Farmax

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o Farmax

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmax

Zbych

nędza firma kogucik

Zainteresowana

Aplikował ktoś na stanowisko Managera w Kudowej ,coś bliżej jakie zarobki. A oni nie są już w Sosnowcu?

Kandydat
@Zainteresowana 11.09.2017, 11:03
Aplikował ktoś na stanowisko Managera w Kudowej ,coś bliżej jakie zarobki. A oni nie są już w Sosnowcu?...

Aplikowałaś? Ktoś się odezwał w sprawie rozmowy? Jestem ciekaw jakie warunki pracy

Obserwator

Wydaje mi się, że nie należy sugerować się wpisami osób które straciły prace i to nie z winy pracodawcy tylko swoich zaniedbań. Proponuje zobaczyć wpisy z innych firm farmaceutycznych tam również znajdziecie rozżalonych byłych pracowników.

aptekarz
@znawca firmy 07.09.2017, 20:17
Pewnie Obserwator jest obecnym pracownikiem i nawet nie wie ze już dla nich nie pracuję poczekam na opinie za miesiąc...

Jestem klientem, obsługa na najwyższym poziomie ale zarząd katastrofa szkoda Pań każda firma powinna mieć taki personel szukasz pracownika zadzwoń do nich

pawlos
@aptekarz 07.09.2017, 21:28
Jestem klientem, obsługa na najwyższym poziomie ale zarząd katastrofa szkoda Pań każda firma powinna mieć taki personel szukasz...

Zgadzam się personel na najwyższym poziomie sam mam okazję współpracować z Paniami, każdemu pracodawcy życzę takich pracowników. Panie się marnują , bo zarząd strasznie chaotyczny, niekompetentny, co chwile inny kierownik , ale tak to jest jak się zatrudnia bez doświadczenia osobę na takie stanowisko, do tego bardzo młodą..

żal

jeśli nie chcesz dostawać kasy to się zgłoś

Marta
użytkownik zarejestrowany

@pracownik, czyli każdy nowy pracownik otrzymuje umowę o pracę? Oprócz tego istnieją premie? Teraz wdziałam ,że poszukiwany jest Przedstawiciel Handlowy, ktoś aplikował?

pracownik

Ja na stanowisku asystenckim przepracowałam trochę czasu w Farmaxie. Dużymi atutami jest bardzo przyjazna atmosfera, na linii szef-podwładny też wszystko fajnie funkcjonuje. Pani A.K jest bardzo ciepłą, otwartą i empatyczną osobą. Reszta załogi to same przesympatyczne życzliwe osoby. Co do umowy pracownicy zatrudniani są w naszej firmie na podstawie umowy o pracę, ten ostatni plus jest dla mnie obecnie najważniejszy, dlatego polecam Farmax tym, którym zależy na poczuciu stabilizacji. Zawsze nadrzędną wartością Firmy byli i są ludzie. Każdy nowy pracownik jest szczegółowo informowany o strukturze firmy i zasadach naliczania wynagrodzeń.

zocha
@pracownik 19.02.2017, 14:37
Ja na stanowisku asystenckim przepracowałam trochę czasu w Farmaxie. Dużymi atutami jest bardzo przyjazna atmosfera, na linii...

farny żart

mm

Są późniejsze terminy. Rozmowy w Bielsku mają być też w poniedziałek 19.02.2017

mm
@mm 18.02.2017, 12:36
Są późniejsze terminy. Rozmowy w Bielsku mają być też w poniedziałek 19.02.2017

sprostowanie: poniedziałek 20.02.2017

Kandydatka

Ja dziś idę na rozmowę w Bielsku. Z tego co wiem, innych terminów późniejszych na rozmowy nie ma więc chyba faktycznie dziś zapadnie decyzja. Ciekawa jestem czy tu też nie zatrudniają na 3 miesiące a później papapa. Czy ktoś wie jak pracuje się w Bielsku???

Nata

Ciekawe czy tak jak obiecują wyślą informację dzisiaj niezależnie od wyniku bo to rzadka praktyka w firmie

magdal

Rozmowę rekrutacyjną miałam wczoraj, stresowałam się bardzo, jednak Panie przeprowadzające rozmowę stworzyły bardzo sympatyczną atmosferę dzięki czemu poczułam się swobodniej i stres minął. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Kadra zarządzająca bardzo młoda, ambitna ale kompetentna, nie spotkałam się jeszcze z takim podejściem do drugiego człowieka. Z niecierpliwością czekam na wynik rozmowy :)

Pastela

Też byłam na rozmowie Panie rekrutujace z pasją wykonują swoją pracę czułam się swobodnie czekam na rezultat

Nata

Ja również byłam na rozmowie okazuje się, że zmieniła się tam kadra zarządzająca i teraz praca wygląda zupełnie inaczej. Panie rekrutujące kompetentne uczciwie stawiają sprawę zobaczymy czy się im spodobałam bo praca w bardzo fajnym środowisku

gość

Byłem w zeszłym tygodniu na rozmowie, odczucia mam pozytywne. Panie przeprowadzające rozmowę były bardzo sympatyczne. Odpowiedź ma być do końca tego tygodnia, zobaczymy.

magdal

cześć, dzwonili dziś do mnie i zaprosili w środę na rozmowę, ale do Bielska-Białej. Czy ktoś również aplikował? Czekam na wiadomość.

Raczek
użytkownik zarejestrowany

Poszukują ostatnio w takiej ofercie Przedstawiciel Farmaceutyczno-Medyczny kogoś kto się tym zajmie, jest świetnie, bo bardzo dobre prowizje i samochód

gosc

Jakies niusy? Tez mam zaproszenie do Bielska na rozmowe. Warto?

szukam

dzwonili do mnie z tej firmy i zaprosili mnie na rozmowe byl ktos tam na rozmowie jeszcze teraz? jak wrazenia??????

kicia

co do stanowisk to mają tam jedno, ciągle szukają TYLKO przedstawicieli farm - med. Szef obockrajowiec - Czech, mówiący po polsku, tu mieszkający, uważa polaków za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ma chyba syndrom niższości, małolat, max 25 lat. jak przyszedł do mnie z przedstawicielem to podziękowałam za współpracę, przedstawiciel miał większe kompetencje niż on! Z Farmaxem już nie będę handlowała

kicia

nie będzie nikogo z Farmaxu bo cała firma krzak liczy 3 przedstawicieli. Porażka totalna!!!! szkoda kasy na bilet do siedziby!

kolo

Pracowalem tam przez 3 miechy. W moim CV nie znajdziecie wzmianki o Farmaxie, bo to porażka totalna i moj wielki błąd, że tam byłem. Kłamią i oszukują ludzi, którzy zgłaszają się na rozmowę o pracę. Wyciągają informacje, kontakty i wywalają na bruk. I nie piszę z żalu, lecz z przestrogi innych, by nie byli naiwni.

sloik

odezwali się do mnie wczoraj ale po tych wszystkich wpisach nie wiem czy w ogóle jechać. Może odezwie się ktoś kto tam pracuje obecnie?!

koper
użytkownik zarejestrowany

do mnie niestety jeszcze nie. Ale trochę straciłem już nadzieję, że odezwą się akurat do mnie z Farmaxu... a szkoda

roler
użytkownik zarejestrowany

ktoś z Was aplikował już na stanowisko przedstawiciela farmaceutyczno-medycznego do Farmaxa? odezwali się?

on

jak obecnie wygląda praca w firmie farmax, chodzi mi o zarobki +podstawa + premia netto, auto, umowa o pracę?

Roni

na podlaskie było ogłoszenie w kwietniu teraz znowu się pojawiło , więc jak ktoś już wcześniej napisał system 3 miesięcy i won, skąd się biorą tak chore firmy a jeszcze bardziej dziwni ich właściciele którzy widzą studnię bez dna w branży farmaceutycznej, może niech FARMAX kartoflami czy węglem zacznie handlować, to może się udać.

ABC

Czescy przełożeni są jeszcze lepsi :D jeden wielki bajzel!!!! produkty które się nie sprzedają, drogie, tańsza konkurencja gigantyczna. Farmaceuci z uśmieszkiem kwitują - zróbcie badania, niech to nie będą suplementy bo w suplementach może mi pani i cukier sprzedać!!! Nie polecam zdecydowanie. A Pan A. z Czech - młodziutki chłopiec na posyłki Pana Prezesa :D

bz

Jeśli nie chcesz mieć zrytego życia zawodowego to unikaj tej firmy jak ognia!!! Kolega wyżej pisze prawdę. Ta firma jest kierowana przez jedną panią o imieniu A[usunięte przez moderatora]. Jeśli chcesz jeszcze myśleć o przełozonych w Polsce w normalnych kategoriach to obyś nigdy nie poznał tej pani.

luki

sam napisz maile masz na stronie svus, a cos za jeden?

abc

a mozesz podrzucic maila do Lucasa ?

kill

Podobno zwalnia sie ludzi, ktorzy nie maja wynikow. To normalne - mnie tez zwolnili. Tylko po 10 miesiacach. Tu jak po 3, to nie ma co isc. Od razu masz orke.

Barbara

Witam rowniez prosze o opinie na temat tej firmy, zarobki i co oni tam robia z pracownikami ze tak zwalniaja. Bo teraz przyjmuja na stanowsko telemarketera????

Anna

A czy mgłbyś napisać coś wiecej jaka firma jakie zarobki umowa itp z góry dziekuje

xyz

Recepta na sukces pani A[usunięte przez moderatora] (dyrektor handlowy): wymieniac ekipe co 3 m-ce. Wczoraj i dzis zwolnila ludzi ktorzy przepracowali magiczne 3 m-ce...

Zostaw opinię o Farmax - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmax