Instytut Badawczy Norstat

Radom

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 200 ocen.

Opinie o Instytut Badawczy Norstat

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Badawczy Norstat

Lidia

@foreveralone. może ta osoba wykazała się największym zaangażowaniem i miała potencjał na to stanowisko? Czasem tak jest, że awans należy się osobie, która pracuje krócej, bo się bardziej nadaje. Podejrzewam, że mogło być tak również w tym przypadku.

Pracownik N.

Przyjęcia są, projekty są, czasem monotonia, a jeśli chodzi o kontakty interpersonalne, to uśmiech - nie zgryz. ;)

kika
@Staram się być obiektywna. 06.11.2017 11:38
Tak czytam te komentarze i myślę, że kto by nie pracował to zawsze będzie ktoś ,,mądrzejszy" kto by się lepiej nadawał. Sk...

A kto z sv pracuje tam? Słyszałem że Grzesiek już nie pracuje jakiś czas.

Pracownik N.
@kika 08.11.2017 08:45
A kto z sv pracuje tam? Słyszałem że Grzesiek już nie pracuje jakiś czas.

Kasia, Wiola oraz od niedawna Martyna. :)

Zainteresowanapracą.

Witam. Jak tam aktualnie atmosfera, zarobki, praca? Widziałam ogłoszenie i się zastanawiam czy warto? Wypłaty są miesięczne czy tygodniowe? Bo w poprzedniej firmie miałam tygodniówki i to było dziwne w sumie.

Pracownik Norstat
@Zainteresowanapracą. 20.10.2017 13:27
Witam. Jak tam aktualnie atmosfera, zarobki, praca? Widziałam ogłoszenie i się zastanawiam czy warto? Wypłaty są miesięczne czy...

Hej, stawka jak wszędzie 13 zł za godzine + bonusy, pensja raz w miesiącu na konto do 15go. A atmosfera ok.

Pracownik N.
@Pracownik Norstat 20.10.2017 16:20
Hej, stawka jak wszędzie 13 zł za godzine + bonusy, pensja raz w miesiącu na konto do 15go. A atmosfera ok....

Pensja do 21 każdego miesiąca, ale faktycznie wpływa w okolicach 10. Jest ok.

Kik

A kto teraz tam pracuje z z supervis...? Bo podobno też zmiany. ?

Ola

Jak jest teraz w Norstat? Czy warto iść do pracy tam? Jaka atmosfera?

.....
@Ola 14.10.2017 13:26
Jak jest teraz w Norstat? Czy warto iść do pracy tam? Jaka atmosfera?

Tak jak jest napisane wyżej koleżanko.

Zainteresowana

Jak jest teraz w Norstat? Czy warto iść do pracy tam? Jaka atmosfera?

Lidia

@Konsultant a Ty jeszcze pracujesz w Instytucie Badawczym Norstat? Czyli w firmie ważniejsza jest atmosfera niż umiejętności? Nie było możliwości pokazania swoich umiejętności i na przykład awansu?

Lidia

@Aaa przypominam, że na forum obowiązuje regulamin, z którym trzeba się zapoznać, przed publikowanie posta: http://www.gowork.pl/regulamin i forum służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników i to w obraźliwy sposób. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

Konsultant
@Lidia 08.08.2017 08:44
@Aaa przypominam, że na forum obowiązuje regulamin, z którym trzeba się zapoznać, przed publikowanie posta: http://www.gowork.p...

Sytuacja wygląda następująco: jak chcesz iść do pracy, gdzie pracownika ma się za nikogo, gdzie firmą dowodzi podlotek, bez wiedzy i umiejętności założenia wypowiedzi bez epitetów, gdzie druga Pani kieruje się sympatią i antypatią przy potwierdzaniu zmian, gdzie dorosłego człowieka traktuje się jak przedszkolaka. Aplikuj!

Aaa

Najgorszy falszywiec z "dowodzacych" to Grigori! Takich ludzi to chyba z lapanki biora. Jacy szkoleniowcy- pracownicy, taka jakosc swiadczonych przez firme uslug.

ja

Dno i kilka metrów mułu. Poziom tej firemki spada z dnia na dzień. Nie chodzi o sympatie i antypatie do przełozonych. Wystarczy posłuchać Wiolki. I teraz znowu nikt nie zareaguje, bo po co?

byly pracownik

serio? a co sprzedaja?

