Nie przegap nowości o UZET-RUSZT Krzysztof Zych UZet Krzysztof Zych!
Materiał sponsorowany
Praca UZET-RUSZT Krzysztof Zych UZet Krzysztof Zych - archiwalne oferty pracy:
Spawacz
Pogorzel
04.09.2025
SPAWACZ
Pogorzel
03.09.2025
MECHANIK SAMOCHODOWY (277 J)
02.09.2022
SPRZĄTACZKA ( 176 J)
03.08.2022
MONTER RUSZTOWAŃ ( 45 J)
03.03.2022
ROBOTNIK BUDOWLANY ( 372 J)
03.01.2022
Czy pracujesz w firmie UZET-RUSZT Krzysztof Zych UZet Krzysztof Zych lub pracowałeś/aś?i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
ARCZIBALD
17.01.2019 17:37
Nie polecam tam pracować .
22.02.2018 15:22
Proszę uważać na tego człowieka , oszust i kłamczuch , totalny wyzyskiwacz !!!
Nie radzę współpracować , nędzne pieniądze dla montażystów , szukanie kar .
To samo tyczy się wszystkich którzy zamawiają rusztowanie , nalicza dodatkowe koszta , przedłuża demontaże celem osiągnięcia większych zysków , brak płatności po kilku dniach składa pozew do sądu o nakaz zapłaty . Przestrzegam w 100%
Krzysztof Zych
28.06.2018 09:52
Dzień dobry !
Pragnę ustosunkować się do wpisu z dnia 22.02.2018 r.
Zatrudniam na umowę o prace ponad 30 monterów , wszyscy mają na czas opłacony ZUS oraz wynagrodzenie .Ponadto współpracujemy z firmami świadczącymi usługi montażu rusztowań , płacimy na bieżąco , w dniu otrzymania faktury wysyłamy przelew .
Z tego tytułu przeciwko nam nie toczą i nie toczyły żadne postępowania sądowe .
Jeśli zaś chodzi o naszych Klientów ( między innymi są to duże firmy budowlane , pracujące w porozumieniu na rzecz bezpieczeństwa w budownictwie) działamy zgodnie z obustronnie podpisanymi umowami . Również z tego tytułu przeciwko nam nie toczą się i nigdy nie toczyły żadne postępowania sądowe .
Niesolidnych klientów którzy pomimo zawartych umów nie płacą w terminie , wzywamy do zapłaty wyznaczając dodatkowy termin zapłaty . Brak zapłaty w wyznaczonym terminie powoduje skierowanie sprawy na drogę postępowania sądowego .
Szanowni Państwo , Internet jest miejscem w którym bardzo łatwo rzucić oszczerstwo zasłaniając sie "nikiem ".
Działam na rynku budowlanym od 1998 r. , działam transparentnie w oparciu o wpis do działalności gospodarczej , od początku działalności posiadam ten sam numer telefonu , adres korespondencyjny firmy znajduje się na stronach internetowych .
Szanowni Panowie o nikach "Adam" oraz" Dimma" jeśli macie Panowie jakieś zastrzeżenia do mojej osoby proszę o stosowne pisma lub skierowanie pozwu do sądu .
Dalsze szkalowanie mojej osoby w internecie uznam za naruszenie moich dóbr osobistych .
Z Poważaniem
Krzysztof Zych