Polbis Auto Toruń

• Mierzynek
  • Brzozówka
  • Głogowo

3. Opinie o pracodawcach Lubicz Górny
  5. Opinie o Polbis Auto Toruń Sp. z o.o.

Opinie o Polbis Auto Toruń Lubicz Górny TORUŃSKA 85

WebsiteIconPLICHTA Sp. z o.o. S. k.

Nie przegap nowości o Polbis Auto Toruń Sp. z o.o.!

KlientPB

02.10.2024 11:14

To już mój 3 Passat zakupiony w tym salonie. Serdecznie dziękuję panu Maciejowi za sprawne "przeprowadzenie" mnie przez cały proces zakupu. Profesjonalizm, wysoka kultura i miła obsługa. Dzięki temu wysoka cena zakupu...nieco mniej bolała ! Polecam...

Niezdecydowany;)

10.05.2026 18:09

Ja kiedyś byłem zatrudniony dwukrotnie w Plichcie w Lubiczu i niestety dwa razy niezdecydowany wobec czego nie była to długa przygoda a wręcz przeciwnie - był to krótki epizod. Jeżeli chodzi o ekipę to Lubicz ma najlepszą z jaką miałem styczność. Ostatnim moim epizodem była praca na serwisie jako doradca. Cała ekipa tj. doradcy serwisowi,asystentki jak i sam kierownik to wspaniałe osoby - życzliwe i wyrozumiałe a przede wszystkim bardzo pomocne. Jeżeli ktoś pierwszy raz będzie próbować swoich sił jako doradca serwisowy to w pierwszej kolejności powinien spróbować w tym ASO.

zawiedziony klient

11.10.2024 09:56

Witam. Szczerze to bardzo jestem zawiedziony salonem Skoda w toruniu. Miesiąc temu kupiłem nowe auto . Po 5 dniach podjechałem na zaproszenie handlowca bo nie wydali mi wszystkich dokumentów. Pokazałem przy okazji ze mam peknieta gumowa osłone na silniku. Zrobiono zdjecia i dostałem info ze wada leży po ... mojej stronie i reklamacja odrzucona. Ciekawe podejjście na dzień dobry. odbierając dokumenty dowiedziałem sie po ich przeczytaniu, że pakiet serisowy nie wyglada tak jak mówił handlowiec rok i 20 tys km tylko 2 lata lub 30 tys. km Jeeli gwarancja jest na 3 lata w tym pakiecie to poza flotą tak naprawde nikt nie jest w stanie skorzystać. Oczywiscie handlowiec twierdzi ze mnie o tym informował że tak wygląda pakiettttt. Zastanawiające dla mnie jest to że koledzy w pracy którzy kupili skode a mam ich dwóch byli przeze mnie wyproadzeni z błedu bo ode mnie sie dowiedzieli ze pakiet nie jest 1 raz w roku i 20 tys tylko 1 raz na 2 lata lub 30 tys km. Zadzwonili do swoich handlowców i okazało sie ze o tym ich informowali a dokumenty pakietu też dostali po wydaniu auta. Wnioski prosze wysunąć samemu. Ja osobiście bardzo jestem zrazony do sprzedwaców i do podejścia gwarancyjnego. Zobaczymy jak serwis.

23.07.2024 11:46

Obecnie firma PLICHTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA poszukuje na stanowiska Specjalista ds. Marketingu. Czy ktoś aplikuje?
    kandydat

02.06.2022 13:49

Niby fajnie, rozmowa o pracę z miłym facetem, kierownikiem salonu - wszystko fajnie przedstawione, przyjemna atmosfera. W moim przypadku, co powiedziano mi zresztą w twarz, największą przeszkodą były zaoczne studia, bo miałbym problem z dyspozycyjnością w soboty. Pan zapewniał mnie, że oddzwoni niezależnie od decyzji - oczywiście, że pozostałem bez kontaktu. Przyznam szczerze, że po rozmowie miałem wrażenie, że kierownik jest szczery i kompetentny, przynajmniej takie sprawiał wrażenie, dlatego trochę się na tym zawiodłem. Poza tym nie mam większych uwag, gościa pewnie i tak już nigdy nie spotkam :) Podsumowując, przyjść warto, na rozmowie nic strasznego, rozmawialiśmy około 50 minut, wszystko przedstawione od a do z.

hai

15.06.2022 10:33

Usłyszałem wprost, że gdyby nie szkoła, to byśmy się prędzej dogadali - a tak, to do przemyślenia, bo w zespole jest już ktoś, kto studiuje, a mają problemy z sobotami, bo mało kto jest chętny, by pracować Podobne słowa ten sam Pan wspomniał do kierownika z mojej poprzedniej pracy, bo tuż po rozmowie kwalifikacyjnej robił wywiad co do mojego poprzedniego miejsca zatrudnienia :) Stąd wydaje mi się, że jest duża szansa, że to może być powód.. no chyba, że nie był szczery :P

Kontakt - Polbis Auto Toruń Sp. z o.o.

TORUŃSKA 85 87-162 Lubicz Górny

PLICHTA Sp. z o.o. S. k.
    Branża główna: Warsztaty samochodowe

26.11.2021 09:06

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w PLICHTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Toruńczyk

16.09.2019 09:55

Zdecydowanie odradzam pozostawienie auta w Skoda Polbis Toruń. W moim aucie usterkę diagnozowali przez 5 dni i niestety nie byli w stanie znaleźć tej usterki.. W międzyczasie chcieli oddać mi przez przypadek auto innego klienta (taka mała pomyłka). Nie wspomnę że oddali mi auto z obitymi drzwiami. Poziom tego serwisu oceniam na wielkie zero !!!!! Od tego czasu samochód serwisuję w Bydgoszczy u Konarzewskiego.
    Marysia

24.04.2019 12:37

Omijać z daleka. Nie unikać serwisu w Auto Toruń Sp.z o.o.
    Łukasz

24.04.2019 17:19

Pozdrawiam serwis uniknąć
    Pogwarek

02.02.2019 00:33

Niestety po przejęciu firmy w Toruniu Polbis dokonał wielu radykalnych zmian. Podniesienie cen, wyciskanie z klientów złotówek doprowadziło do ucieczki klientów indywidualnych. Pracownicy zmieniają się tak szybko, że nawet nikt nie pamięta ich imion. Był zespół teraz są indywidualności z ukierunkowanie na cel, który wzrasta z miesiąca na miesiąc i z roku na rok. Wielu odeszło do konkurencji, wielu na pewno odejdzie. Wyzysk i nieprawidłowości, zarządzanie z Olsztyna i zdziwienie że nie chce to tak zadziałać. Ogólny bałagan i improwizacja. Proponuję usiąść w strefie klienta i zaobserwować, zerknąć przez szybę na warsztat i mechaników. Dla tych co mieliby chęć tam popracować, drobna rada, to co na wstępnej rozmowie to bajka. Od mechanika przez sprzedawców i doradców zarobki ulegają znacznym redukcji. Powód? Z tym nie ma problemu. Wystarczy popytać, są tacy co potwierdzą. Atmosfera fatalna, szczucie i odnoszenie. Po prostu zgubiłem jajo. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wie, zbudować zespół
    admin

04.08.2015 16:20

Wiecie jak wygląda praca w firmie AUTO TORUŃ Spółka z o.o i czy można liczyć na dobre wynagrodzenie i szybki awans? Jak wygląda współpraca z szefem? Czekamy na Wasze opinie i komentarze.

Zostaw merytoryczną opinię o Polbis Auto Toruń Sp. z o.o.