CEZAR P. P.
2 73 6 1

Opinie o CEZAR P. P.

Filtruj opinie po kryteriach:

Asd
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam serdecznie forumowiczów. Mam pytanie odnośnie w/w pracodawcy, a konkretnie dotyczy one specyfiki stanowiska Regionalnego Kierownika Sprzedaży. (dział handlowy)... Chciał bym zasięgnąć rzetelnych informacji, a mianowicie: Jakie uposażenie oferuje pracodawca (samochód / marka/model), narzędzia, ilość Pprzedstawicieli Handlowych w Zespole (ich narzędzia), szacowane zarobki (pensja zasadnicza)... z góry dziękuje za pomoc i rychła odpowiedz. Pozdrawiam!

Pomocna?
TakNie
nic
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Asd 15.04.2019 21:52

Szukaj innej bo będziesz żałować. nie takie kozaki wymiekają

Pomocna?
TakNie
Ret
 Opinia

Jeszcze tam ktoś pracuje, czy już wszyscy się pozwalniali ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Prawda. Niech ktoś się weźmie za to.

Pomocna?
TakNie
cool
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie ratujcie ten zakład bo na przyszłe święta będzie wiśieć kłóda

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przykro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@cool 14.03.2019 00:28

Już nie długo będzie wisieć kłódka niestety

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dbk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Przykro 23.03.2019 21:12

Bardzo dobrze jak nie zaczna traktowac normalnie ludzi

Pomocna?
Tak1Nie
Ilona
 Opinia

Firma Cezar jest producentem listew wykończeniowych, a jej produkty można znaleźć w wielu krajach. Obecnie pracodawca poszukuje nowych pracowników, między innymi specjalistów do spraw eksportu z językami obcymi. Wymaga jednak doświadczenia na podobnym stanowisku. Czy ktoś z Was mógłby opowiedzieć, jak dokładnie wygląda praca w tym dziale, jak częste są podróże służbowe? Więcej ofert znajdziecie pod tym linkiem: http://cezar.eu/aktualnosci/poszukujemy-pracownikow

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Ilona 20.01.2019 23:11

Nikt już nie chce przyjść do tego super działu ? ;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikita
 Opinia
@Ilona 20.01.2019 23:11

Napisz do mnie na priv natalia_antas@o2.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Laluś
 Opinia
@Ilona 20.01.2019 23:11

Praca jest ok, nic trudnego, co do wyjazdow to zalezy, ale nie ma przymusu, zloz cc jesli jesres zainteresowana, wszystko do obgadania na rozmowie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakub
 Opinia
@Laluś 27.01.2019 08:20

Jesteś w stanie napisać nieco więcej na temat tego stanowiska? Zastanawia mnie, czy osoby niemające doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku mogą z powodzeniem aplikować do pracy w firmie CEZAR? Jak sądzisz, czy taka osoba otrzymując zatrudnienie może liczyć na odpowiednie wsparcie i pomoc osób, które dłużej pracują już u tego pracodawcy? Proszę, abyś przedstawił, co wiesz na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grześ
 Opinia

Jak najlepiej składać do Cezara CV. Drogą elektroniczną czy się pofatygowac i przynieść im osobiście?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Euzebiusz
 Opinia
@Grześ 09.08.2018 08:59

Praca cudowna tak cudowna że nowi pracownicy uciekają jak nie po paru dniach to po pierwszej wypłacie :P

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Euzebiusz 09.08.2018 21:35

Nowi jak nowi - starzy najwartościowści sami pouciekali - o czym to świadczy??

