Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski

Zielona góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski

boss

Jednak jesteś prostaczka i czeka ciebie proces w sadzie o pomówienia

kotek łatek

Pod miotłą? Haha niech Pan Boss opowie lepiej jak tam bylo w więzieniu za machlojki z komisem samochodowym? Kto mówi o uczciwości hyhyhyhy

boss

Wiem dlaczego uzywasz nicku łatka bo masz dziure w mozgu i wszystko ci wyparowalo i myslisz ze jak ta dziure zakleisz latka to przestanie z glowy uciekac ale juz nie ma co uciekac bo wszystko wyparowalo ciemnoto.tepa oslico mozesz pisac co chcesz i tak nic miernoto nie zmienisz.

łatka

Na Pana jak można wyczytać z wpisów pracują inni,prawdą jest że Pan się umie dobrze zorganizować wykorzystując i oszukując innych,tylko na cudzej krzywdzie nie zajedzie się daleko biznesmenie.A ja "pszczolka muse sama zapierniczac zeby miec na chleb".Ps. naucz się niereformowalny ośle pisać poprawnie.

boss

Jesteś nikim widzisz na mnie pracuja a ty pszczolko musisz sama zapierniczac zeby miec na chleb a ja potrafie tak zorganizowac firme ze kazdy ma na chleb tym sie różnimy ze ja to ktoś a ty to nikt tchorzliwa Nick znudzias mi się z tym poznaniem to cie ponioslo i to bez trzymanki kto by taka niemote wpuscil do poznania.siedzisz w domciu pod miotla na bezrobociu i nie wiesz co ze soba zrobic tragiczna leserko.

łatka

Nawet nie zamierzam ukrywać ip ,a beznadzieją która nie umie się wysłowić jest Pan i chyba znów ktoś na Pana pracuje bo ciągle jest Pan przed komputerem.

boss

Moim zdaniem wogole nie posiadasz takiej funkcji jak inteligencja na co wskazuje treść korespondencji.żegnam jeżeli wiesz co to oznacza .mogę porozmawiać na Life .spotkanie?

łatka
@boss 02.06.2016 21:15
Moim zdaniem wogole nie posiadasz takiej funkcji jak inteligencja na co wskazuje treść korespondencji.żegnam jeżeli wiesz co to...

Ty nędzna kreaturo "na life" czuję aż w Poznaniu smród twojego braku intelektu,z tak płytko intelektualnie osobą nie ma o czym rozmawiać,nie umiesz Pan nawet poprawnie się wysłowić,a używasz anglojęzycznych zwrotów.Już powoli nudzi mnie rozmowa z Panem,jest pan nie reformowalny.

boss
@łatka 03.06.2016 09:04
Ty nędzna kreaturo "na life" czuję aż w Poznaniu smród twojego braku intelektu,z tak płytko intelektualnie osobą nie...

bedziesz mnie latka przepraszac ,gwarantuje ci to prostaczko i psychopatko jestes zwyklym zerem ktore nie potrafi sie wyslowic i ujawnic i zgrywasz wielka bohaterke pod anonimowym nickiem ale adresu ip nie ukrylas beznadziejo zegnam

boss

Sam się wydrukuj tchorzliwa anoniko.do mnie brakuje ci tysiące lat świetlnych nie ta liga .

łatka
@boss 02.06.2016 19:32
Sam się wydrukuj tchorzliwa anoniko.do mnie brakuje ci tysiące lat świetlnych nie ta liga .

Po pisowni i wypowiedziach widać ile lat świetlnych do przeciętnego IQ Panu brakuje.

boss

Wszystkie nauczycielki żyją w nierealnym świecie dalej jesteś tchórzem anonimowym jak się tobie wydaje

łatka
@boss 02.06.2016 17:48
Wszystkie nauczycielki żyją w nierealnym świecie dalej jesteś tchórzem anonimowym jak się tobie wydaje...

Żyję w bardzo realnym świecie ,tylko Pan jak widać jest nie do wyedukowania.

łatka

Daremne jak widać są moje prośby i rady,bo dalej Pan pisze niepoprawnie,może i psychopatycznie jestem nastawiona do poprawnej pisowni ale jest to wpisane w mój zawód,"tchorzliwy fatalisto".

boss

Porady darmowe zakończone.za kogo ty się uważasz żeby mnie oceniać i pouczać.ktoś kto nie ma odwagi cywilnej żeby się przedstawić jest tchórzem.jest takie przysłowie "lepiej z mądrym stracić niż z głupim zarobic"wiem że prawda boli dziewuszki które mają wybujala fantazje i myślą ze zjadły wszystkie rozumu i mogą każdego naciągnąć ale nie tym razem.ślepy strzał na oślep a teraz trzeba będzie ponieść prawne konsekwencje.żegnam.znasz znaczenie słowa żegnam ?tchorzliwa łato?

boss

Prawda będzie jak to zostało ujęte dla tych co kłamią.niestety w tej sytuacji nie odpuszcze nawet na pol milimetra.do zobaczenia na sali sadowej.

