automatyk pracuje w 2 zmianach czy również zmiany nocne wchodza w życie?
Witam. Widzę poszukują menadżera zakładu zw Mlynarach. Co się stało z obecnym? Jakie zarobki ma menadżer zakładu i jaki samochód.
@Pracodawca Szukam pracy jako kierowca C+E. Czy jest jakaś rekrutacja? Do kogo trzeba się zgłosić?
@Pracodawca czy mleczarnia w Chojnicach w najbliższym czasie będzie prowadziła rekrutację na pracownika produkcji / operator zagęszczarki /aparatowy
Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w SM Spomlek?
W SM Spomlek jest podobnie jak w innych firmach, relacje miedzy pracownikami mają wpływ na ich efektywność. Przyjazna atmosfera tworzona zarówno przez współpracowników jak i przełożonych zawsze wpływa na większe zaangażowanie.
Nigdy w życiu nie pracowałem w tak okropnej atmosferze. Zawistni ludzie, donosiciele, bez kompetencji i zaangażowania. Dramat
Nie wiem z jakimi spotkałeś się osobami ale ja jestem przykładem na to że można zakumulować się z współpracownikami, tak samo jak można żyć w przyjaznej atmosferze z przełożonym. Raczej nie nastawialabym się tak negatywnie na te rację. Mimo wszystko każdy ma inny charakter. Ja uważam że w firmie wszyscy są przyjaźni dla siebie. Owszem, znajdują się osoby które później okazują się fałszywe ale takie jest życie. Nie jesteśmy w stanie obracać się wokół tylko idealnych i wspaniałych ludzi. W życiu codziennym też tak jest.
Ogólnie w Spomleku pracuje się bardzo dobrze. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie i pracować trzeba wszędzie, bo nikt nie płaci za nic. Narzekają ci, którzy ciągle na wszystko narzekają. Myślę, że w każdym środowisku znajdą się super ludzie i ci mniej super, ale atmosfera w firmie jest taka, że chce się tu wracać. A dla tych wiecznie narzekających proponuję popracować w innej firmie. Tak dla porównania. Pozdrawiam.
Nie ma reguły. Pracują u nas osoby, które zdobyły doświadczenie w innych miejscach pracy i tacy, którzy zaczynają swoją karierę zawodową w naszej firmie.
Tak wypłaty nie są złe.
Czy firma SM Spomlek kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Dokładnie. Potwierdzam
Czy w firmie SM Spomlek są regularne szkolenia pracownicze?
W SM Spomlek są prowadzone regularne szkolenia dla pracowników. Uważamy, że stały rozwój i podnoszenie kwalifikacji naszych pracowników jest gwarancją rozwoju naszej firmy.
Nie prawda, przez 3 umowy nie zostałem przeszkolony na stanowisku .Ponoć zakład nie stać.,a pracuję (już nie długo)na stanowisku dzięki któremu zakład funkcjonuje.Kierownictwo bardziej liczy się ze zdaniem i opinią promowanego młokosa niż pracownika z 35 letnim stażem pracy.Nie tego się spodziewałem gdy się przyjmowałem.
Czy w SM Spomlek pracuje się na open space?
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie SM Spomlek?
jaka agencja teraz zatrudnia w spomleku ?
Znajomy wspominł że work service zatrudnia na zlecenie w spomleku. Pytam bo nie wiem czy to prawda.
Z tego co się orientuję to zatrudniają po rodzinie
Nie tylko na tym dziale
Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie SM Spomlek?
w pierwszej kolejności w przypadku wakatów poszukujemy liderów w naszej organizacji, jeśli natomiast decydujmy się na zatrudnienie liderów z zewnątrz to oczywiście rozumiemy ze lider potrzebuje czasu na aklimatyzację, poznanie firmy , kultury organizacyjnej etc, może liczyć na pomoc współpracowników we wdrożeniu.
Jakie są stanowiska pracy w spomleku? Chodzi mi ogólnie nie tylko dostępne
Struktura organizacyjna naszej firmy opiera się na pionach: produkcja i technika, logistyka, handel oraz skup surowca oraz działy usługowe ( np księgowość, HR, laboratoria) W obrębie tych pionów funkcjonują poszczególne stanowiska, których nie sposób wszystkich wymienić. Zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR.
Jaka jest kultura pracy w SM Spomlek? Obowiązuje typowy dress code?
w SM Spomlek nie obowiązuję dress code, stawiamy na wyczucie pracowników, oczekujemy ubioru stosownego do sytuacji.
Czy w najbliższy czasie będę prowadzona rekrutacja na pracownika produkcji?
W najbliższym czasie nie planujemy rekrutacji na pracownika produkcji, ale prosimy śledzić zakładkę 'kariera" na naszej stronie. pozdrawiamy
Czy jest aktualnie prowadzona rekrutacja w spomlek Radzynia Podlaski
Aktualnie prowadzimy rekrutację do działu technicznego . Zapraszamy do składania aplikacji na adres rekrutacja@spomlek.pl. Szczegóły na temat prowadzonych rekrutacji są publikowane m.in na naszej stronie w zakładce kariera.
Jak długo trwa proces awansu w SM Spomlek?
W Spółdzielczej Mleczarni Spomlek bardzo dużą wagę przywiązujemy do rozwoju zawodowego pracowników. Mleczarnia zawsze stara się doceniać zaangażowanie swojego zespołu, czego wyrazem są m.in. awanse. Ścieżka awansu a wiec i czas w każdym przypadku ma charakter indywidualny i zależy od wielu różnych czynników, m.in. zajmowanego stanowiska, posiadanych kompetencji, postawy pracownika itp. Awans może być nie tylko wynikiem decyzji przełożonych ale również zależy od aktywności samego pracownika poprzez udział w rekrutacjach wewnętrznych.
Zawsze można zmienić pracę. Ważne, że firma ma się dobrze, rozwija się i dobrze się pracuje!!
Wyzysk, presja, mobing to tak w skrócie. A jak traficie przez agencję YORK to pół etatu a pracujecie na całym. Moje sugestie dla SM Spomlek: Zacznijcie szanować pracowników, bo niedługo sami będziecie za nich pracować.
Jak się pracuje w SM Spomlek?
Zobacz opinie na temat firmy SM Spomlek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SM Spomlek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!