PH "DOBIS"Sp.z o.o.
3 29 22 5 1

Opinie o PH "DOBIS"Sp.z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kosz
 Opinia

Rafał Piątek zaniża sobie ilość odpadu w karcie. Co mu zważe i napisze w zeszycie to skur*ysyn zawsze wpisze sobie w karte mniej kilogramów, że zrobił niby mniej odpadu niż w rzeczywistości. (usunięte przez administratora) podlizać d * pe chce prezesowi Pawłowi. Jak to już bez kosza podane jest, przecież sam klej i folia nie waży minus 15 kg to ten skur*ysyn minus 15 jeszcze mi odejmie. Że to kur*a nie wpisuje że 0 odpadu robi przecież to najwieksza szu * ja i krętacz na produkcji, po tylu latach co tam robi to wogóle nie powinien odpadu mieć, dalej tego nie opanowal a taki "utalentowany" kablarz z niego. Analfabecie cyfry się mylą czy ki *h*j. Trzeba założyć że jego matka tez za malo reszy wydawala. Kasy szuka to gnoja na podwórku Elżbiete Wdowiarz do roboty niech pogoni bo to su**ysko miotły w rece nigdy nie miała a przecież z takim "wybitnym" tfu mężem siedzi. Na majątki poleciał bo to z gołą d*pą przyszło do niej gospodarz.

Pomocna?
Tak1Nie
Ty bandyto
 Opinia

Ostatnio ten ped. .ofil, zbocz. .eniec, gwał. .ciciel Rafał Piątek mnie dotknął na nocce ooo fuuuu najgorzej

Pomocna?
Tak1Nie
To tak nie będzie
 Opinia

RAFAŁ PIĄTEK TY SPRZEDAWCZYKU PIER**OLONY SZMAC*ARZU DWULICOWY  ŻEBYŚ ZD.  ECH KOPNĄŁ W KALENDARZ JAK NAJSZYBCIEJ FAŁSZYWA SZU. JO. ZA TO KABLOWANIE WSZYSTKICH ZA TE KŁAMSTWA CO WYGADUJESZ DO GLAZARA NA WSZYSTKICH ŻEBY SIĘ PODLIZAĆ. W TAKIM RAZIE ZŁODZIEJU ODDAJ GLAZAROWI TE WSZYSTKIE RZECZY KTÓRE KRADNIERZ Z FIRMY GLAZAROWI CO PO CICHACZU WYNOSISZ I KASE MU ODDAJ CO LISTY FALSZUJESZ NIE MA CIE W ROBOCIE WOGOLE A NA LISTACH OBECNOŚCI WYPISUJESZ ZE ROBISZ PO 12 24 GODZIN DODATKOWO ZEBY CI DAMROWA KASE WIECEJ NALICZYLI A CIĘ NIE MA BAN** DYTO PED*FI*U IDŹ DO ŻONY SWOJEJ SIĘ PRZYZNAJ DONIEŚ ŻE JĄ ZDRADZASZ NA NOCKACH W FIRMIE BO CI SIE NUDZI GNO*JU I Z FIU*EM NIE MASZ CO ZROBIĆ. WY*IE*DALAJ DO MATKI KRECIKU FAŁSZYWY MATKE POD*EB ŻE PARAGONU NIE BIŁA KABLARZU BURAKU ZA*EBANY PSYCHOPATA GOSPODORZU Z KURNIKA OSR * OŁKU

Pomocna?
Tak7Nie
Lustro
 Opinia

To co mowi ten (su) - (kinsyn) Rafal Piatek to trzeba brac przez pol, dzielic przez 4. 80 % 90% to sa kłamstwa zmyślone jego historie, halucynacje i omamy. Kabluje tych ludzi do prezesa osobiscie, przez telefon to mu tam śpiewa rożne historie nieprawdziwe o ludziach, musi jakoś podlizać (du) - (pe) zeby w oczach glazara wyjsc ze jest niewiadomo kim. Po drukarzach magazynierach dziewczynach operatorach jak sie opije to mu wypapla wszystko. Przy wszystkich pokazuje ladnie pieknie hehehe jaki to on w porzadku kolega z pracy, na drugi dzień u Glazara sprzedawczyk wszystko mu sprzeda oczywiście nie siebie. Siebie przedstawi jako "wybitnego" syna od Henryki i Adama. Poźniej na trzeżwo udaje (tu) - (mana) że to "niby" nie on. Jak sie z nim robi dlugo to się wie ze z nim sie nie gada bo to falszywe zakłamane. Tez przez tego (szma) - (ciarza) nic sie nie załatwia bo (wy) - (usunięte przez administratora) Prezes ma takiego (podpier) - (dalacza) to wychodzi na amebe pozniej bo bzdury ma przekazane, te zwidy piątka, a jak sie opije to juz wogole helikopter mu lata po hali. Taki czlowiek (pedo) - (fil). Krecić wszystkimi wszystim sie interesuje, tylko absolutnie nie sobą. Kapuś podpierdalacz kablarz wazeliniarz donosicil to mowi wszystko, to chodzące śmierdzące (gó) - (wno) sobą reprezentuje. Zresztą siedzi w nie swoim wychodku w Dabrowej 167 to mozna zobaczyc te jego osiągnięcia - brud smród i ubustwo. "Karierowicz (za)- (srany)".

Pomocna?
Tak14Nie
Oburzona
 Opinia
@Lustro 17.07.2019 02:44

Tak, tego skur. . . . .. . wiela Rafałka interesuje kto ile razy siku idzie robic na zmianie w robocie, podpier. ..... .... dalanie go interesuje, na świeżo dzwoni do pawełka newsy zanosi, zeby mu bolec nie uciekł. Tam ma corke weronike piatek suc. .. .. . zysko Elzbieta sie okociła wkońcu to niech jej c. ... ipe zaszyje to pampersow by zaoszczedzil jak osra i oleje sobie (usunięte przez administratora) ..... sko. R. . .... yj mu lata na wszystkie wiatry. To jest kur. ..... wa psychopata, (usunięte przez administratora) głupie popier. .. dolone . Prezesowi niech powie żeby mu kamerke założył w wc może nas oceni na podstawie wielkości warg sromowych albo przy oklejarkach na wysokości c.. ip. bo mu sie je. .... bie w łebie smacia. . rzowi sie miejsca poj. .... ebały. F. . iutek nie ma ujścia Elzbieta znowu sie zatkała musi w Rzeszowie przy Asnykow ciągnąć w hostelu. Co za gn..... ida.

Pomocna?
Tak4Nie
Płuco
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To Piątek chce żeby policja radiowozem przyjechała do internetu czy po niego na zakład, jak pijany sobie spaceruje wieczorem po 19 i na nockach po hali w pracy w dobisie. Elżbieta jak się podobno zapchała to mogł ją wysłać na komisariat to pałką policja by ją przepchała.

Pomocna?
Tak9Nie
Foka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dokładnie tak krecik Rafałek P. zajmuje sie cichym kablowaniem drukarzy, operatorow, dziewczyn, magazynierow itp. do zarządu do Pawełka żeby się podlizać. Krecik nie spowiada sie z tego co robi na hali na nockach z pijaństwa ze mu czasami stanie maszyna i produkcji nie ma bo zapity po kątach leży. Krecik robi kariere kablarza także musi jeszcze pojść do 2 US do Rzeszowa z nowiną ze ma dochód od firmy za prace nie wykazany z przeszłosci. "Zbieg okolicznosci ze krecik przez 8 lat tego nie zrobił". Krecik pa. ły przyjmuje za kapusiowanie.

Pomocna?
Tak17Nie1
1
Czajnik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Foka 15.07.2019 10:47

O ten skur** syn niech zde__ chniej, nikt tęskić za nim nie będzie. To patrzyć nie będziemy musieć na ten jego r y j złodzi__ ejski, fałszy__ wy, zakłama__ ny w robocie.

Pomocna?
Tak10Nie
Paleta
 Opinia
@Foka 15.07.2019 10:47

Ty g. n. o. + j. u ty s. z. m. a. + c. i. a. + r. z. u.