łatka
@boss 01.06.2016 20:53
Prawda będzie jak to zostało ujęte dla tych co kłamią.niestety w tej sytuacji nie odpuszcze nawet na pol milimetra.do zobaczen...

A w którym sadzie " w sali sadowej", "jestem człowiekiem zbyt wielkiego serca dlatego tego typu ludzieprobuja mnie naciagac".Nie ma Pan za grosz wstydu pisząc o honorze a w dodatku z takimi błędami.Najbardziej wulgarnych i godzących w cudze życie i sprawy wypowiedzi udzielał Pan.

boss

Właśnie jest zupelnie odwrotnie to mi chce sie dokopac jak to zostało ujęte a adwokaci muszą się zająć tematem bo jest prowadzony przez dwie a a wulgarny i kryminalny spob dlatego najodowiedniejszy jest do tego sad ja jestem człowiekiem zbyt wielkiego serca dlatego tego typu ludziebprobuja mnie naciagac a niestety nie da się prowadzą zawsze sama się broni.moje ego nic do tego nie ma ale honor.tak.dyskusja jest bezprzedmiotowa bo wierzysz bezgranicznie jednej stronie.żegnam adwokaci są właśnie do takich sytuacji.nie ma już po co rozmawiać machina prawnicza ruszyła i mieli.powodzenia

łatka

Prawda jest strasznie bolesna,ucierpiało pańskie ego.Do tej pory myślał pan że może każdemu dokopać,a tu pech.A pozostały tylko sądy i adwokaci.

boss

Bardzo dziękuję niestety to nie ja zacząłem a nie pozwolę się szkalowac jeżeli przytaczam wpisy nie mają nic wspólnego z prawdą i na wszystko mam niezbite dowody urzędowe.porostu tym razem się aniusi I agusi nie powiodło.za rady dziekuje nie skorzystam.błędy piśmiennicze tak już jest w korespondencji z klawiaturą dotykowa jeżeli urazilo unizenie przepraszam.

łatka

Bardziej inteligentni myślę że" kończą,technikum,po zawodówce" a może tacy zawodowcy jak Pan nie,a po współczuciu kropka i nowe zdanie z dużej litery.A wyśmienite rady zawsze się przydają nawet dla" wyśmienitych adwokatów i sądów" o dziwo użył Pan altu,więc te dobre rady się przydały.

boss

Bardziej inteligietni kończ edukację w określonym wieku czyli ze studiami 23 lata no ale jeżeli ktoś musi się uczyć całe życie w zaocznym techniki po zawodowcy to współczuję.koniec porad .ucz się sama nawet całe życie.dużo szczęścia i zdrowia życzę.na tym koniec reszta należy do wyśmienitych adwokatów i sądu.żegnam

boss

Faktycznie aglala osiągnęła dno adekwatne do i lorazu inteligencji której zabrakło w genach

boss

Gałązka łez i płacz bo jesteś skreslona ze stażu przez urząd pracy z dniem 1 mają a pisałaś że cały czas jesteś na stazu nawet w dniu 25 mają i taka wartość zerowa mają wszystkie twoje konfabulacje hi hi hi ha ha ha

boss

Żałosne tchorzliwe niedouczone posmieje się po wszystkim a już bliski koniec hahaha

łatka
@boss 01.06.2016 19:37
Żałosne tchorzliwe niedouczone posmieje się po wszystkim a już bliski koniec hahaha

"Tchorzliwe ,niedouczone posmieje sie po wszystkiem bo juz bliski koniec"-ha ha ha.Nie zamierzam umierać ,a chętnie z Panem będę dalej wymieniać opinie ,to może Pan się czegoś nauczy,bo ludzie uczą się do końca swego życia ,oczywiście ci którzy mają czym myśleć.

łatka
@łatka 01.06.2016 19:50
"Tchorzliwe ,niedouczone posmieje sie po wszystkiem bo juz bliski koniec"-ha ha ha.Nie zamierzam umierać ,a chętnie z...

Ilorazu pisze się razem,a Pan już dawno osiągnął dno,pisząc tak obraźliwe opinie o innych a w dodatku z tak podstawowymi błędami,których wstydziłby się pierwszoklasista.

