Projekt Prymus

Biała Podlaska

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 110 ocen.

Opinie o Projekt Prymus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Projekt Prymus

Agnieszka

@Gość, a co możesz powiedzieć więcej o swoich doświadczeniach?

akros

Sama opcja pracy w tej firmie jest ciekawa, ale trzeba być cierpliwym, ponieważ nie planują masowych zwolnień

romano

@ester mi sie dokłądnie tak samo wydaje. Nie sądzę, żeby w firmie działo się coś ciekwego i nastąpiły zmiany od czasu oststniej wypowiedzi, więc sam widzisz jak to działa. Poza tym zastnawiam się jeszcze nad jednym faktem - jak to wygląda jeśli chodzi o zatrudnienie samo u nich? Teraz to jeszcze są rekrutacje czy nie?

ester

Może faktycznie te negatywne opinie, nie były prawdziwe, skoro do tego czasu nie pojawiła się żadna nowa, najwyraźniej ktoś urażony lub konkurencja pisała takie brednie. Napiszcie proszę, czy obecnie warto zgłaszać się do Projekt Prymus, czy firma nadal działa stabilnie? Jak wyglądają tutaj w ogóle rozmowy rekrutacyjne?

Gość

Nie zgodzę się jeśli chodzi o to że firma prymus oszukuje ludzi. Jestem w niej od Ponad roku i nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś był oszukany.

kimbo

ktoś pisał, że ich strona nie istnieje. Jednak owszem strona normalnie działa choć nie jestem pewny czy to ta sama firma użytkuje te domene

Porada d

Pracodawca niewypłacający pracownikowi wynagrodzenia za prace pamiętać powinien o artykule 282 Kodeksu pracy, który przewiduje sankcję za naruszenie przez pracodawcę obowiązków wynikających z przepisów Kodeksu pracy. Zgodnie, bowiem z art. 282 KP § 1. Kto, wbrew obowiązkowi: 1) nie wypłaca w ustalonym terminie wynagrodzenia za pracę lub innego świadczenia przysługującego pracownikowi albo uprawnionemu do tego świadczenia członkowi rodziny pracownika, wysokość tego wynagrodzenia lub świadczenia bezpodstawnie obniża albo dokonuje bezpodstawnych potrąceń, podlega karze grzywny od 1 000 zł do 30 000 zł.

Porada c

pracownik na podstawie art. 13 KP ma prawo do wynagrodzenia, stąd też zakazana jest praca bez wynagrodzenia

Porada a

Pracodawca jest obowiązany wypłacić wynagrodzenie w miejscu, terminie i czasie określonym w regulaminie pracy lub w innych przepisach prawa pracy.[ Art. 86 1. KP]

flexi

a moze zanim kogos okradniesz zastanow sie ! to co jest pisane na tym forum jest niepodwazalna prawda, a jest pisane zeby nie dochodzilo juz do takich rzeczy

Porada 4

Zanim kogoś obrazisz zastanów się!

Porada 2

Zgodnie z art. 24 ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie.

Porada 1

Zgodnie z art. 23 Kodeksu cywilnego dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska – pozostają pod ochroną prawa cywilnego.

ka

To Ja\" ale co trzeba pisać na tego emaila?

kkk

Dobre!A jakie prawdziwe!

koziol

o cholera, moja znajoma u niego pracuje! Jutro musze sie z nia sontaktowac i powiedziec jej co tu wyczytalem! Czy to co poszecie to prawda? Znajoma tak sie cieszyla z tej pracy!

Mama

nie ma już strony projektprymus.pl....o co w tym chodzi?

pracownik

Witaj kaki i jo Jeśli masz jakieś reklamacje to napisz maila na biuro@projektprymus.pl. Jeśli masz zamiar narzekać to pisz dalej.

xxx

To niech firma ogłosi upadłość :) jeśli ją na to stać :D :D :D

HJHJH

FIRMA JEST BANKRUTEM A TY CHCESZ ZALEGŁE PIENIADZE? :-) DO ROBOTY SIĘ WEŹ I ZNAJDŹ NOWĄ PRACĘ A NIE MARNUJESZ CZAS I PIENIĄDZE NA TOPIENIE STATKU KTÓRY JUŻ JEST POD WODĄ.

oszukana

Jużnawet biuro jest zamknięte na ulicy narutowicza i nikt tam nie pracuje...Mam nadzieję że na drodze sądowej dojdziemy swoich praw i odzyskamy zaległe pensje!!!

anonim

na zarobione pieniadze czekamy juz kilka miesiecy, wlasciciel odwleka z placeniem jak tylko moze, (usunięte przez administratora) Na samą mysl o tej "firmie" mdli mnie

anonim

( usunięte przez administratora ) czekam już dwa miesiące i cisza ta FIRMA chyba nie istnieje

anonim

ssssss - 2011-10-27 10:32:33anik - 2011-10-22 23:32:53Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest( usunięte przez administratora )żaden z niego człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora ) po co ja jechalam tyle km na szkolenie z nimi zamiast wczesniej sprawdzic opinie. na poczatku wydawalo mi sie ze wszystko jest normalnie. cieszylam sie ze w koncu znalazlam prace. jak wyplatac sie z tej porazki zyciowej ?????? i odzyskac kaucje !!!!! jest to mozliwe, co myslisz anikco ja myślę?pewnie i tak moja opinia zostanie usunięta tak jak wszystkie negatywne opinie na temat tej niby firmy..Ludzie nie dajcie się nabrać nie dostaniecie wypłaty nie odzyskacie kaucji a prezes nie odbierze telefonu!Musicie uwierzyć w te skrawki wypowiedzi bo nam je sukcesywnie kasują.Pozdro Białystok!

calccron

Powiem tak, odwlekanie z wypłatą wynagrodzenia było tam na porządku dziennym, co miesiąc jakiś problem, więc jak tu pracować? Za darmo? A co do ekipy, to co miesiąc ludzie się wymieniają, odchodzą Ci co przejrzeli na oczy, a przychodzą nowi, naiwni. Faktem jest że można się czegoś nauczyć... że nikomu nie można wierzyć na słowo i wszystko trzeba mieć na piśmie. Inaczej można dostać, no cóż, figę z makiem.

ssssss

anik - 2011-10-22 23:32:53Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest ( usunięte przez administratora )człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora ) po co ja jechalam tyle km na szkolenie z nimi zamiast wczesniej sprawdzic opinie. na poczatku wydawalo mi sie ze wszystko jest normalnie. cieszylam sie ze w koncu znalazlam prace. jak wyplatac sie z tej porazki zyciowej ?????? i odzyskac kaucje !!!!! jest to mozliwe, co ( usunięte przez administratora )

najs

Niestety mialam okazje poznac Projekt Prymus i osoby pracujace w tej ,,niby'' firmie i nie polecam. Nie ma nic pozytywnego co moglabym powiedziec. Nauczylam sie jak nie postepowac z ludzmi. ( usunięte przez administratora )Negatywne opinie ktore tu wystepuja co w pelni prawdziwe.

smoke

( usunięte przez administratora ) równiez opinie o projekt prymus. zmienili nazwe. wczesniej nazywali sie unijna szkola ksztalcenia indywidualnego.

n imek

anonim - 2011-10-23 13:22:30rodzic - 2011-08-25 13:38:53W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy! Bardzo ciekawa wypowiedz pewnie ten kto to napisał musial przejść ( usunięte przez administratora ) ;-pTaki kurs jest obligatoryjny by zaczac prace w Projekt Prymus. Wlasciwie ciezko to nazwac praca ( usunięte przez administratora )

anonim

rodzic - 2011-08-25 13:38:53W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy! ( usunięte przez administratora )

anik

Opinie osób,które się tutaj wypowiadają są w pełni prawdziwe,oczywiście te negatywne wiem bo pracowałam i poznałam ( usunięte przez administratora ) .Firma jest spólka rodzinna a prezes to kłamca i żaden z niego człowiek sukcesu jakby sie na początku wydawało( usunięte przez administratora )

anonim

anonim - 2011-10-19 13:08:40work - 2011-10-06 09:38:29Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda. Natoniast pozytywne opinie piszą osoby z biura tej firmy lub czlonkowie rodziny które prowadza ten biznes.Jestem przekonany ze nikt kto tam pracował nie napisze nic pozytywnego ponieważ nikt nie dostaje ( usunięte przez administratora )

marta

rozwazalam prace w projekt prymus ciesze sie ze trafilam na te forum. teraz juz wiem ze szkoda czasu i pieniedzy. dzieki za opinie

anonim

work - 2011-10-06 09:38:29Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda. Natoniast pozytywne opinie piszą osoby z biura tej firmy lub czlonkowie rodziny które prowadza ten biznes.Jestem przekonany ze nikt kto tam pracował nie napisze nic pozytywnego ponieważ nikt nie dostaje ( usunięte przez administratora )

work

Negatywne opinie piszą osoby , które nie spełniły się w tej pracy i nie osiągnęły wyników. Żaden pracodawca nie będzie trzymał w pracy osób, które nie są opłacalne dla pracodawcy.Taka jest prawda.

luk

pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow unijnej szkoły kształcenia indywidualnego = projekt prymus = centrum rozwoju osobistego

ripskar

Zastanówcie się zanim rozpoczniecie współpracę z Projektem Prymus i ( usunięte przez administratora ) Sprawdziłem i nie polecam. Piszę ( usunięte przez administratora ) bo model pracy który oferują nie jest rentowny i nie opłaca się już chyba nawet firmie. Sprawdźcie proszę ( usunięte przez administratora )

kreativ

henio , jeśli tobie nie podoba się ta firma to nie aplikuj, ale daj szansę innym znaleźć pracę i wykazać się

anonim

uwazajcie na tych( usunięte przez administratora )nie dajcie sie zrobic w balona na kase, zaplacicie kaucje za szkolenie, ktorej nigdy nie zobaczycie z powrotem, podpiszecie umowe to dla nich bedzie ( usunięte przez administratora )oni sami jezdza swoimi zlomami, jak jestes naiwny to aplikuj, w( usunięte przez administratora )z pp.pl zeby zwerbowac wiecej naiwnych ludzi

anonim

ludzie nie sluchajcie tych głupich wypowiedzi typu polecam ta firme jestem zadowolony z pracy, kursu bo ta tylko opinie ( usunięte przez administratora )udzi z pp.pl,( usunięte przez administratora )

anonim

kurs jest spoko:))))

prymusik

zapraszamy na nasze forum( usunięte przez administratora )

ja

czasami denerwuje mnie mój kierownik ale ogólnie jest spoko :)

zadowolona mama

Kupiliśmy z mężem kurs dla naszego synka. Mielismy pewne obawy co do firmy, bo jest mało znana, ale już na prezentacji zobaczyliśmy efekty i zainteresowanie dziecka. Pomyśleliśmy, że warto zainwestować w chęci syna. To był strzał w 10. Syn jest zafascynowany lekcjami, nie trzeba go namawiać. Już widać efekty. Polecam wszystkim, jesli mają możliwość niech korzystają, naprawdę warto.

pracownik

polecam ta firme!

rodzic

W naszym domu była Pani. Bardzo dokładnie nam wytłumaczyła jak będzie wyglądać dalsza nauka. I faktycznie tak jest, nasza pociecha uczy się sama a dwa razy w tygodniu dzwoni do niej miła Pani opiekun dydaktyczny. ( usunięte przez administratora ) bardzo lubi z ta Panią rozmwiać. Jest też możliwość aby( usunięte przez administratora )skontkatowała się z opiekunem w innym terminie niż ustalonym cyklicznie. ( usunięte przez administratora ) dwoni do Projektu Prymus i prosi o kontakt. Za maksymalnie 15min jest telefon zworotny od opiekuna dydaktycznego. Serdecznie polecamy!

Rodzice Asi

anonim - 2011-08-24 14:26:59 Zgadzam się z moją przedmówczynią, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki dydatktycznej, bardzo serdecznie polecam Projekt Prymus Był u nas dzisiaj Pan, przeprowadził prezentacje i tak nam się spodobało że kupiliśmy. Jeżeli będzie dalej tak miła nauka to nasze dziecko napewno będzie się uczyło. Co Wy o tym myślicie? Jak Wasze doświadczenia z tą szkołą?

anonim

To jest to czego szukałem! Praca popołudniami w miłym towarzystwie za dobrą kase! Polecam

Irek

Pracuję już prawie 3 miące, wypłatę otrzymałem 2 razy i wszstko wskazuje na to że i teraz otrzymam. Jestem zadowolony. Zapraszam na stronę www.projektprymus.pl

anonim

Zgadzam się z moją przedmówczynią, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki dydatktycznej, bardzo serdecznie polecam Projekt Prymus

Zostaw opinię o Projekt Prymus - Biała Podlaska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Projekt Prymus