Pomocna?
Tak6Nie
Wilgotny
 Opinia

Siadła mi sonda lambda, ale to nie jego wina.

Pomocna?
TakNie3
Kamera
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wilgotny 12.07.2019 01:01

Je*  bnij sie w łeb co ty piszesz. Tak wszyscy wiemy ze Rafał jest wyjatkowy, legenda i bogiem oraz to ze stworzyl swiat i czlowieka, jak opije się troche alkoholu %% w robocie i objawien dostaje na nockach i to tez wiemy ze z firmy zrobil sobie nocny bar alkoholowy i izbe wytrzeźwień. W zwiazku z powyzszym archanioł Gabriel ukazał się (usunięte przez administratora)z nowiną, że urodzi córke i nada jej imie (usunięte przez administratora) była zdziwiona jak to mozliwe, skoro nawet sterczącego białego konia nie mam. Na to (usunięte przez administratora)juz niedlugo w koncu skutecznie zostaniesz wypełniona mlekiem. Pare dni pozniej Rafałowi na fazie na nocce objawił się anioł z nowiną: jeszcze w tym miesiacu krew twoja napłynie do ciał jamistych byś mogł w koncu czynić swoją powinność. (usunięte przez administratora)bardzo sie ucieszył, dodał niech stanie sie tak jak mowisz, po czym urwał mu się film na 4 godziny i maszyna mu stanęła. Tak bylo w 2016.

Pomocna?
Tak9Nie
Grzybek
 Opinia

Z tym pijaństwem w robocie Rafała Piątka z Dąbrowej 167 co jeździ takim autem złomem, na produkcji na nockach po 19, czasami czasami nawet po 15 ale to rzadko, wtedy tylko jak zarząd czy to Gla___zar po 15 15:30 pojedzie, specjalnie wychodzi na pole albo przez okno wygląda zeby widziec czy auto Gla_  *ara jeszcze stoi hahaha to wszystko prawda. Nie dziwne ze G__* azar kamery musiał po zakładać bo to przeciez by wogole produkcji na nockach nie było bo to rzadko trzeźwe na nocach od X lat o 19 sie pojawia raz bardziej raz mniej. Czasami braciszek go pijanego przywiezie. Jak bardzo to i mu czasami maszyny stoja po 4, 5 czy 6 godzin od ok. północy 1, 2 do nad ranem bo zapity leży to by dle gn__ ój pijaństwa tylko nauczone nie roboty. GN__ ÓJ MA PIJAŃSTWO OPŁACONE I ZA KABLOWANIE LUDZI MA PŁACONE ZA WYMYŚLANIE KŁAMSTW NA LUDZI, TO JEGO ZAWODY W DOBISIE ŻEBY GLA__***A PODNIECIĆ a "on taki STARY I TAKI GŁUPI" JAK TO MÓWI RAFAŁ O PAWLE ZA PLECAMI DOSŁOWNIE. DWULICOWY Psycho%% pata pie^×#* ony za to on haha mądry na swoj sposób co dziecka nie umiał zrobić. Czasami piwko jak grubiej to i wódką się gości ale wtedy to już nie sam. Niby siku niby cygarek a do szatni co 10 min zachaczy łyka dwa zrobić czy w biurze czy w kuchni. No i ru__chać mu się wtedy strasznie chce jak troche promili na nockach ma w sobie na magazynie by się je__bał podskakuje ped_ ofil do dziewczyn bo gadane wtedy ma wylewny, wtedy najwiecej do powiedzenia ma, na trzeźwo pała błazen mało mówny no i oczywiście poźniej amnezji dostaje że "niby nic nie pamięta" XD. Najwidoczniej ktoś próbuje zacierać wszystko bo to wszystko prawda. No i te listy też fałszuje dopisuje sobie godziny a nie ma go w robocie żeby mieć wieksze wypłaty to tez już chwile robi. Różnie raz wypisze nocke że robił 12 godzin od 19 do 7 a wogóle go nie było w robocie itd. zależy jak mu zawieje. No i jakims innym ludziom też pofałszuje ale to na niekorzyść chyba z zawiści zeby mniejszy wypłat wyszedl komuś, pod koniec miesiąca po wymazuje, pokreśli godziny po cichaczu po trochu od każdego głu__pi idio__ta bo to inni mają robić charytatywnie za połdarmo biorąc jego tok myślenia z^^banego wyślenia głu   pi piątek. Bo to nieszczęsliwe niedowartościowane jest bo w przeszlosci musial za 5zł robic to wszyscy musza jak ta szu__ ja taki zje_any rozum ma a reszte mu szło nieopodatkowame do koperty no i tego dziecka nie umiał zrobić tej Elżbiecie co chciała a chłopak no niepodołał skomplikowane to dla niego było. Niby podpier__dalacz, kapuś co donosi operatorów i dziewczyny do Gla__zara zeby się podlizać jaki to on hoj hoj hoj a to są bzdury i kłamstwa co zanosi do G. albo rzeczy które on sam robi to samo nawet i gorzej, to w takim razie przecież mógł zgłosić się do pracodawcy ze dziecka żonie nie umie zrobic Elżbiecie Piątek to by on jej zrobil, nie wie, po 30 niby taki wyszczekany to sie mogl domyslic jak sie dziecko robi to. "Rozumy wszystkie wyzjadal ze wszystkimi madrosciami zdolnosciami", tyle razy podchodził, ona się nadstawiała i nie stanąl na wysokości zadania, nic z tego nie byl dopiero potem XD Taki niby bystry d  upe wyżej ma niz s rra a tu prosze plemniki jego nie podołały, sie na nasienie to nie przełożylo z kablowania słynie drukarzy m.in., że to maszynowo ją nie cza było zapładniać wysu__czyła się już xD

