacz i matacz (usunięte przez administratora) nas i to konkretnie ale każdy kij ma dwa końce

Pomocna?
TakNie
Stefan
 Opinia
@:) 28.06.2019 21:42

Praca jest OK atmosfera też na plus tylko traktowanie przez górę lipa Dzięki mam mają co mają Trochę wdzięczności się należy

Pomocna?
Tak2Nie
pracownik clip
 Opinia

(usunięte przez administratora) nic nam Pan Dyrektor nie wywalczył A wierzylismy w Pana Panie Dyrektorze jestem zawiedziony i bardzo mi z tego powodu przykro że nic nie dostaniemy inne firmy na około coś dostają A my jak co roku tylko obiecanki cacanki i na tym się kończy ☹

Pomocna?
Tak2Nie2
Eskimos
 Opinia

Gdzie są nasze socjale wakacyjne i świąteczne Ciekawe na co je rozpisują na pewno na dzika wigilijnego bo to droga potrawa jest Księgowa ma wytyczone jak i gdzie Do TVN trzeba to zgłosić A dyrektor WALECZNE SERCE toczy bitwę

Pomocna?
Tak2Nie1
Mydlarz
 Opinia

Będą podwyżki i będzie socjal będzie świąteczne wszystko będzie dyrektor powiedział tylko jeszcze nie wiadomo kiedy .

Pomocna?
Tak4Nie
Bobo
 Opinia
@Mydlarz 21.06.2019 19:11

A piwo będzie?takie zimne?

Pomocna?
Tak4Nie
DRB
 Opinia
@Bobo 23.06.2019 21:43

też będzie Jebok będzie polewał

Pomocna?
Tak4Nie
Bobo
 Opinia
@DRB 24.06.2019 09:43

A telefon do ochrony też będzie

Pomocna?
TakNie
WALECZNE SERCE
 Opinia

Dziękujemy panie dyrektorze za kartę Multi Sport której nigdy nie zobaczymy za wakacyjne dodatki i świąteczne benefity których nie będzie Jest pan rycerzem i walczy jak lew tylko brać przykład z takiego człowieka Wzór do naśladowania PORAŻKA

Pomocna?
Tak10Nie
123
 Opinia
@WALECZNE SERCE 02.06.2019 17:33

Za robotę się weźcie a nie Multi sporty w głowie

Pomocna?
TakNie8
zero
 Opinia
@WALECZNE SERCE 02.06.2019 17:33

tak działa nasz MAŁY krętacz, wzór managera.

Pomocna?
Tak6Nie
Mydlarz
 Opinia

Witam chciał bym się przyjąć na nowo do pracy już nie pije w dużych ilościach tylko w małych staram się nie pić w pracy tylko przed i po

Pomocna?
Tak4Nie1
Adam
 Opinia

Witam jestem zainteresowany pracą ponoć dobre zarobki macie chciał bym się troszkę więcej dowiedzieć czy warto

Pomocna?
TakNie1
Wozkowy
 Opinia
@Adam 03.06.2019 09:06

(usunięte przez administratora) zarobki

Pomocna?
TakNie
Aga
 Opinia

Cześć proszę mi powiedzieć czy przyjmują do browarow i czy jest tam jakiś socjal w postaci piwa jestem zainteresowana tą pracą

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Aga 27.05.2019 14:05

pomyliłaś firmy to jest forum clip logistyka A browary to osobna firma nie to forum

Pomocna?
TakNie
128
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Robi po to, aby tam liczył. Że ma swoje zdanie. Cóż robota jak każda inna. Ja niestety lewe interesy prowadzę i mi jeszcze pasuje ;)

Pomocna?
Tak2Nie
Bobo
 Opinia

Co sądzicie o nowym socjalu w Clipie?zadowoleni?bo ja jak ..uj,ani wakacyjnego ani podwyżki we wrześniu nie będzie,tylko ten zastany multisport niech go sobie wsadzą

Pomocna?
Tak3Nie
123
 Opinia
@Bobo 11.05.2019 09:48

Człowiek zapierdziela cały rok ,chodzi na nadgodziny,poświęca się firmie a nie rodzinie i tu masz podziękowanie od prezesa i zarządu,obyście się zadławili tym co nam zabieracie nienażarty figury,rozbijanie się brykami za setki tysięcy a pracownikowi ochłap w postaci multisportu dofinansowujecie,wstydu nie macie,wsadźcie sobie to w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ona
 Opinia
@Bobo 11.05.2019 09:48

Bobo jak tak Ci źle to poszukaj innej pracy i nie wyplakuj się na forum nikt cie tu nie trzyma

Pomocna?
Tak2Nie4
Pracownik
 Opinia
@Bobo 11.05.2019 09:48

Jest b.fajny,można pojechać nad morze zobaczyć że ono jest i wrócić ale tylko pod warunkiem że masz auto na lpg.

Pomocna?
TakNie
Kandydat
 Opinia

Chciałbym się zatrudnić jako magazynier,czy może mi ktoś powiedzieć jakie są zarobki w Clipie i jakie warunki pracy,jaka atmosfera?

Pomocna?
Tak1Nie1
Zibi
 Opinia
@Kandydat 24.04.2019 08:19

Przychodź zarobki nie najgorsze,a atmosfera super jak będziesz wczorajszy to Cię nawet do domu ochrona zawiezie a i po drodze do monopolu jeszcze podjedziesz,mówię ci super

Pomocna?
Tak6Nie
Ken
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Zibi 27.04.2019 20:52

(usunięte przez administratora)najpierw polewałeś koledze w regale A później zadzwoniłeś na ochronę że pijany jeździ po magazynie

Pomocna?
Tak7Nie
Mydlarz
 Opinia
@Kandydat 24.04.2019 08:19

Nie polecam wypić nie można A jak człowiek wypije to i lepiej praca idzie szukam innej

Pomocna?
Tak1Nie
On
 Opinia

Panowie co się dzieje?dyr.chodzi po magazynie z brygadierem bez kierów,czyżby zmiana brygadiera się szykowała?i jeden i drugi wychodzili z mag.z nie tęgą miną

Pomocna?
Tak4Nie3
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zocha samocha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@On 21.03.2019 17:50

Pewnie sie maly dowiedzial, ze to brygadier stoi za tymi wpisami na gowork, wyje... go jak nic. W sumie, nie bedzie go nam brakowalo. Powodzenia brygadierze!

Pomocna?
Tak2Nie12
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia
@Zocha samocha 21.03.2019 23:15

Jesteś zwykłą parówką,tylko On jeszcze coś próbuje wywalczyć,kiepie

Pomocna?
Tak13Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
222
 Opinia
@123 22.03.2019 07:27

Zocha samocha to (usunięte przez administratora) i konfitura i tak się dowiemy kto to wypisuje smieciu

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia

Za co szacunek za te obelgi tchórzowskie anonimowe wyzwiska i obrażanie? Przestań.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona z BIURA
 Opinia
@Ona 10.03.2019 20:57

Nie osmieszaj sie....90 % tu obecnych nie ma dobrej opini o firmie to chyba coś znaczy... A wiesz dla czego tu zostają?? Poniewaz MAMY NADZIEJE ze nasza sytuacja sie zmieni na lepsze. A Ty? Udajesz ze wszystko jest ok ale PODWYZKE to by sie chciało Nie??? Obłuda z Ciebie kipi...Typowe biuro

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@Ona z BIURA 11.03.2019 09:07

Ale się nakrecilas

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona z BIURA
 Opinia
@... 11.03.2019 09:10

Tak nakrecilam...Nie każdy ma tak ubogie piśmiennictwo jak Ty....Nie pisze już nic więcej bo w glowie masz pewnie jeszcze mniej.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mazur
 Opinia
@Ona z BIURA 11.03.2019 09:07

Za co wy chacie podwyżki? Za spanie na nockach po regałach? Za niedokończone prace? Jesteście tylko wózkowymi. Jak coś się nie podoba to zmieńcie firmę. Dobrze że kamery niedługo będą w większości miejscach i kontrole na zmianach nocnych.

