Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 37 ocen.

Opinie o Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ

Weronika

@Canis rozumiem, że Tobie praca w firmie odpowiada. Wspominasz o tym że jest to uczciwy pracodawca. Mógłbyś jednak powiedzieć coś więcej na temat warunków jakie oferuje? Na stronie firmy jest informacja o tym, że poszukiwani są kandydaci do pracy jako Pracownik ochrony fizycznej oraz Przedstawiciel handlowy. Co warto wiedzieć o pracy w tych właśnie działach?

Robert Z.

Słyszałem od znajomego że firma Sokół już zakończyła funkcjonowanie - została wykupiona przez inną Agencję Ochrony z Kielc. Info od znajomego - może ktoś potwierdzić ?

Byly pracownik
@Olivier 25.01.2017 14:45
Wika

A co to za firma jakis wynalazek

Canis
@Robert Z. 16.01.2017 12:07
Słyszałem od znajomego że firma Sokół już zakończyła funkcjonowanie - została wykupiona przez inną Agencję Ochrony z Kielc. Inf...

Agencja ochrony Sokół istnieje i ma sie dobrze.Płaci na czas. Uczciwi ludzie jako pracodawcy.Nie ma problemów jak jesteś chory czy potrzebujesz wolne.

Weronika

Zainteresowani pracą w Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ? Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy: http://sokol-ochrona.pl/praca/ Co na tę chwilę możecie napisać o swoich doświadczeniach z firmą?

sprawiedliwy

Szukam ludzi .którzy kiedykolwiek pracowali w firmie Sokół a czują się przez tę firemke upokorzeni. oszukani w coś wrobieni okradzeni że swoich pieniędzy które zarobili a ich nie otrzymali w celu złożenia pozwu zbiorowego do sądu. Jedna pokrzywdzona osobę można zastraszyc zaszczuc. zgnoic ale dziesiątki czy setki osób ma ogromną szansę na sprawiedliwość i zadośćuczynienie za poniesione straty moralne i zdrowotne. Nikt nie jest bezkarny Na innych portalach spolecznosciowych też to udostępnię aby jak najwięcej osób się o tym dowiedzialo

151116

Panie właścicieli czy możesz jeszcze patrzeć na swoją twarz w lustrze bez obrzydzenia jakim trzeba być podlym człowiekiem zeby okradac ludzi z tych grosin i jeszcze kłamać bezczelnie. Mam nadzieję że ciebie za to zło kiedyś los pokarze i tych twoich przydupasów. Kapo w obozach miało więcej empatii niż ty tzw. czlowieku a tymi pieniedzmi ktore mi ukradles to się udlaw.

pawel
@151116 17.11.2016 23:03
Panie właścicieli czy możesz jeszcze patrzeć na swoją twarz w lustrze bez obrzydzenia jakim trzeba być podlym człowiekiem zeb...

Dokladnie i na temat,teraz widze ze mialem szczescie ze odeszlem "wpore" ale po uplywie 6 miesiecy pan wlasciciel dzwonil do mnie dwa razy czy moze niechcem czasem pracowac bo maja obiekt w okolicy,poprostu brak slow chyba juz nikt tam niechce pracowac skoro obdzwania sie bylych pracownikow ! A dodam ze niebylo przyjemne rozstanie sie z firma bo na koniec byly grozby itd

Polcik

No powiem Ci, że generalnie jest naprawde taka kasa o jakiej mówisz, bo ja nei wiem, nie chce mi sie myśleć czy nawet wierzyć za specjalnie w taki obrót spraw

rumianek

Pośmiewisko proponują 4,50 zł/h to jest brak poszanowania dla osoby która poszukuje pracy

mjhg

Z tego co wiem, ta agencja ochrania rosmann. Stawka na 1 h 8.95 zl wiec jakie 4 zl

anonim

(usunięte przez administratora)

damian

chyba zartujesz sobie 7 zl dobre bardzo mnie rozbawiles tym wpisem :) stawki to zaczynaja sie od 4.5 do 5 zl i to jeszcze trzeba miec status ucznia,wiem bo pracowalem dla tej firmy przez chwile i odeszlem bo umowy mi niedali zadnej,ale spokojnie mam nadziej ze odpowiednie instytucje sprawdza dzialalnos tej firmy..omijac z daleka firme sokol taka rada dla innych

