TABEL GRUPPE

Laatzen

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

TABEL GRUPPE
3 58 6 1

Opinie o TABEL GRUPPE

Maja

@ktoś, na jak długo wyjeżdżałeś? Czy to tylko praca sezonowa, czy można liczyć na zatrudnienie przez cały rok? Piszesz, że praca jest ciężka. A czy miałeś jakieś dni wolne? Jak wyglądała współpraca z koordynatorem? Miałeś z nim dobry kontakt i czy był pomocny? Znalazłam oferty pracy z tej agencji na stanowisko piekarza w Wedemark, pracownika do myjni samochodowej w Wetzlar, operatorów maszyn i instalatorów w Monchengladbach i inne. Wszystkie oferty w języku niemieckim.

Mario

O tej firmie co opisują moi poprzednicy to prawda,nie polecam tej firmy ,pracują tam sami (usunięte przez administratora) wykorzystują pracowników do cna na żebraniu więcej człowiek by zarobił.

Ewa

Czy może ktoś powiedzięć coś o fabryce marmolady w Bad Schwartau, jakie są warunki i wynagrodzenie?Jak oceniacie?

ktoś
@Ewa 02.09.2018 21:32

praca na akord,bardzo ciezka.Dzwiganie kartonow z marmoladami jak i samo dzwiganie marmolad.W sezonie praca od 6 do 17.praca w zespole.Nie masz dobrego zespolu-nie masz dobrych pieniedzy.Ciagla rotacja ludzi.

EWA
@ktoś 05.09.2018 19:21

Mam jeszcze kilka pytań. Z jakiej agencji pani/pan był kierowany w Bad Schwartau i czy wynagrodzenie jest wypłacane systematycznie i czy wypłata tak jak uzgodniono wypłacana jest w całości i czy płacą za nadgodziny? I Czy to tylko praca przy marmoladzie?

ktoś
@EWA 08.09.2018 17:56

firma Tabel.Wyplata sie zgadza.Praca na akord nie ma czegos takiego jak nadgodziny,robisz 10-11 godzin w sezonie poki zlecenie nie zejdzie,nie ma dodatkowo platne ze pracujesz dluzej.Praca na marmoladach na zmiane z batonami.Praca ciezka fizyczna/ciagla rotacja ludzi.Co chwile nowi.98% Rumuni i Wegrzy pare Polakow na krzyz.

Dada

Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w chłodni w okolicach Berlina???

Maja

@Oszukana, nie byłaś zadowolona z warunków zakwaterowania. Czy przed wyjazdem podpisując kontrakt z firmą miałaś przedstawione wszystkie warunki zatrudnienia, a po przyjeździe okazało się, że są inne? Kontaktowałaś się ze swoim koordynatorem w tej sprawie? Czy rozmowa z nim mogłaby poprawić warunki dotyczące mieszkania i pracy? Napisz jak długi był Twój kontrakt i czy zostałaś w pracy do jego końca? Czy inne osoby wyjeżdżające do pracy z tą firma maja podobne doświadczenia, czy całkiem inne? Czekam na Wasze opinie.

Maja

@karoli147@wp.pl, rozumiem Twoją opinię o firmie. Wpisy Twoich poprzedników mówią, że zakwaterowanie nie jest w standardzie hotelowym, więc może nie należy wymagać tak wiele. Czy sama oferta pracy była dla Ciebie czasowo i finansowo odpowiadająca? Mogłabyś napisać jakie warunki pracy w drukarni Ci zaproponowano? Na pewno zainteresuje to osoby, które poszukują takiego zatrudnienia.

Oszukana
@Maja 25.07.2018 10:01

Zwykli (usunięte przez administratora) ! Praca po 11 h , nie tak jak obiecują po 8 , o wolny dzień trzeba zebrać , i dostaniesz może jeden po 3 tyg nocek , tyle ze pan S. zawsze wtedy dzwoni ze jednak masz przyjsc do pracy, cześć pieniędzy idzie na tak zwane zeit konto , wiec możesz zrobić nawet 300 h w miesiącu a dostaniesz ochłapy , o statniej wypłaty w ogóle nie otrzymałam . Warunki mieszkaniowe tragiczne, i nie żebym wymagała cudów , ale to co dają za 300 € od osoby wola o pomstę do nieba ! Omijajcie tych oszustów szerokim łukiem !!!! W jedna noc zwolniło się 7 osób , 2 miesiące wycięte z życiorysu . Drukarnia w Meineweh .

Xm....az

Witam nie polecam tej firmy ponieważ czekam od ponad tygodnia na wypłatę i brak wpływu od tej niemieckiej agencji.