Alalal

Hahahha jazda ze śmieciem :D no leżę i płacze Gruby knur

boss

Tylko potwierdzasz to że jesteś prostaczka ten golosow swiadczy tylko o braku u ciebie jakiejkolwiek inteligencji.jak takas odwazna i nie boisz sie pozwu do sadu to sie ujawnij tchorzliwa Lato.

łata
@łata 01.06.2016 18:36
Naucz się "inteligencie" pisać poprawnie,a jeśli nie potrafisz to weź słownik do ręki,straszysz widać wszystkich pozw...

Zapomniałam zapytać o ten pozew "do sadu",to miał być do jabłkowego,śliwkowego czy wieloowocowego?

łatka
@boss 01.06.2016 18:18
Tylko potwierdzasz to że jesteś prostaczka ten golosow swiadczy tylko o braku u ciebie jakiejkolwiek inteligencji.jak takas odw...

A pisownię"goloslow,takas odwazna,tchorzliwa" znajdziesz Pan w słowniku polskim ortograficznym-pozdrawiam "Lata"

boss

O trzymaniu za kolano to marzy zbok o nicku you także czytasz i nie rozumiesz ani wersu jak widać czytasz w latki

łatka
@boss 01.06.2016 16:13
O trzymaniu za kolano to marzy zbok o nicku you także czytasz i nie rozumiesz ani wersu jak widać czytasz w latki...

Ja tłuku umiem bardzo dobrze czytać,a teraz jestem pewna, że miałeś nie udaną lobotomię(usunęli Ci część mózgu odpowiedzialną za intelekt).Obecnie jest dużo możliwości dokształcania się nawet dla tak ułomnych jak Ty.Więc proponuję udać się do szkoły zaocznej i poprawić swoje wykształcenie by móc oczerniać na forum nie robiąc błędów.

boss

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie wszystkie mowa jest o dwóch .twój styl wypowiedzi rażąco stwierdza że jesteś prostaczka.żegnam.moim zdaniem tobie już nawet lekarz nie pomoże być może egzorcysta.

boss

Bumerang ha ha ha spójrz w lustro

Aglalla

Boże co to jest za ułomny zipek haah, nazywać kogoś brzydula trzeba najpierw samemu mieć jakiś wygląd, a tu ani ryja ani figury a fuu haha on ma pompę? Chyba jak wyciąga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z auta.. Żenada biedaku

boss

Policz bidulu wszystkie uslugi ktore zrobilac w domach u klientow notabene mojego salonu oraz to co mnie okradlas dodaj domiar 200 procent od dochodow niopodatkowanych i grzywny i bedziesz wiedziala czy starczy ci na zaplate ze skarpety w tapczanie czy raczej jestes ty skonczona bankrutka na poczatku twojego marnego bezsensownego żywota tepego robota ha ha ha hi hi hi

boss

To jest śmiech paniczny przed domiarem z urzędu skarbowego zlodziejeczko biduleczko brzydulko tepiutka anulko ha ha ha a jak ja mam pompe to sobie nie wyobrazasz

Ania

haha agataaaa ja juz ze smiechu nie wyrabiam z bankruta tego

boss

Aniula biedula nie wie już co wymyślić nakradlas a kradzione nie zwrocone parzy .jestes zalosna ....itd

Ania

nikt ciebie bankrucie tu nie prosił o zdanie ... po co sie udzielasz...agata traktuj tego kogos jak wiatr ....

boss

Same sobie wpisujcie wpisy nikt Was nie broni a jeżeli chodzi o poziom to niższego niż wasz czyli twój leserki i ani zlodziejeczki już nie ma także niżej już się raczej nie zużycie bo jesteście na dnie.

Agata

Ania nie zniżajmy się do takiego poziomu. Widzisz ze wszyscy nas bronią i ludzie już mają zdanie na jego temat tak jak i prokuratura oraz inspekcja pracy, także szkoda nerwów kochana..

boss

Problem twój tkwi w tym ze jesteś wkurzona ze wpadłam na zlodziejstwie i nie płaceniu podatków i prubujesz wszystkiego żeby sytuacje odwrócić plotkara a tu nic nie wychodzi i już nie wiesz co zrobić i wypisujesz coraz glupszy wpisy które tylko świadczą o twoim prostactwie i glupocie a ja mam ubaw nie z tej ziemi.ha ha ha hihi hi

