Wolter Koops </br>International Logistics Sp. z o.o.

Komorniki

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 280 ocen.

Opinie o Wolter Koops </br>International Logistics Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Świerzy C+E

Witam! Mogę prosić o tel do kogoś kto się zajmuje zatrudnieniem w WK? Chciałbym jeździć w WK. Pozdro dla Truckerów !!!!!!!!!

Katya
@Rafikos1985 22.11.2017 16:02
Dodzwonić się do kadr graniczy z cudem

61 893 59 60 recepcja WK

Katya
@Świerzy C+E 22.11.2017 08:36
Witam! Mogę prosić o tel do kogoś kto się zajmuje zatrudnieniem w WK? Chciałbym jeździć w WK. Pozdro dla Truckerów !!!!!!!!!...

61 893 59 60 Recepcja WK

Rafikos1985

Witam czy jest zapotrzebowanie na kierowców w WK ?

Katya
@Rafikos1985 20.11.2017 11:39
Witam czy jest zapotrzebowanie na kierowców w WK ?

Z tego co wiem, to tak

Katya

Do każdego chętnego, który chce pracować w WK. Od nowego roku system 2/1 (chyba, że ktoś woli system 3/1) Praca jak to praca na chlodniach. Kilka zaladunkow ...kilka rozladunkow, chociaż nie zawsze tak jest. Klienci to głównie Aldi Rewe Penny Lidl Storteboom Ikea Pieniążki zawsze na czas. Dyspozytorzy jak to w dużych firmach (nie polskich). Ja tam na nich nie narzekam. Plus ---to duża dość podstawa z dodatkami wychodzi. Podwyżki są co jakiś czas ( anonymous ...w naszym przypadku akurat ich nie wydeptywalismy jakoś ???? po prostu robimy swoje) W razie jakiegoś przypadku choroby i koniecznej wizyty u lekarza, pomogą i wspierają. To jest moja rzetelna i prawdziwa opinia na temat firmy Wolter Koops Pozdrawiam

Karya
@Piotr 18.11.2017 09:10
Proszę podać numer do firmy oprucz tego co jest podany

61 853 59 60 / nie wiem jaki Ty znasz

Piotr
@Karya 20.11.2017 02:41
61 853 59 60 / nie wiem jaki Ty znasz

Taki sam

Szukasz pracy?

Kierowca z Bombowca

Chlopak z niewielkim doswiadczeniem Poszukuje kobiety do podwojnej . zeby nie brzmialo to dwuznacznie dodam iz powodem jest to.ze mam dosyc brudu i niechlujstwa w aucie. Nie pracuje w wk. Najlepiej mazowieckie badz sasiednie woj podlaskie badz warminsko mazurskie. Zostaw namiar a odezwe sie.

Kierowca z Bombowca
@Driverka 17.11.2017 21:30
To szukasz kobiety zmiennika czy sprzątaczki? Jak Ci brud przeszkadza to zacznij sprzątać Dziadu ;)

no oczywiscie ze zmienniczki :)

Kierowca z Bombowca
@Driverka 17.11.2017 21:30
To szukasz kobiety zmiennika czy sprzątaczki? Jak Ci brud przeszkadza to zacznij sprzątać Dziadu ;)

No oczywiscie ze zmienniczki:) no ja wlasnie sprzatam ale co z tego jak drugi gnoji w aucie. ps jeszcze nie taki dziad ze mnie :D

Piotr

Witam szukam pracy wraz synem mój numer 690238944 jestem z lubuskiego

Szybki

Jakie są zarobki w WK na chwilę obecną???

Kierowca z Bombowca

Chlopak z niewielkim doswiadczeniem Poszukuje kobiety do podwojnej . zeby nie brzmialo to dwuznacznie dodam iz powodem jest to.ze mam dosyc brudu i niechlujstwa w aucie. Nie pracuje w wk. Najlepiej mazowieckie badz sasiednie woj podlaskie badz warminsko mazurskie. Zostaw namiar a odezwe sie.

