Robert
20.04.2026 10:46
A ja miałem dzisiaj przykre spotkanie z serwisantem. Zgłosiłem słaby przesył. Problem był od ok. miesiąca. Postanowiłem w końcu zadzwonić i zgłosić sprawę. Po moim telefonie zrobili reset, ale za przyjazd i sprawdzenie przesyłu na miejscu już było w porządku. UWAGA- za przyjazd i sprawdzenie na miejscu 100 zł netto. Mało profesjonalne podejście do klienta, który ich utrzymuje. Czekam do końca umowy i spadam z tej firmy.
KROKODYL
22.11.2022 12:22
Bardzo profesjonalne i merytoryczne podejście do sprawy Pani Kierownik Anny Góreckiej i załatwienie sprawy od ręki. Gratuluję Prezesowi takiego pracownika. Sprawa z dnia 22.11.2022 roku.
Kolo
12.08.2024 00:15
Wyzysk. Nie idźcie tam. marna praca. Ciągle czepianie za wyniki. Jak nie sprzedaż drogiej gwarancji to musisz się tłumaczyć. Kiedyś firma oczekiwała czegoś od kandydatów, teraz dzwonią, wystarczy rozmowa telefoniczna zeby zatrudnić. Nie widzisz czlowieka a zatrudniasz...
Adam Sz.
09.12.2021 17:57
Masakra od początku podpisania umowy same problemy nie tylko u mnie ale u sąsiadów też..Przyjechali fachowcy Euroshit i prąd ich poraził bo skrzynki monterzy nie zabezpieczyli mieli szczęście że nie mnie albo mego dziecka.Po zamontowaniu kabel za krótki (tunel w ścianie)podpielii mój prywatny z konsoli Obiecali że przywiozą długi to było wrzesień 2020 rok do dzisiaj nie mam po moich telefonicznych kontaktach w końcu powiedzieli że to nie ich sprawa i że sobie sam mam kupić a jak się nie podoba to mam nie oglądać albo przez mój prywatny.???? Wziąłem pakiet za 140 miesięcznie 600 mb/s I 70 beznadziejnych kanałów po teście 17/20 mb/s zadzwoniłem i powiedzieli że to po kablu może będzie o 2/3 w nocy jak mało użytkowników będzie korzystać ????przy podpisaniu umowy dali popsute dekodery nie da rady oglądać ciągle się wiesza obraz i dźwięk zacina od 1,5 roku dosłownie dzwonie zgłaszam coś tam u siebie ustawi i działa troszkę lepiej przez 2 góra 5 dni i znowu to samo mieszkam nie na ich terenie sieci ale oczywiście układy z deweloperem nie ma możliwości na światłowód z innej sieci banda kolesiostwa pewnego razu awaria 36 h bez internetu i telewizji znowu telefon powiedzieli że faktura będzie pomniejszona o te 2 dni ???????????? oczywiście tak się nie stało mógłbym pisać i pisać ale ludzie przestrzgam przed bandą (usunięte przez administratora).W skali od 1 do 10 daje -100000000.Powaga ostrzegam umowa 2 lata ????????☹️
serdeczne podziękowania Panu z obsługi technicznej,który w klarowny sposób przywrócił dostęp do internetu .Porada telefoniczna z dn.10.08.2020 g.13
Gosc
05.12.2018 16:29
Ktoś pomylił 2 firmy o prawie identycznej nazwie
Euronet sp. z o.o. - siec sprzedaży RTV Euro Agd
Euronet spółka jawna - dostawca internetu
jest jeszcze sieć bankomatów Euronet i kilka innych,
czytając posty mam wrażenie że co najmniej 2 firmy są tu opisywane
10.03.2018 10:36
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Euro-net Sp. z o.o.? Czy tak samo jest w Euro-net Sp. z o.o.?
Adaś
02.07.2018 11:49
Cy warto aplikować do tej firmy? Proszę o opinie na tematu Euro-Net
Wygoda
16.11.2018 08:36
Perfidna pani kierownik którą trzeba nauczyć kultury i posługiwania się przepisami prawa. Wydaje jej się że wszystko może, potrafi wydać polecenie o odłączeniu TV w piątek wieczorem bez uprzedniego powiadomienia. W takim przypadku trzeba bezzwłocznie zakładać sprawę sądową "O przywrócenie posiadania" tylko problemem jest to że na rozprawę trzeba czekać 5-7 tygodni. Druga opcją jest dochodzenie swoich praw od dewelopera ale to też może potrwać. Pani Kierownikowi wydaje się że jak podpisze notarialnie z deweloperem umowę "ustanowienia bezpłatnej służebności przesyłu" to już wszystko może a tak nie jest. Deweloperzy od 2013 są zobowiązani do bezpłatnego udostępnienia dostępu do TV naziemnej oraz satelitarnej. Podpisują wtedy takowe dziwne umowy z sieciami kablowymi......tylko , że takowe umowy są sprzeczne z ustawą nadrzędną, przekraczają kompetencje dewelopera oraz co najważniejsze "naruszają interes publiczny"- takowe wyroki można znaleźć w internecie. Zachęcam wszystkie osoby o dochodzenie swoich praw na drodze postępowania sądowego (my w swojej wspólnocie już poczyniliśmy pierwsze kroki prawne w tym kierunku).
JA
24.02.2016 22:03
NIE PRACOWAŁWEM W EURONET ALE MAM ICH USŁUGI PORAŻKA GOŻEJ NIZ ORANGE . NIE POLECAM ZA PARE MIESIECY KONCZY MI SIE UMOWA I UCIEKAM Z TEJ FIRMY.
Ada
18.11.2016 10:36
porażka, stale giną im wpłaty, dekoder kupiony jest zepsuty,nekanie upomnieniami dziennie 40-50 komunikatów na ekranie komputera.Czy to nie pod pada pod paragrafKK ?
admin
18.06.2015 23:21
Nowych informacji brak, ale pracownicy nadal są zatrudniani. Może ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi wrażeniami odnośnie aktualnych warunków pracy?
Zostaw merytoryczną opinię o Euro-net Sp. z o.o.