In Temporis

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 217 ocen.

Opinie o In Temporis

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis

Aneta

@Aktualny pracownik skoro nadal pracujesz w In Temporis to możesz napisać, czy ta sprawa z wypłatami to dotyczyła tylko Ciebie? Czy to była jednorazowa akcja, czy w listopadzie powtórzyło się to samo? Odzyskałeś swoje pieniądze?

BYLY PRACOWNIK

Bylem z intemporisu we francji 2 miesiace. Wszystko tak jak opisal Mirosław. Za maj nie dostałem wynagrodzenia - prawdopodobnie dostane w lipcu!!!! - skandal. Obiecuja diety, mi np. obiecali 19,80 euro netto. Na miejscu sie okazalo ze mam 9,40, jak w ogole zaplaca. Obiecali jakis zwrot za paliwo, o tym mozecie zapomniec. Dostalem w tym tygodniu pismo ze mam zaplacic za noclegi 430euro za miesiac!!!! Przy zarobkach ok. 1300 euro na miesiac :). Z budowy na ktorej bylem (Strasbourg) w ciagu miesiacu zjechalo 10 osob. Ciagle tam szukaja ciesli (dla firmy CBM) bo nikt nie chce dla nich pracowac, to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A dla zainteresowanych wiecej informacji moge udzielic tel. 507-576-754. In temporis to jakas jedna wielka tragedia.

Gleypley
@BYLY PRACOWNIK 22.06.2016 20:26
Bylem z intemporisu we francji 2 miesiace. Wszystko tak jak opisal Mirosław. Za maj nie dostałem wynagrodzenia - prawdopodobnie...

Zgadza się w CBM szukają tylko ludzi do noszenia tego żelastwa ! i to ma maxa jak sie tylko da przez 8 godzin, skończy się praca to mówią ze ten ktoś się nie nadaje albo siedzi na hotelu albo po 1 tyg wynoszenia tego wszystkiego gdy praca została nadgoniona wysyła się ludzi do domu!

Aktualny pracownik

Pilnujcie swoich wypłat - za każdym razem coś się nie zgadza, oczywiście na ich korzyść... każdy z biura umywa ręce, odsyłając do kolejnych... pani Marta ładnie mydli oczy... aha, o wakacyjne z tej firmy trzeba się prosić, bezskutecznie zresztą... nie polecam !!!

Wilen

Skoro tyle osób widzi niekompetencje osób zarządzających to jest bardzo zła sytuacja. Nawet nie ma komu podpowiedzieć o tych problemach. Ale takie są prawa rynku, że niestety każdy musi sam pilnować swoich spraw i podejmować właściwe decyzje dla firmy.

Aneta

@ktoś a próbowaliście jakoś rozwiązać te sytuacje? Rozmawiać z pracodawcą o tych wszystkich kwestiach, które opisujesz? Może warto porozmawiać o tym, co powinno się zmienić w firmie In Temporis. W razie czego do Lublina poszukiwani są: Osoba do prowadzenia sekretariatu, Praktykant/Praktykantka do działu kadr i płac. Szczegóły na serwisie gowork.pl

Aneta

@Witek niekoniecznie musi to być brak ludzi do pracy, ale rozwój poszczególnych firm. Warto oczywiście jeszcze poczytać opinię osób zatrudnionych przez In Temporis i zdecydować czy chce się skorzystać z którejś z tych ofert: http://www.gowork.pl/praca/in-temporis;pr. Czy ktoś chciałby napisać swoje wrażenia związane ze współpracą z In Temporis?

ktoś
@Aneta 04.09.2017 11:31
@Witek niekoniecznie musi to być brak ludzi do pracy, ale rozwój poszczególnych firm. Warto oczywiście jeszcze poczytać opinię...

Witam, Firma strzela sama sobie w "kolanko". Brak osób kompetentnych w zarządzaniu, brak szacunku dla pracowników i to na każdym szczeblu, podziały wewnątrz firmy na tych "lepszych -celebrytów" i tą resztę - roboli. Brak kultury osobistej, która w tej firmie nie jest mile widziana. Ogromne rozrzuty w zarobkach, nieadekwatne do powierzanych obowiązków, niewypłacanie pensji na czas, opóźnienia w opłacaniu składek, podatków, faktur, niestety wszystko to źle wpływa na całokształt działalności firmy i jej opinię. Pierwszą rzeczą jaka się rzuca w oczy to jest brak osoby zarządzającej personelem w firmie. Szkoda ponieważ In Temporis istnieje już ładnych parę lat i gdyby były osoby kompetentne , firma figurowałaby ne pewno na liście tych "lepszych". Pozdrawiam wszystkich

Witek

In Temporis ma bardzo długą listę ofert pracy, może ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Czy to ogólny brak ludzi do pracy czy coś innego? Tak mało o firmie piszecie!

Agnieszka55

Byłam zatrudniona przez tą agencję na Poczcie Polskiej. Wszystko było w porządku wypłaty na czas, zawsze służą pomocą. I jak najbardziej bym jeszcze raz chciała być zatrudniona przez tą agencję, tylko że nie mają teraz ofert takich jak szukam. Szczerze Polecam Agencję Temporis.

Agnieszka55

Byłam zatrudniona przez tą agencję na Poczcie Polskiej. Wszystko było w porządku wypłaty na czas, zawsze służą pomocą. I jak najbardziej bym jeszcze raz chciała być zatrudniona przez tą agencję, tylko że nie mają teraz ofert takich jak szukam. Szczerze Polecam Agencję Temporis.

Walerianek

Chcę skorzystać z oferty agencji i wszedłem na to forum. Mało można się dowiedzieć. Przypuszczam, że wakacje wymiotły ludzi na urlopy i nie ma komu pisać.

Waldek

In Temporis to fajna agencja i jak widzę mają dużo nowych ofert!!

Aneta

@Wilen piszesz, że kilkukrotnie już korzystałeś z usług In Temporis. Co sprawia, że wracasz właśnie do tej agencji? Co wyróżnia ich na tle konkurencji?

Wilen

In Temporis jak widzę bardzo stara się mieć dużo atrakcyjnych ofert pracy. Konkurencja w tej branży jest coraz większa i to mobilizuje. Agencje słabsze wykrusza się a pozostaną dobre z dobrymi ofertami.

monter
@Wilen 24.06.2017 21:26
In Temporis jak widzę bardzo stara się mieć dużo atrakcyjnych ofert pracy. Konkurencja w tej branży jest coraz większa i to mob...

Jak jest tak fajnie to napisz ile plus minus zarabiasz miesięcznie bo płaca jest bardzo ważna .Być może skuszę się na aplikowanie do nich

zdziwiony nagonką
@monter 27.06.2017 19:48
Jak jest tak fajnie to napisz ile plus minus zarabiasz miesięcznie bo płaca jest bardzo ważna .Być może skuszę się na aplikowan...

Ja poniżej 7k PLN netto nie schodzę, w zależności od klienta i tego, czy w Belgii czy Francji, średnio 8-10. Mam płacone nadgodziny, zwrot za paliwo i kwaterę najczęściej bezpłatną.

Instalator

Witam. Czy pracuje/pracował ktoś z Państwa jako monter linii napowietrznych w okolicach Antwerpii?? Jakie wrażenia?? Pozdrawiam.

Wilen

Juz kilka razy korzystałem z pośrednictwa In Tempori-u i nie narzekam. Ja pojechałem tam pracować i to ciężko ale byli i tacy którzy woleli odpoczywać albo bawić się . Na efekty długo nie trzeba czekać. Uważam, że można pracować w kraju, nikt nie zmusza do wyjazdów.

kiedyś pracownik

hej. ludzie jak chcecie za granicą umrzeć z głodu to jedźcie z intemporisem do Francji :). za nadgodziny nie płacą. za paliwo nie zwracają. za mieszkanie potracaja. ludzie wy liczyć nie umiecie ?

