CEZAR P. P.

Ełk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o CEZAR P. P.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEZAR P. P.

kolas

Kiedys tam bylo ok a teraz ? pieski chodzace za dyr i donoszacy wszystko, plotkarstwo ogolne, a najbardziej nowa stazystka na handlu i na recepcji, az uszy bola

Agata
użytkownik zarejestrowany

Chętnie dowiemy się jakim pracodawcą jest ta firma oraz o Waszych doświadczeniach z pracy w niej, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu portalu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy zawierające treści wulgarne, ordynarne czy też naruszające dobra osobiste.

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Tam i spowrotem dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście, jest to dość częste, że bonus od firmy dostaje się za poleconego pracownika, który się sprawdził w pracy. A jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Mógłbyś powiedzieć też coś więcej o samej pracy? Jak wygląda jej system oraz możliwości rozwoju zawodowego o jakich można przeczytać w ofertach pracy na stronie internetowej firmy?

jack

najwyzszego do suwalk wyrzucaja heheh

Tam i spowrotem

Agata prędzej ktoś tobie napisze czemu nie warto w niej pracować :) a na dodatkową premie można liczyć dopiero jak polecona osoba po okresie próbnym zostanie zatrudniona. Praca oczywiscie po 12h, a te 500+ to brutto.

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Lysy czyli w firmie działa system poleceń. Po jakim czasie po poleceniu kogoś do pracy można liczyć na dodatkową premię? Możesz też powiedzieć dlaczego warto pracować właśnie w tej firmie?

Lysy

Chce ktoś do Cezara bo za polecenie pracownika dostanę premie 500zl ????

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Joaśka rozumiem, że dalej pracujesz w firmie. W jakim dziale? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda ta praca? Każda dodatkowa informacja może być bardzo pomocna.

Rower

Stary w grobie się przewraca

Mirek

A moim zdaniem zarobki zależą od stanowiska ja np przy pierwszej umowie dostałem 2400 brutto.

ponury rolnik
@Mirek 30.07.2017, 08:54
A moim zdaniem zarobki zależą od stanowiska ja np przy pierwszej umowie dostałem 2400 brutto.

O! Łał! To jakieś 1750 na rękę! O! Jeny! Łał! Lecz się.

Agata
użytkownik zarejestrowany

A czy oprócz wynagrodzenia można w CEZAR P. P. liczyć na dodatkowe benefity, czy też możliwości podnoszenia kwalifikacji? Takie informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.

popi
@Agata 21.07.2017, 13:44
A czy oprócz wynagrodzenia można w CEZAR P. P. liczyć na dodatkowe benefity, czy też możliwości podnoszenia kwalifikacji? Takie...

Zapomnij o jakichkolwiek szkoleniach dla pracownika i rozwoju - tutaj to tylko regres i stagnacja

Hubert

Czy jest możliwe że dostanę 1800-2000 na rękę przy pierwszej umowie?

tu
@Hubert 14.06.2017, 19:12
Czy jest możliwe że dostanę 1800-2000 na rękę przy pierwszej umowie?

ha ha, chyba że zrobisz nadgodziny, 2000 zł to możesz dostać ale brutto

Cezary

Tej firmy za 5-7 lat nie będzie

Joaśka
@Cezary 05.06.2017, 11:14
Tej firmy za 5-7 lat nie będzie

Optymista:)Oby rok jeszcze przy takim zarządzaniu, tworzą sztuczne stanowiska dla ulubieńców i żon kierowników,a podwyżki tylko dla tych co chcą się zwolnić ewentualnie dla popleczników mistrzów,reszta pracowników to tło .Szkoda firmy,parę lat wstecz można było wytrzymać.Pracujemy rzetelnie i trzymamy się dzielnie:)

Akrobata

Zarobki najmniej ile się da plus ewentualnie 100 premii . Warunki coraz gorsze i faktycznie że jeszcze trochę a nikt tam nie będzie pracował :D już lepiej do porty iść zapierdziel ale kasa lepsza :)

Rychu

Ale na każdym dziale? Wykształcenie nic nie daje?

ludź
@Rychu 20.05.2017, 19:14
Ale na każdym dziale? Wykształcenie nic nie daje?

jak masz wyksztalcenie, ambicje i chęć rozwoju to lepiej szukaj pracy poza cezarem

Rychu

Nie tzn ile można wiedzieć jakieś konkrety? Z góry dziękuję.

ełk
@Rychu 10.05.2017, 19:50
Nie tzn ile można wiedzieć jakieś konkrety? Z góry dziękuję.

jako nowy pracownik to najnizsza krajowa plus jakas stowka premii (oczywiscie brutto)

ponury rolnik

nie

Rychu

Jak jest z zarobkami w tej firmie? Dobrze płacą?

Quick Change

Nowa miotła,nowe porządki,tak zamiata,że w niedługim czasie,po halach produkcyjnych tylko wiatr będzie hulał.

hefalump69

Witam , Spotkanie rekrutacyjne na poziomie miernoty. Brakowało 1 minuty a naprostowałbym fryzury tym chamom. Panowie nie byli przygotowani do rozmowy , nie mieli gdzie usiąść nawet. Więcej jeden z nich był tak skacowany i miał opuchnięty pysk że masakra. Jeśli tak wygląda kadra kierownicza w tej firmie to współczuję wszystkim bez wyjątku pracownikom.

samer

Przedstawiciel też tam g... zarabia 2500 netto za cały tydzień jazdy nieporozumienie jakieś... atmosfera denna

swer
użytkownik zarejestrowany

Najważniejsze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, w końcu to dobry znak, że się dobrze dzieeje.

barnej

pracowałem w drugiej firmie fikoła w biłym ,macie rację ma człowieka za nic a zarobki mają tylko przedstawiciele oraz kadra kierownicza .Jest to człowiek który ma kompleksy i kasa mu uderza do głowy otoczony jest bandą przydupasów

gość 133

Pieniądze są jak najbardziej na czas a ile się zarabia to te 2300 netto zawsze wyjdzie nie ma co tu kryć za 168 godz w miesiącu to jest dobrze

gość 133

Kto ma te 1800+100 to ma

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

gość123

na metalu jest super no i pieniadze też nie najgorsze

szumrak
@gość123 27.01.2016, 18:18
na metalu jest super no i pieniadze też nie najgorsze

1850+100 premia na metalu ale ty sie cenisz

ja

ja tez popieram, jak na nasze realia firma i kasa wporzo

POLAK

Gdyby nie ,,ukraińcy,, to nadal pasł byś krowy w PeGieRze w Pisanicy.I nie podszywaj się pod Józka Kozłowskiego. To był w porządku facet. DZIADU zza BUGA. A faktycznie fikoł jest pierdolnięty. Sam śp. Czarek mawiał to.

gość123
@POLAK 06.01.2016, 20:18
Gdyby nie ,,ukraińcy,, to nadal pasł byś krowy w PeGieRze w Pisanicy.I nie podszywaj się pod Józka Kozłowskiego. To był w porzą...

jak jozek kozłowski był wporzadku facet to ty jestes taki sam osioł jak i on. a ogólnie w firmie jest spoko tylko najgorsze są te wszelkie zakazy typu palenie papierosów itp.

piku

powiedzcie coś o przedstawicielach handlowych jakie warunki tam panują ,jaka kasa,jakie samochody,czy dyrekcja jest do dogadania,

Jan_64 szczyrk

Taaaaa.. Za starego można było.. ehh te czasy nie wrócą.. I do tego teraz jakas masakra z tą creativa się porobiła..

joseph kozlowski London

cezar to byl kiedys, gdy zyl prawdziwy cezar i byly w miare pieniadze i talony na swieta, pozniej jakis ukrainiec zapierniczyl pile motorowa i wszystko sie urwalo.Kapowanie i podlizywanie sie to bylo bardziej ze strony ukraincow, co sie podszywali pod bialystok, a tak naprawde nie potrafili przyzwoicie siedziec przy stole i spuscic wody w wc, jak wychodzili. Czasem na nockach sie pochlalo i strach bylo sie odezwac do jakiegos dzikusa z ukrainy, bo po kilku glebszych dostawal bialej goraczki. Duzo ludzi sie pozwalnialo i powyjezdzalo na zachod i teraz sie smieje z debili, ktorzy tam probuja w dalszymm ciagu robic kariere, tylko ze nie wiedza, ze w kazdej chwili moga dostac kopa w dupe i wyleciec jak mysz zdechla za brame.Ja juz tam nie pracuje ponad 10 lat, uwolnilem sie od szumowiny i prostactwa, ktorzy mieli problem nawet z podpisaniem listy obecnosci,gdyz ukonczyli tylko szkole podstawowa i nawet specjalna. A co do ukraincow typu doktorki, romusie,jabloniaki i inni, to nie dziwie sie , ze tak wchodza w tylek dla wladzy, bo co by ich spotkalo gdyby zwolniono ich z cezara????? - wrocili by do pasienia krow i pielenia buraczkow u tatusia w kolchozie!!!!

maly

jak wam tak źle to polecam porte :) idźcie sobie na metal do barana super gość :D

anty romek

Za niby dobrych czasów przepracowałem w tej firmie 7 lat.Zarobki starczały na chleb i margarynę.Robota bez perspektyw.Teraz robię to co lubię i kasa dużo lepsza.Większość pracowników z Białegostoku to Ukraińcy,przebywanie z nimi przez dłuższy czas może zaszkodzić.Chłopki bez jaj ze zrytym beretem.Ludzie zacznijcie robić to co sprawi wam radość i realizować swoje marzenia.Życie jest zbyt krótkie i na taką robotę szkoda czasu

Doświadczony

Właściciel za nic ma pracownika, przełożeni nie inaczej. Po 7 latach uczciwej pracy wypowiedzenie. Szacunku zero, zarobki może i trochę lepsze jak gdzie indziej: ALE dostajesz najniższą krajową+ premia. Rok w rok podwyżka najniższej krajowej wygląda następująco- z premii do podstawy(niby za porozumieniem stron a jak się nie zgodzisz to grożą zwolnieniem) i stoisz w miejscu . Fundusz socjalny oficjalnie dla pracowników nie istnieje( korzysta biuro, kawka,napoje, słodycze,potajemne imprezy firmowe). Talony,paczki,dodatki- Zapomnij!!! Podwyżka? Jaka podwyżka, tam czy jest roboty full,czy nie ma to wiecznie ta sama przyśpiewka Cyt: " Mamy kryzys" (od 4 lat). Odprawa? Nie należy się bo nie grupowe zwolnienie. Lepiej poszukać coś za mniej ale z dodatkami i możliwością podwyżki niżeli pracować tam i być traktowanym jak bydło!!! Owszem zgodzę się z częścią wpisów,że DOBRZE,ale dobrze było jakieś 6 lat temu gdy właścicielem był ś.p C. Niewiński,a nie synek. Tyle w temacie. Radze się cztery razy zastanowić!!!

cola

cwaniak i nierób,na wysokich stanowiskach zatrudnił przydupasów o takim samym charakterze jak on czyli cham,prostak itd

ja

popracujcie w padmie to docenicie cezara

żelek

w suwałkach 8 osób zwolnili jednego dnia

gość125

gość123 ma rację popracuj w porcie to docenisz cezara,

Ponury Rolnik

Nikomu nie poleciłbym tej firmy. Fakt, że w Ełku niewiele jest sensownej pracy, ale Cezar to powinna być ostateczność. Zresztą teraz jest niezła czystka, nieważne czy pracujesz 6lat czy 6miesięcy, olewasz pracę, czy się starasz. "Kwity" mogą dostać wszyscy.

gość123
@Ponury Rolnik 17.12.2014, 22:07
Nikomu nie poleciłbym tej firmy. Fakt, że w Ełku niewiele jest sensownej pracy, ale Cezar to powinna być ostateczność. Zresztą...

A ja wręcz przeciwnie tylko metal.A ty ponury rolniku złóż CV do porty to zobaczysz jak się naprawdę pracuję a nie jak wy macie nocki to sobie śpicie i wszystko macie w d...e.

tftftftf

uwaga zwalniają

jaN

jest nowy i na pewno jest trudniej sie dostac bo mnie nie przyjeli ostatnio po rozmowie

gość123
@jaN 19.11.2014, 14:46
jest nowy i na pewno jest trudniej sie dostac bo mnie nie przyjeli ostatnio po rozmowie

nie ma żadnego nowego kierownika nadal jest kierownik (j)co ty za propagandę siejesz człowieku

tararara

kierownika z suwałk wywalili

BurakJabłuszko

Tak myślę za Starego były lepsze czasy i nie wrócą teraz każdy każdego podpierd... nie wiesz z kim masz gadać i o czym bo może właśnie rozmawiasz z kapo. A do tego cuda w zakładzie się dzieją upierdzielają pensje robią co chcą tylko skarbówkę podesłać lub sąd pracy. Ale nikt jaj na to nie ma niedawno miało miejsce ciekawe wydarzenie ciekawe jak to się zakończy pracownik vs kierownik (J) Ja na miejscu pracownika poszedłbym do sądu pracy jak nie usuną kierownika ze stanowiska. Jak mówiłem będę bacznie to obserwował a co usłyszę napisze na forum czyli tutaj. Bo to co sie wyrabia w zakładzie z pracownikiem to istna komedia a kierownik (J) nadużywa swoich obowiązków i każdy to widzi nie wielu z tym coś robi. Wielki szacun panie L. Ja chyba zrobiłbym tak samo a jak potrzebna będzie pomoc świadka mogę świadczyć przeciwko kierownikowi (J)

mario

czasami lepiej jest pracowac za najnizsza krajowa w innej firmie niz za minimalnie wyzsza kase pod rzadami "przenajswietszych" w tym zakladzie. (usunięte przez administratora)

do haha

na wiecej i tak nie zaslugujesz

HAHAHA

NARESZCIE PO TYLU LATACH DALI 250ZL ALE BRUTTO

aj

git jest

ktoś

tych dwóch nieuków postawiono by ludzie mieli na kogo narzekać a wszystkie decyzje zapadają w ełku.

miś puszupek

Kulka tu był

Jagiellonia

Fakt było po 500 stów.(usunięte przez administratora)jaki był taki był.Jak spotykam jego na mieście -inny człowiek.Żyje bez terroru.U (usunięte przez administratora)dużo nie zarobicie .1600pln na dzień dobry i tak do emerytury.Jego ojciec zawsze jemu mówił-szanuj ludzi.(usunięte przez administratora) jest kadrową w MOPR Białystok wszyscy w firmie ,,kochają,,ją za to.(usunięte przez administratora) jeszcze dziaduje u (usunięte przez administratora)?

Zostaw opinię o CEZAR P. P. - Ełk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEZAR P. P.