Pomocna?
Tak26Nie1
1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie3
1
Ja
 Opinia

Policja szybko ciebie znajdzie za ten hejt pełen nienawiści

Pomocna?
Tak10Nie15
Weronika
 Opinia
@Ja 12.06.2019 14:32

Generalnie beka z c@ela pod@ierd.lacza R,fała P,ątka z produkcji. Chłopak sie dowartościować widocznie musi bo to dziecka Eli nie potrafił zrobić a babina tyle razy d;pe mu nadstawiała. To ba,dyta jest niespełniony życiowo także kapu,iowaniem sie dowartościowuje, a ten głupi G. w każde słowo Piątka o ludziach z produkcji wierzy - w każdą bzdurę, kłamstwo. W pierwszej kolejności g-oja ma na podwórku w Dąbrowej 167. Zł.dzi.j pie-d.lony. Cza go na oku mieć bo to fałszywe dwulicowe. Robotnik a mieszka w kurniku do dzis i to nie swoim na dodatek. Zdemoralizowany impotent naje!any to do domu do matki bo band;te wydała na świat. Żone deske płaską ma to chociaż na produkcji w c-cki pozagląda i k.nia zwali do kamer pe.ofil pierdo.ony. Zeszycik z pijaństwem dla siebie i kto ile siku idzie robić - założ i do G.. Bezczelny skur.iel. Patologi nie narobi chodź tyle. Jeszcze II Urzad skarbowy na siebie i G.; spółke niech wypie.dal. o koperty za robote kab.orz za.eb.ny. Im szybciej zdechnie tym spokój będzie.

