EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.
2 47 6 1

Opinie o EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.

Krystyna

Kto z was w ostatnim czasie odbył rozmowę kwalifikacyjną do firmy EUROINVEST SALLER? Jak oceniacie przebieg i atmosferę podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie umiejętności i doświadczenie jest mile widziane i zwiększa szanse na zatrudnienie w tej firmie? Jeżeli posiadacie jakieś informacje o firmie warto podzielić się nimi i pomóc innym kandydatom.

Krystyna

@Pracownik, Twoja pozytywna opinia o firmie EUROINVEST SALLER na pewno zachęciła do aplikacji nie jedną osobę. Czy możesz napisać coś więcej o proponowanych warunkach pracy? Jaką umowę proponuje ta firma swoim pracownikom? Czy pracodawca oferuje dodatki pozapłacowe?

Pracownik
@Krystyna 30.08.2018 10:47

@Krystyna, firma proponuje umowę o pracę, wynagrodzenie wypłacane jest bez opóźnień. Dodatki pozapłacowe to m.in. karta Multisport, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne. Pracownicy otrzymują również dodatki urlopowe, premie. Czas pracy rozliczany jest uczciwie. Znajdzie się z pewnością kilka obszarów do poprawy, ale ogólnie firma zasługuje na uwagę.

Pracownik

Firma dająca możliwości rozwoju, wystarczy wykonywać powierzone zadania i być zaangażowanym w pracę. Jest dużo obowiązków ale jak się robi to co się lubi to praca staje się przyjemnością. Są oczywiście ludzie, którzy narzekają ale tacy trafiają się wszędzie. Pracując spotykam się z życzliwością i szacunkiem, a jeśli postanowię zmienić pracę to po prostu to zrobię, a nie będę wypisywać bzdur w internecie. Firmę jak najbardziej polecam.

Krystyna

@Czarna, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o tej firmie EUROINVEST SALLER. Każdy z pracowników ma inne wymagania względem swojej pracy, to normalne. Zawsze będą głosy zarówno pozytywne jak i negatywne, ale z każdej pracy można wynieść cenne doświadczenia na przyszłość. Nie ma idealnych firm, ale tez nie ma zupełnie złych!

Krystyna

Na forum pojawiło się wiele negatywnych komentarzy o EUROINVEST SALLER. A czy ktoś posiada odmienne zdanie i jest zadowolony z pracy dla tej firmy? Może ktoś ma pozytywne doświadczenia EUROINVEST SALLER? Myślę, że wypowiedź o tym jak wygląda zatrudnienie u tego pracodawcy z innej perspektywy pomoże przyszłym pracownikom.

Nadia
@Krystyna 25.05.2018 19:21

Witam, pracuje w firmie Saller i jestem zadowolona, oczywiście jak wszędzie obowiązują zasady i pracy jest sporo, ale np dla mnie to na plus, nie czuje, ze siedzę bezczynnie 8 h i otrzymuje za to wynagrodzenie. Tez sie naczytałam negatywnych opinii przed zatrudnieniem- w tej chwili mogę powiedzieć, warto spróbować i samemu się przekonać a nie wierzyć we wszystkie wpisy na internecie. Pozdrawiam

Rodzynek
@Nadia 26.05.2018 12:26

Jeżeli ktoś jest asystentką lub pracuje na sekretariacie, a praca polega na skanowaniu i drukowaniu umów oraz wysłaniu kilku maili to raj. Na innych stanowiskach zapierdziel, młyn i miesięczne przyjazdy kontroli z Niemiec i wytykanie błędów. Dobrze, że już nie pracuje w dziale najmu dla tej firmy.

