Odlewnia SILUM Sp. z o.o.
3 63 6 1

Opinie o Odlewnia SILUM Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ja
 Rekomendacja

Kolejny miesiąc kasy nie ma na czas.

Pomocna?
TakNie19
Xxx
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Sytuacja jest taka że dziś jest 15 marca a wypłata znów nie przeszła..mimo że 16 przypada w sobotę..w innych zakładach jeśli dzień wypłaty w weekend to w pt każdy ma wypłacone pieniądze..i to jest norma..był bym wdzięczny o wytłumaczenie czemu tak znów jest? Mam do 16 dnia każdego miesiąca opłatę za czynsz i wynajmującego nie obchodzi to czemu kasa przechodzi później ..juz ostatnio się musiałem tłumaczyć słono z opoznienia...Panie Dyrektorze z całym szacunkiem..nikogo nie chce obrażać tylko zrozumcie każdy pracownik ma jakieś zobowiązania finansowe i po opinii innych pracowników wiem że frustracja narasta z tym faktem..w biurze Panie albo nie tłumaczą się albo poprostu tuszują prawdę bo ich wersja nie zgadza się z faktem rzeczywistym..przelewy porobione..a kasy brak..należy pamiętać że to my pracownicy produkcyjni wpływamy na to że machina się toczy...a słysząc tekst od majstra narzędziowni(któryś miesiąc wstecz) że nie wiem czemu wypłaty nie przeszły wam ale ja mam) ...aż ręce i chęci do pracy opadają..zakład jest duża firma i powinien mieć rezerwy finansowe w przypadku opóźnień wpłat od odbiorców..my pracownicy mamy rodziny życie które nie poczeka..pracując w silumie oczekujemy że wywiąże się on z zobowiązan..szanujcie pracowników a w trudnych chwilach i pracownik szanować zakład będzie...to zwykli ludzie wpływają na produktywność firmy.pozdrawiam

Pomocna?
Tak23Nie28

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor Zawadzki
 Opinia
@Xxx 15.03.2019 16:56

Pragnę poinformować wszystkich pracowników Grupy SILUM, iż wypłata wynagrodzeń za miesiąc luty odbyła się w dniu 15.03.2019 po godzinie 17:00. Obawiam się jednak, że wpływ na Państwa konta będzie miał miejsce dopiero w poniedziałek tj. 18.03.2019. W poniedziałek 18.03.2019 zostanie zwołane nadzwyczajne zebranie Zarządu w celu zapobieżenia w przyszłości powstawania takich sytuacji W imieniu Zarządu przepraszam Państwa za niedogodności. Łączę wyrazy szacunku Igor Zawadzki

Pomocna?
Tak30Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prawnik
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Xxx 15.03.2019 16:56

Jak by zrobili przed 11 to wszyscy by mieli na czas

Pomocna?
Tak5Nie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brudaska
 Opinia

Hej BRUDASY z oczyszczalni czy wszyscy wykąpani razem z tymi co się podpisali na kartce ???

Pomocna?
Tak3Nie22

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robcio
 Opinia
@Brudaska 23.02.2019 08:25

A co na tei kartce było takiego że się te brudasy podpisali

Pomocna?
Tak2Nie22

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brudas
 Opinia

Zignorujcie pracę w weekend to będzie adekwatne do napisanej kartki i do potraktowania NAS jako .................!!!!!!!!!????????????????

Pomocna?
Tak5Nie26

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wojtas
 Opinia

Najlepsze jest to że, co niektórzy nie znają zakresu swoich obowiązków np pani B. Panek zamiast przeprowadzać kontrole związku z detalami jakie są odlewane to pół zmiany przesiedzi na facebooku lub innych " pierdołach" z zakupami a jak pracownik przychodzi do niej z wadliwym towarem to go/ją zbywa poza tym robi jakieś dziwne zdjęcia swoim prywatnym telefonie w zakładzie pracy chociaż jest całkowity zakaz fotografowania więc zdjęcia nie są zrobione zgodnie z prawem i może czasem jej się poślizgnąć noga.