Katya

Katya co ile sie kapiesz odpowiedz proszę.

Katya
@Katya 09.11.2017 12:55
Katya co ile sie kapiesz odpowiedz proszę.

Cóż za pytanie ?

anonymous

kierowca. praca jak każda inna , robię to co trzeba , jedyne co mnie irytuje to ze nie jest uczciwie przyznawany dodatek, to co miało być przyznane dla każdego jak się przyjmował do pracy, w zależności kto ile przepracował, .Jedni mają więcej dodatku po przepracowanych 2 latach niż ci co przepracowali już w firmie w przedziale 3-5 lat i więcej. Potem po paru piwach i kielichach na pauzie odbywają się debaty i w tedy można się na słuchać opowieści rożnych treści. Najlepsza jest jedna z anegdot , żeby dostać podwyżkę to trzeba trzeba sobie wydeptać. Dziwne ale prawdziwe wiec nie dziwie się że nasi koledzy rezygnują z pracy ,czy wynikają rożne komentarze , nie wiem czy ja doczekam ze w firmie będzie doceniony kierowca - kierowcy i te dodatki stażowe będą uczciwie przyznawane do przepracowanego okresu czasu ile prze pracował, tyle otrzymał . bo są w firmie osoby którym na tej pracy zależy nie neguje i prace wykonują solidnie . Nie idą na każde święta na zwolnienia L 4 tylko pracują jak przypadnie. WIEC GDZIE JEST TA SPRAWIEDLIWOŚĆ dla każdego kierowcy. MOJA OPINIA NIE JEST ZŁOŚLIWA ALE W 99,9 PROCENTACH . PRAWDZIWA. Wiec prace trzeba wykonać , ale i trzeba za te prace dostać uczciwe wynagrodzenie . W firmie nie można powiedzieć że jest zle, pieniądze zawsze na czas .. Tylko żeby były uczciwie przyznawane dodatki dla każdego pozdrawiam .

Kolezanka
@anonymous 30.10.2017 21:17
kierowca. praca jak każda inna , robię to co trzeba , jedyne co mnie irytuje to ze nie jest uczciwie przyznawany dodatek, to co...

U nas już gwizdek zagwizdal...koniec współpracy. Życzymy wytrwałości i powodzenia ????

Nie ma już znaczenia
@anonymous 30.10.2017 21:17
kierowca. praca jak każda inna , robię to co trzeba , jedyne co mnie irytuje to ze nie jest uczciwie przyznawany dodatek, to co...

Prawda

Nie ma już znaczenia

No to koniec sprzątania po brudasach z Koopsa. Pora pakować manatki. Sami po sobie sprzatajcie, albo jezdzijcie w syfie. Ja z Wami skończyłam. Pozdrawiam

Pikolo
@Nie ma już znaczenia 01.11.2017 13:02
No to koniec sprzątania po brudasach z Koopsa. Pora pakować manatki. Sami po sobie sprzatajcie, albo jezdzijcie w syfie. Ja z...

A. Po tobie kto posprzata

Nie ma już znaczenia
@Pikolo 06.11.2017 19:41
A. Po tobie kto posprzata

Wszyscy Wy tacy wielcy driverzy...Nigdy Was nie sprzedaje szefostwu. Jakby każdy naprawdę po sobie ogarniał autko, o ile by było milej. A Ty Pikolo jesteś pewnie z tych co trzymają buty na desce ... Pozdrawiam ozięble Dyskusja zakończona Na koniec dodam ..Ty Tobie Jej On itp. zaczynamy z dużej litery Ale kultura słowa Tobie pewnie też nic nie mówi.

Mario

Dodam, że ja już jeżdżę w WK.