Aneta

@pracownikrozumiem, że dostaliście podwyżki. Czy często się one zdarzają? Co sprawia, że odczuwasz brak dbania o pracowników przez In Temporis?

pracownik

Nie dbają o pracowników-to standard. Wszelkie pieniądze jakie dostają pracownicy z firm w których pracują zawsze coś muszą zabrać dla siebie. Ostatnio podwyżki "wielkie" 200zł od firmy, w której pracuję to musieli zabrać 100zł. a pracownik dostaje już 100zł.

Aneta

@2sort próbowałeś ze swoimi wątpliwościami podzielić się bezpośrednio z firmą? Może spróbuj się z nimi skontaktować i powiedz jakie informacje udało Ci się uzyskać.

2sort

Czy ktoś pracuje lub dostał ofertę pracy w Villers Le Sec, Francja? Stanowisko OPERATOR / USTAWIACZ MASZYN CNC lub OPERATOR DRĄŻARKI DRUTOWEJ. Stawka 11€ brutto plus dieta 6,30€ netto plus premia dzienna 2,20€ netto, darmowe zakwaterowanie, polska umowa z agencją pracy o pracę tymczasową. Na papierze szału nie ma ale też nie najgorzej. Niestety po przeczytaniu postów o pięcioosobowych pokojach bez ogrzewania, o jednak potrącaniu za "darmową" kwaterę, o złym przeliczniku euro oraz nieterminowości wypłat, zaczynam się obawiać czy to dobra oferta...

sączy_pącze
@2sort 13.03.2017 17:00
Czy ktoś pracuje lub dostał ofertę pracy w Villers Le Sec, Francja? Stanowisko OPERATOR / USTAWIACZ MASZYN CNC lub OPERATOR DR...

Podczepiam się pod pytanie, aktualizacja ogłoszenia na infopraca: OPERATOR / USTAWIACZ MASZYN CNC OPERATOR DRĄŻARKI DRUTOWEJ

Aneta

@Gieniorozumiem, że Ty byłeś zadowolony ze współpracy z firmą? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego co najbardziej podobało Ci się w działaniu In Temporis?

Gienio

Byłem już ok 7-8 lat na "eksporcie". Z różnymi firmami. Tam dopiero poznaje się "Polaków". Tylko jeden temat: kasa ! no i gorzała. Pretensje do całego świata. No więc jeżeli coś nie pasuje to zwijam żagle i do widzenia. Jeśli jest tak źle to sam sobie poszukaj pracy, jeśli potrafisz "doradzać" jak powinna firma działać t o działaj sam. Załóż firmę lub działalność w Niemczech czy Francji. Łatwiej jednak chyba narzekać zwłaszcza na Campie w sobotę wieczorem

Aneta

@Grisza A Ty jesteś pracownikiem firmy? Czy tez może starasz się znaleźć informacje na temat firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego co chciałbyś wiedzieć.

Aneta

@Jacek pracujesz w In Temporis? Chętnie usłyszymy na temat Twoich wrażeń z pracy w firmie.

Jacek

Były prezydent Francji Charles de Gaulle powiedział kiedyś: " Są dwa narody w Europie, którymi najtrudniej kierować: Francuzi i Polacy". Nie dogodzi. Na "eksporcie" dwóch Polaków i od razu trzy partie i związki zawodowe. A spróbuj sam założyć firmę. Dlaczego wszyscy garną się pod płaszczyk umowy o pracę. Załóż działalność. Jest wolność gospodarcza. Działaj i płać ZUS--y urzędy finansowe, pilnuj pracowników, którzy chodzą na zwolnienia itd

johny
@Jacek 03.03.2017 10:06
Były prezydent Francji Charles de Gaulle powiedział kiedyś: " Są dwa narody w Europie, którymi najtrudniej kierować: Franc...

Paniom z biura chyba się nudzi bo tylko one takie rzeczy mogą wypisywac

ktoś
@johny 19.06.2017 16:01
Paniom z biura chyba się nudzi bo tylko one takie rzeczy mogą wypisywac

Może nie tyle się nudzi, bo pracy jest ogrom. Ja bym raczej dopisała, że te wpisy robione są pod tzw. publikę.

Aneta

Pod koniec lutego ruszyła rekrutacja na stanowisko Kasjer w placówce bankowej. Jest to oferta pracy w Lublinie. Ktoś z Was wysłał już swoją aplikację?

Witek

Pracowałem już w kilku agencjach i każda była oczerniana przez"ciężko pracujących ludzi" dlatego w tej będę pracował mimo tych wpisów.

Pracownik

uwaga na tą firmę a tym bardziej na firmę R.I.S to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta zlodziejska firma współpracuje z tą firmą ludzi uważajcie jeszcze raz napisze firma R.I.S

darko

jednym słowem oszusty i złodzieje.

Wileda

To jest super agencja i nie zgadzam się że tu się źle zarabia.

Emigrant

Bardzo fajna agencja , byłem już na wyjazdach i nie narzekam. Jak ktoś chce pracować to zawsze się dogada i zarobi i jest zadowolony w przeciwieństwie do cwaniaków i leniuchów. Tacy będą nieszczęśliwi i pokrzywdzeni

Były pracownik
@Emigrant 23.01.2017 18:24
Bardzo fajna agencja , byłem już na wyjazdach i nie narzekam. Jak ktoś chce pracować to zawsze się dogada i zarobi i jest zadow...

co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa

Oszukany 2
@Emigrant 23.01.2017 18:24
Bardzo fajna agencja , byłem już na wyjazdach i nie narzekam. Jak ktoś chce pracować to zawsze się dogada i zarobi i jest zadow...

Agencja porażka... panie z biura robią wszystkich w jajo a te pozytywne opinie to chyba same piszą nigdy nie doliczysz się swoich pieniędzy dojazd swoj za spanie odciagaja w sumie to za wszystko masz potrącenie nigdy w życiu nie spotkałem się z takim bałaganem szczerze nie polecam chyba że chcesz mieć tylko długi a nie zarobisz bo 4 tysiące to ja w kraju zarobie a nie za granicą

joker

Właśnie dostałem ofertę w Alpy ale patrząc na wasze opinie muszę się bardzo zastanowić bo po pracy u Polaka w Norwegii gdzie dolozylem do interesu mam nad czym myslec

Wilen

Mam wyjechać do pracy w Alpy. Czy ktoś wie jak tam jest ? Jak wygląda sprawa z językiem (trochę słabo mówię po niemiecku) ? Czy końcowe zarobi po odliczeniach są dobre? Na jak długo jest wyjazd, czy są zmiany?

never

Darmowe zakwaterowanie wg In Temporis: łóżko w pięcioosobowym pokoju i miniaturowa łazienka na pięć osób. Dodam, że pokój znajduje się w PIWNICY bez ogrzewania. Ludzie śpią w ubraniach, bo tak jest zimno. Niektórzy uchodzcy mieszkają w lepszych warunkach.

Felix

Agencja tragedia okłamują na każdym kroku obiecują darmowe kwatery a po dwóch tygodniach zadają dopłaty albo grożą zwolnieniem i tak ze wszystkim szantażem próbują wszystko wymusić tak że omijajcie tą agencję

Oszukany40

Zgadzam sie z powyzszymi opiniami,negatywnymi oczywiscie.Omijac z dala ta "agencje", nie zasluguja na miano agencji!!!Pewne miejsce wyzyskujace i oszukujace ludzi.Zero kompetentnych osob!Unikaja rozmow i maja gdzies ludzi w potrzebie.Wystawiaja smieszne skierowania do pracy a w ogole nie sa spelniane warunki.Na koniec tlumacza,ze to nie ich sprawa.Ludzie sa skazani sami na siebie zkazdym problemem za granica.

zainteresowany
@Oszukany40 06.01.2017 13:43
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami,negatywnymi oczywiscie.Omijac z dala ta "agencje", nie zasluguja na miano agencji!!...

A jakie to śmieszne skierowania?

Były pracownik

omijać to bagno jak najdalej oszuści wypłaty nigdy nie na czas bezczelne odzywki szczerze odradzam pracę z tą agencją

Gość

Omijajcie tą firmę z daleka szkoda nerw oszuści na każdym kroku tylko patrzą jak oszukać przeliczenia wypłaty to jakiś kabaret kursy sami wymyślają wypłaty też robią kiedy im się podoba zdanie które zdecydowanie za często słychać od pań z biura to ,,JA SIĘ TYM NIE ZAJMUJE"

Oszukany
@Gość 21.12.2016 00:22
Omijajcie tą firmę z daleka szkoda nerw oszuści na każdym kroku tylko patrzą jak oszukać przeliczenia wypłaty to jakiś kabaret...

To prawda że jakaś tragedia ta agencja, wypłaty zawsze spóźnione, po kursach strasznie zaniżonych a o umowach o pracę to już nie wspomnę. Wyzysk , wyzysk , wyzysk na każdym kroku. Telefonów to już nie odbierają bo po co! wysłuchiwać zwykłych roboli . Dno dno dno

dario
@Gość 21.12.2016 00:22
Omijajcie tą firmę z daleka szkoda nerw oszuści na każdym kroku tylko patrzą jak oszukać przeliczenia wypłaty to jakiś kabaret...

Bo te krowy w biurze nic nie umieją

Kontraktowiec

Stawki nie za bogate ,umowa Polska ,podejrzane sprawy z podatkiem +plus perfekt angielski _Na ten projekt w Belgii _Nie dziękuje postoje .

stefanzz

Witam! Wie może ktoś coś o stanowisku operatora wózków widłowych we Francji? Jak to wygląda z tą agencją? mam propozycje pracy od stycznia i nie wiem co zrobić. pozdrawiam

Lucek
@stefanzz 05.12.2016 13:04
Witam! Wie może ktoś coś o stanowisku operatora wózków widłowych we Francji? Jak to wygląda z tą agencją? mam propozycje pracy...

omijaj tą firme

jacus

Tam jest tragedia

zibi

Witam dostałem propozycje do pracy do kamieniarz w Belgi,może ktoś coś powie o tej pracy,i jak z podatkami to wygląda?

anonim

(usunięte przez administratora)

hary

lipa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Glaba

Polakowi jeszcze nikt nie dogodził. Cecha charakterystyczna: narzekanie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na mina. Dwóch Polaków i od razu 3 partie i związki zawodowe. No to weż i załóż sobie działalność i zatrudnij marudo takich jak ty to poczujesz co to jest

zuzka

Głupoty wypisują. Mój mąż pracuje w Belgii przez ich firmę i jest ok. na rękę 11 euro + soboty. Kwestia dogadania się z pracodawcą belgijskim. No i umiejętności. Jak się nic nie umie to trudno jedziesz do domu

Lesław

Ale samowazelina w tych wpisach. Czyli przychodzi pani rekruterka lub inna do biura , wypija kawkie i śmig na forum !

dla wszystkich

Omijajcie ta agencje. W umowie miałem 10,20e brutto + 10% premii + 10% 'urlopowe' + bezplatne mieszkanie + obiecany zwrot za paliwo. Ostatecznie zaplacili mi 7e netto a na paliwo wydałem 200e na miesiąc. Sprawa może się skończy w sądzie.

mariob

NAJGORSZA JAK DOTĄD AGENCJA PRACY Z jaką miałem nieprzyjemność pracować wypłaty są w terminie i wgl ale to jakich ludzi zatrudniają to masakra jakaś same chamy do tego teraz od ponad miesiąca czekam na zmianę w świadectwie pracy dopiero dziś udało mi się tam dodzwonić i to nie do oddziału który obsługuje moja firmę ale gdzieś w Poznaniu. Chyba pójdę i tak do sądu bo jak mam znów czekać to mnie szlag trafia

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

To jest stawka brutto kolego, zauwaz ze w belgii jest krajem. Ktory ma jeden z najwyzszych oodatkow w europie, wiec na reke zostaje niespelna 9 euro. Zadna rewelacja, glodowa stawka

KOWAL

In temporis powinien się wstydzić za to co robi z ludźmi. Obiecuje, oszukuje. Jednym płaci, drugim nie. Panie z biura mają czas żeby siedzieć na forum, ale coś konkretnie załatwić to nie maja czasu. Przez 10 lat nie spotkałem się z tak beznadziejną firmą.

Zostaw opinię o In Temporis - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie In Temporis