Kominus Polska Sp z.o.o

Kłaj

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 4664 ocen.

Opinie o Kominus Polska Sp z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kominus Polska Sp z.o.o

Aneta

@Borys jak mam mieć pojęcie skoro proponuje zapytać pracodawcę o to. Nie jestem pracownikiem firmy Kominus Polska, ani w żaden sposób nie jestem z nią związana, jeżeli właśnie to mi insynuujesz.

Byku.

Jak z terminami platnosci?

Aneta

@Borys co masz na myśli? Myślę, że jednak o zarobki najlepiej pytać pracodawcę, a nie forum, bo nie każdy wie jakie kto reprezentuje doświadczenie w pracy. Chyba, że miałeś coś innego na myśli, dlatego zawsze warto uzasadniać swoją wypowiedź. Czy ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat pracy w Kominus Polska?

Borys
@Aneta 06.10.2017 09:30
@Borys co masz na myśli? Myślę, że jednak o zarobki najlepiej pytać pracodawcę, a nie forum, bo nie każdy wie jakie kto repreze...

Aneta widzę że na zarobkach w firmie masz dużo do powiedzenia,powiedz proszę ile to się zarabia.

Borys

Ściema z tymi zarobkami.

Aneta

@Mike zarobki są ciężkim tematem do poruszania na forum, bo zazwyczaj zależą od Twojego doświadczenia, kwalifikacji i stanowiska. Zatem najlepiej żebyś zapytał pracodawcy na rekrutacji lub żeby ktoś tutaj podał Ci widełki.

Mike

Ile można zarobić w Zaopatrzeniu bo widzę że jest oferta?? Jak się pracuje w tym dziale?

anonim

(usunięte przez administratora)

Nergal

To chyba już nie aktualne... Królu drogi " Hammer of Justice crushes you "

realista
@Nergal 27.07.2017 16:37
To chyba już nie aktualne... Królu drogi " Hammer of Justice crushes you "

zobaczymy na jak dlugo :)

Aneta

@Gość2017-02-20 08:47 Wysłałeś swoją aplikację? Chętnie poznamy Twoje doświadczenia z procesu rekrutacji.

Gość

Witam Czy ktoś coś mógł by napisać jak pracuje się w firmie jaka atmosfera i warunki bo pojawiło się ogłoszenie na Technologa i się zastanawiam czy aplikować Pozdrawiam

ania

Patrząc na to, że ogłoszenie jest na całe województwo @kimo no to na pewno możesz liczyć na większą premię bo rejon masz ogromny tyle, że to wiąże się z częstszymi wyjazdami więc musisz to wziąć pod uwagę

234

No bo to trzeba po prostu trafić na odpowiednią ofertę pracy i tez żeby było tak ze zarobki odpowiadają warunki zatrudnienia no i atmosfera a właśnie nie wiecie jak to tutaj z nią jest w firmie właśnie? Z gory dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi ;)

Fifi

A pewno że zarobisz. I premia do tego. Z tego co wiem to handlowcy faktury po kilka do kilkunastu tysięcy wystawiają.

Realista
@Fifi 18.08.2016 09:02
A pewno że zarobisz. I premia do tego. Z tego co wiem to handlowcy faktury po kilka do kilkunastu tysięcy wystawiają....

Bajki nie z tej ziemi.

Fifi

Już Ci pisałem, że musisz mieć założoną własną działalność. To jest umowa pomiędzy dwoma podmiotami.

Fifi

To jest kolo na dzialalnosc

anonim

(usunięte przez administratora)

Fiji

A o co chcesz zapytac?

vcz

Pewnie, że jak są dla siebie przyjacielscy @12 to od razu atmosfera sprawia, że aż się chce pracować. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa, może wiecie? Wynagrodzenie w terminie bardzo by mnie ucieszyło, bo sporo rachunków do popłacenia jest zawsze.

vcz

Świetnie, żę atmosfera u nich dopisuje @lala, to doskonały dowód na to, że dobre relacje przyczyniają się do sukcesu.

jojo

Czy ktoś wie czy etat na pomorskie jest jeszcze aktualny?

anonim

(usunięte przez administratora)

leo

jak podjedzie na dyżurek ........

halo2

A co tu kolego odpowiadać. Trzeba pracować, a wtedy można zarobić dobrze. Jeśli ktoś przychodzi poleniuchować to proponuje sobie odpuścić.

Mareczek

Bardzo ciekawie prezentuje się Promotor Regionu Sprzedaży z niezłą umową o pracę i całkiem niezłym pakietem socialym i fajną kasą, ogólnie polecam spróbować

dan

No co ty nie powiesz. Chyba ktos tu nie ma co robić.

były

hahaha, nie ośmieszaj się już tam nie pracujesz od niedawna :D i popraw ortografie :D hue hue

teraźniejszy

Nie rozumiem tego co były pisze.Ja ciągle pracuję w tej firmie i z goła opinie w śród pracowników są inne. Jeśli jesteś były to na to zasłużyłeś.

fucek

Dla mnie jest w tej pracy ok choć jestem od niedawna. Kasa nie jest zała jak na początek. i z tego co słyszałem można szybko awansować.

roko

Szukają też kogoś na kierownika technicznego i głównego księgowego więc myślę że wszyscy się tam zwalniają.

handlowiec

A na który region szukają?

kp

A to nie rozwojowa firma? Wg ich strony mają dwóch kierowników produkcji z asystentem i szukają kolejnego kierownika. To pewnie się dzieje :)

jojo

Tak. Popieram. Jak ktoś jest chory musi się leczyć.

jacek

Popieram. W końcu mamy demokracje.

felix

A ja mam lepszą radę: Jak coś nie pasuje to proponuje się zwolnić i nie marudzić. Jak posiadasz kolego odrobinę honoru, choć widzę że nie masz i jesteś zwykłym tchórzem śmierdzącym. Ja osobiście uważam, że firma jest ok. Oczywiście ma pewne wady, ale każda firma je ma. I prawda jest taka, że pracuje tu tyle osób i jakoś się nie zwalniają choć według Ciebie firma nie płaci. Proponuje swoje rozżalenie przełożyć na szukanie innej pracy i spełniać się w tej nowej lepszej pracy, czego Ci kolego z całego serca życzę. Czuwaj.

kakadu

Koledzy ja bym tylko tyle dodał że jest to pomimo tych wszystkich wad jedna z najlepiej płacących firm w okolicy.

Maximus

Bardzo dobra firma - nie ma lepszej w okolicy, w tej branży. Bardzo łebscy właściciele firmy - prowadzi ona mądrą politykę zagraniczną. Firma o charakterze rozwojowym!

KUBIK
@Maximus 31.08.2015 19:13
Bardzo dobra firma - nie ma lepszej w okolicy, w tej branży. Bardzo łebscy właściciele firmy - prowadzi ona mądrą politykę zagr...

TY JESTES TAK GLUPI ALBO NIENORMALNY ZE SZKODA CZASU CZYTAC MOJA RADA KRAKÓW KOBIERZYN TAM OBIERZ KIERUNEK JAK CI POWIEDZA ZE CZARNE JEST BIALE A BIALE CZARNE ZACZNIJ DOPIERO PISAC FIRMA O CHARAKTERZE ROZWOJOWYM A TY NIEDOROZWÓJ Z ZÓŁTYMI PAPIERAMI LECZ SIE PSYCHIATRYCZNIE

gruby
@KUBIK 26.10.2015 10:53
TY JESTES TAK GLUPI ALBO NIENORMALNY ZE SZKODA CZASU CZYTAC MOJA RADA KRAKÓW KOBIERZYN TAM OBIERZ KIERUNEK JAK CI POWIEDZA ZE C...

Ha ha ha ale to byl chyba jakis zart.....

były PRS

2-os. z gps - chyba wszystko na temat :)

pytający

Jaką podstawę oferują promotorowi regionu? Te auta które dają to są dwu czy pięciomiejscowe?Jak z użytkiem prywatnym floty?Potrzebuję info na już.Dzięki

cyrk

taa wypłaty ostatnie przelewy doszły wczoraj.

kwawka

tak: moc wrażeń.

Andrzej

Heh, osobiście też mam duże zastrzeżenia do tego serwisu, aktywność na profilach firm zwykle pokrywa się z aktywnością działu sprzedaży, nie jestem odosobniony w tym odczuciu. Ostatnio też popatrzyłem na dział opinii kilku firm, które znam i część wpisów ewidentnie pokazywała brak znajomości tematu przez autora - były tak daleko od rzeczywistości czy podstawowych informacji (w jednym wypadku autor pomylił branże), że w zasadzie od tzw. "czapy" - ot czasem mi się kołaczą dziwne myśli z

pracownik

To musi być stare ogłoszenie. Z tego co wiem to szukają teraz na pomorskie i tylko i wyłącznie.

ech

Ciekawe gdzie jest teraz dyr (usunięte przez administratora), szkoda tej firmy. Chyba, że szybko się zorientują jakiego "specjaliseę" mają i potraktują do tak jak on traktował ludzi.

dokladny

Muniek, a ty to nie jesteś czasem A.Ch. lub któryś z nich? Jesli tak to możesz byc zadowolony bo zgarniasz straszną kasę och, och. Bajoki

Muniek

A ja tam jestem zadowolony! Mam prace w tym Kominusie, jaka jest to jest ale ja mam! A wy pisarze to co, pewnie na bezrobociu? co? No pewnie tak skoro tyle tu piszecie, hahaha!

plotkarz

doszły mnie słuchy, że dyrektor P. już nie pracuje - jak wam się układa bez niego? :) ktoś wie dokąd się udał?

pytanie
@plotkarz 03.10.2014 11:10
doszły mnie słuchy, że dyrektor P. już nie pracuje - jak wam się układa bez niego? :) ktoś wie dokąd się udał?...

P. sam odszedł? napiszcie coś więcej

wow
@plotkarz 03.10.2014 11:10
doszły mnie słuchy, że dyrektor P. już nie pracuje - jak wam się układa bez niego? :) ktoś wie dokąd się udał?...

Czyżby przyszła kryska na Matyska? Jeszcze jak zmienią się właściciele to może to być normalna firma he, he, he...

były handlowiec

Czysta prawda, bez ściemy

jur

Ściema NOWY Rekruter (NOWY), jak zawsze do kazdej rozmowy trzeba sie przygotować. Ty zatrudniasz - to odrób lekcje, albo wynajmij agencje. Zarządzający zaś mają zarządzać, beletrystyka na tym forum jest dobra dla pisarzy. Bo jeszcze trochę to rotujący pracownicy zaczną robić za elektrownie wiatrową. No i to może jest pomysł w Kominusie na nowy dochodowy interes :)

?

Coś mi tu nie pasuje. Skoro firma uważa, że ma samych nieudaczników etc. to kto ich zatrudniał? Ja bym takiego rekrutera odrazu posłał tam gdzie jego miejsce. Na kuronia. Miałby czas na szkolenia. Zakręcony tem kominus.

nowy
@? 13.08.2014 19:02
Coś mi tu nie pasuje. Skoro firma uważa, że ma samych nieudaczników etc. to kto ich zatrudniał? Ja bym takiego rekrutera odrazu...

pytasz kto ich zatrudniał? ktokolwiek by to nie był nie jest w stanie przeswietlić człowieka i jego natury każdy na rozmowie kwalifikacyjnej udaje sumiennego wykwalifikowanego i potulnego kandydata (ktoś mu naopowiadał jak to w firmie jest OK a on w to uwierzył i się stara z jak najlepszej strony pokazać) w miare pracy jego zapał się wypala chęci do pracy rozpływają się w niebyt i coraz to coś mu nie pasuje -wtedy pojawiają się powyższe wpisy na forach jest jeszcze inna grupa osób które "mają być" przyjęte z różnych powodów i to z nimi jest najgorzej -naobiecuje sobie taka/i cudów a w pracy jak to w pracy -pracować trzeba nikt za filozofowanie płacił nie będzie

PT
@nowy 14.08.2014 10:38
pytasz kto ich zatrudniał? ktokolwiek by to nie był nie jest w stanie przeswietlić człowieka i jego natury każdy na rozmowie...

No to macie wyjątkowego pecha. Nigdzie indziej nie spotykanego. Bo nigdzie nie ma takiej rotacji, a ludzie wszędzie opowiadają to samo. No i o tej firmie nikt nie mówi OK. Aplikującym radzę sprawdzić u potencjalnych klientów czy słyszeli o kominusie, a jeżeli tak to co. Więcej nie trzeba.

jur

mimo wszystko pewna część załogi pozostaje od dłuższego czasu niezmienna a to o czymś swiadczy jak komuś nie pasuje to droga wolna tu nikt nikogo na siłę nie trzyma

jur
@jur 12.08.2014 17:15
mimo wszystko pewna część załogi pozostaje od dłuższego czasu niezmienna a to o czymś swiadczy jak komuś nie pasuje to droga...

jakiś cwaniaczek podpina się pod mojego nicka. jur

prawie nowy

Zgadzam sie z Tobą nowy! W 100%. Jak ktos nosi pod własną koszulą ofermę życiową, to wszędzie mu będzie źle. A bo mało płacą, a bo nie szkolą, a bo przełożeni do bani, a bo wiele innych spraw jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tak, zgadzam się z każdym z tych którzy tu narzekają. Nie ma idealnych firm, zarobków, szefów, warunków. W tej firmie też. Tylko dwie sprawy weźcie pod uwagę: 1. Każdy z Was dlatego ma pracę bo są jakieś problemy W TEJ FIRMIE do rozwiązania. I z taką nadzieją, że będziecie je rozwiązywali, każdy z Was został do tej pracy przyjęty! 2. To nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z drutem kolczastym, zasiekami i strażnikami z karabinami na rogatkach. Każdy z Was ma wolną, niczym nie przymuszoną wolę. Więc może lepiej, zamiast być utyskującą na tym forum ofermą, poszukać lepszej pracy... Tak, lepszej! Z lepszymi szefami, warunkami, wynagrodzeniami. Uwagi do przemyślenia: Czujesz sie lepszy niż ta firma, swiat przed Tobą stoi otworem! Swiat szuka takich jak Ty, odważnych, mądrych, slinych, wykształconych, pracowitych i uczciwych. Szukaj swojej szczęśliwej gwiazdy. Czujesz się w sam raz, to wiesz że masz dużo pracy w tej firmie nie tylko na teraz, a na wiele lat. Czujesz się gorszy niż ta firma... no cóż, pewnie tu coś złośliwego, zgryźliwego napiszesz. Na szczęście większość tych ktorzy tu wchodzą szukają rzetelnych informacji a nie narzekania internetowych trolli i wpisów zakompleksionych internetowych hajterów. Więc pamiętaj ,może sobie poprawisz nastrój ale innym nie zaszkodzisz ani nie pomożesz. Takich jak ty nie biorą pod uwagę poważnie zainteresowani firmą.

jur
@prawie nowy 11.08.2014 20:32
Zgadzam sie z Tobą nowy! W 100%. Jak ktos nosi pod własną koszulą ofermę życiową, to wszędzie mu będzie źle. A bo mało płacą, a...

nowy z prawie nowym sobie z dzióbków spijają, ciekawe czy to oni odpowiadają za znikajace posty :) A tak w ogóle to wzieli by się do jakiejs roboty, a nie siedzieli dniami i nocami na goworku i pilnowali opini. PO PREMI !!!!! TYM PANOM

nowy

zastanawia mnie jedno skoro ta firma jest be to dlaczego jeszcze tam pracujecie wg mnie jesteście bandą nieudaczników którzy nic nie potrafią tylko żale wylewać na forum wywalą was z kominusa pójdziecie gdzie indziej i dalej będziecie narzekać bo to wychodzi wam najlepiej rozumiem kogoś kto mieszka blisko firmy i w niej pracuje bo mu się nie chce dojeżdzać do Krakowa ale jak ktoś dojezdza z Krakowa i marudzi że jest kiepsko to coś ma z głową nie tak

kwawka

miliard

Zostaw opinię o Kominus Polska Sp z.o.o - Kłaj

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kominus Polska Sp z.o.o