Mario

Cześć. Mam na imię Mariusz, szukam kierowcy do podwójnej z okolic Warszawy. Mój numer telefonu : 512-505-105.

anonymous

Potrzebuje jakies info na temat pracy oraz wynagrodzenia w W K Moze ktos cos pdsunac a nie tylko ze auta brudne poz

anonim

(usunięte przez administratora)

Alfred ssie

Nie ukladaj ludziom zycia...widac ze masz inny(swoj) swiat to w nim zyj a inni niech pracuja tam gdzie maja ochote.

Kamil

Czy do oddziału w Komornikach przyjmują na pojedynczą obsadę ?

Cros
@Kamil 07.07.2017 16:03
Czy do oddziału w Komornikach przyjmują na pojedynczą obsadę ?

Nie

Zmartwiony

A gdzie sie podziala Justyna?

Kasia

Do kolegów z WK...Kiedy zaczniecie po sobie sprzątać???????!!!!!!! Mam dość sprzątania po Was... Ja wiem, że każdemu się śpieszy do domu...ale tej chlewni mam dość !!!!!

Jeep

Umowa na trzy miesiace później na 9 miesięcy z systemu 2/1robi sie 2/2 bo samochodu nie ma, a wyplata wiadomo.Praca jak wszedzie na chlodni tez sa 3,4,5 rozladunki.Mysle ze to jest jedna z lepszych wypowiedzi na forum.Ogólnie slabo a ludzie jada do Osterweddingen po 1000km.

anonymous

Witam wszystkich poszukuję drugiej osoby do WK ja mam doświadczenie jazdy po polsce na CE 2lata a mam 24 ale za granicą brak jeżeli ktoś też poszukuje a ma doświadczenie to super i zapraszam ja pochodzę z Inowrocławia z własnym autem z góry Dzięki 696084490

Matti

Witam. Szukam osoby z ktora mozna porozmawiac i jezdzi w wolter koops najlepiej z powiatu pilskiego

Młody
@Matti 14.10.2017 16:05
Witam. Szukam osoby z ktora mozna porozmawiac i jezdzi w wolter koops najlepiej z powiatu pilskiego

A masz doświadczenie? Bo ja bym też chciał iść do kopsa ale nie mam doświadczenia więc nie mam szans na zatrudnienie. Przyjmują tylko w pakiecie dwie osoby z doświadczeniem lub jedna osoba z doświadczeniem a druga bez doświadczenia.

Młody

Witam. Szukam kierowcy na podwójną obsadę od stycznia z doświadczeniem z Piły lub okolic. Jestem bez doświadczenia mam do dyspozycji auto na dojazdy. szesc dziewiec cztery dziewiec dziewiec dziewiec jeden dwa dwa

anonim

(usunięte przez administratora)

bala lala

możesz przyjść na niemiecką umowę ..jest super..14dni pracy 7 odpoczynku

pryncypał

Kto chętny z lubuskiego do WK.na podwójną proszę dzwonić 693639685

Daro

Szukam zmiennika do W.K. Na podwójną obsadę.Nie palący bez nałogów z lubuskiego miasta Szprotawa.lulta@wp.pl.

zenon

co tam w koopsie nowego

Bsbsjxnxow
@zenon 19.09.2017 08:20
co tam w koopsie nowego

Niedlugo maja baze w poznaniu robic kolo univegu...

Flap

Witam szukam chętnego do koopsa na podwójną do oster z okolic Chojnic najlepiej.Ja pracowałem już w kopsie 5lat. szesc zero cztery dwa pięć dwa siedem dziewięć osiem

jożin z Bazin

Dopuki można doić ropę i łoić wóde doputy stara gwardia będzie chwalić firmę.

jożin z Bazin

Dopuki można doić ropę i łoić wóde doputy stara gwardia będzie chwalić firmę.No i czasem kwiatka zajumać.

