HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk

Inowrocław

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk

Daro

UWAGA UWAGA Na tych oszustow wszystkie wczesniejsze opinie sa jak najbardziej prawdziwe nie naprawiaja tylko psuja i biora duze pieniadze za pomalowanie czarna farba.Jak oddalem na gwarancji do naprawy to juz nieodbierali telefonow i pojechalem osobiscie odebrac dodam ze po miesiacu i silownik byl w drobnych elementach napazany mlotem bo caly pokaleczony.Oni sa za tepi zeby rozebrac siłownik a co dopiero go naprawic.Dodam ze miejsce to bardziej przypomina wylegarnie szczurow a nizeli jakakolwiek firme.Dlatego sprzet odbieraja od klienta.Dla zainteresowanych moge przesłac zdjecia.

robol
@Daro 17.07.2017 21:53
UWAGA UWAGA Na tych oszustow wszystkie wczesniejsze opinie sa jak najbardziej prawdziwe nie naprawiaja tylko psuja i biora duze...

Daro piszesz dokładnie tak jak jest

Bilango

Poco wam mechanik samochodowy jak wy nie macie sprzęty ani warunków do naprawy samochodów

Nikita

Chciałbym się przyjąć do waz do pracy ale czytając o waz opinie to widzę że szkoda mojego czasu czy naprawdę jesteście tacy oszuści i tak licho płacicie 5 zł na godzinę o zgrozo

Gienio

Wszystkie opinie zgodne z prawdą nie naprawiaja tylko maluja sprzet i oddaja powinni zmienic fach a do tego biara duza kase .

Roko

Czytajcie opinie o tym zakładzie zanim się zatrudnicie to co on pisze że zarobisz 2000 tyś to są bzdury nie dajcie się nabrać

klijęt

jak on morze wyceniać naprawę sprzętu logicznie jak on sam jest ułomny mi też wycenił za naprawę siłownika tyle że praktycznie bym kupił nowy i po 2 tygodniach mi wysiadł i więcej tam nie dam nic do naprawy i nikomu ich nie polecam i jaszcze dodam że jak zadzwoniłem żeby mi go naprawili po gwarancyjnie to mi powiedział że muszę zapłacić bo z mojej winy wysiadł i nie naprawi 2 raz

zainteresowany

Odpisz mi Krzysztofie Puszczyku czy dostane na rękie 2000 tyś i będe zarejestrowany bo słyszałem że wy płacicie 5 zł na godzinę i nie rejestrujecie jestem mechanikem czekam

Udciwy

Witam ja rowniez sie zgadzam w 100% ze to oszusci i naciagacze!!!!!!!!!!!!!!!! Brak slow zeby opisac ta firme. Dobra rada to omijac te miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zawiedzony

on podnosił mniej nisz wynosi norma i zepsuł się i co ty na to mechaniku hydro sile

nick

No nareście ktoś zrobi z wami porządek

ben

no to od 1 stycznia skączy sie wasze wykorzystywanie ludzi i byle jake naprawy w inowrocławiu mają takie byle zakłady pozamykać powiatowa inspekcja pracy weżmnie waz pod lupe

ben

niedaj tam nic naprawiać bo naprawiają na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a biorą bardze wysokie sumy

ben

prawda całkowita prawda ja tam pracowałem to wiem płacą grosze i jak chcą i kiedy chcą

pracownik

i co zero odzewu to jednak prawda co owaz piszą

ben

jak ci nie dadzą co najmniej 10 zł na godzinę i zaraz niech ci umowę dadzą to inaczej się nie przyjmuj

chętny do pracy

czy to prawda co owas piszą że tak żle płacicie l take złe warunki pracy odpiszcie

ben

je ich zgłosiłem do powiatowej inspekcji pracy za ich oszustwa niech sie spodziewają kontroli bo mie oszukali

sprawiedliwy

zgadzam sie wzpełności z tym gościem o psełdonimie robol wszystko co pisze to prawda że to oszuści nic dodać nic ując omijajcie ten zakłat szerokim łukem

robol

uprzedzam wszystkich co chcą sie przyjąć do pracy w hydro sile na ulicy poznańskej 258 bo nie zarobisz nigdy tyle co oni piszą w ogłoszeniach to są szmaciarze i oszuści i niebędziesz pracował 40 godzin tylko 57 godzin i żadnych dni wolnych a jak będziesz robił nadgodziny to ci nie zapłacą

mechanik hydro siły
@robol 20.07.2016 10:16
uprzedzam wszystkich co chcą sie przyjąć do pracy w hydro sile na ulicy poznańskej 258 bo nie zarobisz nigdy tyle co oni piszą...

zawiedziony wiesz dobrze że paleciak ma swoją normę udzwigu i jak ją przekroczysz to paleciak odmówi posłuszeństwa i dlatego godzinę po naszym odejsciu wózek przestał podnosic zupełnie logiczne

szef
@robol 20.07.2016 10:16
uprzedzam wszystkich co chcą sie przyjąć do pracy w hydro sile na ulicy poznańskej 258 bo nie zarobisz nigdy tyle co oni piszą...

wiesz dobrze ben że jestes robolem

ormo

oni jak coś naprawią jeżeli im sie uda to nigdy nie sprawdzają czy działa tylko dużą kase wezną a jak im zwrucisz do naprawy pogwarancyjnej to powiedzą że to ty zepsułeś i będziesz musiał drugi raz zapłacić bo inaczej ci nie odadzą zanim coś tam dasz do naprawy to sie grubo zastanów

oleksandra83

zniszczył. 3 lata naprawiał... nie naprawił. w opinii biegłego nie posiada sprzętu diagnostycznego do naprawy np rozdzielaczy ect. mogę przesłać wyrok na maila... olafilipiak2@wp.pl

wkurzony

także proszę o informacje bo również mam problem aszer81@o2.pl

nick;

nic sie niezmieniło ani sie nie zmieni jak sie przyjmiesz to będziesz robił za psi grosz ani ci będą ładnie gadać a licho płacić tam każdy kerowca co sie przyją to po mieiącu uciek bo mu niezapłacili szkoda twojego czasu ja tam robiłem jako keroeca miesiąc to dostałem 600 zł areszty jusz nigdy niewidziałem

Zainteresowany

Witam. Znalazłem ich ogłoszenie na stronie. Kierowca kat.b i obsługa komputera. Chciałbym zgłosić Cv ale czytając te opinie waham się. Zmieniło się coś może w ost czasie w tej firmie??

zawiedzony
@Zainteresowany 10.03.2016 03:30
Witam. Znalazłem ich ogłoszenie na stronie. Kierowca kat.b i obsługa komputera. Chciałbym zgłosić Cv ale czytając te opinie wah...

Noto sie przyjmnij to przekonasz sie sam i wszystko naten temat

sebastian

jeśli sie przyjmiesz do roboty do tej formy to nie zarobisz 1850 zł za miesiąc jak oni podają w ogłoszeniu tylko dostaniesz 600 zł a reszte powiedzą że dostaniesz puzniej ale nigdy jusz nie będziesz ich widział ioni karzdego tak robią w konia więc sie zastanów zanim sie przyjmiesz

hydro siła

jeśli sie przyjmiesz do roboty do tej formy to nie zarobisz 1850 zł za miesiąc jak oni podają w ogłoszeniu tylko dostaniesz 600 zł a reszte powiedzą że dostaniesz puzniej ale nigdy jusz nie będziesz ich widział ioni karzdego tak robią w konia więc sie zastanów zanim sie przyjmiesz

BenG
@hydro siła 01.03.2016 18:47
jeśli sie przyjmiesz do roboty do tej formy to nie zarobisz 1850 zł za miesiąc jak oni podają w ogłoszeniu tylko dostaniesz 600...

Proszę o szersze informacje, bo mam podobny problem z nimi benedykt80@o2.pl

Maciejo

Witam, Dołączam się do wszystkich narzekających na usługi tej firmy, wzięli do poprawienia część maszyny i chcą dodatkowo pieniądze nie małe za naprawę pogwarancyjną, sprzęt trzymają u siebie nie chcę wydać, łamią prawo !!! Podałem ich do sądu. Jeżeli ktoś chce wiedzieć szczegóły proszę podać maila w komentarzu. Pozdrawiam

sprawiedliwy

beznadzieja naprawiają żle płaca bardzo żle warunki pracy fatalne niema gdzie sie umyć pomieszczenie nie ogrzewane

wulkanizacja

Potwierdzam wcześniejsze opinie, ani pieniędzu za nieudane naprawy, ani nawet zwroyu sprzętu uszkodzonego

aszer81

Zgadzam się z komentarzem powyzej, oddalem sprzęt do naprawy oddali mi w gorszym stanie niż wcześniej, wzieli kase i żadnego pokwitowania

nie do konca usatysfakcjonowany
@oleksandra 18.04.2016 23:21
Jeśli chce Pan pomóc i oczywiście może proszę o kontakt... (usunięte przez administratora) . Zniszczył mi traktor rolniczy... k...

wyludzil naprawiany sprzet. wycena naprawy po fakcie 2x wartosc sprzetu. ulomnosc prawa daje takim Krzyskom mozliwosc dymania klientow. coz moge powiedzic wiecej chyba tylko tyle ze zycze jek najgorzej szanownej firmie. jakis ciezkich chorob, ogolnie nieszczescia. klamcy i to nawet w sadzie! ale dlugo taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie moze trwac. krzysiu - do zobaczenia!

nie do konca usatysfakcjonowany
@oleksandra 18.04.2016 23:21
Jeśli chce Pan pomóc i oczywiście może proszę o kontakt... (usunięte przez administratora) . Zniszczył mi traktor rolniczy... k...

wyludzil naprawiany sprzet. wycena naprawy po fakcie 2x wartosc sprzetu. ulomnosc prawa daje takim Krzyskom mozliwosc dymania klientow. coz moge powiedzic wiecej chyba tylko tyle ze zycze jek najgorzej szanownej firmie. jakis ciezkich chorob, ogolnie nieszczescia. klamcy i to nawet w sadzie! ale dlugo taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie moze trwac. krzysiu - do zobaczenia!

kwiatek

Firma to oszuści. Nie naprawiają urządzeń tylko je niszczą. Rzucają słuchawką, nie wystawiają faktur. OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!! Przestrzegam każdego przed firmą hydro-siła z Inowrocławia!!!!!!!

zawiedziony
@kwiatek 08.12.2015 09:18
Firma to oszuści. Nie naprawiają urządzeń tylko je niszczą. Rzucają słuchawką, nie wystawiają faktur. OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!! P...

Zgadzam się w 100% Miałem wrażenie jak bym rozmawiał z pijanym. Naprawiali wózek paletowy po czym następnego dnia już nie działał. Przyjechali po dwóch tygodniach upominania i godzinę po ich wyjściu przy pierwszym podniesieniu palety wózek wysiadł. 15 telefonów za każdym razem twierdzą że ktoś oddzwoni, telefon odbierają ludzie moim zdaniem pod wpływem alkoholu.

Zostaw opinię o HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk - Inowrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-SIŁA Krzysztof Puszczyk