Były pracownik E.leclerc11.09.2019 10:53
NIE POLECAM TU PRACY, (usunięte przez administratora) nie szanują tu pracowników, Panie z biura to jedno wielkie nieporozumienie panoszą sie z głowami w chmurach, nic tylko je podać o mobbing do odpowiednich instytucji i moze sie w końcu taki madry znajdzie, pracowałam tam troszkę czasu i mogę powiedzieć bardzo duzo słów na temat pracy tu na sklepie, począwszy ld ochrony śmiesznej zamiast zająć się złodziejami to śpi na monitoringu, nie robi nic kompletnie nic, presja jest bardzo duża tu w tym sklepie naciskana na pracowników i nie ma co się dziwić że każdy się zwalnia bo nie wytrzymuje presji, brak szacunku do drugiego człowieka, umowy śmieciowe! jak nie zlecenia to śmieszne umowy o pracę na 1.4 etatu a zapier..... po 200h na zwolnienia nie masz prawa chodzić! nie masz prawa chorować masz obowiązek pracować, o zejściu z kasy nie ma mowy gdy są kolejki, a Ty masz okres albo musisz zejść bo jest taka potrzeba to nie mozesz należy robić pod siebie, jedna wielka lipa w tym sklepie, nie szanują nikogo począwszy od pracowników a skończywszy na kliencie. Odradzam tu pracy, kto pracował to wie co to za klika.