Ireneusz

Witam, poszukuję kierowcy do dwuosobowej obsady, jestem z Koszalina, pracuję już Wolterze od pół roku. Pięćset trzy zero sześćdziesiąt dziewięćset czterdzieści jeden. Proszę o kontakt

Mały

Drogie kolezanki/koledzy, jeżdżę kilka lat w firmie. Dla mnie jest ok, otrzymuje to na co się umówiłem. Wiem, że gdzieś ( no właśnie) jest lepiej ale wychodzę z założenia że jeżeli na coś się umówiłem a to jest realizowane to nie wolno narzekac. Jak warunki nie będą mi odpowiadały to po porostu zakończę współpracę z firmą. Mały

Jeszcze koops

Panowie i Panie czy słyszał ktoś coś o przewoźniku który jeździ dla Amazon i zatrudnia tylko podwójne najchętniej z Koopsa. Dajcie znać jak macie jakieś info.

Nowy

Czy koszty podróży własnym samochodem do Osterweddingen nie powinny być zwracane, skoro widnieją na karcie delegacyjnej?

Koleżanka
@Nowy 25.08.2017 22:00
Czy koszty podróży własnym samochodem do Osterweddingen nie powinny być zwracane, skoro widnieją na karcie delegacyjnej?...

Gdzie to widnieje kolego

Nowy
@Koleżanka 28.08.2017 18:53
Gdzie to widnieje kolego

Gdy uzupełniasz kartę delegacji, wpisujesz czym dojechałaś z Komornik do Osterweddingen. Pojazd prywatny/ własny.

WK

Ciekawe czy babysitter Kiedyś w końcu wywala z biura w Komornikach ???.

Paweł

Szukam kolegi "Spotkamy się w sądzie "który prosił o kontakt kierowców a podał złego maila : dostojewski . Jak możesz napisz swój telefon albo napisz jeszcze raz maila. Pilne!!!

łukaszck

szukam do podwójnej obsady. okolicze kielc. tel. 500450494

łukaszck

Szukam do odwójnej obsad niepalacego. Świętokrzyskie tel 500450494

Wk

Koops w każdym oddziale poszukuje pracowników. Chyba pora żeby koerowcow z ukrajny i rumuni zaczął szukać

Grzegorz

Witam szukam zamiennika do WK na system 2na 1 z własnym dojazdem . Jeżdżę od 4 lat na Europie. Mieszkam w Wągrowcu. Najlepiej zamiennik z okolic Piły Poznania Inowrocławia Gniezna Bydgoszczy z autem Grzegorz kontakt 790248772

byly pracownik

Witam wszystkich. Powiem krótko. 6000-6200 zł na rękę za przepracowany miesiąc na początek. Zależy ile przepracujesz. Lepiej niż na kraju i lepiej niż w niejednej zagranicznej firmie, ale są dużo lepsze miejscówki, tylko trzeba się umieć zakręcić. Pozdrawiam.

W.K
@byly pracownik 03.08.2017 00:40
Witam wszystkich. Powiem krótko. 6000-6200 zł na rękę za przepracowany miesiąc na początek. Zależy ile przepracujesz. Lepiej ni...

Chwalisz się czy żalisz?

Pracownik WK (kierowca)

No i doczekaliśmy się opieki polskich dyspozytorow 24h na dobę ????

Kierowca 1410

Znowu usunięty post.To forum nie jest wiarygodne.

MARCIN

Witam. Chciałbym podjąć pracę w WK. Jestem z województwa lubelskiego, bez doświadczenia na C+E, kat. C 10 lat praktyki. Wiek 30 lat. Nr tel 721 110 482.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik WK (kierowca)

Bardzo mi przykro z tego powodu. Życzę Pani dużo siły. Pozdrawiam

Mateusz

Szukam kierowcy do podwójnej do Wolter Koops'a mam 21 lat 3 msc doświadczenia jako kierowca CE po UE,angielski komunikatywny woj.zachodniopomorskie...Mój emeil: polsonk @ wp pl

Agata

@Inowrocław - dowiedziałeś się potrzebnych informacji, czy może zdobyłeś już doświadczenie z pracą w Wolter Koops? Informacje na temat pracodawcy są kluczowe dla osób poszukujących pracy i będących w trakcie podejmowania decyzji o zatrudnieniu. Dlatego doświadczenie innych użytkowników forum może być pomocne i rozwiać ewentualne wątpliwości.

