Anka27.04.2011 15:11
Ludzie, nie pracujcie tam. Jak tam pracowałam było dobrze, ale ze względu na zdrowie i bieganie w ponad 30stopniowym upale (prawie się przewracałam) po osiedlach. Zrezygnowałam, zostałam zbeszczana, wracałam do mojej miejscowości na własny koszt (120km) a pieniędzy nie zobaczyłam do dzisiaj mimo że było ich trochę. Mowili nam że to będą szkolenia, 2-3dni a siedzieliśmy dużo dłużej, ja 2 tygodnie bo rezygnowałam, inni miesiąc, a szkolenia nie było tylko łażenie po domach we wrocku, jak by w kaliszu nie było mozna... Szkoda gadać, po tym wszystkim przyszło mi do głowy że zachowują się praktycznie jak sekta. Nakłaniają "pracowników" by chodzili po domach, wciskali na siłę oferty, a jak nie przyniesiesz podpisanych umów to gnębią psychicznie, że jutro musisz, nie możesz dać z siebie wszystko, musisz dobrze "zamknąć" ofertę, czytaj wcisnąć tak by przekonać kogoś że on tego chce, mimo że jest inaczej, posługując się nawet kłamstwem że tu w pakiecie coś tam jest gratis... bla bla bla... pracujesz dobre 12 godzin, przeważnie od 9:00 do 21-22:00 nie możesz wziąć dnia wolnego, ani wrócić wcześniej do domu. Nawet nie masz jak się domagać pieniędzy jeśli się zwolnisz albo Cie wywalą, nie masz kopii umowy, bo dostajesz tylko jedną do podpisu, dla nich.
(usunięte przez administratora)i tyle!