Ania

Dobraaaaa dobraaa dobra skończyłeś swoje pierdoły klepać gościu ... i nie życzę sobie plotek na mój temat typu ze Anka ciągnęła zwolnienie zachodząc w ciąże i jeżdżąc na usuwanie... Bo w ogóle żeby dostać urlop to graniczyło z cudem z braku zastepstwa wiec co tu gadasz gościu za głupoty ... za duzo filmów sie naogladałes haha i odwala w głowce. 10 osob mowi to samo a ty sie gubisz juz w swoich opowiesciach ze każda fryzjerka to złodziejka,kretaczka itd. Mierzysz swoja miara Nic więcej . Juz na ten wiek troche rozumu powinienes miec a nie sieczke w głowi ,i siedziec przed kompem pisac opowiesci . Książkę napisz i wyżal się w niej jaki to świat jest okrutny ... Wkurzasz sie ze nikt nie chce u ciebie pracować, A dlaczego ? Sam sobie odpowiedz na to pytanie . Gdybyś był gościu normalny i nie robił ludzi w ciula to byś miał pracowników ...Ale jak ty tak robisz to długo sie nie pociągnie z takim postępowaniem... Kazdy bedzie uciekał od takiego pracodawcy... Moze wam to odpowiada ze siebie w domu robicie w ciula ... To może nie wyciagajcie tego poza próg mieszkania... Jeszcze raz powtarzam Nie zycze sobie plotek na moj temat ktore nie sa prawdziwe ... Nic ci do mojego zycia prywatnego i do niego tez sie prosze nie wpierniczac... Facet stary a zajmuje sie pierdołami, wez sie za zycie a nie w internecie siedzisz ...

boss

Za wszystkie pieniądze które ukradła aniula w rozumie biedniutka strzygac klientów po 5 zl i biorąc te pieniądze dla siebie rozliczy ciebie urzad skarbowy i sąd sa oświadczenia klientów i jest wiadomo jak długo to robiłaś tak samo jak usługi wykonywane w domach u klientów bez opłacania podatków i wtedy będziesz się śmiała aż ci ten gwoźdz z niewyparzonej gęby wypadnie a to już niedługo.ha ha ha

łatka
@boss 26.05.2016 22:10
Za wszystkie pieniądze które ukradła aniula w rozumie biedniutka strzygac klientów po 5 zl i biorąc te pieniądze dla siebie roz...

To jeszcze mam bardzo wielką prośbę do Pana,niech weźmie Pan słownik do ręki pisząc te obrzydliwe i wyssane z palca obelgi już na wszystkich którzy Panu nie wierzą lub włączy korektor błędnej pisowni w komputerze bo Pana pisownia jak i groźby są na poziomie nastolatka,który kiblował 5 lat w pierwszej klasie.

Ania

Hahaha Agatko serio nie ma co tu pisać ... Pogadamy na priv kochana

boss

Jakie to proste i żenujące nie pomyliłem się z diagnozą ani na milimetr tchorzliwy zulu możesz pisać co chcesz o agaci i aniusi zdania nie zmienie beserki i zlodziejki.żegnam pajacyka na takiej lizdupow jak ty co wchodzą w dupie dwóm złodziejka co cię ostrzygly gratis albo za piatke mam po calosci wyjebane.dla mnie możesz je zatrudnić i być w pelni szczęśliwy Bujaj się ptostaku

xyz

Specjalista to sie tobie przyda i po twoich wypowiedziach mozna wnioskowac ze masz cos z deklem ochydny prosiaku . O kazdej swojej pracownicy sie tak wypowiadasz ,a wszystkie panie ktore u ciebie pracoowaly to byly super dziewczyny no poza jedna taka nadmuchana co wary maluje pod sam nos ,chyba marzena ... pani Ania i Pani Agata to juz wgl swietne babeczki ,utalentowane ,mile az nie chcialo sie wierzyc ze pracuja u takiego buraka .. i czy to zbrodnia ze Pani Agata pila napoje energetyczne ? Napoj jak napoj hahha a raz bylem swiadkiem jakk sam jej je przywoziles... takze nie upokazaj sie gruby bo ci zylka peknie z przesilenia

boss

Odp.do marek tak pani ania jest szczegolnie utalentowana w okradaniu pracodawcy i plotkowaniu oraz świadczeniu usług w domach klientów bez płacenia podatków.

boss

Roberto zalecam wizytę u specjalisty od chorób głowy a burakiem to ty się na bank urodziłeś widać po stylu prostackim wypowiedzi.

boss

Nie mam zamiaru dyskutować z osobą o tak niskim Intelekcie zapewne wypisywanie tych bzdur jest efektem nadmiernego spożywania napojów energetycznych po których agacia trzęsie się jak cpunka.Jeżeli chodzi o twoje umiejętności to codziennie wpływają skargi od klientów którzy mieli pecha i trafili na Ciebie a opinie są druzgoczace.ten się śmieje kto się śmieje ostatni dziewczynko nie wszyscy są naiwni.