Rysio podróżnik
@Krystyna 25.05.2018 19:21

Nie polecam tej firmy. Zanim zaczniesz dla nich pracę , musisz przejść szkolenie w każdym z działów : organizacji, asystentura Józefa oraz jego żony, dział IT , następnie koordynacją polska i dopiero wtedy trafiasz do swojego działu. Cały czas Cię egzaminują, żyjesz w ciągłym stresie , że nie przejdziesz szkolenia ,co systematycznie podkręcają pracownicy tej firmy , a na koniec jak udowodnisz, że coś potrafisz ,ale nie spodobasz się jednej Pani , która skutecznie mibbinguje , wywalą Cię . Zmarnujesz 3 miesiące swojego życia i zostaniesz z niczym . Cały Saller . Nie polecam . Zarobki też na głowę nie biją.

Pawel
@Rysio podróżnik 14.08.2018 09:14

Tak się złożyło, że znam całą historię. Nie mam potrzeby nadawać sobie innego imienia niż dali mi moi rodzice, więc temat kto jest kim uznaję za zakończony. Brak kompetencji można przykryć czasem miłą aparycją, lecz jeśli i tego nie staje, pozostaje szkalowanie innych ludzi. @Rysio, zastanów się- czy rzucanie kalumni jest najlepszym sposobem na podbicie swojego Ego? Twoja ocena sytuacji i zdarzeń świadczy o tym, że straciłeś kontakt z rzeczywistością. Swoimi słowami obrażasz kilkaset ludzi którzy w tej firmie pracują i są ze swojej pracy zadowoleni. Mnie również. Generalnie-wypraszam sobie. I mam nadzieję że więcej ludzie twojego pokroju nie będą obrażać mojej inteligencji. Nikt nie traktował tam ciebie lepiej lub gorzej od innych. To ty masz problem.

Krystyna

@Alf, rozumiem, że masz pozytywne zdanie o firmie EUROINVEST SALLER. Czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy także osoby bez doświadczenia? Czy zdolni i ambitni pracownicy mogą brać udział w szkoleniach? Czy firma inwestuje w swoich pracowników? Pozostali użytkownicy na pewno będą wdzięczni za napisanie kilku słów więcej.

Armageddon
@Krystyna 24.07.2018 16:47

Jeżeli nie masz doświadczenia to Saller spokojnie Cię przyjmie . Tam większość osób to młodzi ludzie bez doświadczenia . Uczysz się u nich wszystkiego od podstaw...tylko nie licz na pomoc innych pracowników , w niczym nie chcą pomagać . Jak tam trafisz to spędzisz kilka miesięcy na czytaniu ich Richtlini , czyli regół firmowych. Czasami siedzisz po 8 h i tylko czytasz ...pierdolca od tego idzie dostać . Ale można się sporo nauczyć .

Armagedon

Nie polecam tej firmy . Mobbing w pracy , okłamywanie ludzi . Szef Saller to fajny facet , ma dużo pomysłów , ale kompletnie nie ma pojęcia co wyrabiają jego pracownicy . Grupa polska to ludzie , którzy zawzięcie trzymają się swoich stołków , boją się o swoją pracę i nie dają możliwości wykazania się nowym pracownikom. Jak ktoś nowy chce pokazać co potrafi to zaczyna się jego prześladowanie , odsuwanie od narad, głuche telefony , zastraszanie . Ogólnie firma z grupą niemiecką jest fajna. Jeżeli ktoś będzie chciał tam startować to polecam jedynie pracę bezpośrednio dla Niemców lub odrazu we Wrocławiu . Strzeżcie się przed polską koordynacją...kupa zakompleksionych ludzi , niszczących siebie nawzajem.

Neruda

Znajoma opiwiadała mi, że w firmie jest wielu pracowników z wieloletnim stażem pracy, a są i tacy, którzy do firmy wracają po doświadczeniach u innych pracodawców.

Neruda

Znajoma opowiadała mi, że w firmie jest wielu pracowników z wieloletnim stażem pracy, a są i tacy którzy do firmy wracają po doświadczeniach u innych pracodawców.

Alf

Jak każda firma - ma swoje plusy i minusy. Największy plus to są zarobki oraz atmosfera między pracownikami we Wrocławiu. Szeroki zakres zadań, który pozwala na rozwój. Główna myśl firmy to dążenie do wyznaczonych celów, co bardzo mobilizuje do działania. Firma stale się rozwija, trzeba spóbować samemu

Olek

Ludzie do pracy przychodzi się pracować a nie obijać!!

