Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka

Adres: Puszkina /R. Rokicińskiej -, 92-516 Łódź

NIP: 8371233719 REGON: 142213504

Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka
3 16 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka

Pracownik

Serdecznie nie polecam tej instytucji,praca ciężka,najlepiej nie upominać się o swoje.Na restauracjach bród,wiecznie winni wszystkiemu są pracownicy, którzy za najniższą stawkę muszą robic za trzech!!!Wieczne niezadowolenie ze wszystkiego! Moje sugestie dla Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka: Warto by bardziej interesować się restauracjami i tym co się na nich dzieje i ludźmi którzy na nich pracują,nie tylko cyferki na koncie powinny się zgadzać. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większe zainteresowanie pracownikiem,kontrola kierownictwa.

Justyna
@Pracownik 27.11.2018 09:46

Skupiasz się jednie na samych negatywnych aspektach pracy w Przedsiębiorstwie Produkcyjno Handlowo Usługowym, a przecież na pewno da się znaleźć i jakieś pozytywne strony pracy tam. Zdradź Nam, jak długo już tam pracujesz. Czy oprócz miesięcznej pensji podstawowej dostajecie tam jakieś dodatki?

Ala
@Justyna 27.11.2018 12:52

Justyno! Ty nie skupiasz się na teście postów jeśli tam nie ma nic pozytywnego! Niepełnosprawni są wyśmiewani i obrażania przez kierownika Ala O. Tylko jedna osoba Marta zareagowała na te uchybienia.

Justyna
@Ala 07.01.2019 13:03

Musisz wiedzieć, że skupiam się na treści Waszych postów. Po prostu wielu użytkownikom zależy zarówno tej gorszej, jak i właśnie lepszej strony pracodawcy, jakim jest Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka. Jak będziesz następnym razem wypowiadała się na forum, to proszę, nie używaj żadnych danych personalnych. Nadal tam pracujesz, czy może już odeszłaś z tej firmy?

Panna Lodon

Ona wykorzystuje nie spełnosprawnych i haruje kazdego

Justyna
@Panna Lodon 05.12.2018 13:33

Nie do końca wiem, jak właściwie odnieść się do Twojego komentarza. W powyższej postaci pozostaje on bowiem dosyć niezrozumiały, ale wnioskuję, że pracujesz w Przedsiębiorstwie Produkcyjno Handlowo Usługowym Aneta Czaplicka. Powiesz Nam na początek, jakie stanowisko tam obejmujesz? Później postaramy się przejść do innych kwestii.

Ala

Beata wiecznie zmęczona ! Nierób! Szkoda że Krzysztof Cz nie miał okazji usłyszeć jak go określa mianem "p.......a"

Justyna
@Ala 30.10.2018 08:19

@Ala Tobie też muszę przypomnieć, że na forum publiczny nie posługujemy się żadnymi danymi personalnymi. Nie wiem poza tym, do czego właściwie powinniśmy odnieś Twój wpis. Zakładam, że jesteś pracownikiem Przedsiębiorstwa Produkcyjno Handlowo Usługowego Aneta Czaplicka. Może wiesz coś zatem, czy przyjmują teraz nowe osoby?

Ala
@Justyna 30.10.2018 13:06

Droga Justyno Czy jesteś administratorem czy osobą na usługach PPHU Aneta Czaplicki i monitorujesz wpisy? Czy to jest portal dla osób szukających pracy czy opini na temat danego pracodawcy? To jak możemy wpisywać swoje opinie przecież nie wszyscy w tym przedsiębiorstwie są idiotami, byłoby to niesprawiedliwe w stosunku do osób które wykonują swoją pracę w sposób rzetelny i mają wysoką kulturę osobistą oraz szanują pracowników. Tak więc uważam, że całe forum nie ma racji bytu nie używając personaliów. I proszę o informację dla wszystkich co powinno być zawarte w opini na temat warunków pracy bo chyba nie oferty pracy. A jeszcze raz użyje tylko że w innej formie że konsultantem w tej firmie może zostać ignorant odporny na wiedzę i ciężką pracę który jest największym leniem i ma wypalenie zawodowe.

Justyna
@Ala 30.10.2018 14:07

@Ala Nie jestem w żaden sposób powiązana z Przedsiębiorstwem Produkcyjno Handlowo Usługowym Aneta Czaplicka, a więc jeśli o to chodzi - możesz być spokojna. Jestem natomiast moderatorem tego wątku i staram się Wam pomóc w zebraniu aktualnych informacji o tym pracodawcy. Może zatem powiesz nam, jeśli wiesz, jak przedstawia się system wynagrodzenia w tym przedsiębiorstwie?

Justyna

@~M. Fajnie, że mimo złych wspomnień z tą firmą postanowiłaś pozostawić tu swoje zdanie o niej. Pracowałaś w Przedsiębiorstwie Produkcyjno Handlowo Usługowym parę lat, więc na pewno dużo wiesz o specyfice pracy w tym miejscu. Jak twierdzisz, iż są tam łamane zasady bezpieczeństwa żywności, to powinnaś gdzieś zgłosić takie wykroczenie. A jakie sama stanowisko tam obejmowałaś?

~M.

Przez 4 lata pracowałam w tej firmie nędzy i rozpaczy. Właścicielka jest bardziej zainteresowana butami markowych projektantów niż pracownikami którzy systematycznie odchodzą z jej restauracji. Nagminnie łamane są zasady bezpieczeństwa żywności jak już ktoś powyżej napisał. Chwalą się elastycznym grafikiem pracy ... śmiech na sali o wolne trzeba wręcz błagać (nawet jeśli jest to twój dzień niedyspozycyjny). To jest żenujace. Zamin człowiek wejdzie na swoją zmianę jest już zmęczony, zestresowany i wykończony psychicznie i fizycznie. Wspomniana wcześniej Anna traktuje managerów jak chłopców do bicia. Coś się stało wina managera czegoś brakuje wina managera. Najłatwiej jest zasłaniać się innymi. Praca dobra dla studenta, który dopiero co wkaracza na rynek pracy. Plusem jest możliwość kariery- każdy kolejny pracodawca patrzy z podziwem na moją ścieżkę kariery w McD i przepracowane lata ;) Każda praca po "złotych łukach" jest o niebo lepsza, Uciekajcie póki możecie!!!

Trochę zbyt późno

Witam, Serdecznie odradzam pracę w tym miejscu. Stawka minimalna, praca nie tyle ciężka co uciążliwa, głównie przez franczyzobiorców. Wiecznie niezadowoleni, wiecznie mało pieniędzy. Premie? Owszem, wysokości 100 na papierku. Podwyżki? Jak najbardziej! 50 gr na rok! Choć zdarzają się takie sytuacje, że pracownicy dostają i po 16 groszy. Wielcy łaskawcy. Na podłogę nie może nic upaść, bo to przecież pieniądze. A jak już nie daj Boże, coś takiego się przytrafi, pracownik jest raczony komentarzami ze strony szanownego małżonka, jaśnie Pana Czaplickiego w stylu: " nie szastaj tak moimi pieniędzmi". Co ciekawe małżonek bywa w restauracjach częściej od samej zainteresowanej. Wydawać by się mogło, że Aneta jest osobą wykształcona a co idzie za tym taktowną. Nic bardziej mylnego. Najgorzej są traktowane osoby na stanowiskach kierowniczych. Dosłownie jak ścierki do podłogi. Najgorsze jest to, że zmuszają pracowników do łamania standardów dotyczących bezpieczeństwa żywności. Sami wiedzą lepiej od samego biura McDonld's Polska, ile produkt może być ważny. Osobiście widziałem jak "szef" instruował pracownice, jak ma nasypywać frytki: "te stare daj na spód, a świeże na wierzch". Paranoja. Oszczędności, oszczędności i jeszcze raz oszczędności! Chemia nawet nie jest kupowana od rekomendowanych firm, tylko kupowana tańsza z Selgrosa. A jak kontrola z biura, to się przywiezie z innej restauracji, co się martwić mamy przecież kilka! Ale to nie jedyny sposób na cięcie kosztów. Oszczędza się dosłownie na wszystkim: prądzie, wodzie( bo ekologia!pękam ze śmiechu). na ogrzewaniu też. Bywały sytuacje, kiedy w restauracji było 8 stopni( nie to nie pomyłka 8 nie 18). Co więcej, stwarzają warunki pracy zagrażające życiu pracowników. Mam tutaj na myśli wymianę sprzętów. Niejednokrotnie pracownicy mogli się skaleczyć o popękane plastikowe elementy. Kupić nowych nie można bo kierownik musi pilnować kosztów. Po co wydawać ? To samo z dostawami, lepiej jeździć jak oszołom i pożyczać z innych restauracji niż "zamrozić gotówkę". A jak już trzeba po coś jechać kosztów nie zwracają. Za nadgodziny raczej "setek" się ne doczekacie. Godziny są oddawane w przyszłym miesiącu. Pracownikom i instruktorom. Cała reszta, która jest wyżej nie ma na co liczyć. Prawo pracy jest łamane również w innych kategoriach, np. odpoczynki tygodniowe, czy zapomniane już dawno prawo wolnej 4 niedzieli. Jeżeli wasi współpracownicy ( o ile są choć odrobinę kompetentni) o was nie zadbają, to na właścicieli nie macie co liczyć. Chyba, że lubicie wazeliniarstwo. Oni je uwielbiają. Dzięki takim właśnie metodom udzielono wielu nietrafionych awansów. Ale o tym głośno powiedzieć nie można, bo szef ma zawsze rację. Odradzam, odradzam jeszcze raz odradzam!

wujek dobra rada
@Trochę zbyt późno 24.05.2017 22:27

wypowiedź jak najbardziej trafiona ... zgadzam się w 100%

Anna
@Trochę zbyt późno 24.05.2017 22:27

Pracuje tam jeszcze Anka Madej ktora wrzeszczy, obraza ludzi a domaga sie szacunku dla siebie mowiac "ze starszych trzeba szanowac".Anka nasza rada Wszytkich powinno sie szanowac !! Zablysnela inteligencja.

Kolesiostwo
@Anna 10.04.2018 12:21

Tak pamiatam to zdarzenie, darla sie Tak ze goscie na drive byli w szoku i slychac ja bylo na sali. I domagac sie szacunku dla siebie a nie szanowac innych !! Dobry zart!!

zmęczona
@Trochę zbyt późno 24.05.2017 22:27

Nic się nie zmieniło przez ten czas, sytuacja z dnia na dzień coraz gorsza. Stres, brak szacunku do współpracowników, głównie ze strony kierowników restauracji oraz słynnej Anny M., już tyle ludzi się zwolniło przez nią i nikt z tym nic nie robi. Jak się ośmielisz coś powiedzieć to zaraz się na tobie mszczą, niby pod pozorem sprawdzania pracy i przestrzegania standardów, ale ludzie chodzą znerwicowani cały czas. Normą jest wyładowywanie swoich frustracji głównie na menadżerach bo na ich barkach spoczywa prowadzenie całego tego (usunięte przez administratora) a pracownicy tylko patrzą i nie wierzą własnym oczom, że można tak traktować drugą osobę, co mądrzejsi zmywają się szybko, wytrwalsi zostają na dłużej, ale każdy ma swój limit. Ja też stanowczo odradzam!

Justyna

@anonymous Bardzo Cię proszę, żebyś na forum nie posługiwał się danymi personalnymi swoich współpracowników. Piszesz jedynie o atmosferze panującej w Przedsiębiorstwie Produkcyjno Handlowo Usługowym. Może, skoro jesteś albo byłeś tam pracownikiem, powiesz nam, jakie warunki zatrudnienia oferował ten pracodawca? Możliwa była umowa o pracę, czy raczej umowa zlecenie?

Administrator

Od Waszych ostatnich aktywności w tym wątku minęło już sporo czasu. Możecie napisać co w tym momencie dzieje się w Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka? Jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy i ewentualne warunki zatrudnienia?

anonymous
@Administrator 12.05.2018 09:14

Atmosfera fatalna , jest jeszcze gorzej , a Anka Madej to jakieś nieporozumienie .Skąd ona się wzięła ?totalny brak szacunku do ludzi a jej inteligencja poniżej krytyki,

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Aneta Czaplicka