Farbpral Sp. z o.o.
3 90 6 1

Opinie o Farbpral Sp. z o.o.

Poinformowany

Wszystkie negatywne opinie zamieszczane są przez ta sama osobę. Pozdrawiamy cię

Były pracownik - Anonim :)

Eh... To raczej wszystkie pozytywne opinie pisze jedna osoba, każdy kto pracował, wie doskonale o kim mówię. Do tego używa argumentu anonimowości, a sama anonimowa pozostaje. Pensja to najniższa krajowa, bez możliwości podwyżki. Zero bonów, trzynastek. Nic z tych rzeczy. Żadnych profitow. Na l4 chodzić nie radzę. Jak masz urlop, bierz urlop. Jak nie masz, to pracuj zakatarzony i z gorączka. Pracujesz za czterech a pensje masz jak za jednego. W sobotę przyjść musisz, i dostaniesz 9 zł na godzinę. Na hali pracuje tylko kilka osób. Jeden magazynier, jeden człowiek na dwóch działach (!!!)... Ile tam jest pracowników? Z 12? Na 5 działów. Wystarczy poczytać opinie na ukraińskich stronach. Zmieniają się jak rękawiczki, bo nawet oni nie chcą pracować w tej 'firmie'. Wystarczy, że 3 osoby z hali by odeszły, a cała firma leży. Jak nie podpasujesz pewnej osobie z biura (która uważa się za najważniejsza osobę w tej firmie), to możesz z miejsca się wynosić. Nie ważne, czy jesteś dobrym pracownikiem czy nie. A nie daj boże, w biurze będziesz lepszy od niej... Krzyż na drogę po prostu. To ludzie tylko i wyłącznie tworzą ta firmę, szefostwo powinno ich wielbić za to, że jeszcze tam siedzą. Atmosfera na hali bardzo mila, to oni są jedynym plusem tego zakladu. Podsumowując : Polecam sprawdzić, bo warto zobaczyć jak źle może być,wtedy każda inna praca wyda Ci się cudowna.

Yes yes yes lubimy to
@Były pracownik - Anonim :) 25.10.2018 20:35

Wszystkie negatywne wpisy robi ta sama osoba - pozdrawiamy cię serdecznie - cieszymy się ze o nas cały czas myślisz i nam dobrze życzysz.

Robert
@Yes yes yes lubimy to 26.10.2018 19:31

Przepraszam, ale skąd macie informacje ze wpisy robi ta sama osoba? Po wpisach można wywnioskować, że nie są to wpisy tej samej osoby. Płacicie hakerowi, żeby dla was namierzal IP? Nie ładnie. Ale do rzeczy, bardzo nieprofesjonalnie jest w taki sposób odpowiadać na negatywne komentarze. Nie wyobrażam sobie, żeby poważna firma otpierala ataki w taki prostacki sposób, usiłując z niemocy wmówić innym, że wpisy są robione przez jedną osobą. Lepiej by było jak byście nic nie odpisywali, albo pokazali, że jednak jesteście poważną marką i podpisywali się pod odpowiedziami. Bardzo, ale to bardzo nie poważna firma. Jako klient niestety jestem bardzo zniesmaczony, nie tym co czytam na państwa temat, ale tym co Wy reprezentujecie. Pokazuje to tylko, że jednak ludzie mają rację, co do szefostwa.

Poinformowany
@Robert 01.11.2018 16:48

Wszystkie negatywne wpisy robi ta sama osoba - cieszymy się ze cały czas o nas myślisz. Wszystkiego Najlepszego

Yes yes yes lubimy to

Wszystkie negatywne wpisy robi ta sama osoba - pozdrawiamy cię serdecznie anonimie i życzymy ci wszystkiego najlepszego.