Krystyna

@Nadia, dziękuję za Twój wyczerpujący wpis. Na jakim typie umowy pracujesz w EUROINVEST SALLER? Czy oprócz wynagrodzenia możesz liczyć na dodatkowe profity, na przykład w postaci dofinansowania do karty sportowej? A może pracownicy mają dostęp do specjalnych pakietów socjalnych?

Krystyna

@animrumru czy możesz napisać coś więcej o firmie, pracujesz tam? Co masz na myśli pisząc "Zadzwoń, zadzwoń a nie pożałujesz"? Może to pomóc szukającym pracy w podjęciu decyzji o złożeniu CV. @Tomasz, rozumiem że Ty też pracujesz w EUROINVEST SALLER? Podzielisz się swoją opinią na temat tego pracodawcy - zakładam że jest dobra?

Krzysztof
@Krystyna 18.05.2018 13:25

Firma cudo... każdy dzień to nowa niespodzianka... dzisiaj pracujesz, jutro już nie... Zmiany kadrowe to standard. Nie szanują nikogo, ot cała filozofia.

Karolina

Jak wygląda praca w tej firmie? Pochodzę z Ostrowa Wlkp. i bardzo dużo negatywnych opinii słyszałam. Chciałabym się przenieść do Wrocławia... Jak to jest z tym niemieckim? Będę wdzięczna za odpowiedź.

animrumru
@Karolina 12.05.2018 12:27

Zadzwoń, zadzwoń a nie pożałujesz.

Tomasz

Każdy jest dorosły i może wybrać prac w firmie lub odejść skoro jest tak źle?

Kropek
@Tomasz 23.04.2018 23:08

Lepiej przeciwdziałać, niż leczyć... (usunięte przez administratora) XXI wieku...

Wiki

Jesteście pewni, że jest jest kiepsko ? Może to tylko gorszy czas w firmie?

Jozeffino
@Wiki 22.03.2018 10:46

Szkoda czasu. Słabizna. Wynagrodzenie na poziomie ubera.

Zastanawiam się

Oferta dot. Managera pojawiła się na pracuj.pl i wysłałem CV. Po pewnym czasie dostałem @ z informacją o zakwalifikowaniu się dalszego etapu, zatem otrzymałem 4 strony A4 do wypełnienia i odesłałem. Po tygodniu odezwała się Pani Fietzsch i zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną za pośrednictwem SKYPE. Rozmowa bardzo luźna, konkretne pytania - przebiegła bardzo szybko. Po tygodniu oczekiwania otrzymałem informacje, że zapraszają i mamy się spotkać w DE na rozmowie przy czym pokryją wszystkie koszty przejazdu z tym związane. Po przeczytaniu w/w wpisów mam mieszane uczucia i nie wiem co zrobić. Dodam, że miejsce pracy mam mieć w PL (docelowo).

Zadowolony
@Zastanawiam się 14.03.2017 19:56

Zastanawiam się, a na jakie stanowisko się ubiegasz? Jako pracownik firmy Saller muszę powiedzieć, że atmosfera między pracownikami we Wrocławiu jest naprawdę dobra. Liczne zadania i ciągły rozwój firmy dają perspektywy. Powyższe (głównie negatywne) opinie pokazują niektóre aspekty, które "byłym" pracownikom nie pasowały. Mi osobiście organizacja pracy oraz wynagrodzenie jak najbardziej odpowiada.

Pracownik 2
@Zadowolony 19.03.2017 20:00

W końcu jakieś sensowne wpisy się pojawiają. Stwórzmy wspólny front pracowników przeciwko tej garstce nieudaczników których już na szczęście nie ma. W tej firmie akurat nie ważne są kompetencje a cechy charakteru a tego się nigdzie nie wyuczysz. Nie nazywałbym donosicielstwem informowanie przełożonego o tym co się w firmie dzieje. Chcesz rozwoju to sobie doktorat zrób i się rozwijaj. Mi się podoba ze nie ma wielkiej odpowiedzialności bo decyzje podejmuje nasz szef. Pieniądze są może mniejsze niż gdzie indziej w inwestycjach ale jak mówię nie masz specjalnie stresu poza tym ze trzeba pilnować punktualności No i lepiej po 9 godzinach posterunku nie opuszczać.