Pomocna?
Tak12Nie28
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Filozofia smaku
 Opinia

Dziwią się że na setkach nie ma osób, ciekawie dlaczego za 13 zł w zadymieniu i smrodzie PORAŻKA ????????????????

Pomocna?
Tak9Nie25

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robcio
 Opinia
@Filozofia smaku 17.02.2019 00:00

Smród zawsze był i będzie oni nie mają pojęcia o ekologii to jest porażka

Pomocna?
Tak3Nie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziony
 Opinia

Jakiś czas był spokój z terminem płatności ale kolejny miesiąc jest przeciągnięty. Były zapewnienia i niestety lipa. Jest dzisiaj 15 kasy nie ma. Będzie pewnie 18 w poniedziałek a na umowie 16.

Pomocna?
Tak12Nie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Zawiedziony 15.02.2019 18:50

To jest normalne w tej firmie ale autkami audi jeżdżą a pracowników mają w (usunięte przez administratora) powiem tak rząd powinien się zająć takimi firmami

Pomocna?
Tak3Nie22

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Zawiedziony 15.02.2019 18:50

Jak ja pracowałem to termin wypłaty był 10,tego ale się cieszę że zmieniłem firmę kasa na czas i nikt mnie nie zmusza do pracy w weekendy i zarobki lepsze. Atmosfera super silum się chowa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeszcze obecna pracownica
 Opinia

W tej firmy nie które osoby są tak płytkie umysłowo że aż WĄSKIE ????????????

Pomocna?
Tak7Nie13

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Jeszcze obecna pracownica 24.01.2019 23:05

Mało powiedziane

Pomocna?
Tak1Nie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mariusz 101
 Opinia

PŁACA MINIMALNA poszła w górę od 1 stycznia 2019 roku. Jakie jest najniższe wynagrodzenie netto (na rękę) i brutto od nowego roku? Najniższa pensja wzrosła o 150 zł. Ile więc teraz wynosi? Poniżej wszystkie wyliczenia - dowiedz się, jakie jest w 2019 r. minimalne wynagrodzenie. W 2018 r. płaca minimalna wynosiła 2100 zł, a minimalna stawka godzinowa – 13,70 zł. Płaca minimalna 2019 to wzrost wynagrodzenia minimalnego o 7,1 proc., czyli o 150 zł. Minimalna stawka godzinowa 2019 wzrosła zaś o 1 zł i wynosi obecnie 14,70 zł.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Plastuś
 Opinia
@mariusz 101 21.01.2019 08:43

A oczyszczalnia dostała dzisiaj 13 zł brutto śmiech na całej sali oszukują pracowników jak tylko mogą najnizsza krajowa wynosi 14.70!!!

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik z Escobar
 Opinia
@Plastuś 21.01.2019 17:48

Proszę najpierw się douczyć i doczytać a później udzielać się na forum. Najniższa krajowa w wysokości 14,7 jest i owszem, ale dotyczy umowy zlecenia. Rozumiemy, czy uprościć odpowiedź.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Pracownik z Escobar 22.01.2019 12:07

Aleś ty mądry te wypłaty w tym silumie to parodia żeby zarobić trochę większy ochłap to trzeba w weekendy (usunięte przez administratora)i to jeszcze z przymusu nakładanego przez majstrów cwaniaku pracowniku z escobar siedzisz w biurze i pierdzisz w stołek i gały wpatrzone w internet a na produkcje i (usunięte przez administratora)za ochłapy ile masz stażu w tej firmie co

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
produkcja
 Opinia
@Tomek 23.01.2019 07:19

wiadomo że zarobi biurowy, a produkcje to najnizszy ohłap, a jeszcze ci co naprawde pracują ale są też tacy biurowi co tylko telefon w ręce i papierosy w koło i taka praca to każdy chciał by, bez wykształcenia można robić, jak widać

Pomocna?
Tak9Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@produkcja 24.01.2019 08:41