Tomasz
@Agata 25.07.2017 17:10
@Inowrocław - dowiedziałeś się potrzebnych informacji, czy może zdobyłeś już doświadczenie z pracą w Wolter Koops? Informacje...

Miałem mieć załatwiona pracę w Wk przez kolegę który już tam trochę pracuje. Dostałem od niego informacje ze rozmawiał z p.Justyna i powiedział że ja świeży kierowca a mój zamiennik parę lat miał przerwy w jeździe i kazała się umówić na rozmowę. Gdy doszło do rozmowy owa pani z miejsca nas odrzuciła, że brak doświadczenia a tu przerwa w jeździe była. Więc gdzie tu był sens jechać 200km....

Icek
@Tomasz 25.07.2017 21:04
Miałem mieć załatwiona pracę w Wk przez kolegę który już tam trochę pracuje. Dostałem od niego informacje ze rozmawiał z p.Jus...

i odbrze zrobiła :) bez doświadczenia to sie bujaja

Mateo

Poszukuje kierowcy na podwójną mam 21 lat,niestety tylko 3 msc doświadczenia,angielski komunikatywny woj.zchodniopomorskie mój emeil : polsonk@wp pl Pozdrawiam

Mateusz

Witam mam 21 lat szukam kogoś do podwójnej obsady niestety mam tylko 3 msc doświadczenia jako kierowca angielski komunikatywny. Woj zachodniopomorskie mój emeil polsonk@wp .pl

Jędrek

Poszukuje kierowcy na podwójną obsadę do WK z kujawsko-pomorskiego mile widziane podstawa angielski lub niemiecki nr tel 782 417 528

Antykomornik

Witam wszystkich. Mam pytanie. Jak wypłata jest wykazywana w WK? Chodzi mi o to że mam komornika nad głową i najlepiej było by dla mnie jakby na papierze była tylko najmniejsza krajowa a reszta wypłaty w inny niewidoczny sposób. Czy ktoś coś wie i może się podzielić informacjami? Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.

Eustachy
@Antykomornik 22.07.2017 10:39
Witam wszystkich. Mam pytanie. Jak wypłata jest wykazywana w WK? Chodzi mi o to że mam komornika nad głową i najlepiej było by...

Elo szukam osoby z doswiadczeniem i jezykiem do podwojnej w koopsie od wrzesniA z dolnoslaskiego ja z jg pol roku doswiadczenia 28l dtrans@onet.eu

andreas
@Eustachy 02.08.2017 14:35
Elo szukam osoby z doswiadczeniem i jezykiem do podwojnej w koopsie od wrzesniA z dolnoslaskiego ja z jg pol roku doswiadczen...

Witam,dalej szukasz zmiennika?mam dowiadczenie i znam komunikatyenie angielski i podstawy niemieckiego,39 lat z dolnoslaskiego

Lukasz

Ja się pytam kiedy będą zamontowane postojowe klimy które obiecano 1.5 roku temu? ???

Kiero
@Lukasz 22.07.2017 00:26
Ja się pytam kiedy będą zamontowane postojowe klimy które obiecano 1.5 roku temu? ???

Tata sprytnie robi nie rospieszcza od razu 1. Trąbki kilka lat czekania 2.lodówka znowu kilka lat 3.pompowany fotel pasażera no i teraz trzeba swoje odczekac zebys klime postojowa mial W 2030moze mikrofale bedzie montowal

Zostaw opinię o Wolter Koops </br>International Logistics Sp. z o.o. - Komorniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.