Gość
@Pracownik 2 19.03.2017 22:05

Żenadą jest nazywanie nieudacznikami ludzi o odmiennym zdaniu, którzy potrafią krytycznie spojrzeć na swojego byłego pracodawcę. W każdej pracy są plusy i minusy. Każdy ma inną strefę komfortu pracy i inne cele zawodowe. Jedni chcą się rozwijać, inni nie. Jeśli komuś coś nie odpowiada, albo znajdzie lepszą opcje - to się zwalnia. Podstawą jest potrafić docenić to co było dobrego i krytycznie spojrzeć na to co złe, względnie patologiczne. I nie ma się o co obrażać ;)

gosc
@Zastanawiam się 14.03.2017 19:56

i jak to się skonczylo? podjąles/as pracę? pracujesz nadal czy zrezygnowales/as?

hmm

A jak wygląda praca w marketingu na obiektach? Szukają teraz do Głogovi. Czy to raczej realizacja narzuconych z góry strategii i koordynowanie ich wykonania czy pozostaje jakaś możliwość swoich pomysłów? Jak z strukturą, kto nadzoruje marketing? Nie znam dobrze niemieckiego i angielskiego i stad też obawy o problemy z komunikacją. Czy jednak jest osoba we Wrocławiu, która mnie nadzoruje i przesyła do centrali raporty.

Glogovianin
@hmm 27.01.2018 14:23

Jeżeli jesteś osobą uległą i będziesz robił wszystko co każą, wbrew swoim zasadą to przetrzymasz. Firma płaci za kurs j. niemieckiego przez 6 miesięcy. Jeżeli lubisz potężne wyzwania to jest to miejsce dla Ciebie...

Ela
@Glogovianin 29.01.2018 22:23

Głogowianin czy orientujesz sie w zarobkach na stanowiskach Biurowych w Galerii Glogovia ?

Jadzia
@Ela 31.01.2018 17:10

Mnie tez ciekawi ile proponują w administracji lub marketingu tu w Polsce ?? I co oznacza szkolenie w Niemczech ile ono trwa ??

bulbulator

Obecnie rekrutują do biura we Wrocławiu na stanowisko prawnik. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś więcej, warto czy unikać?

bulbulator

A mógłbyś coś więcej powiedzieć? Co to oznacza ta nagonka na tabelki. I jakie są płace? Czy Twoi znajomi z działu prawnego są zadowoleni?

Budowlaniec
@bulbulator 24.01.2018 15:18

Każdy dział ma swoje tabelki. Excel, które musi wypełniać dzień i noc. Wynagrodzenie bardzo ok. Strzeż się...

Pracownik

Mocno przesadzasz, firma może wprowadzać swoje klauzule ale w zgodzie z kodeksem pracy!!!

bulbulator
@Pracownik 16.01.2018 14:56

Witam, czy ktoś może powiedzieć co nieco o tym jak wygląda praca we wrocławskim biurze? Interesuje mnie stanowisko prawnika.

Ona

Hej! A co sądzicie o posadzie sekretarki/asystentki? Rekrutują w tym momencie do biura we Wrocławiu i jestem ciekawa, czy warto. Wydaje się ok. Będę wdzięczny za wskazówki

Nick

Witam, może jest tu osoba, która mogła by opisać coś więcej na temat pracy Project Managera w tej firmie. Jestem zainteresowany tą posadą ale dziwi mnie trochę, że na takie stanowisko poszukują ludzi młodych ze stosunkowo niewielkim doświadczeniem. W mojej obecnej firmie PM to człowiek, który poprowadził kilka budów jako Kierownik Budowy i ma w tym zakresie kilka lat doświadczenia. W firmie Saller natomiast z tego co widzę, posada PM skierowana jest do osób z rocznym lub dwuletnim doświadczeniem na budowie i to niekoniecznie w charakterze Kierownika. Proszę o odpowiedź kogoś kto zna temat bo nie wiem czy wogóle zawracać sobie głowę.

Nowa

Proszę o pomoc. Interesuje mnie wakat na inżyniera budów do Wrocławia. Od pracownika z wro uzyskałam info ze nie warto. Macie może jakieś pozytywne doświadczenie z ta firma? Komentarze i opinie są tragiczne ale prawda być może leży po środku. Sama nie wiem. Z moim doświadczeniem i stażem i mając na uwadze dotychczasowe wynagrodzenie chce zaproponować 2200 euro na rękę. Z góry dziękuje za pomoc.

Nowa

Dziękuję za opinię. Zrezygnowałam. Ogólne wrażenie firma robi słabe. Propozycja zarobków nie do przyjęcia jak dla mnie.

Roman
@Nowa 25.04.2017 14:52

U Niemca nie proponuje wynagrodzenia netto, ze względu na różne klasy podatkowe. Moim zdaniem 3500 euro brutto (nawet dla świeżaka) to niezbędne MINIMUM. Trzeba też brać pod uwagę wynagrodzenia w poszczególnych landach. Polecam Gehaltsvergleich, tam można dla poszczególnych landów i stanowisk wyszukać jakie są mniej więcej zarobki. Trzeba brać pod uwagę wysokie koszty mieszkania, utrzymanie na poziomie 200-300 euro miesięcznie oraz koszty dojazdu do Polski - w zależności od zapotrzebowania.. Wtedy widzisz ile Ci zostaje i możesz porównać to z tym co jesteś w stanie odłożyć w Polsce. Polak jako tania siła robocza to stereotyp, tak samo jak Ukrainiec w Polsce - dlaczego ma zarabiać mniej, bo jest z Ukrainy? Jeśli jest równie dobry i często bardziej pracowity jak Polak to niech zarabia i więcej! Wynagrodzenie za pracę, umiejętności, a nie dlatego że zza wschodniej granicy! Praca na efektywność, a nie na czas! Powodzenia dla wszystkich biorących udział w rozmowach :)! Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Zatrudniony

Jestem ogromnie zdziwiony, aż tyloma negatywnymi opiniami. Firma jest znana na rynku, rozwija się, każdy ma swój zakres zadań. Pracownik pracuje 8 godzin i ma 30 minut przerwy, 2 razy w roku premia. Niektórzy dostają nawet samochody służbowe :)

Wypalony

Czarna masz rację, człowiek jest przybity po samej rozmowie kwalifikacyjnej... zero konkretów.... oczekiwanie na łaski i nie łaski. Czym dalej od tej firmy.

Wołodia

(usunięte przez administratora) Zawodowo też się tam nie rozwiniecie więc nie ma czego szukać. A kto chce niech próbuje chocia śmiałków było wielu;) Podsumowując państwu sallerom mówię NIET!

Maras

To jest ostrzeżenie dla wszystkich którzy zamierzają podjąć współpracę z tym popierowym przedsiębiorstwem . Ta firma blefuje. Tak jak swoich pracowników tak poniewiera tez swoich kontrahentów. Przekonaliśmy się niestety na własnej skórze .

Ubiegający
@Maras 06.02.2017 07:55

Maras, a w jakim zakresie współpracowałeś z tą firmą? Ja ubiegam się na stanowisko do działu FM. Rozmowa przez telefon rzeczowa, kilka pytań i mają oddzwonić. Po tym co człowiek czyta, to raczej nie zachęca do podjęcia współpracy. Mimo, że firma jest raczej rozpoznawalna, wiele akcji marketingowych w radiu, gazetach itd. Dzięki za odpowiedź

Msras
@Ubiegający 11.02.2017 08:59

W budowlance. Ciągłe zmiany i nieprzemyślane decyzje. Arogancja. O wszystkim decyduje właściciel także nikt nie podejmuje samodzielnych decyzji. Firmy od środka nie znam wiec nie pomogę i nie wiem co się robi w dziale FM ale opinie raczej kiepskie mają.

Manager

Firma rozpoznawalna na rynku... są dodatkowe benefity: multisport, ubezpieczenie grupowe, kursy niemieckiego... koledzy w pracy jak najbardziej na plus

... Hunter

... mam zamiar sie tam ablikowac na stanowsko Architekta w Weimar. Powodem jest chec zmiany pracy, obecnie mam stala. Rajcuje mnie chec wyzszego wynagrodzenia, moze? bo widzac komentarze powyzsze kolegow i kolezanek to wiecej przemawia za "obozem pracy". Zeby bylo jasne mam ok 15letnie doswiadczenie w projektowaniu i realizacji projektow w Niemczech (D), dla PL projektuje tez ale mniej. Uprawnienia projektowe w D i PL, niemiecki prawie bez akcentu. Dowcipnych przygod nie szukam ale wiedze ze ta firma to rodzaj sokowirowki. Co sadzicie o tym, mam tam sie aplikowac ??

Była
@... Hunter 30.12.2016 13:17

Hunter, możesz aplikować, ale warto zapytać się o statystyki rotacji... są zatrważające. Ponad 50% personelu jest corocznie zmieniana. Średnia długość zatrudnienia nie przekracza jednego roku.(usunięte przez administratora)

Palladio
@... Hunter 30.12.2016 13:17

Praca w dziale planungu u salera to masakra. Jak masz takie doświadczenie i umiejętności jak piszesz to poszukaj czegoś lepszego. Saler potrzebuje rysowników kreślarzy czy jak ich tam zwać. Praca zdecydowanie poniżej kwalifikacji. Ale jak chcesz sam się przekonaj bo na 100% cię zatrudnią. Jedynym architektem jest js. A robione przez planung koncepcje (usunięte przez administratora) To się nie zmieni bo tak jest od lat.

Hunter
@Była 02.01.2017 21:40

...dziekuje za info. W zdrowej firmie rotacja pracownikow lezy na poziomie 10-20% rocznie, te 50% mowi samo za siebie.

Hunter
@Palladio 03.01.2017 13:27

...@ PAlladio. Dziekuje za info. Odpisali mi ze przeanalizuje moje CV i sie odezwa. Juz teraz wiem ze nie jestem ta firma zainteresowany. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci pozostalym

Hans
@... Hunter 30.12.2016 13:17

Kolego, to moim zdaniem żeby Cię zadowolić powinni Ci zaproponować min. 4500-5000 eruro brutto w DE, to niestety jest nierealne. Chyba że architekci w DE na etacie zarabiają mniej

Manager

2 dni temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko regionalny kierownik ds. zarządzania obiektami. Po rozmowie telefonicznej zostałem zaproszony do Wrocławia. Rozmowa rzeczowa, jasne przedstawienie zadań i miła atmosfera. Pracownicy, którzy przechodzili sprawiali wrażenie osób zadowolonych. Mają dać znać w przeciągu tygodnia.

Kontroler finansowy

Pojechałem z Warszawy do Wrocławia na rozmowę o pracę. Zmarnowałem na to cały dzień I nikt nie raczył mnie nawet poinformować o wyniku rozmowy, musiałem sam do nich napisać po miesiącu. Jednym z pytań na rozmowie było: "jako który ze znaków drogowych mógłby się pan opisać?", rekruter cały czas miał uśmieszek na twarzy. Firma zostawia nieprofesjonalne wrażenie.

Doradca
@Kontroler finansowy 27.12.2016 14:43

Kontroler finansowy, a kto Cię rekrutował, bo ubiegam się tam o stanowisko doradcy podatkowego? Odpowiedzieli Ci, dlaczego był brak odpowiedzi?

Zostaw opinię o EUROINVEST SALLER Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.