CzaruśSkwaruś

Firma dno, wykorzystywanie pracowników i robienie przekrętów. Szkoda gadać... Były pracownik.

obserwator 2

Pracuje w tej firmie mam obiekt w centrum Kielc stawka taka jak w każdej agencji ochrony. Obserwator proponuje zapisz się do szkoły poćwicz ortografie a PÓŹNIEJ szukaj pracy.

obserwator
@obserwator 2 21.04.2016 13:01
Pracuje w tej firmie mam obiekt w centrum Kielc stawka taka jak w każdej agencji ochrony. Obserwator proponuje zapisz się do sz...

o jaki ty madry jestes to pracuj sobie za 5 zl bo ja nie bede pracowac za takie pieniadze,chyba smieszne jest to ze wogole ktos podejmuje prace za taka kase !

obserwator

wlasnie mialem isc na rozmowe o prace do firmy sokol ale po przeczytaniu wyzej napisanych opini-rezygnuje bo nie chce miec problemow puzniej a i tak widze ze stawka tez mala to raczej nie bede sobie klopotow robil skoro wlasciciel nawet straszy ludzi piszacych na forum jakimis sadami to chyba cos jest jednak na rzeczy,pozd i dziekuje za wypowiedzi

Tadeusz

Witam,pracowalem dla firmy dlugi czas rzucali mnie po wszytki obiektach a to na kopalnie to na smietnisko,co tydz inny obiekt,jako emerytowany zolnierz nieplacili nic odemnie a wymagania duze stawka niecale 5 zl. Niepolecam tej agencji innym-brak ubran-brak latarek i sprzetu na obiektach,zastraszanie karami i sadami. Widac chyba czytajac opinie innych uzytkownikow forum jak firma funkcjonuje..

Generał

Nie jest źle wypłata na czas ubrania są i pracy sporo.Idzie sie dogadać czasem jest troche zamieszania bo ludzi brak.Trzeba samemu się przekonać jak jest zamiast narzekać wpaść do biura z wizytą i porozmawiać.

rekruter
@Generał 06.04.2016 06:34
Nie jest źle wypłata na czas ubrania są i pracy sporo.Idzie sie dogadać czasem jest troche zamieszania bo ludzi brak.Trzeba sam...

no wlasnie bylem kiedys na rozmowie w tym calym biurze "sokol" przyjol mnie pan ktory nie mial zebow z przodu-ladna wizytowka firmy,koordynator Michal :) stawka 4.7 zl nic tylko brac sie do pracy...porazka

pablo

To co piszą byli pracownicy to jest prawda.Ta agencja potrafi wyłudzać tylko pieniadze od pracowników ich oszukiwać.Samochód dadzą ale we śnie.typowe kłamstwo pana Pawła jak zawsze aby przyciągnąc pracowników do swojej firmy.Niech się pan pawel przyzna do tego ile spraw w sadach i prokuratorach wytoczył byłym pracownikom ich ich wrobił w przestępstwa.Dlatego się ciągle ogłaszają bo nikt nie chce pracować u tych oszustów i ludzie sami sie od nich zwalniaja.Kolega u nich pracował i do dnia dzisiejszego ma prablemy przez nich.Po za tym po 4 miesiącach zarządali od niego zaświadczenia o niekaralności jak juz się z tamtąd zwolnił.Biuro ochrony Sokół jest w Kielcach najgorszym biurem w którym nikt nie chce pracować aby mieć potem kłopoty.

dawid
@pablo 29.03.2016 16:04
To co piszą byli pracownicy to jest prawda.Ta agencja potrafi wyłudzać tylko pieniadze od pracowników ich oszukiwać.Samochód da...

o dokladnie i na temat widze ze ktos napisal dobrze ze sie zawinolem wpore z tej firmy bo nawet niewiedzialem ze moga byc takie klopoty gdy sie pracuje w firmie sokol,cale szczescie ze mozna tutaj przeczytac opinie innych pracownikow,dobrze ze jest taka strona. Widze ze uniknolem najgorszego bo juz nielicze ze mi wisza pare zlotych

11111

chyba samo biuro firmy sokol swiadczy o poziomie uslug jaki reprezetuja kiedys pracowalem dla tej firmy przez kilka miesiecy i zwolnili mnie telf zadajac zwrotu ubran-ktorych naprawde niemialem...prosze sie zastanowic zaczym dacie sie nabrac

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

To co piszecie na temat sokoła to jest szczerą prawda.Otóż właściciele sokoła wrabiają pracowników w kradzieże a potem ich zwalniają i wyłudzaja od nich pieniądze za niby skradzione rzeczy.Po nadto robią to na tyle złośliwie bo przez sąd oraz prokuraturę.Ja mam im niby oddać prawie 4tyś zł ale w tej chwili odwołuję się do sądu wyższej instanci.Ponadto przez pana właściciela pana Pawła mam wyrok sądowy i niestety przez tą firme juz nie mogę pracować w ochronie.Żałuje że pracowałem u tych oszustów bo więcej straciłem zdrowia przez nich i nalatałem sie po sądach przez nich ponad rok czasu niz się u nich zarobiło jakieś pieniądze których do dnia dzisiajszego mi nie wypłacili.

były pracownik

Sami widzicie zreszta jak pan właściciej straszy ludzi wypowiadających się na forum prokuraturą.I co macie dalej zaufanie do szefa firmy pana Pawła że to co pisza ludzie to są bzdury.

pablo

Ta agencja to zwykły bajzel.Na pieniadze ktore mi wiszą czekam juz rok czasu.ponadto nie daja ciuchów roboczych orazz właściciel wrabia pracowników w przestępstwa których nie popełnili oraz każdego straszy Sądami i Prokuraturą bo tylko to potrafi.Mnie osobiście oskarżył za kradzież mimo tego że pracowałem w innych biórach ochrony i nigdy złego moi szefofie na mnie nie powiedzieli jak właściciele sokoła.Uważajcie na tą firmę

anonim

(usunięte przez administratora)

Fidorek..

Popieram jeden wielki bajzel....

dariuszjarząb81@wp.pl

nie polecam nikomu tej agencji poniewarz jest tam jeden wielki burdel a co do zarobków to ręce opadają 4.50 na godzine jak to sa według kogos super zaropki to powodzienia w tej pracy

nie_właściciel

Dla mnie po prostu stawka 4,5 zł za godzine to śmiech na sali, ale może z drugiej strony jaka praca i firma taka płaca.

anonim

(usunięte przez administratora)

byly pracownik

dokladnie i na temat autopromocja juz chyba kazdy slyszal o firmie sokol jakie tam warunki panuja,ciesze sie ze dostalem wyplate gdy odeszlem bo znam takich co nie dostali do dzis..

ddddssdddadhd

Jaki zbieg okoliczności. Post pod postem. To się nazywa autopromocja:) Według mojej opinii ta firma to patologia.

Albert

Pracowałem w tej firmie ponad 1,5 roku nie narzekajcie bo w innych firmach tylko przekręcają na kasie. P. Paweł płacił kasę zawsze jak się umawiał była w terminie. Jeśli komuś nie pasują warunki nie musi się wcale zgadzać.

firmakkk

Witam! O poziomie właściciela już chyba każdy wyżej przeczytał. Czyli Panie Właścicielu nikt nie ma prawa do wyrażania własnego zdania? To jest karalne? Ja osobiście nie polecam, w moim odczuciu firma zarabia na samych karach dla pracowników. W firmie brak jakichkolwiek ciuchów firmowych, na obiektach brak latarek, telefonów LIPA. Ktoś kto logicznie myśli, może się zastanowić, czemu ogłoszenia o prace w firmie sokół zawsze wiszą? Czy to jest tak dynamicznie rozwijająca się firma czy po prostu przemiał pracowników których trzeba ukarać kilkusetnymi karami a na koniec puścić z torbami? Jakby potrzebny był numer IP proszę napisać Panie właścicielu:) Podam.