AGATA

Hahaha , smiech na sali . :) nie bede sie znizala do twojego poziomu ( usunięte przez administratora ) bo nie chce mi sie dziury w ziemi kopac zeby byc na rowni z toba. Ale tak dla sprostowania gdybys nie wiedzial to dalej jestem zatrudniona ,moze czas ruszyc swoje wielkie cztery litery i udac sie do urzedu ale w sumie mi to lotto . Piszesz ze nie chodzilam na staz ? Mam zeszyt hahaha , a poza tym jak sie zatrudnia kogos na staz to trzeba wiedziec jak ma on wygladac , po nie polega to na samodzielnym prowadzeniu salonu... salonu ,co ja mowie to speluna jakas gdzie myszy biegaja i wali padlina .. sciany sie sypia a farby sa ze sklepu kupione za 5 zl i to przeterminowane . Takze ludziie odradzam w zupelnosci . W inspekcji pracy doskonale pana znaja a prokuratura to juz sie smiala ... i z tego co wiem to ja i moj arnoldzik nie mamy zadnej sprawy a wręcz przeciwnie to my ją toobie zaalozylismy degeneracie z marginesu spolecznego

Roberto

Z twgo co widze to, to cos o nicku @boss pisze tak o wszystkich dziewczynach ktore u niego pracowaly .. zalosne i dziwne , moze czas zastanowic sie nad sobą . Przychodzilem tam dluzszy czas ale wiecej moja noga w tym burdelu nie postanie . Ten siwy wpada ,ani dzien dobry ani pocaluj mnie w du... nic . Zwykly burak . A Pani Agata ? Profesionalistka w swoim fachu ,zawsze mila i usmiechnieta . Az nie chciaalo sie schodzic z fotela i smiac mi sie chce jak czytam te bzdury wyssane z desperackiego łba ... pani Agatko serdwcznie pozdrawiam i pamietam dalej ze wisze pani czekalode za super obciecie

you

Nie ujawnia sie buraku(bos) imienia i nazwiska ! Pierniczysz kocopoly a nic nie robisz. Sam jesteś brudas,spociuch i myszy ci po zakladzie biegają.patrz na siebie gościu co ty robisz i jak wyglądasz a nie mlode dziewczyny tu obrażasz,chcialbys miec takie laski koło siebie i Trzymać za Kolanko...

Marek

Pozdrawiam bardzo przemiłą Panią Anie, super mila i utalentowana dziewczyna!

boss

Ostrzegam wszystkich do ktorych sie zglosi w sprawie pracy agata kowalik jest to osoba leniwa .krnabrna.bezczelna .kłamliwe.I brudas pije kilkanaście nspoji energetycznych podczas pracy inpali papierosy oraz bawi się smartfonem zero zainteresowania praca poza tym jest niebezpieczna wymusza pieniądze nie należne jej za pomocą gróźb karalnych za co kabjuz sprawę wraz ze swoim chlopcem arnoldzikiem na policji a skończy się w sadzie karnym.szczerze odradzam kontakt jakikolwiek z ta patologia spoleczna.szkoda nerwów na laserów i naciagaczy.

boss

Normalnie jak ktoś choruje to idzie do lekarza ma zwolnienie lekarskie i przedstawia je pracodawcy a aga kowalik nie chodzi do lekarzy nie ma zwolnień lekarskich i nie chodzi do pracy na staż bardzo dziwną praktyką ale prosta droga do zwolnienia zvkazdej pracy.życzę powodzenia w sądzie ciekawe kto w te brednie uwierzy.

boss

Normalnie jak ktoś choruje to idzie do lekarza ma zwolnienie lekarskie i przedstawia je pracodawcy a aga kowalik nie chodzi do lekarzy nie ma zwolnień lekarskich i nie chodzi do pracy na staż bardzo dziwną praktyką ale prosta droga do zwolnienia zvkazdej pracy.życzę powodzenia w sądzie ciekawe kto w te brednie uwierzy.

dana

Szef jest wymagajacy ale za dobra prace nagradza dobra wyplata opinie akurat karolinki i ani sa stonicze i niezgodne z prawda gdyz naciagaly szefa i spiskowaly dlatego zostaly pozegnane i nie moga zniesc ze nie pracuja w tak dobrej firmie.odrobiny poczucia odpowiedzialnosci dziewczynki w pracy nalezy pracowac a nie siedziec w internecie i flirtowac.

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski - Zielona góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER-MAX-FASICHON Marek Wolski