Masz rację

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxs
 Opinia

Halo halo jak teraz w silumie jest? Jeżeli chodzi o pracę i brygadzistów?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oliwia
 Opinia
@xxs 17.01.2019 10:58

Zależy na jakim dziale.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koniczyna
 Opinia
@Oliwia 19.01.2019 22:20

Pomylenie numer rowniz wchodzi w grę =)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xd
 Opinia
@Oliwia 19.01.2019 22:20

Na dziale obróbki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Oliwia 19.01.2019 22:20

Na oczyszczalni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia

Jak się pracuje na oczyszczalni, jak tam jest ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Ktoś 13.01.2019 14:50

Ch....o

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Tomek 14.01.2019 13:41

Dlaczego tak źle,ciężko bardzo jest ? Słyszałam że tam przyjmują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Bardzo proszę o zakaz chodzenia w słuchawkach gdyż my wózkowi możemy zrobić komuś krzyekde. Jak za maszyną stał i pieścił łaskę to nie miał na uszach słuchawek.Toś tu jest chyba nie tak?

Pomocna?
Tak7Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Pozdrawiam odlewnie ???? pracowało się trochę parę lat temu, jednak jak ktoś nie da sobie pluc w mordę zmienia robotę. Teraz mam spokój i pełne zadowolenie z pracy. Z tego co słyszę to tam jeszcze gorzej niż było. Nie mogę winić zakładu bo ściany i maszyny niczemu niewinne ale ludzie co niektórzy powinni się cofnąć do przedszkola i nadrobić zaległości w nauce i wychowaniu. 3majcie się i wytrwałości życzę

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arni
 Opinia
@Nick 09.12.2018 04:55

Masz rację tam atmosfera jest nieprzyjemna a kierownictwo majstrowie to (usunięte przez administratora) tylko poganiać pracowników sami niech się wezmą do roboty a ten Filipek to się nadaje ale do czepania czereśni

Pomocna?
Tak1Nie4
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Zastanawiam się po co jest logistyk na magazynie w nocy jak nie umie jeździć wózkiem . Może zróbcie hulajnodze uprawnienia albo mu podziękujcie

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hulajnoga
 Opinia
@Pracownik 01.12.2018 18:37

do PRACOWNIKA: Logistyk to nie jest osoba zatrudniona w celu jeżdżenia wózkiem widłowym, ale to w dobie różnych kanałów informacyjnych, które z pewnością doskonale umiesz obsługiwać jesteś w stanie sam sobie sprawdzić. Pozdrawiam i życzę owocnych rezultatów w poszukiwaniu wiedzy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robson
 Opinia
@Hulajnoga 03.12.2018 19:03

A braków jak było tak jest tuleje.krzyżaki setki sztuk gdzie jest kontrola jakości chodzą jak święte krowy ta (usunięte przez administratora)kim ona tam jest papierosek telefon pisanie na Facebooku a jak na obróbce była to non stop na l.4 za co jej płacą

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Mam pytanie jak się pracuje w Silumie i jaka jest atmosfera

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Hej Agatko 20 sekund gratowania na jednego krzyżaka to porażka ja bym to zrobił szybciej Ogarnij Się

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adek
 Opinia

Kto jest brygadzistą na oczyszczalni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eliza
 Opinia

Radziu zabierz swojego osiłka i może na grzyby nie będzie braków . WIELKA PORAŻKA. Że takim ludziom płacą?????

