Auto-Forum

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 197 ocen.

Opinie o Auto-Forum

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum

PetrM

praca w Autoforum jest w porządku. bywa ciężko, wiadomo, ale taka to praca. stawki są ok, atmosfera tez, nie ma na co narzekać, ja jestem zadowollony!

prawda boli

Z tego co widzę bardzo dobrze że Autoforum pozbyło się w końcu kilku bardzo nieporadnych życiowo osób ;) Kto odwalał fuszerkę ten wie teraz napina na forum :) ale wiele nie osiągnie bo gdzie nie da sie pisać anonimowo to odziwo firma ma bardzo dobre opinie ;)

Pracownik
@prawda boli 27.10.2017 16:12
Z tego co widzę bardzo dobrze że Autoforum pozbyło się w końcu kilku bardzo nieporadnych życiowo osób ;) Kto odwalał fuszerkę t...

Nie wiem o kim mowa lecz większość to sama odeszła. Bądźmy szczerzy do tej roboty jakoś nie walą drzwiami i oknami. Nie trzeba wcale pisać anonimowo każdy wie jak jest na renomę sobie już zapracowaliście i opinia o tej firmie jest w całym Płocku znana.

anonymous

Tak czytam i oczom nie wierze. Jaka cukierkowa propaganda. Ach jak wspaniale jak pięknie. Jaka obsługa zadowolona, jaki salon jaka wspaniała atmosfera i jakie dobre zarobki. Żartujecie chyba :) Kto nie pracował ten nie wie ale się dowie :)

FatalFury2234234
@anonymous 25.10.2017 19:13
Tak czytam i oczom nie wierze. Jaka cukierkowa propaganda. Ach jak wspaniale jak pięknie. Jaka obsługa zadowolona, jaki salon j...

Chyba troche przesadzasz.. nikt nie pisał że atmosfera jest wspaniała bo jest znośna ale to już chyba coś? zarobki też nie są z kosmosu ale wyżyć się da a na facebooku na prawde klienci zadowoleni wejdz sobie i poczytaj to chyba coś tam znaczy nie? Osobiście specjalnie mnie to nie rusza nie uważam żeby było jakoś wspaniale robota jak robota w innych miejscach jest podobnie

AaBbCc

Tak też właśnei sobie poopatrzyłem co piszą na fejsbuku i o dziwo faktycznie większość osób zadowolona. cieszy mnie to niesamowicie BO wysłałem sobie cv :)

zadowolony klient obsluzony jak krol!

Gorąco polecam - najlepszy salon w Płocku – na googlach i fb widać!

niedoszly pracownik

Ktoś tam pytał o rekrutacje wcześniej - byłem na rozmowie ale to już jakiś czas temu i wszystko ok realna możliwość zarobienia ja sam nie podjąłem pracy bo jednak rozkręcam własną działalność 1-os ale mogę śmiało polecić

kamikaze

panowie a mam bardzo ważne pytanie zastanawiam się nad pracą na warsztacie i czy ktoś z Miszewa dojezdza? pytam bo ja bym się chętnie dorzucił na benzyne żeby sie busami nie tłuc by mnie ktoś zgarniał?

Natalia

Dziękuję @jprdl, za odpowiedź wiadomo, że każdej pracy są plusy i minusy ale tutaj dobrze, że chociaż nie można na wypłatę narzekać bo to, jak wiadomo, najlepszy motywator. A powiedz jeszcze czy można liczyć na jakieś ekstra premie?

bolekSZ

Dużo można by powiedzieć o robocie w autoforum.. raczej standardowe stawki zarówno jak chodzi o handel jak i warsztat itp. Dla chcącego nic trudnego proponuje spróbować szczególnie jeśli chodzi o Płock wydaje mi sie ok robota

Grzyb
@bolekSZ 25.09.2017 16:45
Dużo można by powiedzieć o robocie w autoforum.. raczej standardowe stawki zarówno jak chodzi o handel jak i warsztat itp. Dla...

nie no jest ok takie sa stawki zawsze moze byc lepiej gorzej ale i lepiej narazie szalu niema ale i tak sie polepszylo znacznie wiec trzymam kciuki za autoforum oby tak dalej

movievoice

Nie wiem właśnie jak z tym handlem jest czy są przyjęcia czy niema a to dość istotne dla mnie bo lada dzień wygasa mi umowa i chyba nie zdecyduję się przedłużyć chętnie spróbowałbym tu

pytanie

a do kiedy te znizki wrzesniowe sa? orientuje sie ktos cos?

