Odradzam pracy w tej firmie. Nie wiem jak jest w Poznaniu. Jeśli chodzi o Łódź, Warszawa czy Piaseczno to szczerze odradzam. Nie wychodzi się z tej pracy po 8 godzinach. Pracuje się tam po 10-12 godz za free to norma. Ja pracowałem tam kilka ładnych lat i uważam ten czas za stracony. Zarobki mizerne. Zaczynasz od 1700 zł - 1800 zł netto, później dostajesz 2000 zł netto i to wszystko co możesz dostać w tej firmie. Dobrze tam zarabia tylko rodzina prezesów lub ich znajomi wkręceni do pracy, bez odpowiedniego wykształcenia czy doświadczenia. W tej firmie wszystko jest tak zrobione aby nie można było spełnić ich określonych progów i wymogów, abyś mógł dostać premię. Obiecują że dostaniesz premię a później jej nie dostaniesz przez 6 miesięcy. Jak się uprosisz to dostaniesz 200 zł na pocieszenie. Dla mnie było to poniżające. Bardzo cieszę się że nie pracuję już w tej firmie i szczerze odradzam. Kiedyś jak żyła Pani Prezes która stworzyła tą firmę to ludzie byli tam traktowani dobrze i zarobki też były ok. Po jej śmierci kilka lat temu wszystko zmieniło się na gorsze. Jest tam bardzo duża rotacja pracowników. Przychodzą ludzie na kilka miesięcy do tej firmy i później uciekają jak się rozpatrzą co i jak. Strata czasu. Brak profesjonalnych szkoleń. Szczerze odradzam.