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grześ
 Opinia
@Gość 10.08.2018 15:21

Hmm ale ja pytam o to jak lepiej złożyć CV. Zanieść czy wysłać mailem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ełk i my
 Opinia
@Grześ 10.08.2018 18:31

Grześ idz sam osobiście to chociaż poprawisz humor w biurze że ktoś znalazł się chętny do pracy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nieuk
 Opinia
@Grześ 09.08.2018 08:59

Panie w szkole straszą dzieci jak Jaśiu nie będziesz się uczył to trafisz do cezara

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henry
 Opinia

Niestety jeśli chodzi o wydajność w pracy to jesteśmy słabi i dlatego firmy zaczynają kłaść nacisk!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dbk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Henry 14.07.2018 15:11

(usunięte przez administratora)niech naucza obslugi maszyn a nie karza stac i pilnowac a jak cos sie psuje to dra mordy

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

@Gutek, jesteś zainteresowany pracą w firmie CEZAR? @No one, nie łatwo wyczuć sarkazm w słowie pisanym, tym bardziej jeśli nie zna się sytuacji w firmie. Dziękuje za doprecyzowanie. Jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś powiedzieć nam coś na temat atmosfery w tym miejscu pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No one
 Opinia
@Agata 21.06.2018 22:49

Na szczęście już nie jestem :) ludzie są nawet ok zależy gdzie się trafi. Kasa 2100 brutto plus mała premia. Brak socjala i ciągłe patrzenie jak tu za co premie zabrać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gutek
 Opinia

To żadne odkrycie. Większość firm poszukuje pracowników!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No one
 Opinia

To co napisał gość to sarkazm :D w firmie cezar nie ma szkoleń i kursów. Co do pracy zmieniło się ale na gorsze, obecnie firma poszukuje ludzi chyba na co najmniej 15 stanowisk :) Ludzie odchodzą a nikt nie chce przyjść.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Czy któryś z użytkowników pracuje aktualnie w dziale technicznym? Użytkownicy forum a szczególnie @Karol, czekają na Waszą odpowiedź. @Karol, jak rozumiem planujesz aplikować do działu technicznego? Jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany? @Gość, czy mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? Powiesz nam coś więcej na temat pracy w firmie? Jak rozumiem, jesteś jej pracownikiem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

Czy mógłbym się dowiedzieć czegoś na temat pracy w dziale technicznym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@bemowo, istnieje szereg pozytywnych jak i negatywnych aspektów rotacji jak i fluktuacji pracowników między innymi: tworzenie nowych miejsc pracy, dla osób, których kompetencje odpowiadają danemu stanowisku, brak osób tworzących złą atmosferę w pracy, bądź wpływających negatywnie na pracowników lub funkcjonowanie przedsiębiorstwa, możliwości awansu dla pracowników, którzy w firmie pozostają. Jak można wywnioskować z Twojego komentarza, interesujesz się tematem kadr i HR. Czy mógłbyś/mogłabyś odpowiedzieć nam czy firma prowadzi kursy i szkolenia dla pracowników? Miałeś/miałaś okazję z nich skorzystać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Agata 28.05.2018 22:00

Kursy i szkolenia w cezarze - he he dobre!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@bemowo, nie da się ukryć, że rotacja pracowników w firmie może być zarówno aspektem negatywnym jak i pozytywnym. Jak według Ciebie wygląda to w firmie CEZAR P. P.? Pamiętaj także, że miejsce na którym się wypowiadasz jest forum publicznym i używanie niestosownych epitetów oraz obrażanie użytkowników forum jest niedozwolone.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bemowo
 Opinia
@Agata 22.05.2018 20:47

proszę wytłumaczyć na forum w jakim aspekcie rotacja pracowników jest aspektem POZYTYWNYM I proszę podkreślić w moich postach "Pamiętaj także, że miejsce na którym się wypowiadasz jest forum publicznym i używanie niestosownych epitetów oraz obrażanie użytkowników forum jest niedozwolone. !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@anonymous Z jakiego powodu uważasz, że firma CEZAR P. P. to "słabizna"? Dobrze by było, jakbyś napisał konkretne powody swojej opinii. Co takiego zaszło między Tobą a firmą CEZAR P. P. że nie polecasz pracy tutaj? Liczę na Twoją odpowiedź i więcej informacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bemowo
 Opinia
@Agata 10.05.2018 18:12

ja odpowiem z takiego powodu że rotacja pracowników sięgneła 4O osób w 3 miesiące

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

słabizna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@pl Drogi użytkowniku, jeśli już zarzucasz coś, to warto byłoby to podeprzeć argumentami. WPisy nieuargumentowane nie są aż tak wiarygodne, jak te, które posiadają dobrą argumentację. Twoją wypowiedź można potraktować jako pomówienie na temat firmy CEZAR. Zatem może uzasadnisz swoją wypowiedź?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Agata 10.04.2018 20:29

