Omnico Doradcy Finansowi

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o Omnico Doradcy Finansowi

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omnico Doradcy Finansowi

Zuzanna

Jak wygląda obecnie praca w Omnico Doradcy Finansowi? Chętnie usłyszymy więcej na temat Waszych doświadczeń z pracy w firmie.

nuj

hej hej! czy szukają kogos teraz do firmy Omnico Doradcy Finansowi?

Adam

Dzisiaj na moim osiedlu na skrzynkach na listy ktoś porozkładał masę ulotek tej firmy. Chyba każdy może się domyślić, że pod wpływem wiatru wszystkie ulotki poszybowały i w efekcie tego całe osiedle zaśmiecone jest ulotkami...

buba huba

wiem że nie mam doświadczenia ani wykształcenia jako doradca finansowy, dlatego o taką pracę starać się nie będę w Omnico Doradcy Finansowi. ale mimo wszystko ta praca mnie bardzo fascynuje w takiej branży, jakąkolwiek inną posaę np. biurową mogę dostać w tej firmie? mogę nawet na stażu płatnym siedzieć albo praktykach

ama78

czy ktos doswiadczony moze cos wiecej o tej firmie powiedziec poszukuje pracy i nie wiem czy warto aplikowac Cv do tej firmy..Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie?

ama

Moze ktos z was pracował w tej firmie i chce podzielić się opinią o niej? Chce w niej pracować i zastanawiam się, jakie warunki oferuje pracodawca? może ktos pomóc zainteresowanej osobie w uzyskaniu poszukiwanych informacji? Chodzi głównie czy warto aplikowac i ewentualnie wybrac sie na rozmowe kwalifikacyjna?

witek

@ala, to nie jest żadna nowość, nikt tutaj bez powodu wpisów nie usuwa, a jeśli juz to nie jest to omnico doradcy finansowi... Zauważ, że czasem ludzie pisza pod wpływem silnych emocji i poniesie ich fantazja, często łamią tym samym regulamin portalu podając przy tym dane osobowe, czy próbując kogos zniesławić. Niemniej jednak jeśli znasz prawde o firmie, to śmiało, pisz.

kolo

Nawet jak zmieni nazwę firmy i siedzibę to są sposoby by namierzyć.DAMY RADĘ..

anonim

(usunięte przez administratora)

ano

firma zmieniła formę prowadzenia działalności, dlatego w krs-ie jest 2008. wczesniej dziłał w innej formie prawnej od 2003. A co do tych 200 km to chyba że do np. Kornika jedziesz przez Jarocin :) to i bedzie więcej niż 200 km ( polecam korzystać z nawigacji to się nie najeździsz).

weronisia
@ano 09.09.2014 08:34
firma zmieniła formę prowadzenia działalności, dlatego w krs-ie jest 2008. wczesniej dziłał w innej formie prawnej od 2003. A c...

Tak tak to prawda, biorąc pod uwagę,że omnico działało już chyba we wszystkich miasteczkach i miastach około Poznania,otwiera się i po czasie zamyka.Także można to sprawdzić w sieci.Dla chcącego nic trudnego. A Łukasz to BZDURY WYPISUJE I TYLE BO TAJKI TO TAM NAWET NIE PRACUJE.HE,HE

lukasz

Wróciłem z wakacji a tu proszę mila niespodzianka.Dodatkowa premia.Super.

ala

Zresztą jeśli ktoś nie wierzy w to co pisze prosze bardzo niech sie do Was zatrudni i zobaczy jakie są realia.. Nie mam zamiaru wiecej odpisywać osobie podstawionej ktora tak perfidnie kłamie !! ŻEGNAM !!!

łukasz
@ala 30.07.2014 21:36
Zresztą jeśli ktoś nie wierzy w to co pisze prosze bardzo niech sie do Was zatrudni i zobaczy jakie są realia.. Nie mam zamiar...

Także Proszę nie pisać jak się nie pracuje!

lol
@łukasz 01.08.2014 09:19
Także Proszę nie pisać jak się nie pracuje!

ciekawe jak mozesz tam pracowac 10 lat skoro ta firma powstala w 2008r, wystarczy wejsc na krs i to sprawdzic.

ala

Nie mam zamaru sie tłumaczyć .. Zadna osoba która tam pracuje nie ma 10 letniego stażu !

ala

Zacznijmy od tego że zadna osoba w tej firmie nie pracuje 10 lat !

łukasz
@ala 30.07.2014 10:07
Zacznijmy od tego że zadna osoba w tej firmie nie pracuje 10 lat !

Skąd możesz wiedzieć jak nie pracujesz w tej Firmie....?

łukasz

Pracuję w tej Firmie od bardzo dawna ok. 10 lat i zawsze pieniądze z paliwa zostawały. I to sporo. Zresztą zarobki i podstawa zawsze były i nadal są wysokie. Zarobia się nawet kilka tysiący złotych w jeden miesiąć,ale to norma w tej Firmie.

ala

Mam nadzieje ze nikt madry nie da się nabrac na te 50-60 km dziennie !!! Do teraz pracują u Was osoby które dziennie robią nawet ponad 200 km.. Kto jest chetny pracować w danej firmie to prosze porozmawiać z pracownikami którzy nadal w niej pracują - powiedzą jaka jest prawda...

łukasz

To nie jest prawdą max.50-60 km. także jeszcze paliwo na swoje wyjazdy zostaje,albo spora kasa w kieszeni to wiem z doświadczenia.

ala

Jakbym nie wiedziala ile robi sie km. to bym nie pisała... Wiem ze robi sie dziennie do 200 km. a czasami i więcej...

anonim
@ala 29.07.2014 19:14
Jakbym nie wiedziala ile robi sie km. to bym nie pisała... Wiem ze robi sie dziennie do 200 km. a czasami i więcej......

TEŻ TAK SŁYSZAŁEM

ala

Jeżeli uważają sie za rzetelną firmę to niech są rzetelni wobec pracowników którzy ciężko pracują ... Ponad 200 km robią dziennie a na paliwo dostają marne 1000 zł Dziennie to 85 zł a dostajesz - 50 zł. nie licząc użytkowania samochodu.. 700 zł miesięcznie trzeba odliczyć od wyłaty.. Także zostaje Ci 800 zł

łukasz
@ala 29.07.2014 13:43
Jeżeli uważają sie za rzetelną firmę to niech są rzetelni wobec pracowników którzy ciężko pracują ... Ponad 200 km robią dzien...

Co ty opowiadasz jakie 200km.to bardzo dużo

ala

A JEŚLI MA JUZ KTOS TEN 1000 TO I TAK NIE STARCZY NA PALIWO.TRZEBA DOPLACAC ZE SWOICH,PONIEWAZ ROBI SIE DZIENNIE NAWET PONAD 200 KM

ala

zadne 1000 na paliwo tylko wiele mniej

doradcy.pl

Zgodzę się dzisiaj nic za darmo się nie dostaje.Praca ciężka ale kasa dobra.Jestem zadowolony szkoda tylko że spotkań nie mogą umawiać w godzinach dopołudniowych ale, to podobno kiedyś funkcjonowało ale klientom te godziny niezbyt odpowiadały.

zadowolony

Jeżeli chodzi o pracę w omniko to polecam podstawa na czas a i na prowizję nie narzekam oczywiście nic za darmo trzeba pracować jak w każdej firmie.Co mi się podoba to spotkania umówione przez firmę.

Fox

UWAGA NA TA FIRME!!!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)

anonim
@Fox 16.05.2014 15:56
UWAGA NA TA FIRME!!!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)

A DLACZEGO?

łukasz
@anonim 31.07.2014 08:51
A DLACZEGO?

I widzisz wyszło że WSPANIAŁA FIRMA OMNICO istnieje nawet ponad 10 lat.Wiem po tam pracuję.Teraz nawet szykują się podwyżki i premie.

heban

ależ oczywiście, że rekrutują wpisując Omnico w google dopisz jeszcze praca. Poszukują oczywiście doradców finansowych

przyszły pracownik?

To jest aż tak źle? Szczerze mówiąc mam przed sobą pierwszy dzień w tej pracy i teraz jestem coraz gorzej na to wszystko nastawiony. Na czym tak dokładnie ta praca tam ma polegać? Bezpośredni kontakt z klientem też tutaj wchodzi w grę? I jak to się ma z tymi prowizjami?

doradcy.pl
@przyszły pracownik? 15.01.2014 16:30
To jest aż tak źle? Szczerze mówiąc mam przed sobą pierwszy dzień w tej pracy i teraz jestem coraz gorzej na to wszystko nasta...

teraz płacą 1500 zł na rękę podstawy,prowizja i za paliwo 1000 zł. miesięcznie

Epi
@przyszły pracownik? 15.01.2014 16:30
To jest aż tak źle? Szczerze mówiąc mam przed sobą pierwszy dzień w tej pracy i teraz jestem coraz gorzej na to wszystko nasta...

masz iść do pracy i nie wiesz co będziesz w niej robił!?Ciekawe jak ją w takim razie dostałeś?Człowieku weź się ogarnij takich rzeczy dowiaduje się na rozmowie kwalifikacyjnej.

arek

Szkoda bo już miałem nadzieję że jakoś tak będzie szansa na normalny etat. A jeszcze chciałem się dowiedzieć jaka jest ta podstawa?

arek

Krzystof widzę że trochę orientujesz się jeśli chodzi o pracę w tej firmie. Napisz jaką dają podstawę?

bogdan

Paula albo mick napiszcie jaka jest podstawa w Omnico Doradcy Finansowi? Mam nadzieję że nie jest jakaś parszywa że tak powiem

mick

pracuję w Omnico jako doradca finansowy i nie narzekam. Robię swoje, mam źródło klientów od nich. Ciężka praca - to fakt - ale jak chcesz to bez problemu zarobisz i to nieźle... Nie ma firmy idealnej ;D Zawsze komuś coś będzie przeszkadzać

Paula

ja pracuję na stanowisku doradcy i zatrudniona jestem na etacie. Co do wynagrodzenia jest podstawa i prowizja :D na prowizje się uśmiecham, ponieważ jest niewspółpmierna z podstawą :). Pozdrawiam i życze pomyślności

Stefan

Pracowaem w Omnico jako praktykant przez jaki czas. Czas ten wspominam bardzo dobrze. W prawdzie nie miaem sporo roboty odpowiedzialnej bo przecie byem praktykantem ale nauczyem si sporo w zakresie finansow. Z tego co zauwayem i sysz to niezle mona zarobi w tej firmie głównie na prowizjach, no ale to ju specyfika pracy w finansach i bankowoci.

bigbrother

firma jakich wiele, wciskanie programów amplico na 10 lat, zwykła akwizycja, są lepsze firmy

leo

Witam Co sądzicie o firmie Omnico? Warto tam iść w ogóle?

ciekawski

czy ktoś może podzielić się wrażeniami z pracy w Omnico?

ciekawski

no i jak ta praca w omnico?

on

tez szukam...jakiś informacji o firmie bo niebawem sie tam wybieram :) .....po rozmowie napisze jak było

Zostaw opinię o Omnico Doradcy Finansowi - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omnico Doradcy Finansowi