TECHMARK

• Sanie

3. Opinie o pracodawcach Aleksandrów Łódzki
  5. Opinie o TECHMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o TECHMARK Aleksandrów Łódzki

Nie przegap nowości o TECHMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

10.10.2023 12:37

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork!
    Dziękujemy, że zechcieliście się zapoznać z opiniami na temat naszej firmy. Dbamy o to, abyście znaleźli w tym miejscu wartościowe informacje i wierzymy, że pojawiłeś/łaś się tutaj, aby takiej właśnie opinii udzielić :)
    Czytamy wszystkie treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Będziemy jednak wdzięczni, za pozostawianie prawdziwych opinii. Swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie, czy naruszania czyjejś godności i dobrego imienia.
    Wpisy, które nie będą prawdziwie uzasadnione, będą usuwane przez administratora. Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się również z nami bezpośrednio pod adresem e-mail [email protected]

Wywiadu udzielił/aPaweł Pałuszyński

22.11.2023 15:58

Czym zajmuje się Państwa firma?

Jesteśmy firmą, która produkuje i dystrybuuje meble metalowe przeznaczone do różnych zastosowań. Naszą siłą jest innowacja i elastyczność. Na co dzień dbamy o to, aby nasze produkty i usługi spełniały potrzeby oraz oczekiwania klientów.

Od jak dawna działacie Państwo na polskim rynku?

Firma powstała w 1990 roku i obecnie jest liderem w branży meblarskiej w Polsce. Zatrudniamy ponad 180 pracowników. Siedziba główna mieści się w Aleksandrowie Łódzkim, a nasza lakiernia zlokalizowana jest w Łodzi. Dysponujemy potężnym i nowoczesnym parkiem maszynowym, co znacznie podnosi jakość oferowanych przez nas produktów.

Co jest podstawą Państwa działalności?

Działalność firmy opiera się na sprzedaży B2B oraz współpracy z pośrednikami, dlatego zachęcamy do kontaktu wszystkie osoby, które chciałyby otrzymać możliwość sprzedaży naszych produktów lub skorzystać z naszej oferty – jesteśmy otwarci na negocjacje oraz oferujemy korzystne warunki współpracy.

Jak wyglądały początki firmy?

Początki firmy przypadły de facto na start rozwoju prywatnych biznesów w Polsce. Stare budynki, stare maszyny, dobre pomysły i duży zapał - nie pracuję w firmie od pierwszego dnia jej powstania, ale kiedy zostałem zatrudniony, właśnie tak to wyglądało. Rysunki tworzone były na małych, kolorowych karteczkach, przy - wyjątkowo dobrych - maszynach gnących produkcji Amada. Działała jedna linia lakiernicza (linia to może zbyt duże słowo), szafy były cięte na gilotynie, a obrabiane na prasie mimośrodowej i gięte na wspomnianych krawędziarkach Amady. Wszystko trzeba było kontrolować, ponieważ w każdym procesie produkcyjnym człowiek może się pomylić.

Jakie przełomowe momenty miały miejsce w rozwoju firmy?

Na osi czasu wyglądały one tak: następuje zakup programu AutoCad i stworzenie zalążków działu konstrukcyjnego; kolejny zakup to używany laser, również marki Amada (chyba pierwszy w Łodzi i okolicach) - to krok milowy w rozwoju firmy. Wszystkie detale, które mają wpływ na funkcjonowanie szafy, są od tej pory wykonywane na laserze, co pozwala unikać wielu błędów (niestety poza błędami konstrukcyjnymi). Pozwala to również zwiększyć ilość produkowanych wyrobów i w niedługim czasie zakupić pierwszą nową maszynę sterowaną numerycznie, wykrawarkę marki Trumpf. Rozwija się produkcja, dział konstrukcyjny, handlowy etc. Kolejny przeskok to zakup programu 3D do konstruowania wyrobów w przestrzeni trójwymiarowej (w końcu można uniknąć wielu błędów konstrukcyjnych). Potem pojawiły się kolejne maszyny, hale, lakiernie, znów maszyny, lakiernie i hale... oraz coraz więcej pracowników. Więcej ludzi i więcej konfliktów, więcej różnorodności, z czym trzeba sobie radzić. Ale jeżeli już ktoś odnajdzie w firmie swoje miejsce, to nierzadko zostaje w niej na wiele lat. Obecnie kadra produkcyjna to głównie pracownicy z bardzo dużym doświadczeniem i równie dużym stażem pracy, co pokazuje, że nie jest chyba tak źle. Nieustannie poszukujemy osób, które chciałyby spróbować współpracy z nami i zobaczyć, jak firma działa naprawdę.

Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?

Konkurencja jest spora - począwszy od małych firm oferujących niskie ceny i „urywających" z rynku swoją część, po duże firmy preferujące potężne serie za równie niskie pieniądze. Znaleźliśmy więc dla siebie takie miejsce, aby robić to, czego potrzebuje klient (a nie każda firma chce, może lub potrafi realizować takie zamówienia) i przy tym zdobywać standardowe zlecenia. Stawiamy na współpracę z pośrednikami. Realizujemy zamówienia w Polsce i za granicą: od krajów z całej Europy (nawet Islandii), po bardziej egzotyczne kierunki, jak Katar czy Australia. Produkujemy głównie szafy, ale pod tym pojęciem kryje się ogromna różnorodność. Nasz asortyment obejmuje szafy warsztatowe, kartotekowe, socjalne i biurowe, stoły warsztatowe i biurowe, ławki, wyposażenie muzeów czy gabinetów dentystycznych, basenów i teatrów etc. oraz ich multi-kombinacje. Poza „szafami", jesteśmy w stanie zrealizować prawie każdy pomysł, o ile da się go wyprodukować z naszego ulubionego materiału, czyli blachy. Musi się to też oczywiście opłacić. Duży nacisk kładziemy na wykorzystanie technologii RFID w szafach metalowych, rozwijamy bazę produktów tworzonych w tej technologii – posiadamy własne projekty, ale szukamy również klientów, którzy mają w tym zakresie potrzeby lub pomysły. Nasza sytuacja jest podobna do sytuacji wszystkich firm, którym również udało się przetrwać zawirowania związane z pandemią oraz konfliktem zbrojnym na Ukrainie. Towarzyszy nam brak stabilności w zamówieniach i dostępności blachy, cenach i dostawach materiałów, oraz duża zmienność cen. Wiele to nas nauczyło i staramy się obecnie szybciej dostosowywać do zmian.

Co wyróżnia Państwa ofertę spośród innych producentów?

Nasze meble mogą być wyposażone w technologię bezprzewodowej identyfikacji RFID, która umożliwia automatyczne rejestrowanie i gromadzenie danych. Świetnie sprawdzają się w biurach, bibliotekach, szkołach, szpitalach, warsztatach i wielu innych miejscach. Więcej szczegółów dotyczących oferty można znaleźć na naszej stronie internetowej, pod adresem techmark.com.pl.

Jak wygląda struktura Państwa firmy?

Firma składa się z dwóch placówek – pierwsza zlokalizowana jest w Aleksandrowie Łódzkim, a druga w Łodzi. Zatrudniamy 180 osób, które zajmują stanowiska w następujących działach: Logistyka i Transport, Eksport, Handel, Rodo, Produkcja i Lakiernia, IT, Techniczny, RFID, ISO, BHP, Księgowość i Kadry, Marketing.

Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?

Rekrutacja odbywa się głównie stacjonarnie, ale oferujemy również możliwość rozmowy przeprowadzonej zdalnej. Proces rekrutacji składa się zwykle z dwóch etapów i zajmuje się nim bezpośredni przełożony dla stanowiska, którego dotyczy nabór.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w 2024 roku?

