SULIMAR Sp. z o.o.
3 116

Opinie o SULIMAR Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SULIMAR Sp. z o.o.

Zuzanna

@Kuba bis, Twoja wypowiedź nie wnosi absolutnie nic do tematu o firmie SULIMAR. Kandydaci zadają konkretne pytania i oczekują pomocy i odpowiedzi ze strony bardziej doświadczonych pracowników. Czy możesz coś więcej napisać na temat dodatków socjalnych w tej firmie? Jak wygląda zaplecze socjalne w tej firmie? Czy w ostatnim czasie zmieniło się coś w tej firmie?

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w SULIMAR Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo ważna!

Arturro
@Administrator 18.05.2018 09:37

Pensja to minimalna krajowa do tego praca w dziwnym systemie ale żeby nie było tak dobrze zamiast płacić za nadgodziny są dni do odbioru. Zapraszamy

Kuba

Czy macie w firmie dodatki socjalne lub jakieś wczasy pod gruszą?

Kuba bis
@Kuba 10.07.2018 18:26

Tak pod pomarańczą:)

anonymous

gdzie moge nabyć wodę z kwaskiem cytrynowym??

Bond
@anonymous 10.06.2018 00:38

Pewnie sam mieszałeś to po co pytasz. Pewnie sam jesteś ekspertem w zakresie produkcji.

Olek

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie

Olek

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię jako pracodawca.

anonymous
@Olek 10.06.2018 19:16

gdzie? na ogłoszeniu o prace?

Byłypracownik

Najczęściej narzekają ci, którym pracować się nie chce, a w pracy zajmują się plotkowaniem i obgadywaniem drugiej osoby, jeden na drugiego głupoty opowiada, a zaraz potem podaje mu rękę. Przez takich ludzi, często atmosfera w firmie nie była fajna. Kilka lat przepracowałem w tej firmie. Pieniądze zawsze na czas na koncie, świąteczne deputaty (niektórzy i tak narzekali, że "mogli by dać coś innego"), paczki świąteczne. Swego czasu i imprezy dla pracowników z kiełbaską i piwem (ale niektórzy i tak tym gardzili). Firma stabilna, powoli się rozwija. Z komunikacją jest tam trochę problem, bo nikt nikomu nic nie powie, a ludzie tylko plotkują. Na lokalnym rynku firma dobrze postrzegana.

złoty pociąg
@Prawie same BZDURY 12.04.2018 17:26

przy całym szacunku kolego / koleżanko, ale twoja odniesienie się do postu @bylypracownik jest... po prostu bez treści. gość powołał się na fakty, z którymi akurat ja zupełnie się zgadzam, a ty odniosłeś się do tego kompletnie z d...temat hurtowni został akurat bardzo dobrze rozegrany, jeśli sądzisz ze dystrybucja ograniczyla sie do sprzedazy produktow przez kilka godzin w tygodniu to jesteś leszczem który naprawdę niewiele wie o tym co w Sulimarze się dzieje. jak przeprowadziłeś badania że niewiele osób w lokalnym rynku wie o Sulimarze? jeśli nawet to... co w związku z tym? jesteś typowym przedstawicielem eks pracowników, którzy prawdopodobnie dostali kopa ale są specami od prowadzenia firmy i na goworku dają złote rady o prowadzeniu biznesu. pewnie nie uwierzysz, ale mimo odejścia tych wszystkich wspaniałych pracowników, którzy wylewają żale na forum jak to potwornie nie były docenianie ich wyjątkowe talenty, Sulimar z roku na rok warzy, produkuje i sprzedaje więcej.

informacja

Do osoby która napisała że trzeba być mistrzem żeby taką hurtownie rozwalić. Informuję że hurtownia nie została rozwalona tylko zmodernizowana, jak Państwo zauważyliście Firma ciągle się modernizuje na lepsze. Hurtownia działa i jest czynna we wtorki i czwartki od godziny 13 do 15.

anonymous
@za mały plan do wykonania? 01.03.2018 18:03

hurtownia ma grubsze ryby i nie zawraca sobie glowy 1200 zl

Cm

Czy Sulimar wdraża obecnie jakiś system usprawniający produkcję? Mam na mysli Lean lub np. ERP

anonymous
@Cm 21.03.2018 22:20

oooooj taaaak, Sulimar lubi wdrazac, ciagle wdraza jakis (usunięte przez administratora) Moduł produkcyjny od 20 lat sie robi, WMS tez byl maglowany i to z wielką pompą ale ostatecznie wszystko zdechło. Asseco głupiego dorwało to ciągnie jak za zboże.

Tomek

Przy tej konkurencji rozlewni w Polsce , to moze minktos powiedziec komu oni rozlewaja ? Nie mowie o dyskontach na ktorych sie nie zarabia.

beka z janusza
@Tomek 10.03.2018 20:40

Janusz eksportu najpierw pytal ceny a teraz klientow bezcenne

piwko

jak tam w sulimarze (usunięte przez administratora) prywatne marki energy drinków - nie mają szans . srednia pensja w expocie teraz to 25 000 netto - a jak w sulimarze jest / ktoś mi powie /

energetyk
@piwko 01.03.2018 22:47

to grzeh na bezrobotnym siedziec jak takie myliony rozdajom

Marek

Prosze o informacje za ile najtaniej rozleja mi energy drinka w puszce 250 ml i 500 ml Chce wiedziec jak moga nisko zejsc. Jak z jakoscia cY jest juz lepiej ?

Cru
@Marek 28.09.2017 01:29

a ty jak nisko jestes w stanie jeszcze zejsc? da sie nirżej?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wodny młyn

Ten producent wody jest z Ustronia ????

Darek

Prosze o informacje jak wyglada sytuacja w Sulimarze ? (usunięte przez administratora)

Michal
@lejek 08.02.2018 18:39

Dziękujemy. Twój komentarz został dodany i oczekuje na weryfikację przez administratora. A to dobre -

Pracownik

(usunięte przez administratora) wczoraj odeszli dwaj najfajniejsi ludzie z kadry zarzadzajacej ;(. Nigdy wczesniej nie bylo i juz pewnie nie bedzie takich osob, ktorew pozytwny sposob odmienily oblicze Sulimary. Szkoda i zal takich ludzi.

MIKI!!
@Pracownik 20.12.2017 11:22

Za to nowi wyższa liga. :)

RPH

Są jakieś bieżące opinie o pracy przedstawiciela w tej firmie? Jak wygląda współpraca, warunki itp.

anonymous
@RPH 26.01.2018 08:43

opinie złe, warunki złe, współpraca zła. (usunięte przez administratora)

trzeba być mistrzem

Taką hurtownie rozwalić..

sielak

@Marek - ty tak na serio? Kolejny Janusz biznesu?

Zuzanna

@JakiNickbyłeś może na rozmowie o pracę na to stanowisko? Jeśli tak, to możesz powiedzieć coś więcej o jej przebiegu? Czy coś Cię podczas niej zaskoczyło? Na jakie pytania warto być przygotowanym?

Betpn

Witam poszukuje kierowcy na c+e firanka 80% trans powrót do domu czy ktoś jest wstanie mi powiedzieć jak to wygląda finansowo ? Ponoć na godzinę ale czy to się opłaca i wgl . Ktoś pracował może lub ktoś coś wie może ?? Hm..

jasio

Jak nie jesteś zdesperowany, to masz już odpowiedź. Na rozmowę możesz pójść, ale cudów nie oczekuj.

JakiNick

Własnie poszukują informatyka, wymagania spore, wynagrodzenie "atrakcyjne". Może ktoś napisać jakąś opinię? Warto w to wchodzić i wysyłać CV? Póki co zdesperowany nie jestem, dlatego pytam:)

Gosc

Byłem dwa dni na hurtowni i wystarczy.

Gosciu
@Gosc 04.06.2017 15:55

To trzeba było jeszcze iść na produkcje, czy magazyn. Tam jest dopiero ciekawie.

Zuzanna

@doradcadlaczego odradzasz pracę w firmie? Cenne będą dla nas merytoryczne, bardziej rozbudowane opinie, które rzeczywiście pozwalają osobom zainteresowanym pracą w SULIMAR zdobycie dodatkowych informacji.

doradca

Zaintrygowany, wez sie zastanow..... idz gdzies indziej

cynus

@Zaintrygowany - zależy czy detal czy hurt jak hurt i dobry region to żaden problem jak detal to zapomnij

Zaintrygowany

Mam pytanie dot pracy w charakterze PH. Szukają teraz przedstawicieli handlowych ( jednego) , jestem zainteresowany tą ofertą dlatego chciałem się zapytać jak to wszystko wygląda. Z przedstawionych warunków: podstawa całkiem ok , premia za ilość wizyt + premia zależna od obrotu - 1% od obrotu 100k zł. I tutaj mam wątpliwości, kiedyś jak byłem na rozmowie, tez na stanowisko PH ( tyle, że nie alkoholi tylko wody mineralnej) to tam była podobna premia ( chyba nawet lepsza), tyle, że przy obrocie rzędu 30k. Czy te 100 000 zł miesięcznego obrotu jest osiągalne ??

Zuzanna

@Kawka a Ty długo już pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej opinii na temat pracy w SULIMAR. Jakie są plusy pracy w tej firmie?

Piwosz

A gdzie podziali się przedstawiciele handlowi ???

Kawka
@Piwosz 15.01.2017 15:33

pewnie odeszli, bo przy takich płacach, to lepiej iść na kuroniówkę

iw

Tak zapewniają w ogłoszeniach @Browarek a jest inaczej? Ja jednak chciałbym coś wynieść z pracy przynajmniej z jedno uprawnienie

Zostaw opinię o SULIMAR Sp. z o.o. - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SULIMAR Sp. z o.o.