Pomocna?
Tak26Nie3
Pies 2
 Opinia
@Ja 12.06.2019 14:32

Prędzej ty kopyrtniesz. Oby szybciej niż te twoje plemniki co (usunięte przez administratora)Wdowiarz z Dabrowej 4 dziecka nie umiałes zrobic hahaha a dziewczyna chciala a ty przed dluuuugi czas nie umiales stanac na wysokosci zadania. Na nastepny raz to oby takiego nie bylo jedna su     :ka ci wystarczy musisz w takim tempie jak operatorow drukarzy dziewczyny magazyn kablujesz do Gla__ zara, Płod--- nia i klamstwa wygadujesz zeby sie podlizac jaki to ty "wzorowy" osro__ łku nie jest a sam sku  rwys    ynie pijany chodzisz po hali na nockach, maszyny ci stoja pozniej sie tlumaczysz Glar****i bzdury mu wygadujesz czego niby, zes zapity, lezysz w kącie schowany to produkcji nie masz jak do tego nie doszles jescze pedo***u i jak bys mogl to bys wszystko powynosil z hal bo na podworko to ty prawie nic jeszcze nie masz pało. Jeszcze bezczelny wszystkiego poźniej sie wyprze ci o ta pie__dolona. Bandyta co był karany juz w przeszłości przez sąd najwiecej ma do powiedzenia na temat policji jak we wszystkim. Corke se policja strasz jak prze z 2 lata ci srała w pampersa, ze jak jeszcze raz ci sie osra w pampersa to ją policja szybko znajdzie bo ilez to mozna kur *a zmieniać i zakladac te pampersy. Ty jak masz ze 2 promile na hali na nocy to takiś mądry bystry inteligenty, to jak ci sie corka urodzila to powinna juz umiec chodzic wszystko robic sama no bo przecież twoja. Głupka ześ zrobił to w szpitalu cza bylo se wymienic na inna psychopa. to je bnij sie w r,  yj co ty mowisz. Elżbiecie ch_ _ja wymienić trzeba bylo bo tys podolac nie mogl.

Pomocna?
Tak21Nie1
1
Gloria
 Opinia

Z tym kundlem (usunięte przez administratora) dwulicowa Rafalem Piatkiem to ze falszuje listy obecnosci to wszystko prawda. Nie ma go w robocie a wypisuje sie na listach ze byl i ze pracowal i to cale dnie po 12 godzin wypisuje i na nockach tak samo zeby wziac wieksza wyplate i to juz dlugi czas tak robi takze wszyscy piszmy od 1 do 30 z gory codziennie po 12 godzin ze robimy i będziemy miec wieksze wyplaty. Znając to (usunięte przez administratora) bedzie mial nastepna rzecz na ludzi z hal (a sam to już robi) do podpierXalania do GlaXXXa - gdzie ma ten głupi G. oczy ze mu tak zawierzyl w te klamstwa co napierdaXa na ludzi (jak Gl.z. potrzebuje kablarza to zmienic musi bo popier.olony Piątek zgłupiał), że kapuś do pijanstwa swojego na nockach się mu nie przyzna ze se zrobi od iluś lat z zakładu i ze mu maszyny czasami przez to stoja bo musi wytrzeźwieć do rana no ale Lachociągi takie są, że to ze świniami w rzeźni jeszcze nie leży.