Obecnie poszukujemy pracownika produkcji, do którego należeć będzie zgrzewanie i spawanie elementów metalowych. Na tym stanowisku pracownik zajmuje się obsługą zgrzewarki i spawarki w procesie montażu wyrobów z blachy, kontrolą jakości wykonywanych wyrobów zgodnie ze standardami firmy i dokumentacją techniczną, transportem detali w obrębie wydziału, utrzymaniem porządku i czystości na stanowisku pracy oraz konserwacją maszyny, czyli wykonywaniem przeglądów w zakresie przeglądów operatorskich.

W jaki sposób dbacie Państwo o komfort pracy w firmie?

W naszej firmie, jak w każdym miejscu pracy, zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie odpowiada, bądź ma zły dzień, czy akurat dziś za dużo pracy etc., ale zawsze staramy się tu utrzymywać przyjazną i miłą atmosferę. Relacje między współpracownikami są zwykle koleżeńskie i pozytywne, można liczyć na wsparcie ze strony przełożonych i osób, z którymi się współpracuje. Trzeba tylko chcieć i umieć rozmawiać oraz mieć pozytywne nastawienie. Staramy się zawsze rozmawiać, ustalać a nie narzucać. Stawiamy na efektywną współpracę oraz staramy się, aby kompetencje i możliwości pracowników skutecznie się uzupełniały. Zawsze jest potencjał do zmiany. Czasami tylko trzeba dłużej poczekać albo po prostu samodzielnie ten potencjał wykorzystać.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Szerokie. Jesteśmy na etapie budowy magazynu z regałami i programem do zarządzania. Chcemy zakupić kolejne centrum gnące z funkcjami, jakich nie posiadają obecnie wykorzystywane przez nas urządzenia. Poszukujemy także oprogramowania do zarządzania produkcją. Mamy plany rozbudowy zakładu w Aleksandrowie o dodatkową halę i kolejne maszyny tnące. Równocześnie myślimy o zakupie nowej linii lakierniczej. Zastanawiając się nad wspomnianymi zakupami, rozważamy również możliwości ułatwienia pracownikom obsługi tych maszyn. Chcielibyśmy stworzyć otoczenie bardziej przyjazne i czytelne dla pracownika naszej firmy. Długa droga przed nami, ponieważ ogromne nakłady finansowe są potrzebne, aby zrealizować plany. Liczymy na dalsze wsparcie ze strony Unii Europejskiej. W ciągu 33 lat dotarliśmy do takiego a nie innego etapu, więc – być może – za kolejnych 30 lat będzie równie ciekawie.

16.10.2023 08:50

W Techmarku każdy potencjalny pracownik jest rozpatrywany w ten sam sposób - kwalifikacje i gotowość do działania na danym stanowisku są kluczowe. Zazwyczaj, pierwszą umowę o pracę zawieramy na okres próbny trwający trzy miesiące. Pozdrawiamy Zespół TECHMARK

Mrowinski

06.03.2026 09:09

Witam. Przesyłam ceny ryb przed świętami. Dorsz mrożony 45zł za kg. paczka 9kg. Miruna mrożona 39 zł za kg. paczka 6,8 kg. Halibut mrożony 75 zł za kg. paczka 5 kg. Halibut wędzony 170zł. za 2kg. Polędwica z łososia 160 za kg. Ewentualne zamówienia będę zbierał do 14.03.Max Kasę za rybyMax do 17.03. środa. Odbiór ryb planuję na 27.03. godz. 18 wstepnie Pozdrawiam Darek.

Zniesmaczony

17.12.2025 10:26

Dzień dobry Szczere podziękowania za upominki dla pracowników, liczyliśmy na coś bardziej chojnego od wiodącego producenta szafek mimo to liczy się pamięć

Pracujacy

01.12.2025 10:49

Dzień dobry Może ktoś wie jak dostać się do szefa produkcji?
    Do Tomaszek

14.11.2025 18:08

Myślę że jest ktoś w firmie nad majstrami ,jakiś przełożony wystarczy tam zgłosić co się komu nie podoba pozdrawiam

Obiektywny

21.11.2025 11:31

A może by tak w pakiecie zapytać, kiedy będą pieniążki za nadgodziny i pracę w soboty? Ale to taki żart, bo wiadomo, że wiodacy producent w kraju by nie walił w ... A przepraszam nie płacił za takie drobnostki...