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aldi
 Opinia
@Eliza 22.11.2018 00:23

Eliza kto tam jest tym osiłkiem kiedyś pracowałem w tej firmie ale się zwolniłem tam jest porażka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia

Szkoda mi Cię bo pusta jesteś.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

Slyszalem ze na kazdej zmianie tak jest stoja nad toba jak kat.U Joli M.nie lepiej szybko szybko bo juz wysylka jedzie .Nie wiem jak tam jest ale ludzie sie skarza wystarczy dostac wyzszy stolek i sie juz zapomina jak sie bylo normalnym pionkiem jak inni.......!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

Po prostu wykorzystywanie ludzi i tyle.!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Roman 04.11.2018 17:46

Możesz napisać coś więcej na ten temat? Rozwinąć jakoś swój komentarz? Z tego co widzę większość dodawanych przez Was opinii jest pisanych pod wpływem jakiś negatywnych emocji. Świadczą o tym chociażby błędy i nieczytelne słowa jakimi posługujecie się na tym forum. A do tego wulgaryzmy i dwuznaczne stwierdzenie jak na przykład w komentarzach użytkownika @Eliza Najważniejsze opinie dla użytkowników na temat pracy w Odlewnia SILUM to te merytoryczne i poparte jakimiś faktami. Proszę Was więc o dodanie opinii na temat tego pracodawcy, która będzie łatwa i przyjemna do czytania.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Xxx 04.11.2018 16:51

Komentarz, który dodałeś na forum dotyczącym pracy w Odlewni SILUM jest nie na miejscu oraz nie wnosi niczego do tej dyskusji. Tego typu wypowiedzi, zgodnie z regulaminem GoWork będą usuwane. Czy może ktoś napisać coś więcej na temat zarobków, jakie świadczy ta firma swoim pracownikom na starcie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robson
 Opinia

Jakie są zarobki na oczyszczalni i kto jest brygadzistą na poszczególnych zmianach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Proponujemy poniedziałek i piątek dniem lania dla majstra i brygadzistów. Niech pokażą ile można wlać ,Radziu i Dareczek oczywiście bez braków

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolorowa królowa
 Opinia

To jest taki Jarzabek z filmu Mis.(usunięte przez administratora).A tak naprawde powinien zajac sie praca a nie bieganiem po halach i donoszeniem

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolorowa królowa
 Opinia
@Kolorowa królowa 24.10.2018 22:51

czemu administratior usunal tekst ? taka to przykrywka .Ale pewnie większość zna popularny cytat z filmu Miś.To ja Jarzabek.Uprzejmie donosze.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mistrz
 Opinia

Art. 151. § 1. Praca wykonywana ponad obowiązujące pracownika normy czasu pracy, a także praca wykonywana ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy, wynikający z obowiązującego pracownika systemu i rozkładu czasu pracy, stanowi pracę w godzinach nadliczbowych. Praca w godzinach nadliczbowych jest dopuszczalna w razie: 1) konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii; 2) szczególnych potrzeb pracodawcy. § 2. Przepisu § 1 pkt 2 nie stosuje się do pracowników zatrudnionych na stanowiskach pracy, na których występują przekroczenia najwyższych dopuszczalnych stężeń lub natężeń czynników szkodliwych dla zdrowia. § 21. Nie stanowi pracy w godzinach nadliczbowych czas odpracowania zwolnienia od pracy, udzielonego pracownikowi, na jego pisemny wniosek, w celu załatwienia spraw osobistych. Odpracowanie zwolnienia od pracy nie może naruszać prawa pracownika do odpoczynku, o którym mowa w art. 132 i 133. § 3. Liczba godzin nadliczbowych przepracowanych w związku z okolicznościami określonymi w § 1 pkt 2 nie może przekroczyć dla poszczególnego pracownika 150 godzin w roku kalendarzowym.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolorowa królowa
 Opinia

Fajna firma Czesia haha mają któremu zęby wypadają ,ale żadne płoty biedakowi Nie umykają. W całym Silumie obgadac i (usunięte przez administratora) kaźdego umie, a biedak zawsze wypije no ale za cudze , bo za swoje to z abstynencji słynie. Ale chyba rodzinne hobby mają że plotkami stają i firmę czerniaka.

Pomocna?
Tak6Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arsen
 Opinia
@Kolorowa królowa 23.10.2018 19:16

Wiem chodzi o Klejnerta to prostak on zawsze tak sępi fajki a jak ktoś mu postawi to wniebowzięty

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tytek
 Opinia
@Arsen 24.10.2018 20:20

A z tą z leniszek to po jednych pieniądzach wiecie o kogo chodzi

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Tytek 24.10.2018 21:52

Aktywność na forum dotyczącym pracy w Odlewni Silum jest bardzo ważna, gdyż to dzięki Waszym opiniom osoby zainteresowane podjęciem się tam pracy mają nieco bardziej jasny pogląd na obecną sytuacje w firmie. Niestety, Twoja opinia jak i użytkowników: @Arsen, @Kolorowa królowa niewiele wnoszą do tematu. To co robicie to jedynie plotkowanie na temat osób pracujących w firmie- nie zaś rzetelne informacje. Zechcecie więc napisać coś bardziej klarownego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Adrian, nie rozumiem dlaczego Twoja odpowiedź na moje pytanie jest w moim odczuciu nie do końca miła. Ja tylko zadaje pytanie na które chce poznać szczerą, zgodną z prawdą odpowiedź. Interesują mnie warunki pracy w odlewni SILUM bez względu na to, czy osoba, która wypowiada się na ten temat pracuje za biurkiem, czy też w terenie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Adrian, w jaki sposób wymuszane są pracy w weekendy w odlewni SILUM? Czy podczas podpisywania umowy z firmą nie było informacji odnośnie tego, iż niektóre weekendy będą musiały być wypracowywane? Czy za weekendy jest wyższa stawka? Traktowane są jako nadgodziny?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@Agata 05.10.2018 17:37

O czym ty piszesz majstrowie straszą że jak nie przyjdziesz w weekend to ci obetną premię a najlepiej żeby zapiepszać we wszystkie weekendy a po pierwsze obowjązuje system 40 godzinny w tygodniu a weekend jest dla pracownika żeby wypoczął ty to widocznie za biurkiem siedzisz i w weekendy nie pracujesz cwaniaro

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cutrynka
 Opinia

Wiecie moze jaką umowę dostaje się po okresie próbnym?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@Cutrynka 02.10.2018 12:11

Na czas nieokreślony albo określony ale doradzam tą firmę atmosfera zła dzięki przełożonym i szefostwu normy z kosmosu i wymuszanie pracy w weekendy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@Adrian 04.10.2018 19:22

Sorry odradzam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Arsen, pracujesz w SILUM 17 lat i jak sam piszesz wiesz dużo o firmie. Co konkretnie mógłbyś napisać o tej firmie? Komu ją polecasz, ludzie o jakich predyspozycjach odnalazłyby się w tej firmie według Ciebie? Czy wiążesz dalszą przyszłość z odlewni a SILUM? Jeśli tak to dlaczego? Będę wdzięczna za Twoją odpowiedź.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Arsen o czym Ty piszesz? Czy jesteś normalny

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arsen
 Opinia
@Pracownik 19.09.2018 01:04

Jak najbardziej w przeciwieństwie do ciebie ile ty tu pracujesz bo ja ponad 17 lat i wiem dużo

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Hej panowie Wy nie macie pojęcia o życiu . Ja pracuję po to by mieć na spłatę kredytu i uczymanie rodziny.Nie piszemy o bajkach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Odlewnia SILUM Sp. z o.o. - Opojowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Odlewnia SILUM Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.
Nie bądź obojętny na problemy w firmie!
Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Radca prawny, członek korpusu służby cywilnej. Urzędniczka Ministerstwa Zdrowia.

Pracuje w Wydziale Kontroli Departamentu Ubezpieczenia Zdrowotnego, wcześniej kierowała Wydziałem Integracji Europejskiej w resorcie. O mobbingu wie wszystko – jako prawnik i niestety także jako ofiara. Jej historia to najlepszy dowód, że warto być odważnym. Pani Joanna pozwała Ministerstwo Zdrowia i wygrała proces w drugiej instancji. Sąd przyznał jej ponad 80 tys. zł odszkodowania a resortowi nakazał przeprosiny. Pani Joanna obecnie przygotowuje się do doktoratu z prawa. Tematem jej pracy będzie mobbing.