Właściciel

Pracujcie w Firmach co proponują 8.5 , 7,5 lub inne stawki za 3 do 5 godzin pracy dziennie wiecej stracicie za dojazd i jedzenie niż zarobicie. Szanujcie prace moja firma jest wypłacalna. Dzwońcie ( usunięte przez administratora )dogadamy się z każdym.

Daniel

Pracuje w tej Agencji ochrony ....................... Jest ok pieniążki tez.

Ktoś
@Daniel 06.02.2015 11:46
Pracuje w tej Agencji ochrony ....................... Jest ok pieniążki tez.

Tylko Paweł potrafisz straszyć ludzi sądami i prokuratorami.Widze że bardzo ich lubisz.Zastanów sie co robisz bo dobrze wiesz że nikt u was nie chce pracować i kazdy od was ucieka.Chcesz to ci podam mój numer.I nie zapomnij że jeszcze nie dostałem od was wypłaty do dnia dzisiejszego za pracę u was.

12345
@Ktoś 20.01.2016 18:39
Tylko Paweł potrafisz straszyć ludzi sądami i prokuratorami.Widze że bardzo ich lubisz.Zastanów sie co robisz bo dobrze wiesz ż...

pracowalem w firmie 3 miesiace bez zadnej umowy tzn byla wypelniona i schowana do szufladki,brak jakich kolwiek ubran i sprzetu-niepolecam umia tylko zastraszac

Wlasciciel

Sprawa tych 3 ostatnich wpisów jest zgłoszona do Prokuratury zapraszam na konfrontacje ip zostało zabezpieczone konsekwencje będą w sądzie . Pozdrawiam.

Obywatel
@Wlasciciel 22.01.2015 20:17
Sprawa tych 3 ostatnich wpisów jest zgłoszona do Prokuratury zapraszam na konfrontacje ip zostało zabezpieczone konsekwencje bę...

Nie ma podstaw by zgłosić te 3 osoby do prokuratury, mają pełne prawo do wypowiedzenia swojej opinii na temat tego miejsca pracy, żyjemy w wolnym kraju, to nie komunizm.

byly pracownik
@Wlasciciel 22.01.2015 20:17
Sprawa tych 3 ostatnich wpisów jest zgłoszona do Prokuratury zapraszam na konfrontacje ip zostało zabezpieczone konsekwencje bę...

jak tam panie wlascicielu firma jest przygotowana na place minimalna 12 zl brutto ? nie dawno rzad podpisal ustawe w ktorej to za oszustwa podatkowe maja dostawac 25 lat do odsaiatki,chyba koniec tej firemki bedzie

takjest

Burdel na kółkach tyle mogę powiedzieć o tej działalności pod nazwą agencja ochrony sokół

Wiesiek

Nie polecam firma prawie jest bankructwem nie wypłaca pieniędzy nie wiem kto dał taka opinie o sokole nie było nawet ubrań służbowych

Mariusz

Co to za firemka i co to za szef bez komentarza pozostawiam wpisy które pisałe jedna i ta sama osoba

Drągal 24

Pracuje w firmie już 2 lata wypłata w terminie, atmosfera przyjemna, Pan Paweł Właściciel bardzo w porządku. Agencja ochrony jedna z lepszych w Kielcach POLECAM.

Drągal 24

Pracuje w firmie już 2 lata wypłata w terminie, atmosfera przyjemna, Pan Paweł Właściciel bardzo w porządku. Agencja ochrony jedna z lepszych w Kielcach POLECAM.

Artur 27

Witam pracuje w tej Agencji Ochrony Sokół Kielce. Wreszcie pierwsza firma która nie oszukuje pracowników i wypłaca pieniądze na czas. Właściciel w porządku kasa dobra POLECAM.

Dawid

Pracuje w tej agencji ochrony Sokół w Kielcach kasa dobra wszystko jest ok polecam.

ADAX

Praca nawet fajna warunki socjalne są lepsze niż sie spodziewalem płaca 5zł/h ogólnie nawet polecam

zainteresowany

Co sądzicie na temat właśnie tej agencji ochrony. Prosze o kontakt byłych pracowników jakie są wasze opinie.

Zostaw opinię o Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Agencja Ochrony SOKÓŁ