20.11.2025 15:21

Na pewno nie ma co narzekać w tym roku na święta, każdy pracownik dostanie po kamerce, w 4k by było widać jak dłubią w nosie.
    Witkowski

18.11.2025 09:40

Witam wszystkich tu zgromadzonych. Postaram sie ująć problem firmy w jednym zdaniu. Największym problemem są pracownicy,brak poszanowania między sobą, każdy chce być lepszy (glupszy) Zacznijcie od siebie poprawę a napewno będzie się żyło znacznie lepiej. Pozdrawiam wasz ukochany giermek

06.11.2025 17:30

Mamy dwóch mistrzów jeden (maszynista) dorabia na maszynach a drugi (telefonista) wisi na telefonie załatwiając dwoje sprawy .. ten pierwszy dobrze donosi.. nie ma pojęcia o produkcji a drugi nie ma czasu zajmować się produkcją ...
    Zainteresowana

02.04.2025 20:14

Dzień dobry Czy istnieje możliwość hybrydowego trybu pracy na stanowisku Planista Produkcji ? Jeśli tak, to w jakim wymiarze (dni w tyg.)?

03.04.2025 16:59

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy w naszej firmie. Na początku zatrudnienia stanowisko Planisty Produkcji wymaga obecności w siedzibie firmy, aby umożliwić pełne wdrożenie oraz poznanie specyfiki procesów produkcyjnych. W późniejszym etapie, w zależności od efektów pracy oraz potrzeb organizacyjnych, dopuszczamy możliwość rozważenia hybrydowego modelu pracy.

17.03.2025 15:40

Obecnie poszukujemy pracowników na różne stanowiska! Jeśli szukasz stabilnej pracy za granicą z pełnym wsparciem organizacyjnym – dołącz do naszego zespołu!
    ✅ Atrakcyjne oferty
    ✅ Pewne zatrudnienie
    ✅ Profesjonalna opieka na każdym etapie
     Sprawdź aktualne oferty i aplikuj już teraz!
    Planista produkcji
    Lakiernik proszkowy

Masz pytania? Chętnie pomożemy! Zapraszamy do kontaktu.

14.01.2025 09:19

Ja tylko z zapytaniem ,czy podwyżki są przewidziane co roku dla pracowników czy trzeba prosić jak dawniej ,pozdrawiam

19.12.2024 09:27

Chciałem podziękować w imieniu całego zespołu za tegoroczne upominki ,powiedzenie że liczy się pamięć tu się sprawdza.

02.12.2024 11:56

Mamy już Grudzień czy wiadomo coś o upominkach dla pracowników?
    Witam serdecznie

20.11.2024 09:54

Widzę że firma poszukuje pracowników,można by było podać na jakie stawki godzinowe można liczyc i nie marnować czasu potencjalnych przyszłych pracowników POZDRAWIAM

20.11.2024 14:51

Dziękujemy za sugestię, rozważmy możliwość podawania stawek w ofertach pracy.
    Witam serdecznie

27.11.2024 22:27

Jak długi jest czas oczekiwania na podanie stawek na poszczególnych stanowiskach, czy to może wstyd podać stawkę godzinową?
    Pracownicy

13.11.2024 10:41

Będą paczki w tym roku, lub bony na święta?
    Obiektywny

22.11.2024 09:57

@Pracodawca już prawie rok czasu myślą jak znowu dać paczkę za 40 zł i wmówić że to jest super. Przypomnieć należy, że w 2024 odpis na pracownika to minimum 2400 zł, więc pytanie czy firma robi taki odpis a jeśli robi to kto to widział na oczy?

20.09.2024 17:27

TECHMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ prowadzi rekrutacje w miejscowości Aleksandrów Łódzki. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?
    Lucky

12.09.2024 19:05

Ostatnio z biura dużo osób odchodzi, czyżby dobra zmiana?

15.02.2024 15:46

Szukamy pracowników
    1. Asystent konstruktora
    2. Pracownik utrzymania ruchu
    3. Brygadzista Działu Lakierni i Montażu
    News image
    Oliwka

14.12.2023 12:07

Szukają magazyniera. Miłe widziane jest uprawnienie do wózków widłowych. Doświadczenie na takim stanowisku mam niestety nie dofinansowywali szkoleń. Jak tu jest? jest szansa ze firma dofinansuje taki kurs? Można wyrabiać w firmie nadgodziny?

08.01.2024 15:30

W Techmark organizujemy szkolenia dla naszych pracowników, w tym również szkolenia z obsługi wózków widłowych. Szkolenia są dostosowane do potrzeb i zapotrzebowania, a ich koszt jest pokrywany przez pracodawcę. Po ukończeniu szkolenia, pracownik zobowiązany jest do podpisania umowa podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Czas trwania szkolenia zależy od poziomu zaawansowania i potrzeb pracownika. Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres email [email protected], a my chętnie udzielimy szczegółowych informacji na temat szkoleń i procesu rekrutacji.

16.01.2024 12:52

Odpowiadając na Twoje pytanie, chcielibyśmy podkreślić, że umowa o podnoszenie kwalifikacji zawodowych to umowa, która określa prawa i obowiązki pracownika oraz pracodawcy w zakresie szkolenia pracownika. Czy umowa jest lojalnościowa, czy nie, zależy od wielu czynników, takich jak rodzaj szkolenia, branża, stanowisko, itp. Dlatego każdego pracownika traktujemy indywidualnie i dopasowujemy umowę do jego potrzeb. Jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji, prosimy o kontakt z nami pod adresem [email protected]. Pozdrawiamy!
    Ciekawy

05.01.2024 09:32

Na początku chciałem się przywitać i zapodać małe pytanie,czy podwyżki w 2024 są już rozpatrywane czy kadra zarządzająca nie dysponuje wolnym czasem
    He he

07.01.2024 19:43

Ci z najniższą krajową musieli dostać podwyżki
    Załoga

02.11.2023 10:28

@Pracodawca Czy przewidujecie w przyszłości wprowadzenie oprócz paczek z słodyczami dla dzieci na święta, jakieś premie świąteczne, lub bony. Co się dzieje z pieniędzmi z funduszu socjalnego?

14.12.2023 14:49

Dziękujemy za Twoją wypowiedź. Chcielibyśmy wyjaśnić, że ograniczają nas przepisy prawa podatkowego, które nie pozwalają na przekroczenie określonej kwoty na podarki dla pracownika. W tym roku nie będzie paczek dla dzieci, ponieważ inni pracownicy, którzy nie posiadają dzieci, czuli się niesprawiedliwie potraktowani. Pieniądze z funduszu socjalnego mogą być wydawane na inne cele, takie jak karty Medicover Sport, karnety na wydarzenia sportowe i kulturalne, a także pożyczki bez oprocentowania. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą funduszu socjalnego u swojego kierownika.

14.12.2023 14:54

Dziękujemy za zapytanie. Przekazujemy naszym pracownikom odzież roboczą. Na przyszłość rozważymy inwestowanie w odzież roboczą z nadrukiem może być dobrym posunięciem marketingowym. Taka odzież sprawi, że pracownicy będą wyglądali profesjonalnie i zgranie. W nadchodzącym roku wprowadzamy nową dyrektywę dotyczącą roli sygnalistów, zakładającą, że każdy pracownik ma możliwość zgłoszenia danego tematu. Wprowadzamy tę inicjatywę, aby promować otwartą komunikację w organizacji, umożliwiając pracownikom zadawanie pytań, przekazywanie propozycji, oraz wspieranie atmosfery sprzyjającej innowacjom. Jesteśmy zdeterminowani do stworzenia środowiska, w którym każdy pracownik czuje się swobodnie wyrażać swoje pomysły, przyczyniając się tym samym do rozwoju firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TECHMARK?