To prawda, powinny byc twarde dowody na zarzuty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenon
 Opinia

Można prosić o opinie na temat pracy biurowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pl
 Opinia
@Zenon 29.03.2018 11:27

praca jak każda inna, priorytetem jest zawsze mieć zdanie jakiego chcą tego "wyżsi" nigdy swego i najlepiej donosic na kazdego, wtedy jestes kims w ich mniemaniu, jaka wladza taka praca i placa, nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

Sporo dobrego słyszałem o firmie. podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mani€k
 Opinia

Narzekają narzekają się zwolnią a później i tak wracają ????????????

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DżonŁejn
 Opinia

Metal jest OK praca od 7-15 Soboty od 6-10 Jeszcze jak wpadnie kilka nadgodzin to całkiem nieźle wychodzi rekord 3970netto Przy wszystkich sobotach i nadgodzinach a tak przeciętnie 2500netto lekką ręką

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@DżonŁejn 08.03.2018 11:05

Ale ty głupi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leoś
 Opinia
@DżonŁejn 08.03.2018 11:05

Ale to jako operator maszyny tyle zarabiasz.przyjmują do pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bemowo
 Opinia
@DżonŁejn 08.03.2018 11:05

a tam głupi niech policzy z niedzielami po 12

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mani€k
 Opinia
@DżonŁejn 08.03.2018 11:05

DżonŁejn chyba z konia spadłeś :DDD co do zarobków a reszta się zgadza :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leoś
 Opinia
@Mani€k 09.03.2018 16:20

To nie z konia to z wielbłąda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Nie dba o pracownika,nie ma ubrań ochronnych,obuwia i cieplej odziezy.Temperatura w zakładzie jest poniżej 14 stopni,to znaczy -12.Są obiecywane premie jak dochodzi do wypłaty to dyrektor nie zatfierdza.Chcą stworzyc (usunięte przez administratora).A mają ISO taki super zakład.......

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fox
 Opinia

uważajcie na nową na recepcji - wszystko donosi

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolesłav
 Opinia

Zrujnował firmę ojca, już się nie da jej uchronić przed upadkiem.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klara
 Opinia

piersza umowa to umowa zlecenie .13,70 za godzine na tej umowie i umowie probnej

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leon
 Opinia

Firma to bardzo dobry pracodawca i nie dziwi mnie, że nie chce się nikomu pisać. Szkoda tylko, że nie można się dowiedziec coś od pracowników.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Leon 12.01.2018 18:13

Leon uderzyłeś się gdzieś głową w ścianę że takie głupoty piszesz

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nic
 Opinia
@Leon 12.01.2018 18:13

Nie blefuj dno i wodorosty zero podwżek

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bemowo
 Opinia
@Leon 12.01.2018 18:13

Daj namiary na towar, który bierzesz musi być zacny

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dejw
 Opinia

firma dawno sięgnęła dna ale teraz to prawdziwa depresja, ludzie sami odchodza ze stanowisk kierowniczych, nowy zarzad rozwali tą firme, nic nie mowią szefowi, jedynie to co chce uslyszec, zatajanie prawdy, firma traci juz od kilku lat, nie warto tam pracowac

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Misiek
 Opinia

Ktoś może wie jak jest na stanowisku RKS? Zarobki, wymagania, itp?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lysy
 Opinia

Chce ktoś do Cezara bo za polecenie pracownika dostanę premie 500zl ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SLAWEK
 Opinia
@Lysy 30.08.2017 16:56

TAK JA CHĘTNIE PODEJME PRACE NA STANOWISKU RKS

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pitt
 Opinia

Cześć. Jak wyglada praca handlowca w waszej firmie, podstawa,premia, auto i będę wdzięczny za info

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kolas
 Opinia

Kiedys tam bylo ok a teraz ? pieski chodzace za dyr i donoszacy wszystko, plotkarstwo ogolne, a najbardziej nowa stazystka na handlu i na recepcji, az uszy bola

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o CEZAR P. P. - Ełk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEZAR P. P.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.