Sfrustrowana

Co tu sie odwala! Dlaczego firma norstat polska zajmuje sie sprzedawaniem to podobno mialy byc ankiety! Kto zatrudnil tego szefa to jakas porazka. Wielki pan z warszawy obiecywal tyle ja mu wierzylam a on co tragedia!!! Ani dnia dluzej tam nie popracuje. Ciesze sie ze odeszlam

dawny ankieter

Domyślałem się, że to może być ona. Aczkolwiek kiedyś nie była aż tak straszna.

Ank

Kasia caly czas pracuje, ona jest za Grzeska. Wioleta - okulary i czarne dlugie wlosy. Dramatyczny wybor swoja droga, nowy szef norstatu sie nie popisal.

dawny ankieter

Ta nowa menadżerka to przyszła za Kasię? Jak ma na imię? Ciekawi mnie kto to. :D

Norstat

niech ktoś ją zabierze, porażka!!!!!!!!!!!!!

byla ankieterka

pamietam ja jeszcze za czasów kiedy byla ankieterka, wulgarny patus i tyle w temacie. pozdrawiam

B

managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne

B

managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne

B

managerka smiechu warta. na takie stanowisko bierze sie osoby doswiadczone, majace jakies pojecie o zarzadzaniu ludzmi a jej tego ewidentnie brakuje. podczas robienia ankiprofesjonalizm zerowy a podejscie do czlowieka karygodne

również

I droga PANI MANAGER- nie włanczamy tylko włączamy, nie przelanczamy, tylko przełączamy i nie wziąść tylko wziąć. Uszy bolą od słychania nie tylko przekleństw, pozdrawiam ;)

tez zszokowana

kompetencji nie ma zadnych. rownie dobrze ktokolwiek z nas moglby byc teraz na tym stanowisku co ona. tez nie rozumiem tego wyboru. ta dziewczyna nic soba nie reprezentuje, juz lepiej isc do supervisorow o cos pytac niz do niej bo co ona moze wiedziec? porazka i tyle. nikt nie moze pojac skad ona sie tam wziela jako manager.

zszokowana

Nowa menager to jakies nieporozumienie . Jak mozna bylo wybrac na to stanowisko kogos tak chamskiego. Porownajcie ja do poprzednika az nie wypada tego robic. Jaki byl taki byl ale zawsze kulturalny a tu zwykly cham siedzi i bluzni a jak sie do nas zwraca to tak samo wulgaryzmy i chamski ton i to jeszcze kobieta. czy osoba rekrutujaca ma klapki na oczach czy nie wiadomo co. przeciez ta decyzja jest zalosna niech ktos wyjasni na jakiej podstawie zostala wybrana jakie ma kompetencje no bo chyba kryterium to nie bylo bycie chamskim jesli tak to wtedy bym zrozumiala. prawda jest taka ze nowy szef norststu nie wie sam co robi a na poczatku wydawal sie ok a okazuje sie ze jest pomylką bo projektow co raz mniej a decyzja o nowym menagerze podsumowuje jego kmpetencje

ankieterka

Kto wybał nową manager? Zdania nie złoży bez wulgaryzmu, nieważne czy prowadzi szkolenie z rówieśnikami czy osobami trochszkę starszymi. Rzucanie mięsem to jej gówna cecha, nie ma zadnego szacunku do osób, z którymi rozmawia... ktoś tu poniósł porażkę z wyborem. Osoba reprezentująca firmę ma słownictwo rodem z rynsztoku.

bzzzzz

beznadziejna praca, beznadziejna atmosfera

xoxo

niech ktoś przeczyta poprzednie ankiety, a mamy nadzeje ze nowy przełożony zareaguje w jakikolwiek sposob i chociaz nas zwykłych ankieterow zapyta

N

Myślisz że ktoś zwolni supervisora bo jedna niezadowolona osoba sie skarży że nie lubi supervisorki? Firmy tak nie działają, pracowałam w kilku na słuchawce i tam to dopiero było narzekanie na przełożonych. Teraz pracuje w Norstacie i nie mam na co narzekać. Jest fajnie, wszyscy są pomocni i jak czegoś nie wiem to zawsze udzielą informacji. Nikt mnie tam nigdy nie potraktował źle

Do N
@N 27.10.2016 12:38
Myślisz że ktoś zwolni supervisora bo jedna niezadowolona osoba sie skarży że nie lubi supervisorki? Firmy tak nie działają, pr...