Wardemal
@pytanie 15.09.2017 09:12
a do kiedy te znizki wrzesniowe sa? orientuje sie ktos cos?

skoro wrzesniowe to pewnie do konca wrzesnia?:P a wracając.. ktoś tam wyżej pisał że dostał odpowiedź na handel. coświęcej? przyjąłeś się? jak sie pracuje?

bartosz

a czy jakieś przyjęcia na handel są obecnie? chyba jakoś niedawno kogoś przyjeli ktoś coś pisał to był limit czy jest więcej miejsc?

szot
@bartosz 12.09.2017 09:36
a czy jakieś przyjęcia na handel są obecnie? chyba jakoś niedawno kogoś przyjeli ktoś coś pisał to był limit czy jest więcej mi...

zadzwon zapytaj ilez to jest

Natalia

@jprdl a Ty na jakim stanowisku w Auto-Forum pracujesz? Możesz opowiedzieć coś więcej, o własnym doświadczeniu w tej pracy? Faktycznie - możliwość nadgodzin to na niektórych stanowiskach najlepsza z możliwych dróg dodatkowej kwoty przy wypłacie.

jprdl
@Natalia 10.09.2017 14:40
@jprdl a Ty na jakim stanowisku w Auto-Forum pracujesz? Możesz opowiedzieć coś więcej, o własnym doświadczeniu w tej pracy? Fak...

Jestem mechanikiem znam stawki w branży i gdzie bym nie poszedł nikt nie da mi znacznie więcej. Nadgodzinki nie są zawsze ew w soboty ale za to zawsze zwracane lub płatne i ja chętnie zostaje zawsze dłużej. Sama praca jak praca ja podchodzę dość poważnie i jak skupiam się na konkrecie to nawet nie wiem kiedy mi dzien zlatuje troche dłubaniny jest i ja to lubie. ludzie są w porządku szef ok

alberto

Dostałem wiadomość zwrotną na handlowca zastanawiam się czy podpisać umowę na okres próbny warunki ok dam znać za jakiś czas

Natalia

@przybysz, czasem firmy nie życzą sobie informacji o stawkach, w pewnym sensie jest to tajemnica handlowa, ale żadne posty z forum nie są z tego powodu usuwane. Jedyne sytuacje gdy to się może zdarzyć wynikają z regulaminu dostępnego tutaj: www.gowork.pl/regulamin.

KDDS

Masz tam mistrzu na stronie zakładke Praca & Kariera tam jest wszystko opisane. powodzenia!

przybysz

Interesuje mnie jakie dokładnie stanowiska są do obstawienia? mechanik lakiernik? czy tylko pomocnik blacharza? Zetor nie jest chyba tak źle? nie będę pisał o stawkach bo już raz pisałem i usunięto chyba nie wolno nie wiem nie znam sie ale z tego co kumple mowili to nie ma tragedii?

Zetor
@przybysz 28.08.2017 13:57
Interesuje mnie jakie dokładnie stanowiska są do obstawienia? mechanik lakiernik? czy tylko pomocnik blacharza? Zetor nie jest...

Jeżeli minimalna krajowa Ci odpowiada. Mi dokładnie tyle proponowali tyle że na sprzedawcę. Weź się człowieku ubierz w garnitur dojedź przecież to koszta. Nawet na garnitur tam nie zarobisz bo żyć też za coś trzeba. Jak dla mnie porażka chyba że coś się zmieniło w co wątpię. Pozostaje samemu się przekonać ja podziękowałem po krótkiej współpracy.

pyrzbysz
@Zetor 28.08.2017 19:40
Jeżeli minimalna krajowa Ci odpowiada. Mi dokładnie tyle proponowali tyle że na sprzedawcę. Weź się człowieku ubierz w garnitur...