Pomocna?
Tak9Nie4
....
 Opinia
@Mazur 11.03.2019 15:10

kamery to powinny być w biurach bo jak narazie to wy tam śpicie

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krótki rękawek z biura
 Opinia
@.... 12.03.2019 00:20

I zapomniałeś dopisać o tym jak sobie w Internecie filmy oglądają i regularnie na kawkę wychodzą.Palenie szkodzi? W Clipie za to biurowym jeszcze płacą!O regularnych spoznieniach to już nawet nie będę pisał bo to standard....Tam zróbcie kamery ! Znaleźli się KROLOWIE ZYCIA z biura przez 8 godzin. Samo (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
QM
 Opinia
@Krótki rękawek z biura 12.03.2019 09:28

Jak Janusz wykrył ile kto się spóźniał sie do pracy i jak podpisuje liste obecności koleżanka za koleżanke ( płatne wolne dodatkowe ) z biura to mały zrobił awanture Januszowi, a sam spał w biurze zrobionym tylko dla niego , porządek trzeba zrobic od góry, mały to szkodnik i cwaniaczek. Taką też ma opinie z poprzednich firm. ah tego nie widzi czy nie chce widzieć, nikt ???

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxxxc
 Opinia
@QM 13.03.2019 11:21

I dlatego pracowa w poprzednich firmach nawet 10 lat. Trzeba być kompletnym imbecylem, zeby takie debilizmy wypisywac. A skad Ty wiesz jaką mały ma opinie u poprzednich pracodawców? Masz urojenia to do doktora.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wkurzony na cyrk
 Opinia
@QM 13.03.2019 11:21

Może przestańcie się podszywać pod nasz dział tylko miejcie jaja sami się przedstawić

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cc
 Opinia
@QM 13.03.2019 11:21

przestańcie się dyrektora Gomuly czepiać jest w porządku ile mógł załatwić podwyżki to załatwił w zeszłym roku też to nie jest jego wina że zarząd nie chce dac więcej co on za to może A wy się czepiacie i czepiacie dajcie mu spokój

Pomocna?
Tak8Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
08092000
 Opinia
@Cc 13.03.2019 13:08

Podobno ma byc nowy dyr. Pewne info!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
12345
 Opinia
@08092000 13.03.2019 13:19

Hura! Będą podwyżki!

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konik
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@QM 13.03.2019 11:21

A Ty co z Policji? Czy bawisz się w (usunięte przez administratora), skończ gwiazdorzyc na tym forum anonimusie bo ani się nie obejrzysz i dostaniesz z pałki w głowę pod klatką :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@Konik 13.03.2019 18:07

.kolego wypisując moje nazwisko i grożąc mi na forum że dostanę z pałki w głowę jutro te sprawę zgłaszam na Komisariat Policji w Kostrzynie dziekuje

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jebok
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Dawid 13.03.2019 19:51

Od zawsze wiedziałem żeś konfitura i na psach z ucha walisz! JP na 100%

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia
@Mazur 11.03.2019 15:10

Za co my chcemy podwyżkę? ,za zapierdalanie w zimnie w przeciągach ,na 3 zmiany ,za przeprowadzki na ostatnią chwilę,żeby nie My to nie jeden już by poleciał że stołka,tylko dzięki nam wszystkie przeprowadzki były na czas,wystarczy tylko wkurzyć magazynierów (,,a nie tylko wózkowych")a polecą głowy ,jeden nieoddany klientowi magazyn na czas a polecą i kary i ktoś ze stołków.Oto za co chcemy podwyżkę,nie za spanie w ciepłym łóżeczku tak jak wy,i chowanie się za plecami magazynierów na zebraniach ,a po kasę to jesteście pierwsze

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kalmar
 Opinia
@Dawid 13.03.2019 19:51

Nie strasz nie strasz bo się zesrasz KONFITURA z Ciebie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Magazynier 13.03.2019 22:44

Idealnie powiedziane

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kalmar
 Opinia

Czy w całym clipie zarobki zeszły na psy MB Mercedes,STS,Terminal,Magazyny przecież to wszystko na siebie zarabia i to jeszcze jak,fakt za dużo jest sztucznych stanowisk(niepotrzebnych)zatrudnieni są znajomi i krewni z zarządu a wiedzy o pracy mają zero a szeregowych pracowników mają za niewolników.Źle się dzieje w państwie duñskim!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Szefostwo nie czyta tych wypocin bo zwyczajnie ma to gdzieś a nawet jeśli,to ma bekę z tego w uj. Mnożą się za to nie potrzebne stanowiska zwłaszcza na terminalu. Po co tam dyrektor i osobista sekretarka i oboje auta służbowe ? Po co 6 ludzi w spedycji gdzie pracuje 2 a reszta dusi się w za ciasnym pomieszczeniu.Zwolnić połowę ! Operatorzy (usunięte przez administratora) jak małe traktor i w dzień i w nocy a mają mniej niż kierowcy którzy wykonują o połowę mniej pracy. Czy ktoś wreszcie przejrzy tam na oczy ?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anynomus
 Opinia
@Były pracownik 15.03.2019 21:47

Owszem, czytają i swoje wiedza. To nie jest kwestia beki z pracowników tyko trzymania wszystkiego w garści.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kalmar
 Opinia
@Były pracownik 15.03.2019 21:47

Kiedyś na terminalu szło nie źle zarobić,ale dzisiaj to już porażka,czas szukać innego pracodawcy co doceni naszą pracę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NaPewnoNieBeton
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Nie wchodziłem dobre 3 lata na opinie o Clip i jestem zdumiony. Widzę (usunięte przez administratora) burza się rozpętała anonimowa, zamiast po cichu zgrać wszystkich i wziąć L4 teraz jesteście w (usunięte przez administratora) Jako były pracownik za czasów trepa mogę powiedzieć ze chyba po kometarzach nic się nie zmieniło, pensja słaba, możliwość rozwoju po lizaniu (usunięte przez administratora) kierownicy którzy nie walczą o pracownika tylko maja tendencje do wchodzenia w tyłek tym z góry. Jeśli cała ekipa logistyków została na stanowiskach, tez nie ma się co dziwić ze jest (usunięte przez administratora) na magazynie, wtedy ich zarządzanie przypływami towaru było śmieszne i jak widać jest nadal. Oznaką tej firmy jest to, że robole próbują coś ugrać jak i góra ale nikt publicznie odwagi nie ma aby wyjść i powiedzieć co jest 5. Żadnych dodatków na święta, 0 socjalu, a na podwyżki nie starczyło bo stanik musiał wypucować sobie wszystkie fury w magazynie, ma chłop, zarobił?! Niech ma, mógłby tylko pamiętać o pracownikach, dużo ich nie ma, a mogli by docenić choć tych którzy pracują już długo. O imprezach firmowych nie wspomnę, bo po prostu ich nie było. A wigilie i inne święta spędzane na stojąco między załadunkami na magazynie, hahahaha przecież to jest kpina w czasie pracy robić takie rzeczy. Atmosfera była tylko dobra ale to zasługa nas pracowników i sądzę ze nadal tak jest. Podsumowując firma z potencjałem i nic więcej, robić gdzieś trzeba oby wam się zmieniło na lepsze. Pozdrawiam Panią która tak dzielnie broni Clipa.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
operator
 Opinia
@NaPewnoNieBeton 11.03.2019 19:41

Ta Pani co tak broni Clipa to zapewne Pani MW wyfruneła z magazynu do biura i obrosła w piórka

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia
@NaPewnoNieBeton 11.03.2019 19:41

Masz rację Olo ,pozdro

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NaPewnoNieBeton
 Opinia
@On 12.03.2019 14:41

To kto to robi nie ma znaczenia, chociaż jest to mało obiektywne, ponieważ każdy wie o tym co napisałem i nikt nie powie, ze zamiast inwigilować to można zachęcić pieniężnie i lepiej się pracuje. A góra święta nie jest ale maja białe rękawiczki, a Ty kamizelkę uje.baną brudem i nic nie zrobisz. Może doszło to do prezesa, niech wie że 200m dalej dadzą wam 1000 więcej. A agrumenty kogoś z forum ze jesteśmy tylko wózkowymi to tylko świadczy o tym co tam się dzieje a podejrzewam, że Ci którzy sami jeździli wózkami w Clip teraz mają bekę razem z inteligencją (może nie wszyscy) jednym słowem żenada. Pozdro

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ela
 Opinia
@operator 12.03.2019 10:04

Ty za to pewnie do teraz w nic nie obrosłeś. Przyznaj się śmiało cwaniaku

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Autopsja
 Opinia

Z Waszych wpisów wynika, że macie bardzo złą atmosferę w pracy o ile w ogóle można mówić o jakiejkolwiek atmosferze, poza tym jedni szczują na drugich, nie ma zgrania. A wiecie że to pracodawcy w gruncie rzeczy na rękę? Wypisujecie dokładnie co planujecie zrobić, nawet jeśli tego nie zrobicie to szefostwo czyta to forum, widzi i tez wyrabia sobie opinię. Te konflikty, wzajemne oskarżanie czy wyrażanie pogardy do współpracownika to dla pracodawcy super sprawa bo przecież sami na siebie naskakujecie, nie zależy Wam na dogadaniu, pewnie dochodzi do tego donosicielstwo i szefostwo praktycznie bez większego wysiłku Was kontroluje. Rzeczą ludzką jest zazdrościć drugiemu natomiast niepotrzebnie sobie tak ciśniecie. Wierze w Was bo wiem z autopsji, że na Clipie pracują fajni ludzie, WY.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@Autopsja 14.03.2019 09:32

Bardzo mądre słowa popieram

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wszech widzący
 Opinia

Paniusie z biura,co drugi dzień inny kolor pazurków,wy to się dopiero narobicie,a co mają powiedzieć dziewczyny z administracji na magazynie?też przecież są biurowe,ale im w przeciwieństwie do was to po pracy nawet obiadu się już nie chce gotować,taki mają nawał pracy,a wy co?tylko ploty i ploteczki kawka za kawką,fajka za dają i nóżka na nóżkę i jakie wy narobicie jesteście.żal mi was jesteście pustymi nadętymi babsztylami które widzą tylko koniec swojego nosa a innych macie za nic INTELIGENCJA (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beton
 Opinia

Jestem twardy

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia

Widać teraz kto robi na tych magazynach dzicz i chołota wypuszczona z buszu jedyne co potraficie to obsługa wózka nic wiecej

Pomocna?
Tak5Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawca
 Opinia
@Ona 12.03.2019 12:40

Dzicz i chołota to robi w biurze paniusiu z buszu jedyne co potraficie to siedzieć na Fb i tutaj. Weźcie się do roboty a od magazynu wara.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Znów te biuro
 Opinia
@Ona 12.03.2019 12:40

Znalazła się Pani kierowniczka hahaha Z blokowisk na wsi.....A nam o buszu będzie pisać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wózkowy
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Ona 12.03.2019 12:40

Nie oceniaj innych własną miarą!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.....
 Opinia

Się powinniście cieszyć że w ogóle coś wam dali podwyżki bo za te wasza pracę powinni jeszcze wam uciąć z podstawy

Pomocna?
Tak5Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
porażka
 Opinia

Zlikwidujcie te forum bo jak czytam to wszystko to rzygać mi się chce porażka tylko wstyd firmie przynosi .

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Znów te biuro
 Opinia
@porażka 12.03.2019 10:21

Firma sama sobie przynosi wstyd.Jak cię prawda boli to rzygaj sobie tylko nie tutaj bo tylko nam smrodzisz....Jan cię bolą wolne media to dołącz się do telewizyjnej stacji TVN

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
QM
 Opinia

Ciekawe co będzie z tą paleta Bluma która spadła na oczach przełożonych narazie z tego nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencję czyżby ktoś chciał cała te sprawę zatuszować . Żadnych oświadczeń żadnych zdjęć wielka cisza czyli jaki morał z tego jak coś komuś spadnie uszkodzi się to nie trzeba zgłaszać bo dlaczego nam mają zabrać premie za szkodę A innym nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o CLIP LOGISTICS - Swarzędz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej