Zbyszko Company Sp.z.o.o
3 285 5 1

Opinie o Zbyszko Company Sp.z.o.o

Filtruj opinie po kryteriach:

ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A te premie na produkcji to co jaki czas są ?

Pomocna?
TakNie
feret
 Opinia

jak się kształtują stawki i premie na produkcji?

Pomocna?
TakNie
Pedro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@feret 21.05.2019 09:55

Stawki są zależne od stażu pracy. Na początku nikt Ci kokosow nie da. Średnia zarobków ns rękę dla początkującego kształtuje się w granicach 2500 na reke. Premie są dwie jedna stała 300 lub 400 brutto za to że nie Idziesz Na l4, druga akordowa. Są miesiące że masz 1000 akordu a są że nie ma nic.

Pomocna?
Tak2Nie
Dzejks
 Opinia

imponująca i zadziwiająca ilość produktów wychodzi 'spod ręki' Zbyszko Co.

Pomocna?
TakNie
Kirkor
 Opinia
@Dzejks 15.05.2019 11:45

No trochę tego jest

Pomocna?
TakNie
.
 Opinia
@Dzejks 15.05.2019 11:45

Nie powiedziałbym, że jakaś "zadziwiająca", no jednak dosyć rozpoznawalna marka to jest, więc zdziwienia raczej bym się nie spodziewał Ale sam lubię większość napojów

Pomocna?
Tak1Nie2
.
 Opinia
@. 17.05.2019 11:04

Co mi minusujecie, powiedziałem tylko, że lubię picie od zbyszko :( to chyba nie jest nic złego

Pomocna?
Tak1Nie
rocklee93@o2.pl
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Polecam Serdecznie jak ktoś ma problemy finansowe koszty za darmo http://rocklee93.ebrokerpartner.pl/short/58e0f

Pomocna?
TakNie
Dude
 Opinia

Jest możliwość odbywania stażu u Was?

Pomocna?
TakNie
Eron
 Opinia
@Dude 09.05.2019 08:54

Niestety, nie wydaje mi się

Pomocna?
TakNie
Dude
 Opinia
@Eron 10.05.2019 08:49

No nic, dzięki za odpowiedź Może jeszcze przedzwonię i zapytam, żeby mieć 100pro pewność :)

Pomocna?
TakNie
Eron
 Opinia
@Dude 13.05.2019 11:45

No, to wydaje się być rozsądnym posunięciem, mogłeś od razu zadzwonić w sumie

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Poczytalem troche tych opinii i coraz bardziej mnie ten magazyn intryguje. Chlopaki tam dobra konspire maja

Pomocna?
TakNie
Troll
 Opinia
@anonim 06.05.2019 14:48

Nieźli są

Pomocna?
TakNie
Tiger
 Opinia

Jak wyglada u was kwestia wynagrodzen, macie opcje na jakies premie?

Pomocna?
TakNie
PH
 Opinia
@Tiger 26.04.2019 11:03

Jak to prawda, że zwolnili teraz 30 PH to na premię nie ma co liczyć :)

Pomocna?
TakNie
Królowa łez
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Tiger 26.04.2019 11:03

Była podstawa i premia. Premia za odpowiednią ilość wystawek paletowych oraz za targety kwotowe za poszczególne kategorie napojów. Czasami zadania dodatkowe. Średnio 700 - 800 zł do osiągnięcia choć zdażało się niektórym 1,3 tys premii. Zwolnili połowę ekipy. Dziwię się że przed sezonem?!

Pomocna?
TakNie
Tiger
 Opinia
@Królowa łez 29.04.2019 00:11

Brzmi bardzo dobrze no oprocz tego ostatniego ale reszta b.dobrze

Pomocna?
TakNie
Fikus
 Opinia
@Tiger 29.04.2019 21:30

no 1,3 tys to już niezła sumka a zasadnicza stawka jak sie kształtuje? bo o to też pytałeś, a nie ma odpowiedzi

Pomocna?
TakNie
?
 Opinia
@Fikus 30.04.2019 09:56

ja bym chcial wiedziec jak na magazynie wyglada zasadnicza?

Pomocna?
TakNie
Konrad
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@? 02.05.2019 14:20

Na magazynie przyjęć nie było od lat. Tam żebyś się dostał to musiał być mieć plecy ze stali.... zarobki uch też są wielka niewiadomą...

Pomocna?
TakNie
Królowa łez
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

W firmie Zbyszko ciągłe zmiany. Zwolnili z dnia na dzień przed Wielkanocą 30 PH z całego kraju. Bez odprawy , wypowiedzenia 3 tyg. Żadnego przepływu informacji. Firma nieprzewidywalna. Pracy bardzo bardzo dużo , no ale nic nie kapie z nieba. Oczekiwałam jedynie lepszego podejścia do pracownika.

Pomocna?
Tak2Nie
kolega
 Opinia
@Królowa łez 25.04.2019 17:55

Kolega chciał do Zbyszko aplikować na PH. Jak mogli zwolnić 30 PH jak z tego co mówił mają w całym kraju 45 PH :( Sprawdzona jest to informacja?

Pomocna?
TakNie
Tiruriru
 Opinia
@kolega 25.04.2019 21:21

tak sprawdzona że zaraz się okaże że odeszło więcej niż pracowało... Takie to sprawdzone info

Pomocna?
TakNie
Królowa łez
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@kolega 25.04.2019 21:21

Kolega chciał aplikować mówisz ? A ja aplikowałam , dawno temu i byłam zatrudniona. Więc nie kombinuj :) Teraz to raczej nie będą zatrudniać skoro zwolnili ale kto wie co czas pokaże. Auto 2 osobowy ford. Działalność gospodarcza. 20 wizyt dziennie. Brak deputatów, długi na psd rozliczane co kilka miesięcy. Wszystko budujecie na relacjach bo pakietów brak. Firma stawia trzecią fabrykę może potrzebowali przyoszczędzić na pracownikach :) . Jedyny żal , że zrobili to w taki okropny sposób.

Pomocna?
Tak2Nie
Mania
 Opinia

Orientuje się ktoś czy są w planach jakieś przyjęcia na kogoś innego niż PH? W sensie też bardziej biurowe niż magazyn, obsługa klienta np.

Pomocna?
TakNie
1a2s3d
 Opinia
@Mania 16.04.2019 08:15

Nic mi o tym nie wiadomo, szczerze mówiąc, chyba nie

Pomocna?
TakNie
pastor
 Opinia
@Mania 16.04.2019 08:15

niee, ja tam powątpiewam, żeby nawet ten PH był nadal aktualny , bo wisi na stronie i wisi ale w sumie nie wiem, może nikt sensowny się jeszcze nie trafił

Pomocna?
TakNie
RUlz
 Opinia
@pastor 25.04.2019 13:41

A to jest akurat możliwe, nie tak łatwo o dobrego pracownika

Pomocna?
TakNie
7777
 Opinia

Bywaja pracujace soboty ,za które nikt nie płaci i nawet z grzecznosci sie nie zapyta czy pracownik ma czas i ochote poswiecic swój wolny czas. Ale tacy ludzie i takie firmy kształtuja obraz pracy w Polsce. Przez nikogo innego nie zostaniesz tak potraktowany jak przez polaka.

Pomocna?
Tak3Nie1
Rafa
 Opinia
@7777 16.05.2012 18:20

Naucz sie z tym zyc za darmo nie robimy

Pomocna?
TakNie
Fidel
 Opinia
@Rafa 09.04.2019 14:20

Chyba już się nauczył, minęło 7 lat odkąd naskrobał tę opinię... W firmie też się na pewno sporo pozmieniało w tym zakresie. Znaczy, tak długo tam nie bawię, ale odkąd jestem, to warunki jak dla mnie są w porządku

Pomocna?
Tak1Nie
Pingus
 Opinia
@Fidel 18.04.2019 08:18

hehe, no niezły archeolog, nie ma to jak wykopać komentarz z 2012 ale z drugiej strony @Rafa ma rację, bo za darmo nie robimy ty też masz rację, moim zdaniem też warunki są ok

Pomocna?
TakNie
Pop
 Opinia

@Bożena widziałem że coś pisałaś wiesz jakkie są działy wogóle mozliwe jakie stanowiska i na jakie najlepiej startować? orientacyjnie tak

Pomocna?
TakNie
NieBożena
 Opinia
@Pop 20.02.2019 10:07

Jest produkcja jest magazyn syropiarnia technicy i biuro. Coś pominołem?

Pomocna?
TakNie
Loy
 Opinia
@NieBożena 28.02.2019 11:50

gdzie jest najlepiej?

Pomocna?
Tak1Nie
lew
 Opinia
@Loy 05.03.2019 13:54

na magazynie i na produkcji z tego co wiem zarobki podobne ale nie kazdy ma tak samo

Pomocna?
TakNie
Tygrys
 Opinia
@lew 06.03.2019 09:00

zarobki porównywalne o okolicy 4,5-5 wydaje mi się że całkiem niezle

Pomocna?
Tak1Nie1
Tygrys
 Opinia
@Tygrys 06.03.2019 11:56

szczególnie że praca też nie jakiś hardcore

Pomocna?
TakNie
chrunczips
 Opinia
@Tygrys 06.03.2019 11:58

Przyjmuja teraz na magazyn? 4,5 tys to juz spoko

Pomocna?
TakNie2
Byly
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@chrunczips 25.03.2019 14:33

Chyba za 300 godzin

Pomocna?
TakNie
kicek
 Opinia
@Byly 20.04.2019 13:12

nick "Były" wskazuje na to, ze już nie pracujesz, moze się coś jednak pozmieniało od tego czasu w tej kwestii?

Pomocna?
TakNie
Dlaczegotak
 Opinia

Od jakiegoś czasu na stronie wisi ogłoszenie wie ktoś dlaczego tak długo szukają przedstawiciela?

Pomocna?
Tak2Nie
Bummm
 Opinia
@Dlaczegotak 04.04.2019 13:05

kto to wie, pewnie nie znalezli odpowiedniego

Pomocna?
TakNie
Pciuch
 Opinia
@Bummm 08.04.2019 12:17

szukanie dobrego pracownika nie jest wcale takie proste, to długi proces raczej, nic dziwnego, ze dlugo trwa

Pomocna?
TakNie
Rafa
 Opinia
@Pciuch 09.04.2019 13:05

Niby rynek pracownika a wcale nie jest tak łatwo ani w jedną ani w drugą stronę

Pomocna?
TakNie
Dlaczegotak
 Opinia
@Rafa 09.04.2019 14:22

Wiem coś o tym, rozglądam się po rynku od jakiegoś czasu. Chyba spróbuje tutaj chociaż nie jestem pewny czy moje doświadczenie można podciągnąć pod "segment FMCG"

Pomocna?
TakNie
Morowy
 Opinia
@Dlaczegotak 10.04.2019 15:53

Jak znasz definicję, to powinieneś wiedzieć, czy twoje doświadczenie podpada pod FMCG, czy nie Nie wiem w czym robiłeś wcześniej, najlepiej jak byś powiedział, bo tak to trochę wróżenie z fusów, ale szansa,że podchodzisz, bo jest to branża dosyć rozległa, w końcu to żywność, napoje, jakieś artykuły higieniczne itd.

Pomocna?
TakNie
XXXL
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Cześć. To teraz motywacja od klienta. Produkt lemoniadowo-limonkowo-cytrynowo , .... nieco ... za mocno gazowany, nieprzecukrzony, ale zagina CoXX-CoYY maksymalnie, zagina również konkurencję z Portugalii/Hiszpanii. Mniej cukru, więcej smaku. Idźcie tą drogą ... kochani.

Pomocna?
Tak1Nie
Dobry
 Opinia
@XXXL 08.04.2019 20:50

hahahaha zmotywowałeś dzięki :D

Pomocna?
TakNie
Zdezorientowany
 Opinia

Witam. Dzięki za odpowiedź... Z zasady dość sceptycznie podchodzę do opinii na podobnych forch, ale jeśli jest ich aż tyle i znaczna większość w tym samym (negatywnym) tonie, oznacza to tylko jedno - tylu ludzi nie może zmyślać :) Jutro mam rozmowę i pojadę na nią, a za raz po napiszę co się działo. Pozdrwiam wszystkich

Pomocna?
Tak1Nie
Del
 Opinia
@Zdezorientowany 16.05.2012 22:50

Skoro idziesz na rozmowę to chyba jednak wziąłeś pod uwagę opcję, że to nie cała firma się wypowiada tylko kilku aktywistów i że lepiej wszystko wypunktować ni cokolwiek "docenić" w każdym razie powodzenia na rozmowie

Pomocna?
TakNie
W98
 Opinia
@Zdezorientowany 16.05.2012 22:50

Kto się sugeruje opiniami tutaj?

Pomocna?
TakNie
jolal
 Opinia

Ile można zarobić na produkcji (koleżanka pracuje i ma niby 2600 brutto za foliowanie palet) i czy praca jest zmianowa. Czy takie są stawki

Pomocna?
TakNie1
kubo
 Opinia
@jolal 28.03.2019 15:37

tak, jest zmianowa, głównie klasycznie trzy zmiany 6 do 14, 14 do 22 i nocki od 22 do 6. co do stawek z tego co się orientuję to nawet wiecej niz piszesz, ale niech ktoś potwierdzi bo to nie moje stanowisko i nie chce palnąć

Pomocna?
TakNie
Kostek
 Opinia

W związku z ogłoszeniem na ich stronie na przedstawiciela mam pytanie jakimi samochodami jeździ przedstawiciel i czy normy nie są wygórowane?

Pomocna?
TakNie
Lidka
 Opinia

Czy ktoś wie jakie są relacje między przedstawicielami handlowymi? Mam już parę lat praktyki i nie chcę uniknąć chorego wyścigu szczurów

Pomocna?
Tak1Nie
Izzi
 Opinia
@Lidka 12.03.2019 12:12

Rywalizacja motywuje ;) Ja na atmosferę nie narzekam

Pomocna?
TakNie
Kam
 Opinia
@Lidka 12.03.2019 12:12

zgadzam się z Izzi, nie ma chorego wyścigu szczurów

Pomocna?
TakNie1
Franko
 Opinia

Pracujecie na 2 czy na 3 zmiany?

Pomocna?
TakNie
6h54m
 Opinia
@Franko 07.03.2019 09:05

W zależności od zapotrzebowania zwykle na 3 zmiany

Pomocna?
TakNie
Zdziwiony124
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam mówienie na Ty i umowa przez agencje za 2000 zl na 3 zmiany i soboty i niedzielę za tyle to nawet z Ukraińcy nie chca robić

Pomocna?
Tak2Nie
ohoho
 Opinia
@Zdziwiony124 20.02.2019 20:06

Wielki Pan zawital do roboty? zarobki wyzsze nie gadaj glupot...

Pomocna?
TakNie
Gatt
 Opinia
@Zdziwiony124 20.02.2019 20:06

nie chce cie ziomeczku martwic ale wszędzie taka stawka

Pomocna?
Tak1Nie1
flip
 Opinia

zawsze dobrze wygląda praca w renomowanej firmie

Pomocna?
Tak2Nie
Crisu
 Opinia
@flip 12.12.2018 01:17

Zdecydowanie, nawet patrząc pod kątem młodych ludzi to choćby na staż czy coś zawsze ładnie w CV wygląda

Pomocna?
Tak2Nie
Gosia
 Opinia
@Crisu 17.12.2018 11:15

A skoro o tym mowa, podeslijcie prosze linka do ofert

Pomocna?
TakNie
Szczepan
 Opinia
@Gosia 11.01.2019 11:43

sprawdz na ich stronie, nie wiem czy cie to w ogole interesuje ale z ciekawosci zerknalem i widzialem ze szukaja przedstawiciela ale lodz i okolice to nie wiem

Pomocna?
Tak1Nie
Bożena
 Opinia
@Gosia 11.01.2019 11:43

Fajnie, że wykazujesz chęć rozpoczęcia swojej kariery zawodowej w firmie Zbyszko Company. Aktualnie poszukują tam przedstawiciela handlowego ds. detalu. Do zakresu obowiązków należałoby między innymi: pozyskiwanie nowych oraz współpraca z dotychczasowymi kontrahentami, realizacja planów sprzedaży, działania promocyjne w punktach sprzedaży oraz bieżące monitorowanie rynku oraz podejmowanie działań mających na celu poprawę jakości obsługi kontrahentów. Ogłoszenie znajdziesz tutaj: https://zbyszko.com.pl/kariera/oferty-pracy/ Czy taka posada byłaby dla Ciebie odpowiednia?

Pomocna?
Tak1Nie
Gosia
 Opinia
@Bożena 22.01.2019 15:37

nie nie, handlowiec odpada myslalam bardziej nad produkcja ale dzieki

Pomocna?
TakNie
Luca
 Opinia

jak u was wygląda sytuacja z premiami albo jakimiś bonusami ?

Pomocna?
TakNie
Pako
 Opinia
@Luca 07.02.2019 14:35

Dają talony przed gwiazdką, a premie jest akordowa i absencyjna

Pomocna?
TakNie
wiks
 Opinia

praca jak praca, lekko nie jest ale pokazcie mi gdzie jest. Kasa się zgadza wiec przychodze robie swoje i juz, niewiem nad czym sie tu rozpisywac

Pomocna?
Tak1Nie
Salk
 Opinia
@wiks 08.01.2019 16:30

co się dziwisz najłatwiej błotem obrzucić

Pomocna?
TakNie
on
 Opinia

Ja tam jestem zadowolony z pracy i na razie nic nie planuje w tej kwestii zmieniać

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@on 03.01.2019 15:35

Zastanawiałem się nad wysłaniem cv do was i chyba spróbuje. Ostatnio poznałem gościa od was, chwilę pogadaliśmy i też nie narzekał więc chyba nie jest źle. Trzymajcie kciuki

Pomocna?
TakNie
Kapi
 Opinia
@Rafał 06.01.2019 21:10

daj znac jak ci poszlo

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia
@on 03.01.2019 15:35

Jakie stanowisko zajmujesz w firmie Zbyszko Company? Mógłbyś napisać, ilugodzinny system pracy obowiązuje u tego pracodawcy? Zdarzają się ewentualne nadgodziny, czy może są one rzadkością bądź w ogóle ich nie ma? Jeżeli możesz to proszę, abyś opisał, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@Benix, czy byłeś świadkiem sytuacji, gdy jakaś firma prosiła o rekomendację danego pracownika od firmy Zbyszko Company i firma ta negatywnie wyrażała się o swoim byłym pracowniku? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale z Twojego postu wynika, iż to właśnie chciałeś przekazać. Jednak mimo wszystko, proszę, abyś bardziej szczegółowo opisał przedstawioną kwestię.

Pomocna?
TakNie
Xxx
 Opinia
@Julita 20.08.2018 11:51

To akurat mogę potwierdzić. Z pierwszej ręki (z pierwszych ust) słyszałem jaka była rekomendacja na temat dobrego pracownika z wyższych struktur. To było smutne. Bo człowiek zasłużony, ale za dużo wiedział.

Pomocna?
TakNie
suarezz
 Opinia

a tam jestem zadowolony, ze spoko ludzmi robie zawsze jest z kim pogadac, cos tam sie posmiac lzej sie czlowiekowi chodzi do pracy z taka mysla

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia

Witam, firma poszukuje laboranta. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy z Zbyszko Company? Czy ta sprawa z urlopami dotyczy wszystkich pracowników, czy tylko produkcyjnych? Jak z zarobkami i umową?

Pomocna?
TakNie
kail
 Opinia
@Ewa 04.12.2018 21:47

w zadnej firmie dobrze sie nie patrzy jak ktos bierze wolne w najwiekszy młyn i najlepiej wszyscy grupowo, a wyplata taka jak na umowie

Pomocna?
Tak1Nie
Julita
 Opinia
@kail 11.12.2018 07:59

Czy w obecny okres przedświąteczny w firmie Zbyszko Company jest najwięcej pracy? Jak wyglądają obecnie możliwości wzięcia urlopu wypoczynkowego przed świętami? Są w ogóle takie możliwości, czy może firma w takim okresie nie wyraża zgody na wzięcie urlopu? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
korn
 Opinia
@Julita 12.12.2018 12:26

Julita na chłopski rozum, jak jest dużo pracy to nikt normalny nie idzie na urlop

Pomocna?
TakNie
I'm
 Opinia

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej ford transit 300 km do użytku, własna działalność, około 180 kontrahentów ale 3 miesiące bez odwiedzin nikogo. Zarobki ciężko określić ale po odliczeniu ZUS-u itp na własnej działalności około 3- 3.5 tyś

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia
@I'm 23.11.2018 14:12

Przyjąłeś propozycję pracy w firmie Zbyszko Company? Miałeś już kiedyś jakieś doświadczenia z prowadzeniem własnej działalności gospodarczej? Wiesz może, czy firma wspiera i pomaga we wszystkich formalnościach osobom, które zdecydują się na taką formę współpracy z nimi? Zachęcam do przedstawienia, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Ktoś1234
 Opinia

Podobno przedstawiciele dostali 700 zł netto podwyżki ktoś coś słyszał??

Pomocna?
TakNie
PH
 Opinia
@Ktoś1234 19.11.2018 13:10

Podwyżka była rok temu a czy teraz była kolejna to nic nie wiem :)

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia
@PH 19.11.2018 18:21

Każda z osób pracująca na stanowisku przedstawiciela handlowego w firmie Zbyszko Company otrzymała wspomnianą podwyżkę? Jak ocenisz pracę na tym stanowisku? Czy zakres obowiązków jest adekwatny do otrzymywanego wynagrodzenia? Chętnie poznam Twoje zdanie na ten temat.

Pomocna?
TakNie
XXX
 Opinia
@Julita 20.11.2018 08:11

Szanowna Pani Julito, Odpowiadając na Pani pytania - tak każdy przedstawiciel handlowy otrzymał podwyżkę w firmie Zbyszko Company jak również wspomnianą podwyżkę otrzymali Regionalni Kierownicy Sprzedaży. Natomiast zakres obowiązków przedstawiciela handlowego w firmie Zbyszko jest zgodny z zakresem obowiązków przedstawiciela handlowego w rynku FMCG. Stanowisko to charakteryzują standardowe obowiązki wchodzące w zakres pracy przedstawiciela handlowego takie jak: dbanie o dostępność produktów w punkcie sprzedaży detalicznej, realizacja celów jakościowych i wolumenowych oraz szeroko rozumiany merchandising. P.S. Pani Julito , dla Pani wiedza na temat pracy przedstawiciela w firmie Zbyszko nie ma żadnego znaczenia, jako reprezentant portalu go work tworzy Pani sztuczny ruch na profilu firmy , jeżeli ma Pani pytania na temat pracy w firmie Zbyszko proszę skontaktować się z Centralą firmy, na pewno chętnie udzielą Pani niezbędnych informacji. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
I'm
 Opinia
@Ktoś1234 19.11.2018 13:10

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Samochód ford transit 300 km do użytku w miesiącu. Własna działalność po odliczeniu ZUS-u itp zarobki około 3 -3.3 tyś. Teren 3 miesiące nie odwiedzany 180 kontrahentów około.

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@Maryjan, nie wiem, dlaczego tak uniosłeś się, reagując na moje poprzednie pytanie. Nie pracuję w firmie Zbyszko Company, dlatego zapytałam, jak to wygląda. Nie miałam możliwości wiedzieć tego wcześniej. Wiesz może, w jakich okresach jest mniej pracy produkcyjnej w tej firmie? Czy są to losowe okresy i trudno to określić?

Pomocna?
TakNie
Julita
 Opinia

@xyz, najlepiej, jeżeli opisane przez Ciebie sytuacje oceni osoba, która jest odpowiedzialna za zgłoszenia stosowania mobbingu wobec podległych pracowników. Nie chciałabym błędnie interpretować tego, co napisałeś, więc zostawmy ocenę tych zdarzeń fachowcom, którzy na pewno realnie spojrzą na przedstawione sytuacje. Zaciekawiłeś mnie tym, że firma Zbyszko Company z tego co napisałeś robiła problemy odnośnie otrzymania dnia wolnego. Pracodawca argumentował jakoś, dlaczego tak wyglądała ta kwestia? W sezonie firma nie ma praktyki, aby dawać dni wolne? Zapraszam do dalszych wypowiedzi.

Pomocna?
Tak2Nie
Maryjan
 Opinia
@Julita 13.08.2018 13:49

kobito czy ty jesteś normalna? jakie dni wolne ? wolne to się dostaje wtedy kiedy nie idzie produkcja i nie jest potrzebny nikt akurat ani do sprzątania ani do rwania winogronu w Sopocie.. kolega XYZ trafił w samo sedno...

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Zbyszko Company Sp.z.o.o - Radom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbyszko Company Sp.z.o.o