Maja

@karoli147@wp.pl, jesteś zainteresowana pracą w drukarni? Kiedy wyjeżdżasz? Jeśli będziesz na miejscu napisz kilka słów na temat warunków zatrudnienia i zakwaterowania. Czy mieszkanie załatwiasz sobie sama, czy robi to agencja? Ile osób z Tobą jedzie i jeśli będzie Was większa grupa możecie negocjować stawkę za zakwaterowanie? Wiesz może jak będzie wyglądała praca, ile godziny i czy weekendy będą wolne? Na miejscu będziesz miała kontakt z koordynatorem, który będzie dbał o Ciebie i Twoje warunki zatrudnienia? Czy masz zapewnione ubezpieczenie zdrowotne? Jeśli na forum są osoby, które pracowały na takim wyjeździe przez tą firmę proszę Was o konkrety dotyczące warunków zatrudnienia i zakwaterowania. Wasze informacje będą pomocne innym osobom poszukującym pracy.

karoli147@wp.pl
@Maja 19.07.2018 06:02

Maja Dzień dobry niestety byłam zmuszona zrezygnować z uwagi na fakt iż próba skonfrontowania warunków zakwaterowania z Panem koordynatorem i Agencją pracy zakończyła się niemiłą rozmową i krzykiem skierowanym do mojej osoby. Pani zasugerowała że zadaję za dużo pytań , ale skoro mam ponosić koszt 600euro wraz z partnerem to uzyskanie informacji o dostępie do pralki czy internetu jest oczywiste. Na każde zadane pytanie do Pana koordynatora uzyskałam odpowiedz NIE WIEM NIE PAMIĘTAM NIE JESTEM PEWIEN. I chciałabym dodać że próba sprawdzenia Polskiej Agencji kierującej ludzi do pracy w drukarni nie posiada żadnej strony internetowej wręcz śmiało można powiedzieć że w razie kłopotów "szukaj wiatru w polu" Wydaje mi się że każda wiarygodna agencja takową stronę posiada. Pozdrawiam i odradzam.

karoli147@wp.pl

Dzień dobry wybieramy się do Pracy w drukarni czy ktoś może coś nam więcej napisać jak praca i zakwaterowanie.

Maja

@Jola a czy wyjeżdżając z firmą TABEL GRUPPE wiedziałaś ile osób za ten koszt mieszkania będzie z Tobą mieszkać? Rozmawiałeś o tym przed wyjazdem? Pytałaś o szczegóły zatrudnienia jak i zamieszkania? Takie kwestie zawsze warto dokładnie przedyskutować i poprosić o pokazanie zdjęć, by potem móc zweryfikować czy faktycznie jest tak jak się umawiało z firmą.

Jola

Nie polecam! Firma to sami (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Potrafili nawet okradać z pieniędzy, które rzekomo odciagane z etaty były na ubezpieczenie a w rzeczywistości co do czego to w ubezpieczalni Panie robiły wielkie oczy, bo nikt nigdy nawet nas tam nie zgłosił!!! Pobieranie koszmarnie wysokich opłat za mieszkanie, napychanie ludzi ile się da i (usunięte przez administratora) do, którego tych ludzi się upycha to jakaś KATASTROFA!! Aha i wiecznie mówienie" ja nie wiem proszę zadzwonić do...", "niestety, ale to nie ja się zajmuje ta sprawa..", "witam, przykro mi ale właśnie wróciłam z urlopu/ zwolnienia lekarskiego" i serio wymieniać mogłabym jeszcze długo, a pracowałam tam tylko miesiąc.. zmarnowany miesiąc mojego życia, na większych oszustów już trafić nie można. Nie pozdrawiam całej firmy TABEL

Maja

@Niezadowolony czyli Twoim zdaniem głównym problemem w TABEL GRUPPE jest to, że pojawiają się niezgodności w wysokości wypłaty. Czy wiesz czemu takie niezgodności się pojawiają? Mają one związek z złym rozliczeniem? Podpisujecie się na jakiejś liście obecności, gdzie jest ewidencja waszych godzin pracy? Jak jest obliczana Wasza wypłata?

Maja

@Niezadowlony a jakie masz problemy? @Byly pracownik ale byłeś nowy i nikt Ci nie pomagał w pracy? Czy pracowałeś już długo w TABEL GRUPPE i nadal oczekiwałeś pomocy?

Niezadowlony
@Maja 29.12.2017 12:10

Wystarczy że są problemy z wynagrodzeniem i podejściem do człowieka jak do kogoś co jest nic nie wart..

wawrzyn 75

Witam, czy może ktoś napisać coś o fabryce czekolady w Wustermark, jak wyglądają mieszkania na czym polega praca, z góry dziękuję

Nanaska86
@wawrzyn 75 07.10.2017 16:27

Witam czy wie Pan już coś więcej na temat pracy w tej fabryce bardzo chciała bym się czegoś dowiedzieć

Niezadowolony
@wawrzyn 75 07.10.2017 16:27

Praca w fabryce bardzo fajna , chociaż bardzo ciężko o zgraną ekipę. Co do mieszkania zależy jak sie trafi można mieszkać nawet po 4 osoby i w tym pary. Problem z wypłacaniem wynagrodzenia jest na czas ale sie nie zgadza suma . Poźniej problemy z odzyskaniem pieniędzy bo firma nie ma zamiaru pomagać.. Jeśli szukasz pracy pomyśl nad inną firmą ..

Byly pracownik

Witam nie polecam tej firmy. Zero zainteresowania I pomocy ze strony (usunięte przez administratora) Krotko ciagle jakies problemy...

Maja

Czy ktoś współpracujący z TABEL GRUPPE pracuje w fabryce czekolady lub pracował w ostatnim czasie? Może opowiecie o swojej pracy i zamieszkaniu użytkownikowi @wawrzyn 75? Jak Wam się współpracuje z agencją?

Niezadowlony
@Maja 07.12.2017 09:13

Praca sama w Sobie bardzo fajna . Gorzej z pracodawcą . Nieustannie problemy. Ja osobiście odradzam pracy w tej firmie.

Maja

@Xxxxxxxtui przed wyjazdem TABEL GRUPPE poinformowało Cie ile będzie kosztował nocleg? To ważna informacja dla osób wyjeżdżających za granicę. Powinniście to wiedzieć przed wyjazdem. A jak z dojazdem do pracy?

Maja

Pracujesz w TABEL ZEITARBEIT GMBH? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie oraz tego co najbardziej lubisz w swojej pracy.

A

Zastanawiam się czy można się tutaj w tym momencie jakoś zatrudnić, ogólnie szukam pracy na cały etat i mam nadzieję, że coś takiego się tutaj znajdzie

anonim

(usunięte przez administratora)

grizli72

Witam gdzie mieszkaleś ? w hotelu w Twiscie ? ja odszedłem po 2,5 miesiacach czekam teraz za AZK i świadectwem pracy .Zdecydowanie nie polecam tej agencji

Kasia

A co robiłeś, gdzie pracowałeś?

Wlodi

Nie polecam nikomu wyjazdu z tej agencji bo to porazka szkoda nerwów i waszego czasu z biura opowiadają takie bajki ze powinni pracować w dobrannoce Nie Polecam!!!!

stefan

JA pracuje wraz z dziewczyna przez ta firme i nie jest zle, tylko zamiast rzucac sie jak kilka osob wystarczy porozmawiac z szefostwem ;) nam udalo sie dostac wiecej godzin i jestesmy zadowoleni, jak mamy Problem idziemy do szefa, albo dzwonimy do biura i wszytsko jasne. Ja nie wiem ludzie nie rozumiem tych waszych komentarzy,,,,, kazdy chcialby zarabiac 14€ na h ale bez jezyka hej badzmy realistami. Ja pracuje tu i szczerze polecam

natalia
@stefan 23.03.2016 11:01

Zgadzam sie Swieta racja tez pracuje w tablu I jestem zdaolona

my para

jesteśmy parą pracowaliśmy przez ta agencje i nie polecamy nikomu dlatego ze za takie wynagrodzenie to szkoda jechac i warunki mieszkalne dramat ,chyba ze ktos nauczony do warunków w piewnicy w domu to bedzie chwalił tu i jeszcze 250 e ,kochani są lepsze agencje szukajcie a znajdziecie jak my ,teraz nam sie udało mamy lepsze zarobki tam 650e hehe a teraz mamy 1.160 e netto. druga rada szkolić jezyk ,każdy ma swoje zdanie ale takie jest nasze i innych jak wyzej :)

madzia

nie polecam wyjazdu z tej agencji szkoda waszego czsu itp

polecajacy09

Pracowalem poprzez firme Tabel ponad rok i zlego slowa nie powiem pieniadze na czas,zaliczki w razie potrzeby ,stale wsparcie rekruterow i biura,pomoc w sprawach zwiazanych z ksiegowoscia staly kontakt z Pania (usunięte przez administratora)wiec sie dziwie czytajac Wasze opinie nawet w weekend moglem liczyc na wsparcie .. ja z czystym sumieniem polecam firme Tabel :)

kasia

pracowałam przez tą agencje niby nie było tak zle ale bywalo i gorzej czy tak czy tak to juz wiecej bym nie pojechala przez ta agencje i z rekna na sercu nie polecam

karolina

nie polecam kochani nikomu ani wrogowi przez tą agencję całą jechać jest duzoooo innych i lepszych

mimka88

Witam! otrzymałam oferte pracy od tej firmy prze pakowaniu słodyczy w Hamburgu wyjazd 10 lutego bardzo proszę i informację czy ktos sie tez tam wybiera w tym czasie?

dorota

płacą dobrze,a w Polsce to grosze miałam.

renia

kochani drodzy nie polecam tej firmy nikomu szukajcie inne agencje ( usunięte przez administratora )

Zostaw opinię o TABEL GRUPPE - Laatzen

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABEL GRUPPE