Pomocna?
Tak18Nie1
Adam
 Opinia

Jest taki s.kins.n na produkcji ziemniak kur.a z pola. W okolicy i na zakładzie mówi się na niego kapuś, podpierdlalacz, płatny donosiciel. Godność kundla to Rafał Piątek Dąbrowa 167 RZE 1JL9. Ma też gnoja, kur-e pośrednicze Elżbiete Piątek (Wdowiarz 4) przy Asnyka 10 Rzeszów RZE 51856. (usunięte przez administratora) d*py zaczął dawać zarządowi, żeby się podlizać. Do tego śmiecia lepiej się nie oddzywać; wiadomości będzie wyciągał a za chwile będzie leciał jak karetka pogotowia ratunkowego na sygnałach świetlnych i dźwiękowych po,,pierdalać i wszystko będzie w zarządzie. Oczywiście milion razy ufantazjowane. Dupek w ten sposób właśnie się spełnia życiowo jako podpierdalacz i obserwator bo jak wiadomo psychopata jest niespełnionym impotentem. Dzieci nie umie robić Elżbieta tyle razy d.pe nadstawiała a barachło dziecka nie potrafiło zrobić. Dopiero ze słoika. Także gnoja wszędzie pełno tam gdzie nie trzeba. Dziwne, że w II Urzędzie Skarbowym Rzeszów cwaniaka jeszcze nie było z wiadomością, że spółka Dobis płaciła sz.aciar'owi częściowo za prace do koperty nieopodatkowane nie wykazując dochodu w urzędach, no ale przecież podpierdalacz zajmuje się wszystkim i wszystkimi tylko nie sobą i pijaństwo swoje na zakładzie na nocach, że maszyny mu stoją po 5 6 godzin a impotent pijany leży pod nimi lub w szatni do zarządu. Jedyna rzecz co mu stać potrafi. Wyidealizowany impotent a w sumie jak z gołą d..pą (usunięte przez administratora) przyszła na Dąbrowe do kurnika tak gnój siedzi chałpy se jeszcze nie wystawiła pała a niby wielki pan zasrany napompowny znawce ze wszystkimi mądrościami a jak przyjdzie co do czego to wychodzi z niego buc, gnój i d&&b:l, który wszystkiego sie wypiera z dwoma gnojami w kurniku. Dobrze, że sperma (usunięte przez administratora) nie działa za często to przynajmniej patologi za dużo od poj..a nie będzie. Tak więc zło..iejowi czasami się nudzi wiec fałszuje listy obecności pracownikom na ich szkode, przez podrabianie i przerabianie celowo wprowadzając w błąd kadry co prowadzi do zaniżonych wypłat. Jprdl pies go j.b.ł. S.ins^n swoje listy fałszuje na korzyść, że nie ma go w robocie a wstecznie wypisuje, że był. To bandyta jest karany już był. Sku..wi!l deske w kurniku płaską ma to dowartościować się musi w robocie zaglądając do cycków na kamerach. Zeszycik jeszcze niech se założy kto ile razy siku idzie do kibla robić i osobny z pijaństwem dla siebie c#uj mu na ryj niech śśie pałe tylko tyle ma do zaoferowania. Śmieciowi z tego pijaństwa na zakładzie już całkiem w łebie się poj;.ało. Barachło żeby to zdechło jak najszybciej to będzie spokój. Tak więc to fałszywy psychopata także do kapusia trzeba być zdystansowanym i mieć na uwadze listy obecności. Jak wiadomo cw#el ciągnie do c. wela. W pierwszej kolejności gn;ja ma na podwórku co grabi nigdy w ręce nie miała.

Pomocna?
Tak36Nie3
1
Nikt
 Opinia
@Adam 05.06.2019 20:12

Dzieciaku za ten hejt nienawiści do Rafała i firmy odpowiesz mam nadzieje ze policja cię namierzy bo wypisujesz bzdury. Gorzej będzie jak chłopaki pod cela zobaczą twoja ładna,, buzke".

Pomocna?
Tak4Nie11
Harnaś
 Opinia
@Nikt 15.06.2019 00:23

Odezwało się barachło skorumpowane - jeszcze mu d.pę nadstaw. Musiał by ktoś nie znać tej szuji, żeby uwierzyć, że to są bzdury. Pranie mózgu to W. rób a nie ludziom. Koperty nieopodatkowane brał - brał Listy fałszuje - fałszuje Nie ma go w robocie a wypisuje sie na listach ze jest, żeby wziąć więcej kasy - wypisuje Pijanstwo na produkcji na nocka sobie robi - robi Pracowników po,pier,ala, kabluje, donosi do zarządu z największymi udziałami, żeby się podlizać - donosi To coś jest fałszywe, zakłamane zresztą z tego słynie w okolicy. Skorumpowany bandyta, zdemoralizowany płatny donosiciel musi jakoś się bronić - na wszystko znajdzie wytłumaczenie byle nie on - no taką postawę przyjął w życiu - kablarza - musi się jakoś spełniać - niestety taki plemnik ,,wygrał wyścig" w '85. Także żadne bzdury - same fakty - jak ktoś jest skorumpowany to wszystko zamydlić, tuszować rzeczywistość będzie próbował - najwyraźniej do takiego stopnia jesteś zdemoralizownay, że nie rozróżniasz faktów od bzdur pasujecie do siebie - z bzdurami, kłamstwami i wymyślonymi historyjkami to kapuś z produkcji Rafał P. do zarządu lata - na ludzi z hal - tylko nie na siebie, żeby się pod lizać. Niech to zd..hnie jak najszybciej to będzie spokój. Ołtażyk mu postaw to się bedziesz modlił do niego jak tak strasznie go wielbisz i za nim obstajesz - zeszycik z pijaństwem mu załóż, a on kamerami będzie jeździł za tobą, inwigilował cię i notował na kolanie między czasie ile razy siku idziesz robić i jak długo d;pe podcierasz na zmianie bo mu się nudzi deskę płaska na podwórku ma - to niespełniony życiowo - raporty będzie robił udziałowcom ( ciekawe czy sprawozdanie też robi ile razy w ciągu dnia ci;e swojej su:e Weronice Piątek podciera jak się osra ) - ty ewentualnie rób raporty po ile godzin mu maszyny stoją na nockach czy po 4 czy po 5 godzin czy wiecej jak pijany leży schowany po kątach. Jak w rodzinie tego suk..sy.' P. i w okolicy o nim gadają, że to jest głupie po.ierdo*one to chyba o czymś świadczy.

Pomocna?
Tak23Nie3
Bara:chło
 Opinia

Jest taki s.kins.n na produkcji ziemniak kur.a z pola. W okolicy i na zakładzie mówi się na niego kapuś, podpierdlalacz, płatny donosiciel. Godność kundla to Rafał Piątek Dąbrowa 167 RZE 1JL9. Ma też gnoja, kur-e pośrednicze Elżbiete Piątek (Wdowiarz 4) przy Asnyka 10 Rzeszów RZE 51856. (usunięte przez administratora) d*py zaczął dawać zarządowi, żeby się podlizać. Do tego śmiecia lepiej się nie oddzywać; wiadomości będzie wyciągał a za chwile będzie leciał jak karetka pogotowia ratunkowego na sygnałach świetlnych i dźwiękowych po,,pierdalać i wszystko będzie w zarządzie. Oczywiście milion razy ufantazjowane. Dupek w ten sposób właśnie się spełnia życiowo jako podpierdalacz i obserwator bo jak wiadomo psychopata jest niespełnionym impotentem. Dzieci nie umie robić Elżbieta tyle razy d.pe nadstawiała a barachło dziecka nie potrafiło zrobić. Dopiero ze słoika. Także gnoja wszędzie pełno tam gdzie nie trzeba. Dziwne, że w II Urzędzie Skarbowym Rzeszów cwaniaka jeszcze nie było z wiadomością, że spółka Dobis płaciła sz.aciar'owi częściowo za prace do koperty nieopodatkowane nie wykazując dochodu w urzędach, no ale przecież podpierdalacz zajmuje się wszystkim i wszystkimi tylko nie sobą i pijaństwo swoje na zakładzie na nocach, że maszyny mu stoją po 5 6 godzin a impotent pijany leży pod nimi lub w szatni do zarządu. Jedyna rzecz co mu stać potrafi. Wyidealizowany impotent a w sumie jak z gołą d..pą (usunięte przez administratora) przyszła na Dąbrowe do kurnika tak gnój siedzi chałpy se jeszcze nie wystawiła pała a niby wielki pan zasrany napompowny znawce ze wszystkimi mądrościami a jak przyjdzie co do czego to wychodzi z niego buc, gnój i d&&b:l, który wszystkiego sie wypiera z dwoma gnojami w kurniku. Dobrze, że sperma (usunięte przez administratora) nie działa za często to przynajmniej patologi za dużo od poj..a nie będzie. Tak więc zło..iejowi czasami się nudzi wiec fałszuje listy obecności pracownikom na ich szkode, przez podrabianie i przerabianie celowo wprowadzając w błąd kadry co prowadzi do zaniżonych wypłat. Jprdl pies go j.b.ł. S.ins^n swoje listy fałszuje na korzyść, że nie ma go w robocie a wstecznie wypisuje, że był. To bandyta jest karany już był. Sku..wi!l deske w kurniku płaską ma to dowartościować się musi w robocie zaglądając do cycków na kamerach. Zeszycik jeszcze niech se założy kto ile razy siku idzie do kibla robić i osobny z pijaństwem dla siebie c#uj mu na ryj niech śśie pałe tylko tyle ma do zaoferowania. Śmieciowi z tego pijaństwa na zakładzie już całkiem w łebie się poj;.ało. Barachło żeby to zdechło jak najszybciej to będzie spokój. Tak więc to fałszywy psychopata także do kapusia trzeba być zdystansowanym i mieć na uwadze listy obecności. Jak wiadomo cw#el ciągnie do c. wela.