Poinformowany

Wszystkie negatywne wpisy robi ta sama osoba Pozdrawiamy cię

any

knk-kanaka , to ta sama firma, co Farbpral Sp. z o.o., tylko pod inną nazwą. unikajcie hamstwa i buractwa Moje sugestie dla Farbpral Sp. z o.o.: ci ludzie się nie zmienią. szkoda im cokolwiek radzić. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: jeśli jest właścicielem, to musiałby sprzedać firmę, lub właściciel firmy musiałby go zwolnić

Poinformowany
@any 17.10.2018 18:03

Wszystkie negatywne wpisy robi ta sama osoba pozdrawiamy cię serdecznie i życzymy wszystkiego najlepszego P.S. Najlepsze są anonimy - tylko w teorii - pozdrawiamy

Zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam

anonim

(usunięte przez administratora)

Tak Tak Tak

Wiemy ze wszystkie negatywne opinie robi cały czas ta sama osoba - cieszymy się ze cały czas o nas myślisz pozdrawiamy cię serdecznie i życzymy ci wszystkiego najlepszego.

anonymous
@Tak Tak Tak 30.08.2018 10:46

proszę o kontakt d tej firmy

Karolina

@Zadowolony, mógłbyś w takim wypadku napisać coś więcej na temat tego jak pracuje się w Farbpral? Czemu cenisz sobie tę firmę, co ma na to największy wpływ? Interesuje mnie również to czy do firmy poszukiwane są nowe osoby? Kto będzie w stanie polecić tę firmę? Jak wygląda sprawa związana z benefitami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zadowolony

Najlepsze są anonimowe wpisy nie odzwierciedlające prawdy tak niestety jest ze ludzie którzy odeszli lub zostali zwolnieni nie mogą się z tym pogodzić - wiemy kto robi te negatywne wpisy i pozdrawiamy życzymy wszystkiego najlepszego mamy niezły ubaw

Pani M

Pracuję już kilka ładnych lat i nie mam zastrzeżeń.. czasami trafi się osoba która będzie chciała zatruć atmosferę ale sama po jakimś czasie rezygnuje z pracy :) Ja mogę polecić..

Zainteresowana
@Pani M 02.08.2018 09:51

Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy? Zastanawiam się o zmianie pracy i chciałam iść właśnie tam.. jak jest z godzinami pracy?

Andrzej

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Zainteresowana

Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy? Zastanawiam się o zmianie pracy i chciałam iść właśnie tam.. jak jest z godzinami pracy?

Karolina

Jaka macie atmosferę w pracy? Chciałabym aplikować.

LOL!!!
@Karolina 07.06.2018 18:32

Nikt sie na to nie nabiera

jestok

jest w porządku, ja nie narzekam, wiadomo jak to w pracy czasami się pośmiejemy.. pracodawca wypłaca na czas więc nie ma co gadać, że jest źle

Moral z tej bajki...
@jestok 20.07.2018 12:34

NIKT W TO NIE WIERZY. Zwiekszona aktywnosc z fejkowymi postami ewidentnie jest skutkiem problemow rekrutacyjnych waszej pozalsieboze firemki. Na przyszlosc (usunięte przez administratora)

Pracuję
@Moral z tej bajki... 20.07.2018 20:49

Atmosfera jest dobra, tylko niestety jeden były mocno sfrustrowany pracownik chcę nam zaszkodzić :p taki jest minus anonimowych portali, ktoś myśli że może pisać wszystko ;p co do pracy jest wszystko w porządku i dobre pieniądze za zlecenia, ja jestem tu od dłuższego czasu i trochę sytuację znam :)

hahaha

czytając niektóre komentarze aż słabo się robi, bo ludzie którzy zrezygnowali przez swój brak chęci do rzetelnej pracy teraz piszą, a nie wiedzą jak jest w chwili obecnej.. haha.. dobry kabaret tu w pracy mamy.. Możecie żałować swoich decyzji, ale wydaję mi się, że to lepiej bo chociaż atmosfera jest spoko teraz

Karolina

@K, piszesz, że w pracy w firmie Farbpral można wiele się nauczyć, czego konkretnie? Czy prowadzone są tam jakieś szkolenia dla pracowników? @Pozdro, co konkretnie masz na myśli? Możesz rozwinąć trochę swój komentarz?

Igor

Idealnych firm nie ma. Zamiast narzekać zmieńcie pracę i może będzie dobrze?

Re:Igor
@Igor 16.07.2018 18:15

Idealnych nie ma, za to jest wiele które najzwyczajniej na świecie (usunięte przez administratora)

Lolek

Jesteście pewni, że dobrze nie można napisać?

K
@Lolek 19.06.2018 23:09

Można napisać i to wiele dobrego.. pracuje tam już jakiś czas i z doświadczenia wiem , że są grupki którym nic się nie podoba, bo najlepiej chcieliby nic nie robić. No ale nie oszukujmy się chyba w każdej firmie tacy się znajdą. Ja się ciesze, wypłata jest na czas, a w pracy można sporo się nauczyć

Pracowanik

Ja pracuję i nie mam zarzutów. Niestety opinie jednego niezadowolonego pracownika nie zniszczą dobrej opinii o tej firmie czy ktoś chce czy nie .... Moim zdaniem samemu trzeba być dobrze nastawionym do innych a atmosfera zawsze będzie ok.. ja nie narzekm

Pozdro 600

Zapraszam do przeczytania opinii na temat knk-kanaka, bo to jedna firma. Należy omijać z daleka. (usunięte przez administratora) nie płacą, nie przestrzegają prawa pracy. Pracuje się 6 dni w tygodniu , za psie grosze dawane w większości pod stołem. Na chorobę bierze się urlop :) jak chcesz posmakować najgorszej pracy polecam!

Iza

Niestety praca w dobrej firmie przerasta niektóre osoby i teraz oczerniają?

anonymous

Chciałbym wiedzieć którego bo ma pare ? Chyba nawet nie każdy o tym wie ?

Kondzio

No właśnie taka cecha Polaka oczerniać być zawistnym chciwym itp itd widać jaki ta osoba poziom reprezentuje po tym co tu wypisuje żenada i wstyd.

tydzień

Wysyłają na badania, za które musisz najpierw sam zapłacić, potem zwracają pieniądze... NIBY. Oto rada, którą warto wziąć sobie do serca: domagajcie się zwrotu kasy za badania od razu i do ręki, bo jeśli zgodzicie się na ich rozwiązanie (zwrot kasy przy pierwszej wypłacie) to już nie zobaczycie tych pieniędzy. Smutne, ale prawdziwe :(

W-wa
@tydzień 02.05.2018 11:19

Czytajcie dokladnie umowe, i czytajcie dokladnie forum, ja osobiscie bym tą firmę mijal szerokim lukiem

tydzień
@W-wa 02.05.2018 17:46

Czytajcie dokładnie wszystko co wam podają do podpisania i nie podpisujcie jeżeli coś Wam nie pasuje. U mnie umowa o pracę i rozwiązanie umowy podpisywane było 2 razy z powodu błędów w papierach :/

Tomasz

Może podpowiecie czy warto starać się o pracę. Firma potrzebuje pracowników?

E
@Tomasz 25.04.2018 08:20

Unikaj jak ognia, poczytaj troche opinii tutaj i w necie.

No Woman no cry
@E 25.04.2018 11:21

Nie słuchaj Michalaka on ma problemy z emocjami.

Aga
@Tomasz 25.04.2018 08:20

Byłam na rozmowie jakiś czas temu, bardzo potrzebują. Ogłoszenie o pracę wisi od dłuższego czasu ale te warunki, które proponują ... myśle, ze jeszcze długo będę szukać. Mi zaproponowano na stanowisko laboranta najniższą krajową a za zerwanie umowy kare 10 tys :D Powodzenia życzę

Stary pracownik

Cześć polecam pracowałem pare lat u nich ale musiałem wyjechać do innego miasta - nie słuchajcie tych bzdur co tu niektórzy wypisują wypłaty zawsze na czas atmosfera przyjacielska oczywiście firma zwalnia nierobów bo tacy za mojej kadencji byli tez a później hejtowali Pozdro wracam do Łodzi niedługo i będę aplikował.

anonymous

Michalak ogarnij się wszyscy wiedza ze to ty wypisujesz wszystkie negatywne komentarze

Bzdury
@Stary pracownik 17.04.2018 12:36

Bzdury. Każdy, kto pracował tu chociaż trochę, wiec jaka jest atmosfera....i jaka jest rotacja pracowników...

trelelemorele

Byłam tylko na rozmowie kwalifikacyjnej stanowisko laborant. Jednym słowem tragedia, najpierw kwestionariusz jakby to była niewiadomo jaka korporacja. Cieszą się, że umiesz obsługiwać maszyny, rozmowa po angielsku. Pytania w kwestionariuszu pod tytułem "jak pogodzisz życie zawodowe z osobistym? , jak widzisz siebie za 10 lat? Jesteś pilotem samolotu, wsiada 10 osób, wysiada 5, ile lat ma pilot?". A potem wyskakują z najniższą krajową, po kilku miesiacach 1900 przez 2 lata, bez zapewnionego awansu w trakcie, jak zrezgynujesz musisz oddawać ogromne sumy za "szkolenie". Nie dziwię się, że ogłoszenie od maja cały czas wisi, bo kto pójdzie tyrać za takie pieniądze..... zwłaszcza wykształcony.

qwerty
@trelelemorele 01.08.2017 15:52

Radzę uciekać póki można "za darmo"

Gosia
@trelelemorele 01.08.2017 15:52

O czego ja się dowiaduje o byłej firmie . Nareszcie prawdę piszą ,też tam pracowałam i nie polecam tej firmy . Ludzie szkoda waszych nerw .

Pati
@trelelemorele 01.08.2017 15:52

ja byłam też na rozmowie też na laboranta. przyznam, że jestem zdziwiona tym co tu czytam, bo mi zaoferowali całkiem inne warunki. ja pracując w jednej z firm (nie chce tutaj wypisywać nazw, ale znajduje się przy rondzie solidarności) musiałam umowę lojalnościową podpisywać na stanowisko biurowe... zrezygnowali ze mnie i niestety ja muszę poodnosić koszty.. nie takie jak tu piszecie, ale wszystko przejdzie w sądzie..

ktos
@Pati 01.03.2018 20:01

"zrezygnowali ze mnie i niestety ja muszę poodnosić koszty." przecież to niezgodne z prawem jest.

Karolina

@jestem bogiem i jak poszła Ci rozmowa kwalifikacyjna w firmie knk kanaka? Dostałeś pracę? Czy przy okazji opowiesz jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Z ilu etapów się składa? Możesz zdradzić jakie pytania zostały Ci zadane?

anonymous
@Karolina 24.03.2018 15:19

Pytania to już chyba tajemnica firmy.

Abra

Nie zadowolona. Pracowałam przez niecałe 3 tygodnie na stanowisku laboranta, w między czasie nie mogłam się doprosić ani o obiecane dofinansowanie językowe, ani kartę multisport, ani odzież roboczą. W biurze chaos- nie można było się przez parę godzin doprosić o paczkę niezbędnych do pracy gumowych rękawiczek. W czasie wizytacji, z racji tego, że nadal nie miałam odzieży roboczej, kazano mi założyć czyjeś zapasowe buty o 3 rozmiary większe, co było i jest po prostu śmieszne. Ich cenne szkolenie to tak na prawdę przygotowanie do pracy na stanowisku. Przy podpisywaniu umowy podkreślałam, że ciągle studiuję i czy będę mogła dłużej zostawać w pracy, żeby wyrobić normy godzinowe- odpowiedzią firmy było- nie ma problemu. Po 3 tygodniach zostałam zwolniona za ,,godzenie w ich system godzinowy". Nie licząc niekompetencji biura/kadr atmosfera w pracy całkiem miła.

jestem bogiem
@Abra 02.03.2018 11:06

hmmm a szkolenie właśnie nie ma na celu przygotowania do pracy? to i tak że po 3 tygodniach chciałaś już dofinansowanie i inne rzeczy :D ja idę we wtorek na rozmowę na biuro... zobaczymy jak to bedzie

anonim

(usunięte przez administratora)

bubel

Ty pseudo @podwykonawca nadpisz się znowu ponieważ twój wpis spada ci coraz niżej. :)))))

Karolina

@Podwykonawca skoro wcześniej były terminowo opłacane faktury, to jak myślisz czemu nagle przestały być? Może wystąpiła jakaś pomyłka lub komplikacje w firmie knk kanaka? Dowiadywałeś się? I jak zamierzasz odzyskać te pieniądze? Udasz się na spotkanie z pracownikami biura?

Waldek

na niektórych z was zapewne przydała by się taka sama strona, gdzie można byłoby napisać kto z was jest PRACOWNIKIEM ROKU - piszecie o innych, ale to co sobą niektórzy pracownicy reprezentują, to dopiero jest ŻENUJĄCE, robić się nie chce, ale wymagania nie wiadomo jakie... Sam prowadziłem firmę i wiem jak to jest.. w Kanaka byłem na rozmowie i dla mnie jest wszystko jasne i ok.

arek
@Waldek 28.02.2018 10:10

zgadzam sie ja wczoraj bylem na rozmowie na magazyniera i mnie warunki odpowiadaly ale nie wiem co zrobic bo sie boje jezdzic samochodami duzymi co oferuja

Waldek
@arek 28.02.2018 22:01

@arek a jak chcesz inaczej przełamać strach? trzeba dać sobie szansę, trzymam kciuki za Ciebie

anonim

(usunięte przez administratora)

tydzień

Papiery przygotowane przez (usunięte przez administratora)są pełne byków! Umowę podpisywali ze mną 2 razy z powodu złego nagłówka, a rozwiązanie umowy również 2 razy z powodu zamiany dat zawarcia i rozwiązania umów (tu wina została przeniesiona niby na (usunięte przez administratora)z księgowości). Z powodu zaskoczenia mnie wypowiedzeniem z samego rana, po zaledwie tygodniu pracy, mnie również umknął fakt zamiany dat i trzeba było się fatygować drugi raz by to załatwić. Wtedy to urocza Pani z biura była przemilutka dla mnie, czego nie można powiedzieć o niej w czasie współpracy z firmą.

ciekawski
@tydzień 21.02.2018 16:15

a ile kasy sa ci winni?

Podwykonawca

@zdegustowany dość bezczelna wypowiedź. Czas pokaże czy to wam się opłaciło :)

zdegustowany
@Podwykonawca 28.02.2018 12:51

@PODWYKONAWCA co mi się opłaciło? jaki czas ? masz coś do mnie to dawaj swoje imie i nazwisko , adres i idziemy na klaty, a nie anonimowy jesteś (usunięte przez administratora) / erko

asia

witam. wpisałam nazwę tej firmy, bo natchnęła mnie myśl, że może popełniłam błąd, rezygnując z zawarcia umowy przed pół roku z kanaką. Samo stanowisko było fajne i trochę było mi szkoda - nie chcę dokładnie opisywać. W każdym razie nie podpisałam umowy nie ze względu na zarobki czy warunki pracy lecz przed obawami, o których piszą moi poprzednicy. Podsunięto mi do podpisania inną umowę niż wcześniej ustalone warunki. Nie będę dokładnie o nich pisała, ale jednym z nich była owa kasa pod stołem... nie tylko to. Biorąc to pod uwagę stwierdziłam, że pracodawcy nie grają fair play. Po waszych wpisach widzę, że się jednak nie pomyliłam.

Ja
@asia 15.11.2017 04:54

Bardzo dobrze zrobiłaś jak najdalej od tej firmy!!

Zostaw opinię o Farbpral Sp. z o.o. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farbpral Sp. z o.o.