Wykonywałem u tego tzw.człowieka usługi już od początku z braku wiedzy okazywał swoję nerwy i niski poziom w swoich zachowaniach próbując tuszować to swoimi nie zbyt rozagrnietymi uśmieszkami mi też około 1000zl.był winien i dałem sobie spokój bo nie warto już więcej na niego patrzeć były ministrant (ciekawe co tam wyprawiał) do tego udającą wierzącą osobę WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD ,ale tego pojęcia nie rozumie na koniec odemnie jeszcze KARMA DO WSZYSTKICH WRACA
Praca jak praca nie jest lekka ale bardzo prayjena ponieaż wszyscy są super a przesuper jest szefwa i dobrze łpłaci!!!!
Nie polecam wręcz odradzam . (usunięte przez administratora) ZOSTAWIŁ MOJA RODZINE BEZ KASY NA WIELKANOC . BIEDNY PAN PIOTR...... MAZ KLADŁ U NIEGO PLYTKI W JEDNYM Z WARSZAWSKICH MIESZKAŃ. PAN NIE ZAPLACIŁ 600ZŁ ZA WYKONANE CZĘSCI USLUGI CHOCIAZ TAKA BYLA UMOWA .... (usunięte przez administratora)
Zatrudnić się i nagrywać co wyprawiaja i jak Was traktują. Do sądu i po sprawie. Ich zachowanie jest przestępstwem. Odradzam tam wesela. Jeśli chcecie się fajnie bawić a obsługa jest traktowana jak (usunięte przez administratora) to miłej zabawy życzę.
Każdy kto ma mile wspomnienia niech się tam zatrudni. Banda nieudaczników.
Odradzam pracę u Wieczorków. Poniżanie i krzyki. (usunięte przez administratora)
Niestety to wszystko prawda
niestety lawiranci i sciemniacze, nie polecam
Dziwni ludzi z dziwnym podejściem
Czy tylko negatywne opinie są prawdziwe? Opinia zależy jakim się jest pracownikiem!!!
opinie pozytywne pisza sami, ni epolecam tego pracodawcy, drobne cwaniaczki
Myślę, że musiał być powód iż były pracownik tu nie pracuje. Jak można poważnie traktować takie opinie?
Nierzetelni i nieuczciwi pracodawcy, zatrudniają pracowników na najniższej krajowej. Ekwiwalenty za urlopy wypoczynkowe ( pomimo łamania prawa pracy) fizycznie wypłacane są pracownikom w wysokości 80 %. Właściciel bez pojęcia o kuchni ale za to z ambicjami kierowniczymi stara się rozliczać kucharzy jednocześnie obnażając absolutną niewiedzę. Kombinacje, niesłowność i żerowanie na niewiedzy bądź braku asertywności zatrudnionych. Wstyd Panie Wieczorku .
fao' skoro tak dobrze orientujesz sie w warunkach umowy jakie panują w firmie ,to prosze o sczzegółowe infrmacje dotyczące umowy i wynagrodzenia, bo podobno zbyt chojnie jednak sie tam nie zarabia, poczytałaem powyższe opinie z ich wynika troche co innego.
Czy zgadzasz się z opiniami na temat firmy Catering Anna? Zachęcamy do komentowania. W ten sposób pomagasz użytkownikom, którzy myślą nad podjęciem tam pracy.
Pracowałem wiem co tam się wyrabia. Tną na każdej złotówce a jak przychodzi do wypłaty to Mr. W albo nie ma kasy albo jest na Tenisie i po kasę przyjeżdża się kilka razy. Nie polecam nikomu bardzo nierzetelni
Jak się pracuje w Catering Anna?
Zobacz opinie na temat firmy Catering Anna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Catering Anna?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!