Pomocna?
Tak31Nie2
Weron
 Opinia

Jest taki (usunięte przez administratora) na produkcji ziemniak (usunięte przez administratora) z pola. W okolicy i na zakładzie mówi się na niego kapuś, podpierdlalacz, płatny donosiciel. Godność kundla to Rafał Piątek Dąbrowa 167 RZE 1JL9. Ma też gnoja, (usunięte przez administratora) pośrednicze Elżbiete Piątek (Wdowiarz 4) przy Asnyka 10 Rzeszów RZE 51856. (usunięte przez administratora) zaczął dawać zarządowi, żeby się podlizać. Do tego śmiecia lepiej się nie oddzywać; wiadomości będzie wyciągał a za chwile będzie leciał jak karetka pogotowia ratunkowego na sygnałach świetlnych i dźwiękowych (usunięte przez administratora) i wszystko będzie w zarządzie. Oczywiście milion razy ufantazjowane. Dupek w ten sposób właśnie się spełnia życiowo jako podpierdalacz i obserwator bo jak wiadomo psychopata jest niespełnionym impotentem. Dzieci nie umie robić Elżbieta tyle razy (usunięte przez administratora) nadstawiała a barachło dziecka nie potrafiło zrobić. Dopiero ze słoika. Także gnoja wszędzie pełno tam gdzie nie trzeba. Dziwne, że w II Urzędzie Skarbowym Rzeszów cwaniaka jeszcze nie było z wiadomością, że spółka Dobis płaciła szmaciarzowi częściowo za prace do koperty nieopodatkowane nie wykazując dochodu w urzędach, no ale przecież podpierdalacz zajmuje się wszystkim i wszystkimi tylko nie sobą i pijaństwo swoje na zakładzie na nocach, że maszyny mu stoją po 5 6 godzin a impotent pijany leży pod nimi lub w szatni do zarządu. Jedyna rzecz co mu stać potrafi. Wyidealizowany impotent a w sumie jak z gołą (usunięte przez administratora) przyszła na Dąbrowe do kurnika tak gnój siedzi chałpy se jeszcze nie wystawiła pała a niby wielki pan zasrany napompowny znawce ze wszystkimi mądrościami a jak przyjdzie co do czego to wychodzi z niego buc, gnój i (usunięte przez administratora) który wszystkiego sie wypiera z dwoma gnojami w kurniku. Dobrze, że sperma (usunięte przez administratora) nie działa za często to przynajmniej patologi za dużo od (usunięte przez administratora) nie będzie. Tak więc (usunięte przez administratora) czasami się nudzi wiec fałszuje listy obecności pracownikom na ich szkode, przez podrabianie i przerabianie celowo wprowadzając w błąd kadry co prowadzi do zaniżonych wypłat. Jprdl pies go (usunięte przez administratora) swoje listy fałszuje na korzyść, że nie ma go w robocie a wstecznie wypisuje, że był. To bandyta jest karany już był. (usunięte przez administratora) deske w kurniku płaską ma to dowartościować się musi w robocie zaglądając do cycków na kamerach. Zeszycik jeszcze niech se założy kto ile razy siku idzie do kibla robić i osobny z pijaństwem dla siebie (usunięte przez administratora) mu na ryj niech śśie pałe tylko tyle ma do zaoferowania. Śmieciowi z tego pijaństwa na zakładzie już całkiem w łebie się (usunięte przez administratora) Barachło żeby to zdechło jak najszybciej to będzie spokój. Tak więc to fałszywy psychopata także do kapusia trzeba być zdystansowanym i mieć na uwadze listy obecności. Jak wiadomo (usunięte przez administratora) ciągnie do cwela.

Pomocna?
Tak27Nie1
admin
 Opinia

Nie zgadzasz się z opiniami na temat firmy PH "DOBIS"Sp.z o.o.? W takim razie dodaj komentarz na naszym forum.

Pomocna?
Tak68Nie2

Zostaw opinię o PH "DOBIS"Sp.z o.o. - Trzciana

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej