"IP PAWLUS" Ireneusz Pawlus

Gródków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o "IP PAWLUS" Ireneusz Pawlus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "IP PAWLUS" Ireneusz Pawlus

Karolina

@Sierodzki czemu tak długo czekałeś na materiał? Czym to było spowodowane? Pamiętaj, że słowo oszust jest obraźliwe i według regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin może zostać skasowane przez administratora.

haller

kamis, a jesrteś przekonany że nie da się znaleźć tańszej opcji niż oni ? Konkurencja na rynku jest naprawdę spora więc mam wrażenie że można coś jeszcze ugrać. tak się zastanawiam jakie warunki mają pracownicy bo może ... by tam pracę podjąć - będzie się opłacało ?

uyt

Pracowalem w tej firmie kilka lat temu. Nie mam zastrzezen, robota jak robota. Placili jak wszedzie tyle ze nie trzeba bylo dojezdzac i od 7 do 16. Nie trzeba caly czas pracowac przez ten czas. Kasa na czas, jak ktos sie zastanawia to warto sprobowac. Szef i szefowa tez byli okej. Nie cisneli jak w niektorych firmach to robia. Czesto bylo tak , ze jak cos spie***my to szef nam pomagal zeby strat nie bylo.

Zdzislaw79

Jakies 2 lata temu budowalem dom. Z projektem objezdzilem okolo 7 firm w tym rejonie i wszedzie prosilem o wycene. W grodkowie w jednej z konkurencyjnych firm moja wycena byla zrobiona by przyciagnac wzrok czyli oszdzezalem ok6tysiecy , ale pozniej dwa razy tyle wyszlo za detale ktorych nie policzyli. Poszedlem z ta wycena do IP Pawlus , porozmawialem z szefem firmy i przyrzadzil mi swoja wycene. Oferta jaka mi zaproponowal byla najlepsza sposrod tamtych 7 firm i od tamtej pory polecam ja wszystkim moim znajomym. Material tez byl taki jaki mial byc nic sie nie wali nic nie sypie. Podczas drobnych remontow rowniez ja odwiedzam. Szkoda , ze wegiel tak szybko u nich schodzi bo fajnie sie pali...

gruby

Nie polecam firmy. Oszukuja klientów na kazdym kroku. Materiały wcale nie sa najlepszej jakości a sprzedają jako pierwszego gatunku. I chodzi nie tylko o wegiel. Ogolnie klientów maja gdzieś. A poza tym maja coraz to mniej materiałów na miejscu i trzeba zamawiac a potem czekac 2 tygodnie.

Marcin

Szukała nie dlatego bo nie wiedziałą gdzie to jest tylko dlatego, ze jak to bywa z klientami często cos biora do lap i odkladaja gdzie indziej i dlatego pewne rzeczy sa później wymieszane....

Bili

Pracowałem tam dłuższy czas i niepolecam tam nikomu pracy robiłem po 12 godz za 1700 na czarno wykonywalem wszystkie pracę Tak jak trzeba i więcej a i tak było źle główny szef to oszust sprzedają towar po terminie A węgiel na każdej tonie ucinaja po 50 kg albo i więcej niekupijcie tam niczego.S co do działu sklepu to ta czarna Pani jest zonata i bardzo kompetentna i pracuje już tam 8 lat i wie więcej niż niejesem budowlaniec

mag.
@Bili 30.11.2015 13:00
Pracowałem tam dłuższy czas i niepolecam tam nikomu pracy robiłem po 12 godz za 1700 na czarno wykonywalem wszystkie pracę Tak...

o chyba nacisnęliśmy konkurencji na odcisk skoro pisze takie bzdury

Szyderczy
@Bili 30.11.2015 13:00
Pracowałem tam dłuższy czas i niepolecam tam nikomu pracy robiłem po 12 godz za 1700 na czarno wykonywalem wszystkie pracę Tak...

Pani jest żonata ? Z takim myśleniem to się nie dziwie , żeś nic nie zarobił :) Swoją drogą 1200 najniższa krajowa, patrząc na Twoją wypowiedź to na zaocznym gimnazjum skończyłes to i tak sporo jak 1700 w łapke zgarnąłeś. 1700 na ręce to 2300 na umowie...więcej jak niektórzy po szkole :0

Marcin

I Chciałoby się zapytać, więc jak ona się nazywa ;) Ps. a tak na marginesie, byłem w tej hurtowni jakiś rok temu, nie mogłem czegoś znaleźć, ów piękna czarna Pani podeszła, pomogła szukać, bardzo zawzięcie aż znalazła. Byłem bardzooo zadowolony z jej obsługi, pomijając teraz urode ;)

Andrzej
@Marcin 30.11.2015 11:02
I Chciałoby się zapytać, więc jak ona się nazywa ;) Ps. a tak na marginesie, byłem w tej hurtowni jakiś rok temu, nie mogłem c...

A nie uważasz Marcinie , że ta Pani skoro tam pracuje powinna wiedzieć gdzie co leży , a nie szukać zawzięcie z klientem?

drwal

Wiem i nawet mam nr telefonu

Marcin

A ktoś wie może jak się nazywa ta "kruczoczarna"? :)

anna

Pani Ewo podziwiam Panią. Jest Pani profesjonalistka w eleganckim stylu . Kultura wrodzona na wysokim poziomie. Niejedni powinni brać przykład. Życzę Pani wszystkiego dobrego. Proszę nie zwracać uwagi na nieetyczne, prostackie informacje i komentarze. Niestety one zawsze będą bo wokoło więcej głupoty i prostactwa niż szacunku i kultury . Pozdrawiam

tulipan

Czepiacie się , byłem dzisiaj zobaczyć , kruczoczarna opalona fest ale każdy marzy o takiej mulatce, reszta nieistotna

obiektywny

robię tam zakupy od 5 lat i zawsze byłem dobrze obsłużony , rzetelnie , profesjonalnie .I nie zauważyłem braku kompetencji czy nieuprzejmości.Dwie przemiłe Panie , zawsze uśmiechnięte , owszem bywało ze ta młodsza czegoś nie wiedziała , ale zawsze spytała się tej drugiej bądź właściciela i to jest właśnie kompetencja .A czy się opala czy nie , jakie kto ma gabaryty i kogo woli , to sprawa indywidualna , jak nie lubicie czarnych to możecie kupować u blondyny, i wtedy zobaczycie brak kompetencji

klient

woli czy nie nie nasza sprawa , ale ten pan do uprzejmych też nie należy

observator
@klient 23.11.2015 08:47
woli czy nie nie nasza sprawa , ale ten pan do uprzejmych też nie należy

a ty co klient czy psycholog na wątpliwej praktyce?

klie

Pan woli babeczke o wiekszych gabarytach i wzroku zniechecajacym od drzwi

kawaler
@klie 22.11.2015 20:58
Pan woli babeczke o wiekszych gabarytach i wzroku zniechecajacym od drzwi

klie a skąd ty wiesz co ten pan woli?

kawaler

a ten pan czazdrosny co czarnulki pilnuje to ojciec, mąż , facet , czy kolega z pracy ?żeby w zęby nie dostać

Andrzej

do składu jadę na zakupy , a nie na podryw, jak po trzy razy wracam z magazynu bo ktoś się nie zna na suchej zabudowie , albo na obróbkach dachowych to za co mam cenić

daro

Chyba dostałeś kosza od czarnulki ze ja tak nisko oceniasz. Wiedzę ma ogromną inaczej by tam nie pracowała

Andrzej

Jak chodzi o zakupy to zawsze idę do tej drugiej babeczki ona wszystko wie , dobrze mi doradziła wiele razy , także polecam

tele

zabawnie w tym Grodkowie .Zajeżdżam do tego składu i zastaję maximum solarium i minimum kompetencji , jadę do konkurencji i dziewczyna jak siostra maximum solarium i minimum kompetencji .W karnetach im płacą?

Andrzej

Pawełku nie wymagaj zbyt dużo , kruczoczarna ładna jest i wystarczy , nie można mieć wszystkiego

daro

zgadzam się z opinią "michała".natomiast firma jest w porządku,towar ma naprawdę ok i zawszę chętnie jadę tam po materiał a zwłaszcza do pani o kruczoczarnych włosach

Pawełek
@daro 19.11.2015 12:34
zgadzam się z opinią "michała".natomiast firma jest w porządku,towar ma naprawdę ok i zawszę chętnie jadę tam po mat...

No śliczna ta czarniutka , nawet mi nie przeszkadza , że niewiele wie

prawnik

pamiętaj kliencie Sz ,że nadęty bufon to określenie obraźliwe , a za kłamstwa , które napisałeś możesz być pociągnięty do odpowiedzialności prawnej ,

Michał

może Kliencie specjalnie podali cenę zaporową , bo nie chcieli Cię obsługiwać ? Dwadzieścia lat się zaopatruje i nie narzekam , chcę dobry materiał i w dobrej cenie to mam , a dziadostwem nie handlują , wolą odpuścić klienta

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzychu070

Pracowałem w tej firmie około 6 miesięcy. Nie jest tak źle jak piszą. Robota nie jest jakaś ciężka, często jest tak , że nie ma co robić to się cos uklada i sprząta albo uczy materiału. Jak trzeba się spiąć bo ruch to wtedy można zrzucić kilka kilo, ale ogólnie polecam. Z szefem dało się dogadać , czasem się wkurzał no ale niekiedy to co wyprawialiśmy to naprawdę patrząc z perspektywy czasu(2 inne firmy na podobnym stanowisku) to wywalaja za to z pracy. Wypłaty przez te 6 miesięcy zawsze dostawałem MAXYMALNIE do 10. Nie bylo z tym problemu, jakis dzien wolny tez jak trzeba bylo to sie dalo zalatwic pomimo krotkiego okresu czasu. Gdyby nie wyjazd za granice to pewnie pracowalbym tam dalej .

Wojtala88

4 tysiace to moja dziewczyna po studiach nie zarabia. Zejdz na ziemie czlowieku,

klient

siedzi tam dwoje nadętych bufonów ( właściciel i jego żona ) . Oboje mało uprzejmi. Ceny np. papy zgrzewalnej mają z kosmosu. W sumie papę kupiłem w hurtowni w Nysie, gdzie zamówili ją specjalnie dla mnie, przywieźli z Nysy za 50 zł. W sumie na 36 rolkach zaoszczędziłem 2 tyś. zł. Nigdy więcej nie dokonam tam żadnych zakupów.

observator
@klient 12.10.2015 15:15
siedzi tam dwoje nadętych bufonów ( właściciel i jego żona ) . Oboje mało uprzejmi. Ceny np. papy zgrzewalnej mają z kosmosu. W...

głupoty piszesz jak zaoszczędziłeś 2000 tys zł to jaką papę kupiłeś? bo papa nawierzchniowa w miarę dobrej jakości to kwota około 130 zł za rolkę. Chyba że kupiłeś jakiś badziew.

marko

niedawno zakończyłem budowę i firma ip-pawlus dostarczała mi towar.zawsze było na czas i bez problemów.załoga miła i kompetentna.POLECAM

observator
@marko 15.05.2015 17:21
niedawno zakończyłem budowę i firma ip-pawlus dostarczała mi towar.zawsze było na czas i bez problemów.załoga miła i kompetentn...

dokładnie tak to wygląda pani kompetentna nigdzie nie zagrzała miejsca, osobiście widziałem ją w kilku hurtowniach i nawet w mrówce teraz jakoś nigdzie jej nie widać.

Krzych

Ta "ogarnięta " pracownica najpierw skakała z kwiatka na kwiatek (spotykałem ją w różnych innych hurtowniach ) , potem miała ambicję być biznes women , ale się nie udało i pozostała praca na lince , więc chyba nie chodziło o parę stówek .Jako odbiorca stwierdzam , że teraz jest znacznie lepiej , bynajmniej nikt mi nie obiecuje "gruszek na wierzbie".

ira

(usunięte przez administratora). Dawniej pracowala tam ogarnieta pracownica Justyna i wszystko bylo poukladane. Teraz jest calkowity brak organizacji. Trzeba bylo dac jej pare stowek wiecej i by pracowala dalej.

db
@ira 24.06.2014 15:49
(usunięte przez administratora). Dawniej pracowala tam ogarnieta pracownica Justyna i wszystko bylo poukladane. Teraz jest calk...

Pracowałem tam trzy lata , gdyby nie przeprowadzka do innego miasta pracowałbym nadal. Wypłata na czas i zatrudnienie na legalu dzięki czemu mogłem wziąć kredyt.

niezadowolony

Potwierdzam

PP

Firma bardzo nierzetelna, duże problemy z płatnosciami - nie polecam.

Zostaw opinię o "IP PAWLUS" Ireneusz Pawlus - Gródków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "IP PAWLUS" Ireneusz Pawlus