Bittner Packaging

• Piotrówek Duży

3. Opinie o pracodawcach Ożarów Mazowiecki
  5. Opinie o Bittner Packaging

Opinie o Bittner Packaging Ożarów Mazowiecki

Nie przegap nowości o Bittner Packaging!

Karolina

27.11.2025 06:54

Jak wygląda praca w dziale Jakości jako kontroler? Widziałam ogłoszenie i zastanawiam się nad aplikacja? Jak atmosfera w dziale? Jakie zarobki?

Mateusz

29.04.2026 16:06

Widac ze kogos. Z jakosci boli opinia osoby z produkcji 😊 Prosze popytać pracownikow, wiemy ze liderka jest chwilowo na zwolnieniu, ale do popszedniczki dluuuuuuuiga droga. i sie stara ale ta wyżej u gory ma tylko pensje chyba i wykorzystuje liderki po kolei, sama dokumentacji nie robi.

Praca

30.04.2026 11:28

To w końcu jesteś były czy obecny pracownik...? Widzę, że już sam się pogubiłeś w swoim stanowisku. Skoro pracujesz, to jak nie masz co robić z wolnym czasie w pracy, to idź i pytaj... Nie zapomnij też o swoich przełożonych, czy Kierownikach z innych działów, skoro uważasz, że ludzie wyżej nic nie robią, tylko pensje dostają za nie robienie dokumentacji i delegowanie zadań... A nie... to według ciebie się nazwa wykorzystywanie, bo obowiązków pracownicy nie mają... "Wtopy" jak to pisałeś, nie robią się przez dział jakości, ale przez ciebie i przeze mnie. Bo w jakimś stopniu, na którymś etapie w procesie każdy bierze w tym udział, ty też. Jak chcesz coś zmienić w jakości, możesz przyjść do tego działu i zasugerować zmiany, jeśli coś według ciebie nie działa. Skoro masz takie opinie, tyle widzisz i Cię to boli, działaj! Nie wiesz gdzie to zgłosić? Na pewno nie na Gowork'u. Nie tkwij w miejscu, byś nie narzekał, szkoda byś marnował swoją wiedzę, czas i talent. Mimo twoich opinii, życzę ci jak najlepiej.

Byłem tam

29.10.2025 17:19

Prawdą jest że jest w tej firmie duży podpierda,,aczy jak i cwaniaków podpierad,,czy. To fakt!!! Jednak szacun dla tych którzy chcą utrzymać jak najdłużej w stanowiska dla wielu osób czyli zarząd
    Sprawiedliwość

24.10.2025 22:40

Jeśli chodzi o firmę, to w takim okresie utrzymanie jej w dobrej kondycji jest bardzo trudnym zadaniem. Jednak właścicielom i dyrektorowi bardzo dobrze się to udaje i za to należy im się wielka wdzięczność, że ludzie mają pracę. Ale jest też druga strona medalu. W tej firmie są dwie osoby, które nie dbają o innych, podstępują i skarżą się kierownikowi działu, to Tkachuk i Volos. Dopóki tacy ludzie kierują zmianami, nic się nie zmieni. Szkoda, że z ich powodu zwolniono wielu normalnych pracowników. To najlepsi pracownicy Michała.
    Taki sobie

23.10.2025 19:54

Jestem pełen podziwu dla założycieli tej firmy. Szczególnie w tych czasach jest bardzo ciężko utrzymać sama firmę i zadbać o pracowników. Wielki szacun
    Jacek

19.10.2025 21:10

Ile jeszcze ludzi trzeba zwolnić, aby zrozumieć, że problem leży w jednej osobie, która nie umie uczyć, komunikować się z ludźmi i normalnie zorganizować proces pracy. Prawdopodobnie Michał ma darmowe przejazdy Uberem.

24.08.2025 03:09

Czy może napisać jakiś operator ile realnie w miesiącu zarobi ? Bez żadnych nadgodzin tylko swoje zmiany.
    Ejsh

24.08.2025 12:20

6000 tys 192 godziny (usunięte przez administratora) Jak dzik

24.08.2025 12:25

Nie polecam tą firme. Latem gorąco 37 stopni w środku brak klimy. Wdychasz ten plastyk 5 osób zachorowało na raka od kiedy ja pracuję. Teraz zmieniam robote. Zasuwasz jak Bambo ...Pracownika nie szanują w całe.
    Anonimus

21.07.2025 10:41

Moim zdaniem czas najwyższy usunąć naszą firmę z GoWork. To miejsce już dawno przestało służyć do rzetelnej wymiany opinii o pracy. Zamiast konstruktywnej krytyki czy sugestii, pojawiają się tu głównie anonimowe wpisy pełne plotek, pomówień i oczerniania innych pracowników. Nie ma to nic wspólnego z realną oceną warunków pracy – bardziej przypomina forum do wyżywania się na kolegach z pracy. Takie rzeczy tylko psują atmosferę i wprowadzają niepotrzebne napięcia w zespole. Szkoda, że pozwalamy na to, żeby ktoś anonimowo niszczył wizerunek firmy i ludzi, którzy naprawdę starają się robić swoją robotę jak najlepiej. Nie można pozwalać na to, żeby w internecie bez żadnych konsekwencji niszczono czyjąś opinię, dobre imię i reputację, nad którymi ktoś pracuje latami. Mam nadzieję, że ktoś z zarządu w końcu się nad tym zastanowi i podejmie decyzję o wyjściu z tej przeglądarki.
    prawda

22.07.2025 16:58

Forum jest potrzebne Foce i przyjaciołom aby manipulować opinią Bittnera, a teraz jak wyszła prawda o ich rządzeniu trzeba usunąć?
    Prawda

25.07.2025 20:47

Poważnie trzeba usunąć? Ludzie mają pisać prawdę bo drogą służbową nie pracuje. ile raz przez Krzysztofa błąd wtryskarki nie pracowali? A koszty naprawy tysięcy. I jak zawszę Przezesu kit i lecimy za podwyżką. Ile słupów pękła przez jego ustawienia nie prawidłowe ? Podkładanie pod formy nie wiedomo czego. Radek to nadaje się do czyszczenia kibla z Panią Danusia a nie do naprawy form żadnego pojęcia nie ma. Tsiupak to ma wiedzy wencej od nich. Gnać nierobów a żeby mieć potwierdzenia to wystarczyć pooglądać ich pracę przez monitoring. To pasożyty Firmy pasożyt który zjada ze środka. Powodzenia dla Firmy i mamy nadzieję że doczekamy się zmian.
    Bartek

20.07.2025 22:00

Dziewczyna została zwolniona za picie alkoholu z kolumbijskimi pracownikami w hostelu. Nie wiemy, co pili, może brali narkotyki, sądząc po tym, że była tam karetka i policja. Każdy powinien być odpowiedzialny za to, co robi. Jeśli ktoś bierze pieniądze, to przynieś 100% dowodów, jeśli nie ma dowodów, to nie gadaj bzdur.
    Paprykarz Kalifornijski

20.07.2025 11:36

Dzień dobry. To jest firma gdzie wszystko jest po znajomości albo musisz zapłacić. Zwolnili pracownika, który pracował 8 lat. Jak ona powiedziała, że Eduard jest zły, że on bije kobiety i to nie była pierwszy raz taka sytuacja to Pan Bittner powiedział, że nie wierzy i ją zwolnili, a Eduarda zostawili w pracy. Kilka tygodni później Eduard pobił swoją partnerkę. Może on myślał, że Grzesiek za 100$ załatwi wszystko.😂 To prawda, że jest to firma rodzinna…syn załatwia sprawę u szefowej a matka na hali…
    Sumienie

12.07.2025 23:04

Dobra co by nie mówić, wszystkie sytuacje o których była mowa łącznie z tymi sprzed roku z innymi kobietami oraz Nino były prawdziwe. Dziewczyny boją się mówić, niejednokrotnie były zastraszane i to fakt; było o tym mówione ale po cichu, nic do szefostwa nie dochodziło więc nie ma co tutaj ich winić, kierownik działu po prostu ślepo wierzy swojemu zastępcy G, który niejednokrotnie krył i zamiatał temat. My jako pracownicy nie widzimy sytuacji w której taki człowiek jest między nami. Być może emocje go poniosły, powodu nie znam ale nic tego nie usprawiedliwia. Mamy nadzieję, że zarząd podejdzie rozsądnie do sytuacji i wyciągnie konsekwencje.
    sprawiedliwość

12.07.2025 09:37

Jak tam damski bokser jeszcze pracuje? Pan Grzegorz nie załatwił sprawę za 100 dolarów?
    Stasio

05.04.2025 10:42

Kiedy pracownicy firmy dowiedzą się o zwolnieniu najlepszego dyrektora w tej firmie? Taki ładny mail był napisany czym będzie zajmować się nowy dyrektor, a teraz z dnia na dzień nie jest już potrzebny? Ciekawe
    Piotrek

05.04.2025 17:16

Bo Foka powiedziała albo ja albo on. Takie czasy teraz.
    Igor

29.03.2025 23:20

Ładnie. po co zatrudniać na takie stanowiska ludzi, którzy w tej firmie w ogóle nic nie robią? Na przykład: Artem Tkachuk i Volos Roman. Dwa przykłady, które zawstydzają firmę, szkoda pracowników, żaden nowy normalny operator nie będzie mógł z nimi współpracować. Szkoda, że ​​tacy ludzie zajmują stanowiska kierownicze????

Oferty pracy - Bittner Packaging

Magazynier

Bittner Packaging

Ożarów Mazowiecki

WalletIcon

6000 - 7800 PLN / m

Xxx

29.03.2025 13:27

Derektor Roman to sam bedzie tu za chwilę, on i jego golem. Operatorzy co drugi już po rozmowach w nowych i starych firmach.
    Jacek

26.03.2025 21:47

Firma to totalnie nie wie co ma już zrobić i jakie decysje podejmować. Najlepsze pracowniki odeszli Artur, potem Liderka jakości Garbiela…. Włożyli w tę firme ogrom pracy skutecznie, wszyscy ich lubili, zawsze pomagali wszystkim, a teraz dyrektor który tyle lat pracował też odchodzi… to coś to jest nie tak, chyba ktos tu źle zarządza bo firma sie rozpada
    Stanislaw

27.03.2025 13:39

Tak jak mówiłem wcześniej a wszyscy śmialiście. Ten Roman pseudo Dyrektor zrobię tak ze będzie sam pracować. Przecież nie sekret ze jeszcze trzy osoby nie byle kto mają wypowiedzenia złożyć tylko kwestia znalezienia nowej pracy. Ale chłop odpie… zwalniają się ludzi przez niego.Doprowadzi tą firmę do dna.
    Syzyf

27.03.2025 09:16

Do nowych pracowników: 1.Jeśli chcesz się zatrudnić na operatora nie zdziw się jak obudzisz się jako pakowacz przy jednej z maszyn. Zaczęto wprowadzać sztuka to sztuka i tym tokiem myślenia prędzej się ludzie zwolnią niż mają biegać po działach gdzie ludzi brakuje, 2.Jeśli już się zdecydujesz na pracę, wywalcz sobie taką stawkę, abyś był zadowolony. Nie licz na podwyżkę po 3 miesiącach bo najczęściej to grosze.A nawet dla długoletnich pracowników podwyżek nie ma( nie mówię tutaj o corocznym podnoszeniu minimalnej), 3.Nie warto stawać na stanowiskach jakiś znaczących w tej firmie, więcej się nerwów najesz niż faktycznie będzie z tego korzyści. Brak tutaj odpowiedzialności i pokory, aby przyznać sie do winy. I tak na końcu oberwie się Tobie i nawet nie będziesz o tym wiedział. Co do całościowej atmosfery w firmie, cóż na produkcji ekipa jest zgrana i nie ma konfliktu między pracownikami, gorzej się zaczyna wyżej. Wprowadzenie 2-go dyrektora wywróciło stabilność zakładu , a to wszystko okryte pięknymi słowami „postój planowany” i wtedy nikt się nie czepia. Wszystko po za postojem planowanym jest rozdmuchiwane i bardzo wytykane. Nie ma jedności, wygląda to bardziej na rywalizację niż współpracę. Do zarządu: Licze na jakieś zmiany, bo jeśli zostawicie to w takim stanie to samo się rozpadnie. Trzeba działać bo się okaże, że zabraknie wam doświadczonych pracowników. Każdego da się zastąpić, tylko potem się okaże że nowa osoba nie ma takich umiejętności i zamiast korzyści firma będzie ciągle stratna przez postoje.
    Stasiek

23.02.2025 16:39

Witam serdecznie. Na początek podkreślam że jest to początek końca tego zakładu. Pracownicy pracujący w tym zakładzie dostają jałmużne a nie wypłatę. Wydaje mi się że do wiosny zwolni się sporo załogi i nowy Dyrektor zrozumie w pewnym momencie że nie ma kto tu pracować. W tym zakładzie podwyżki dostają tylko ludzi którzy idą do dyrekcji i mówią że się zwalniają. Złożenie wypowiedzenia jest równoznaczne z dostaniem podwyżki. Oszczędności szukacie w rękawiczkach roboczych a radzę poszukać oszczędności w biurach gdzie siedzą nieroby na wymyślonych stanowiskach i nic nie robią.
    K2

24.02.2025 08:47

Dzień dobry. Dziękuję za podsumowanie mojej pracy, jako pracownika biura. Jednocześnie uprzejmie proszę o nie sianie fermentu, jeżeli nie ma Pan pojęcia o pracy w biurze. Proszę nie oceniać mojej pracy, jeżeli Pan nie wie, czym się zajmuję i jaki jest zakres mojej zawodowej odpowiedzialności. Uważam za skandaliczne ocenianie wszystkich pracowników biura w ten sposób. Oburzające i zupełnie bez klasy. Zapraszam do siebie na jeden dzień. Chętnie pokażę czym się zajmuję i jak wygląda mój dzień pracy. Pokażę również moje świadectwa ze szkół i szkoleń i opowiem o moim doświadczeniu zawodowym. Na tej podstawie będzie Pan mógł wyciągnąć wnioski, czy jestem nierobem, czy też zapracowuję na moje comiesięczne wynagrodzenie. Pana praca na produkcji jest ważna dla firmy tak samo jak moja, w biurze. I warto nad tym pomyśleć, że Bittner Packaging potrzebuje i mnie i Pana. Proszę poszerzyć chociaż odrobinę Pana pole widzenia. Tyle w temacie. Kinga (K2)
    Anna

14.01.2025 21:18

Cytam opinie na portalu i nie moge uwieżyć, po co tyle jadu. Praca jak praca ale szefowie traktujo ludzi jak rodzine. Mi pomogli w prywatnej sprawie i mojej rodzine.
    Mróz

27.12.2024 20:27

Dla czego zwolnili Emiilke,Radka przecież to pracowniki roku,fachowcy. Ten Michał to 15 procent nie wie czego wiedział Radek. Dyskryminacja w tej firmie. A Pan Krzysztof Pan wtrysk moloczny, nić nie zmieniło się nadał japy drze na swoich pracowników. Prawa ręka zasuwa a ten w dzwi nie wejdzie, tylko bokiem. Radzio tylko udaje że coś robię a sam nie rób jescze ten. Od 6 00 do 8 00 Magazyn gadu gadu..a ten w kiblu siedzi koleś jego z godzine.Jarek robie za nich wszystkich robote z mlodym. Jak to mówią jeden drugiemu obrabia tylko Szefostwo nie wiadomo za co im placi,ale to ich sprawa. Jeszcze brakuje im takiego samego pracoholika jak Stasio Anapka to wtedy ekipa była by zgrana. Pozdrawiam
    Zmęczony pierd@&€$iem

30.12.2024 10:10

Emilkę za brak kwalifikacji formalnych i (usunięte przez administratora) (udokumentowane zdarzenia). Radek odszedł sam bo dostał lepszą ofertę.

29.12.2024 16:31

Ludzie przestańcie pisać takie komentarze publicznie to nie Facebook ani Instagram czy Messenger. Macie problem w firmie to mamy wewnętrzne strony do komunikacji, maile, teamsy. Jeśli faktycznie chcecie coś z tym zrobic a nie tylko narzekać, to jako anonim niczego nie załatwicie. W każdej firmie są problemy w różnych obszarach ale to nie powód by publicznie, wywlekać jakieś swoje bolączki. Szkoda że tyko źle piszecie a nie doceniacie wielu rzeczy dobrych inicjatyw profitów czy też atmosfery. Zawsze łatwiej pisze się o niewygodnych tematach, ale medal ma dwie strony. Możemy próbować poprawić warunki pracy, pod warunkiem, ze komunikacja będzie właściwym kanałem komunikacji wewnątrz firmy, a nie tu na GoWorku.
    Zmęczony pierd@&€$iem

30.12.2024 10:06

Bo tego nie piszą obecni pracownicy tylko jakieś frustraty którym się nie udało w firmie. Zwolnieni za (usunięte przez administratora) W czasie roboty a nie solidną pracę albo odeszli i teraz jakieś żale wylewają.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bittner Packaging?

23.12.2024 14:31

Powiem tak współczuję nowym pracownikom na extruzji nie którzy operatorzy są (usunięte przez administratora) donoszą do kierownika i (usunięte przez administratora) młody jak lubi siedzieć na telefonie w wolnym czasie to dostajesz (usunięte przez administratora) i same zakazy no chyba że jestem spokrewniony z którymś z operatorów to możesz mieć (usunięte przez administratora) wtedy hahaha

29.12.2024 10:48

Wiesz jeden z kartofli ten starszy to wykorzystywał takiego młodego bo musie nie chciało na maszynę iść i młody z małym doświadczeniem (usunięte przez administratora) miesiąc na maszynie, ledwo co o pomoc było prosić go a drugi młodszy brat nie lepszy wrócił młody po urlopie chciał iść na nową maszynę bo nikt jest jeszcze nie przejoł to on od razu z gębą że nie ją na nią idę bo tak planie jest (usunięte przez administratora) prawda najlepiej iść na maszynę gdzie folia idź 230kg/h po (usunięte przez administratora) się męczyć najlepiej młodego(usunięte przez administratora)
    Śmieszek

29.12.2024 18:14

Bo to wieś... Słoiki dorwali się do Warszawy przez tylne miejsce swojego misztsza, który zamyka oczy na wszystko... Szkoda tylko Prezesa firmy że nie widzi tego (usunięte przez administratora) Już dawno trzeba więcej kontroli nad tymi kierownikami oddziałów.
    Mirek

28.12.2024 12:51

Jak tam jasnowidz, dalej chodzi jak ćien o 3 rano i w dodatko za duzo to on nie umie ten Marcin. Volosek kolejny, tylko lapy w kieszeni i rozkazywac , pojęcia zero. A tych dwóch rudych dalej robią tylko dobre wrażenie i rozprowadzaja płoty po firmie .
    Stanisław

13.12.2024 20:19

Kiedyś to był najlepszy pracodawca.... Teraz niczym się nie różni od pozostałych firm a nawet dla nowych pracowników jest dużo gorszy pod względem finansowym niż inne firmy w okolicy. Ale skąd ty to możesz wiedzieć skoro tyle lat tu pracujesz i nie widzisz że znaleźć lepsza pracę to kwestia chwili ;) i że inne firmy zrobiły progres a nie krok w tył. Ale bardzo pięknie się podlizałeś i możesz iść po 100 zł dodatku. Przyda ci się. Ale kto d..obrabia panu Detektoru to na wszystko. Dyrektor to rybka Foka -:)) Mistrzowie to smar dyrektora którzy nie mają swojego zdania zaczynając od Wtryskarek,Termoforming, Folia. Firma trzyma tych nierobów,dla tego i naciągają Firmę oni. Brak kontroli.
    Ktosiek

15.12.2024 21:36

Widzę że parę osób sobie zrobiło tu niezły bazar do obrabiania tyłków. To tylko świadczy o was ludzie a nie o firmie. Jak się tak nie podoba i tyle pracy wokół no i wiadomo wy jesteście super specjaliści lepsi od wszystkich wiadomo to co się tak męczycie. Nikt was siłą nie trzyma

26.08.2024 12:28

Lider Jakości - Gabrysia

27.08.2024 09:43

Hej, Ta opinia nie jest prawdą, więc chciałabym powiedzieć słowo od siebie. Ja z firmy zwolniłam się SAMA zgodnie z kodeksem pracy z miesięcznym okresem wypowiedzenia - nie zostałam zwolniona przez firmę. Rozstaję się zarówno z firmą jak Magdą w dobrej atmosferze :) Firmę będę wspominała bardzo pozytywnie, atmosferę oraz ludzi, a także mój dział :)
    pytający

12.07.2024 08:24

słyszałem że Bittner wymiata na rynku, stawki są ekstremalnie wysokie szczególnie na ekstruzji, jak się do was dostać, wszyscy chcą teraz do bittnera co jeszcze dajecie pracownikom?
    ??

30.06.2024 21:25

Pani Agatko proszę nie usuwać opinie, ludzi mają wiedzieć naszych fałszywych elementów.Pracujesz w firmie od kilku lat, a gdzie się podziali pracownicy którzy przyczynili się do rozwoju tej Firmy, jak ich doceniono? Ludzie którzy niejednokrotnie poświęcali swój prywatny czas żeby dopilnować spraw firmy. Myślę że Dyrektor , kierownik ekstruzji , wtryskarek,termiformingu, jego(usunięte przez administratora) w tej firmie miałby co robić, bo kilku ludzi na kłamstwach wywindowało się i robią rewolucję. Gdzie są decyzyjny ludzie którzy pracowali po 20, 15 lat, czy wiecie jaki był powód zwolnień? Przez tyle lat dobrze pracowali, firma miała zyski, nagrody i na podstawie intryg stwierdzono że klienci są niezadowoleni, a kto sprawdzał coroczne opinie, ankiety od klientów, wyniki kontroli które przechodziły pozytywnie. Czy ktoś zastanawiał się nad tymi działaniami?W tym zakładzie żeby być szanowanym trzeba być tak zwanym pociotem,(usunięte przez administratora)i robić krzywdę innym,czyli nie musisz za wiele umieć nie trzeba długo robić a pociot awans ma pewny Ci co robią dłużej mają doświadczenie jakąś wiedzę którą chętnie przekazują nowym pracownikom są tutaj nikim bo nie są pociotami Młodzi odchodzą, za chwilę będą to robić starzy bo szacunek do pracowników w tym zakładzie dawno odszedł.Zarabiasz tyle co w innym zakładzie w okolicy + premia uznaniowa. Uznaniowa to znaczy, że możesz jej równie dobrze nie otrzymać, bo Dyrektor znajdzie zawsze jakiś pretekst żeby jej nie wypłacić w całości. Po za tym robisz tutaj na 3 zmiany więc na rano, popołudnie i NOCKI. Kto pracował na nocki więc wie z czym się to wiąże. Dodatkowo nadchodzą letnie upały. Hala nagrzewa się do takiej temperatury, że nie sposób tam wytrzymać. Spróbować każdy może, ale czy warto najlepiej przekonać się samemu. Młodzi w takich warunkach nie chcą pracować. Przychodzą i nawet okresu próbnego nie przepracują. Powyganiac tych starych kierowników,dyrektora bo oni tylko robią krzywdę Firmie i non stop kłamią Szefowstwie. Nierobam nie ma miejsca w takiej Firmie. Za pare lat przez takich Firma zbankrutuje.
    Konstantynopolitanczyk

01.07.2024 13:05

Zabawne, z cyklu „nie wiem ale się wypowiem”???? Co prawda część osób odeszła z firmy ale na własnych warunkach i zostali godnie pożegnani, a co do ludzi którzy pracują tu po xx lat czy nie są właśnie teraz kierownikami/prowadzącymi, czy kierownik nie ceni się z ich opinią? Jeśli tak nie jest, widocznie to wina samego pracownika, nie chodzi tu o „pocenie się” tylko zaangażowanie w firmę. Nie panuje tu (usunięte przez administratora) a system doceniania jest drabinkowy, więc szef nie przyjdzie uścisnąć Ci dłoni. Co do „premii” chyba wytyczne co do jej otrzymania/zabierania są jasne-ja je rozumiem.I skąd Ci się wzięły 3-zmiany ? Widocznie wgl nie masz pojęcia co się dzieje w tej firmie, tylko krytykujesz. Praca w upały jest ciężka, zgadzam się że należy coś z tym zrobić ale nie ma co zrzucać winę na kierownictwo skoro ten problem jest od lat; lepiej pójść na spotkanie z zarządem i przedyskutować kwestię. Młodzi szukają łatwego zarobku bez potrzebnego przepracowania się, takie teraz pokolenie. Zastanawiam się też skąd Ty wiesz o czym kierownicy rozmawiają/ kłamią szefostwo-uczestniczysz w tych rozmowach, słyszysz że kłamią to się odezwij bo biernie również wychodzisz na (usunięte przez administratora) Wygonić ich? Niejednokrotnie widziałem jak zostają po godzinach aby tylko ruszyła maszyna, siedzą na telefonach w domu i komunikują się między sobą, by załatwić „problem” międzydziałowy. Właśnie irytujące jest to jaki hejt spływa na kierownictwo bo w mojej opinii robią co mogą.
    ...

04.07.2024 17:02

Cyrki to wy robicie. Przy takiej temperaturze kobiety tracą świadomość.Zero szacunku do pakujących.Maszyny na Wtryskarkach podkręcają Operatorzy żeby być lepszy jeden od drugiego, kosztem naszego zdrowia. Dlaczego nie ma osoby nieuzależnionej żeby sprawdzała czas cyklu maszyn? Pomocnik Operatora z Wtryskarek Artem(Pomocnik bo do Operatora to jemu daleko)jak zwracasz się do niego po pomoc to czekasz i nie doczekasz się…Tylko szukaj jego gdzie on jest,jak zawsze na papierosie. Wszystko robię oprócz swoich obowiązków. I tylko chodzi i mówię że i tak nic nie zrobicie bo Grzegorz Tsiu.. wszystko załatwię,a ja zrobię tak że ty tu nie będziesz pracować, zwolnię Ciebie. Do czego to doszło. Wiecie ile pakowaczek zwolniło się przez niego? Nie wiecie. Ciekawe jest to że on nie ma żadnego pojęcia o tych maszynach,wtryskarkę nie ustawię sam żadną,ale chodzić jak Kierownik to pierwszy.. Bo podliże komu trzeba i pakowaczka zawsze nie ma racji. Ile raz płakali przez niego, normalnie do pracy nie chce się przychodzić.Więcej zatrudniacie takich ludzi i wtedy będziecie sami pakować.Nie praca,a jąkać rodzinka międzynarodowa.

Kontakt - Bittner Packaging

Poznańska 129/133 05-850 Ożarów Mazowiecki

????

30.06.2024 16:50

Pani Agatko proszę nie usuwać opinie, ludzi mają wiedzieć naszych fałszywych elementów.Pracujesz w firmie od kilku lat, a gdzie się podziali pracownicy którzy przyczynili się do rozwoju tej Firmy, jak ich doceniono? Ludzie którzy niejednokrotnie poświęcali swój prywatny czas żeby dopilnować spraw firmy. Myślę że Dyrektor , kierownik ekstruzji , wtryskarek,termiformingu, jego (usunięte przez administratora)w tej firmie miałby co robić, bo kilku ludzi na kłamstwach wywindowało się i robią rewolucję. Gdzie są decyzyjny ludzie którzy pracowali po 20, 15 lat, czy wiecie jaki był powód zwolnień? Przez tyle lat dobrze pracowali, firma miała zyski, nagrody i na podstawie intryg stwierdzono że klienci są niezadowoleni, a kto sprawdzał coroczne opinie, ankiety od klientów, wyniki kontroli które przechodziły pozytywnie. Czy ktoś zastanawiał się nad tymi działaniami?W tym zakładzie żeby być szanowanym trzeba być tak zwanym pociotem(usunięte przez administratora)i robić krzywdę innym,czyli nie musisz za wiele umieć nie trzeba długo robić a pociot awans ma pewny Ci co robią dłużej mają doświadczenie jakąś wiedzę którą chętnie przekazują nowym pracownikom są tutaj nikim bo nie są pociotami Młodzi odchodzą, za chwilę będą to robić starzy bo szacunek do pracowników w tym zakładzie dawno odszedł.Zarabiasz tyle co w innym zakładzie w okolicy + premia uznaniowa. Uznaniowa to znaczy, że możesz jej równie dobrze nie otrzymać, bo Dyrektor znajdzie zawsze jakiś pretekst żeby jej nie wypłacić w całości. Po za tym robisz tutaj na 3 zmiany więc na rano, popołudnie i NOCKI. Kto pracował na nocki więc wie z czym się to wiąże. Dodatkowo nadchodzą letnie upały. Hala nagrzewa się do takiej temperatury, że nie sposób tam wytrzymać. Spróbować każdy może, ale czy warto najlepiej przekonać się samemu. Młodzi w takich warunkach nie chcą pracować. Przychodzą i nawet okresu próbnego nie przepracują. Powyganiac tych starych kierowników,dyrektora bo oni tylko robią krzywdę Firmie i non stop kłamią Szefowstwie. Nierobam nie ma miejsca w takiej Firmie. Za pare lat przez nich to Firma zbankrutuje.
    Hej

19.06.2024 15:38

Jak tam pracuje się przy 37 stopniu w zamkniętym pomieszczeniu? Karetka często przyjeżdża? Dla czego z Biura nie przyjdą popracować? Przecież cały czas mówią że takie dobre warunki mamy. Inspekcjia Pracy już w drodze,nie ta kupiona.

30.05.2024 22:20

Są przyjęcia operatorów na termoformowaniu? Jakie stawki maja operatorzy ? Posiadam doświadczenie w obsludze maszyn typu T2, KIEFEL, ILIG

18.05.2024 08:45

Firma rozwija się. (usunięte przez administratora)też. Jak można wziąć na zastępstwo kierownicze młodego smarkacza który tylko chodzi (usunięte przez administratora) liże i (usunięte przez administratora)ludzi. Tak właśnie to jest Kartoflak, który nie ma żadnego pojęcia o produkowanie folii już nie mówię o naprawach maszyn Ekstruzji. Już miali wywalić jego za tą produkcję co on robi...A teraz zastępstwo kierownicze dali... mocno... wchodzi bez mydła.. Masakra co cię dzieje się w tej firmie,jak jestesz fachowiec i nie lizesz to kariery nie ma. Na co paczy te Szefostwo,tyle ludzi zwolniło się przez taką niesprawiedliwość . Tych kierowników starych oddziałów Ekstruzji, Wtryskarek,Termoformingu to już dawno trzeba im podziękować za tą prace . Za torby zamykają oczy na wszystko i począć w oczy (usunięte przez administratora) swoje szefostwo. Więcej sprawdzenia tych nierobów i (usunięte przez administratora).
    Inga

25.04.2024 06:47

Nie wiecie czasem czy niedługo nie będą poszukiwać na kontrole jakości? widzę, że w komentarzach ostatnio często pojawiała się nazwa tego stanowiska a ja mam wygasła o miesiąc ofertę przed sobą. Wskazane wymogi spełniam. Na ile polecacie by teraz jeszcze dosłać swoje cv? może będą wkrótce szukać?
    QM

25.04.2024 13:33

Na ten moment rekrutacja do działu jakości została już zakończona. Coś więcej możemy się dowiedzieć po okresie próbnym tych osób, które zostały zatrudnione, czyli za ok. 3 m-ce, więc proszę obserwować profil naszej firmy.
    Iza

10.04.2024 05:53

Proszę mi opowiedzieć co się teraz dzieje na magazynie. właśnie poszukiwany jest magazynier produkcji. piszą o gotowości do pracy zmianowej, nie podkreślają przy tym żadnych nadgodzin. Zdarzają się czy nie?
    Anim

10.04.2024 10:54

Są różne magazyny i mają różne zadania. Magazynier produkcyjny to osoba, która wydaje surowce i materiały pod zlecenie i to rozlicza tak w skrócie. Jest to praca zmianowa po 12h więc są nadgodziny kwartalne.

04.04.2024 22:13

Cześć, zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko kontroler jakości. Widzę, że ogłoszenie jest udostępnione któryś raz z kolei. Czy to oznacza, że jest duża rotacja ludzi czy nie zadowalające warunki pracy?

25.03.2024 18:48

Problemy w tej firmie rozwiązywane są wtedy jak już się coś stanie.Są osoby które starają się ruszyć swoje (usunięte przez administratora)i przynajmniej podjąć reakcje ale dla osób bez przebicia problem znika na którymś strzeblu tej firmy
    Nikola

27.03.2024 15:56

Co masz na myśli mówiąc o problemach? Chcę rekrutować na kontrolera jakości i zastanawiam się cały czas. Czy to znaczy, że w przypadku problemów nie można liczyć na przełożonych czy to na produkcji czy w dziale jakości?

30.01.2024 05:10

Cześć, jest oferta dla kontrolera jakości. pisali jeszcze w grudniu jakoś, że ludzie z działu tworzą fajny zespół, do teraz ten stan jest niezmienny? A co z zarobkami przy tym wszystkim? Jakiś stawek można oczekiwać na samym starcie teraz gdy się zgłoszę i co będzie potem?
    QM

31.01.2024 10:28

Cześć @XV Dział jakości nadal tworzą fajni ludzie i potrzebne są kolejne osoby. Co do stawek i zarobków na teraz i później, można tu dobrze zarobić, ale to też zależy od doświadczenia i od zaangażowania w dodatkowe tematy. Spróbuj wysłać swoje CV, to na pewno dowiesz się więcej szczegółów.

15.01.2024 03:45

Czyli co najbardziej tu teraz polecacie? W komentarzach trochę pisali o folii, wtryskarkach czy tez magazynie. w która stronę najlepiej pójść pod względem zarobków? a w którą pod względem atmosfery? szukam pracy na dłużej, warto przyjść przy tym zamiarze?

15.01.2024 15:20

Wbrew ostatnim opiniom które się tu pojawiają chciałabym aby pojawiło się odrobinę prawdy. Mianowicie opinie na temat kierowników działów tj: termoforming, wtryskarki oraz ekstruzja są wyssane z palca i daleko się mają co do prawdy o tych osobach. Co do atmosfery wydaje mi się, że również ktoś chyba chciał celowo poobrażać tą firmę choć nie jestem pewna atmosfery wewnętrznej w danej brygadzie. Co do pracy to polecam chętnym osobom o zaaplikowanie się na miesiąc próbny i samemu wyciągnąć swoje wnioski, ponieważ patrząc na opinie wydaje mi się, że nie są w porządku i mogą tylko odstraszać. Pozdrawiam…
    Byly Pracownik

24.01.2024 11:20

Pracownicy biurowi ktorzy bronią tak firmy wypowiadają się na temat pracy na ekstruzji, wtryskarkach , formingu, ? To chyba opinie pracowników lub byłych pracowników cos wnoszą skoro tam pracowali i mogą powiedzieć jak to wygląda. Bo skąd ktoś z biura wie jak wygląda rozmowa kierownika z pracownikiem, jakie ma warunki pracy, jak jest traktowany.
    Uciekamy

10.01.2024 07:44

W tej firmie dobrze to już było a wszystko za sprawą zarządzających. Za dużo nieodpowiednich ludzi na stanowiskach Ludzie się zwalniają i będą zwalniać bo w tej firmie nie ma sprawiedliwości. Część osób traktowanych jest po prostu jak "czyściwo" mają wszędzie robić mają wszystko umieć a inni mogą robić po kilka ładnych lat tylko w jednym miejscu a zarabiają te same albo i większe pieniądze od osób które są nagminnie poniewierane które nie mają tutaj swojego miejsca. Jedziesz do roboty i nie wiesz po co, już się chce (usunięte przez administratora)tym wszystkim. O tym się mówi ludzi to zaczyna denerwować Źle się tu robi.Rotacja pakowaczek wygląda jak kolejka w sklepie przed świętami, zarobki najniższa krajowa przy takiej ciężkiej pracy. Od siebie nie umieją dać pieniędzy na czas ,a maszyny podkręcają żeby szybciej i szybciej. Pieniądze będą na czas to i pracownicy się przyłożą. Dlaczego nie płacą za szkodliwe warunki pracy? Latem to dusisz się w tym plastiku brak powietrza, temperatura ponad 37 stopnia okna zamknięte praca 12 godzin. W tym zakładzie powinni zainwestować budy dla psów bo ludzie tyrają za psie pieniądze.
    Igor Vovchuk

04.01.2024 17:11

Nazywam się Igor Vovchuk pracownik który poświęcił 5 lat dla firmy. Dosli do mnie sluchi że oskarżają mnie o jakieś niedobre opinie . To teraz napiszę od siebie żeby te nacysty który płotki roznoszą z tego Radomia spali spokojnie. Dla czego nacysty bo nie cierpiom obcykrajawcow.Firma Bittner bardzo fajną firma, przez 5 łat mojej pracy w tej firmie mam tylko pozytywne wrażenie z każdej strony. Prezes Firmy Pan Andrzej oraz syn jego jest bardzo dobri ludzi. Jako praca na Wtryskarkach to spoko tylko trzeba przyzwyczajać się do zmianowego systemu. Z kierownictwem zawcze można dogadać się. Tak jak w każdej firmie beż czarnego kota nie może być. Zmieniłem pracę bo miałem lepszom ofertę .Nie po cierpię tego że by Lider kontroli jakości mnie pisala sms i oskarżała że ja piszę opinię źle. Firma naprawdę super,tylko jak w każdej firmie są ludzie są ludziska. Polecam tą firmę. Pozdrawiam Igor Vovchuk.
    Kj

22.12.2023 17:36

Wesołych świąt. Proszę troche szacunku do pakowaczek,zawcze macie w (usunięte przez administratora) ich pracują jak muzynki za nić, kiedyś to skończy.

12.12.2023 09:33

Kamil

13.12.2023 17:34

Serio?Z tej firmy wszystkie uciekają. Odział miseczek ile specjalistów zwolniło się w ciągu roku?? Folia? Wtryskarki ? Magazyn?.Z każdego oddziału po dwie trzy osoby które przepracowali dwa trzy lata albo więcej,bo bardzo dobra atmosfera? Odnośnie kerownictwa. ......to już nie będę wypowiadać się porażka.Dyrektor też wszystkich pokrywa, swoich kierowników oddziałów. Prezes Zarządu jak zawsze,oblizuje paluszki bo wszystkiego nie może dopilnować... Wszystko dobrze, takie nie dobre pracowniki. Śmiech . Dla czego zwolnili pracownika z Kontroli jakości który przepracowal ponad 10 lat ? Też zły pracownik?

Zostaw merytoryczną opinię o Bittner Packaging