Kontakt - TECHMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Piotrkowska 10/12 95-070 Aleksandrów Łódzki

Branża główna: Meble

Zmarzlak

13.12.2023 17:04

Dzień dobry czy u państwa w zakładzie pracy jest fundusz socjalny dla pracowników

14.12.2023 14:52

Dzień dobry! Tak, w naszej firmie istnieje Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych. Zgodnie z ustawą o ZFŚS, środki z funduszu powinny być przeznaczone na działalność socjalną, czyli na różne formy wypoczynku, sportowo–rekreacyjne, udzielanie pomocy materialnej (rzeczowej lub finansowej), a także zwrotną czy bezzwrotną pomoc na cele mieszkaniowe w warunkach określonych umową, takich jak: - wypoczynek, na przykład dofinansowanie do urlopu - działalność kulturalno-oświatowa - działalność sportowo-rekreacyjna - opieka nad dziećmi w żłobkach, klubach dziecięcych, przedszkolach i w innej formie - pomoc materialno-rzeczowa lub finansowa, na przykład zapomoga z powodu zdarzeń losowych - zwrotna lub bezzwrotna pomoc na cele mieszkaniowe, na przykład pożyczka mieszkaniowa, pożyczka remontowa. Szczegółowe zasady i warunki korzystania ze świadczeń socjalnych, rodzaje działalności socjalnej oraz katalog osób uprawnionych są określane w regulaminie wewnętrznym. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą funduszu socjalnego u swojego kierownika.
    Ciekawy

12.12.2023 15:55

Witam rozważam na aplikowaniem do tej firmy na lakiernika chcialem sie cos po krotce dowiedziec jaka forma zatrudnienia jaka stawka czy dodatkowo jakis socjal maja i czy sa podwyzki z roku na rok @Pracodawca

12.12.2023 16:32

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. W Techmarku zatrudniamy pracowników na podstawie umowy o pracę. W celu uzyskania szczegółowych informacji na temat stawki oraz dodatkowych świadczeń prosimy o kontakt z nami pod adresem e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy!

13.12.2023 11:28

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. W Techmarku zatrudniamy pracowników na podstawie umowy o pracę. W pierwszej kolejności, oferujemy umowę próbną na okres 3 miesięcy. Po tym okresie, jeśli obie strony są zadowolone z wyników współpracy, umowa zostanie przedłużona na czas określony bądź nieokreślony.

02.11.2023 16:31

Czy wiesz, że zamki elektroniczne w szafach metalowych to najlepszy sposób na zabezpieczenie swoich rzeczy?

Zamki elektroniczne zapewniają nie tylko lepszą ochronę przed włamaniem, ale także większą wygodę i kontrolę nad dostępem do szafy. Możesz otwierać szafę za pomocą kodu PIN lub karty zbliżeniowej .

Nie wierzysz?  Przeczytaj nasz artykuł
    w którym wyjaśniamy wszystko.
    News image
    Zainteresowana

15.05.2023 13:22

Jak pracuje się w biurze? Czy polecacie firmę do dłużej współpracy? Jak wygląda praca w dziale konstrukcyjnym?

12.01.2023 13:28

Tomaaszek

12.01.2023 15:01

Ktoś coś widział?

12.01.2023 15:47

Widział, widział
    Skąpyyyyyy

21.12.2022 13:18

Ja tu tylko z zapytaniem paczki pod choinkę były?

05.01.2023 22:08

Nie. Nawet życzeń na święta

09.11.2021 13:01

06.12.2022 19:51

A jak 06.12.22 Przychodzi na 3godziny. To musi odrobić czy za tyle będzie miał zapłacone ?
    Enja

29.08.2022 11:01

Wita widziałam , że jest ogłoszenie na operatora prasy krawędziowej i ogólnie na produkcję , czy jest to praca w typowym akordzie , jaka stawka obejmuje przy obecnym zatrudnianiu nadal na najniższą krajową.Jaka jest atmosfera w firme ?
    Enja

13.09.2022 14:09

Na jakie stanowiska na produkcji zatrudniane są panie ,praca stanowiskowa przy maszynach, linia ,montaż ?

28.09.2022 00:21

Prędzej dogoni ja najniższa krajowa niż przełożeni w firmie techmark wpadną że wypadało by coś podnieść. 3300-3700 to kwota brutto

07.02.2022 14:23

Jaka jest kultura pracy w TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ?
    Sw

23.03.2022 03:18

Kultury brak
    Ziomuś

09.01.2022 20:03

Tak czytam i czytam , to jest proste wyjście , załóżcie Związki Zawodowe , to żadna filozofia a pracodawca może bajki opowiadać, ale nie ma NIC a NIC do powiedzenia w tej sprawie. Wystarczy na początek 10 zaufanych osób, a zaraz znajdzie się np fundusz socjalny , woda i inne takie rzeczy , których brak jest nie do pomyślenia w cywilizowanej firmie .
    Misio

24.11.2021 21:52

Kto pisze ze sa ludzie zarejstrowani na najnizsza krajową, hmmmm tylko robole co zapierdzielaja cała swita spija smietanke tak było jest i bedzie musicie sie przyzwyczaic,, robaczki''

23.05.2020 17:30

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w TECHMARK Spółka Jawna ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ?
    Majster

03.06.2020 17:21

To zależy na kogo się trafi na zmianie. Głównie chodzi o majstra jeden ogarnia bez, zamieszania a drugi to (usunięte przez administratora) wprowadza zament kłamie i ciągle chodzi żalić się do kierownika jednym słowem stosuje mobbing przez, to psuje atmosferę pracy.
    pedro

19.06.2016 10:05

niestety chyba już za pozno bo nie mają niczego aktualnego, wysylalem cv do nich ale tez sie nie odezwali bo pewnie wybrali juz kogos i bylo za poznociekaw czy zbieraja cv?

24.05.2016 13:11

ogłoszenie jest na pracuj.pl, z tego co wiem to nadal szukają
    pedro

12.05.2016 11:05

info' a gdzie widziałęś tą oferte bo ja byłbym szczerze zianeteresowany, sprawdzałem na goworku ale nie mieli wczesniej żadnych nowych ofert zameiszczonych wiesz od kogos z firmy?

12.05.2016 11:02

Poszukują znów na kontrolera jakości, oferta jest na necie.
    wf

13.04.2016 17:28

Ja chciałem spróbować ale jak zwykle jak dowiedziałem się o jakiejś ofercie to jest już ona nieaktualna podobno dawali dobre warunki i umowę o pracę była..teraz czekam na kolejną pulę może sie coś zwolni w końcu zatrudniają bardzo dużo osób więc jest nadzieja
    kowboj

09.03.2016 21:22

Super, że zatrudnienie tutaj odbywa się w ramach umowy o pracę @owod. Taka stabilność jest bardzo ważna, bo są odprowadzane składki i można liczyć na jakieś benefity.
    józek

13.03.2016 10:44

to prawda, że poszukują obecnie w techmarku osób na umowę o prace. Głównie na stanowisko kontrolera jakości w łodzi. Ktoś z Was może aplikował już ??
    owod

06.03.2016 21:00

Myślę, że nawet jak nie ma w tej chwili oficjalnie ogłoszeń to można spróbować złożyć CV, a jak się zwolni to się odezwą @info, a firma dobra bo umowa o pracę jest spokojnie.

05.03.2016 18:29

Z tego co wiem to na kontrolera jakości już nie szukają ale na spokojnie można się stawić z cv na konstruktora lub programiste wykrawarki młoteczkowej... Zresztą do Łodzi do transportu też kogoś szukają - trzeba się zgłosić do kierowników w Łodzi bezpośrednio

Zostaw merytoryczną opinię o TECHMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