Dlatego proponuję ankietę i wyjdzie czy rzeczywiście jedna osoba! Też zdarzyło mi się pracować gdzie indziej i również byli różni przełożeni. Ale tutaj- brak słów. Mam 100% pewność, że nie pisze tego żaden z ankieterów.

pracownik

Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu. Nikt mnie nie zwolnił. I ŻADEN ankieter nie napisałby czegoś takiego, chyba, że pracuje krótko i wierzy ślepo w nieszczere uśmiechy Supervisorki. Chłopaki pilnują porządku a przy okazji są życzliwi. Z jakiegoś powodu nikt się nie skarży na nich. Byłoby fajnie, gdybyśmy mogli się wypowiedzieć na temat atmosfery i osób nadzorujących naszą pracę. Może jakaś ankieta? Ale nie szablonowa, jak co roku, która zdaje się na nic. Chętnie się wypowiemy na ten konkretny temat, w nadziei, że ktoś w końcu zareaguje.

N

atmosfera na zmianie supervisorki jest zła? ja mam wrażenie że właśnie tylko ona pilnuje pożądku na swoich zmianach. złej atmosfery nie odczuwam wcale a cała trójka jest sympatyczna i zawsze można się do nich zwrócić - tak, do pani supervisor też (przetestowane na sobie więc wiem co mówię). chyba bardzo jej nie lubisz, że prubujesz wbijać jej szpilkę - może Cię zwolniła i dlatego?

nor
@N 26.10.2016 17:57
atmosfera na zmianie supervisorki jest zła? ja mam wrażenie że właśnie tylko ona pilnuje pożądku na swoich zmianach. złej atmos...

buahahahahhahahahaha

rudy
@nor 12.12.2016 16:47
buahahahahhahahahaha

JAKIEGO RODZAJU ANKIETY ROBICIE????

norstatowicz

Nie musieliby szukać ankieterów, gdyby Pani Supervisor tam nie było. Nie przychodzi się do pracy z ochotą, jak się ma takiego przełożonego. Od lat piszemy w ankietach corocznych, co nam nie odpowiada a i tak nikt nic z tym nie robi. Po co w ogóle te ankiety? Chętniej chodziłoby się do pracy, gdyby supervisor był zwyczajnie ludzki a nie wywyższający się. Wystarczy, że ma się odmienne zdanie niż Pani supervisor, a nie ma co liczyć na poranną sesje. Nigdy nie była kompromisowa. Nie trzeba być Sherlockiem, aby wiedzieć, że dobry pracownik, to pracownik, który w firmie czuje się dobrze i z ochotą do niej przychodzi, a ogromną rolę pełni w tej kwestii atmosfera. Krótko mówiąc, atmosfera w pracy na zmianie supervisorki jest zła.

Ef

Jak to nie? Przeciez caly czas oglaszaja sie ze szukaja ankieterow, nas tez pytali czy mamy kogos do polecenia i co troche ktos nowy do pracy przychodzi. Mysle ze mozna skladac cv bo przyjmuja caly czas ludzi

anonim

(usunięte przez administratora)

norstat

Bynajmniej oszczercze, a tym bardziej wulgarne. Z resztą wystarczy zapytać o opinię nas- ankieterów :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

kasia

Serio? po to jest na strona, żeby wyrazić swoją opinie, negatywna również. Uważam, że nie nadajesz na to stanowisko. Nie podoba Ci się, że ktoś tak uważa i zgłaszasz. Mam nadzieję, że ktoś w końcu zrobi tam porządek

kasia

Widzę , że jedynie dobrze wychodzi supervisorom zglaszanie komentarzy do usunięcia, ale usunąc niewlasciwego człowieka to juz trudniej. pani supervisor zdecydowane trafila tam przez przypadek. A menager zapomnial ze pełni te funkcje i nieoficjalnie oddal ja supervisorce. Jedno wielkie nieporozumienie z tym norstatem.

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Bonusy, nie premie. Zależy od efektywności, czyli wykonanych ankiet.

anonim

(usunięte przez administratora)

ankieterka

Z predyspozycjami do bycia wredną, nieugodową, niekompromisową, wywyższającą się i długo by wymieniać. Ciekawe dlaczego nikt jej lubi? I wszystkie sprawy ankieterzy wolą załatwiać z pozostałą 2 supervisorami. Z resztą doskonale wiemy, kto pisze te komentarze.

ankieterka norstatu

Niech ktoś w koncu zajmie sie panią supervisor i ją zwolni! Że ten człowiek jest jeszcze na tym stanowisku to szok. Żeby kierować ludzmi trzeba mieć predyspozycje.

m.

ja tam pracuję już trzeci rok i nie narzekam. ostatnio polecalam kolezankom, dwie zostaly przyjete i tez sa zadowolone z pracy. tylko mogloby byc wiecej godzin bo czasem malo ich sie uzbiera w ciagu miesiaca.

anonim

(usunięte przez administratora)

gal

he he he:) albo bardzo lubisz Kasie, albo nią jesteś. Nie ma rotacji? serio????? chcą zadbać o kadrę? Ankieterów ma się w tyłkach.

gal

Praca byłaby fajna, gdyby atmosfera byla lepsza. Niestety supervisorka jest beznadziejna, stwarza napieta atmofere, jest raczej nieugodowa i czepialska, mimo ze wszystko mówi z nieszczerym uśmiechem Nie polecam

gom

mozesz skladac cv bo z tego co wiem przyjmuja je caly czas. ale czasem trzeba dlugo czekac, do mnie zadzownili po ponad 2 miesiacach

hatersgonnahate

wow post sprzed ponad 5 lat a ty wiesz kto go napisał? szacun! :D a liczby w totka jakie beda? serio tak ciezko niektorym uwierzyc w to, ze w norstacie pracuja normalne osoby z normalnym podejsciem do pracy? :D

.
@hatersgonnahate 30.06.2016 10:05
wow post sprzed ponad 5 lat a ty wiesz kto go napisał? szacun! :D a liczby w totka jakie beda? serio tak ciezko niektorym uwier...

Kasiu, nie masz pojęcia co to normalne podejście do pracy :-)

justyna

Na Żeromskiego dawny hotel Wiktoria blisko ZUS

aska

a gdzie wogole miesci sie ta firma na jakim osiedlu

asia

to raczej praca dorywcza, dla studentów - jak ktoś wyżej pisal rodziny z niej nie utrzymasz.

ewa

jak to na słuchawce ;)

tytanowy janusz

pracowalem tam 2 tygodnie i sie zwinąlem, zarobki po odliczeniu kosztow dojazdu do pracy wychodzily mi okolo 400 - 500 zl miesiecznie, do tego praca bardzo nudna, monotonna, zdzierajaca gardlo

jeliza

z tego co wiem to narazie teraz już nie ma tam przyjęć do pracy. moja koleżanka pracuje od kilku miesięcy i jest zadowolona. kasę ma na czas, wielkie pieniądze to to nie są ale jak za dorywczą pracę po parę godzin w tygodniu to jest spoko.

xyz

Szefowa, hehe, jakie okreslenie, ludzie ogarnijcie sie!

zośkamośka

zacznijmy od tego, ze pracuje tam juz naprawde dlugo a nigdy nie doszly mnie nawet zadne sluchy zeby tam ktokolwiek na kogokolwiek krzyczal. wezcie troche wyluzujcie co po niektorzy, bo tylko wieczne narzekanie na wszystko nawet jak jest ok. i wieczna zazdrosc o kazdego a bo ten ma taki bonus a ten taki a ten tyle godzin a ja tylko tyle a ten robi fajny projekt a ja znow mam to samo. staraj sie, wykaż jakos to bedziesz bardziej doceniany. za marudzenie nie doceniaja nigdzie :P a jak pojdziecie do innej roboty to zobaczycie co to znaczy P R A C A. pozdro dla ogarnietych.

Zostaw opinię o Instytut Badawczy Norstat - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Badawczy Norstat