A to nie tak że sprzedawcy mają podstawe i prowizje od sprzedazy? nie no mnie bardziej serwis interesuje ale dzieki sprobuje podejsc w ktorys dzien albo wysle cv wlasnie znajomy cos wspominal z miesiac temu ze jest lepiej to tez chcialem sie przekonac. dzieki raz jeszcze

Zetor

Ale propaganda :) za takie grosze jak tam proponują nie opłaca się wstawać z łóżka.

jprdl
@Zetor 25.08.2017 22:58
Ale propaganda :) za takie grosze jak tam proponują nie opłaca się wstawać z łóżka.

jak sie nie narobisz to nie zarobisz, w jaki sposob np lakiernik ma zarabiac wiecej jesli ma godziny pracy i stawke godzinowa. jak maja sie zwiekszyc jego zarobki ma dostac awans na dyrektora? po czym zawodowce czy technikum. jedyna opcja jest podwyzka ile dostaniesz 5%? i ewentualnei nadgoziny. trzeba bylo sie zarobkami martwic jak sie mialo 20 lat i przyszlosc przed soba a nie biadolic teraz

Natalia

@bautroczyk a czy ty osobiście często zderzasz się z takimi nieporozumieniami? Czy w takim razie w twoim mniemaniu to komunikacja w firmie zawodzi najcześciej?

skubaniec

Trudno powiedziec co mysle o autoforum. z jednej strony z niektorymi osobami trudno sie dogadac maja duze wymagania jak chodzi o jakosc pracy no i czasem jest tej pracy zdecydowanie za duzo a kierownik cisnie, ale gdzie nie cisna tam niema efektow tak mi sie wydaje. trzeba byc przyzwyczajonym do ciezkiej roboty jak jest to sie robi.

Patryk S

a powiedzcie mi jak wygląda sytuacja na serwisie. szukają kogoś? Sporo dobrego słyszałem ale i o jakichś niedociągnięciach też atmosfera oczywiście ważna ale ja mam 15 lat doświadczenia w zawodzie to chyba wezmą?

Gutek
@Patryk S 16.08.2017 08:58
a powiedzcie mi jak wygląda sytuacja na serwisie. szukają kogoś? Sporo dobrego słyszałem ale i o jakichś niedociągnięciach też...

Znajomy pracował jeszcze do niedawna ale wyjechał więc może szukają pomocnika blacharza. Tam wyżej był wpis z adresem mailowym chyba wyślij CV. Wspominał że jakby nie wyjeżdżał to pewnie dalej by pracował więc chyba jest znośnie

Natalia

Czy w Auto-Forum na pewno dochodziło do: poniżenia, ośmieszenia, zaniżenia samooceny lub wyeliminowania albo odizolowania pracownika od współpracowników @przybysz? Tak brzmi pełna definicja mobbingu, warto zastanowić się czy dodawane słowa na pewno znajdują potwierdzenie w rzeczywistości.

bautroczyk
@Natalia 14.08.2017 10:27
Czy w Auto-Forum na pewno dochodziło do: poniżenia, ośmieszenia, zaniżenia samooceny lub wyeliminowania albo odizolowania praco...

Nic takiego nigdy nie miało miejsca. Ludzie powinni się troszkę zastanowić co piszą zanim napiszą - szczerze polecam to ułatwia życie. Nieporozumienia na linii pracownik - kierownik są wszędzie, bo pracownik zrobił tak jak umiał a kierownik chciał inaczej i tyle w temacie. Jak ktoś często dostaje opiernicz bo coś zrobił źle to może jakiś kurs?

przybysz

Odnośnie właściciela i p.prezesa nie można mieć nic złego do powiedzenia szacunek ale mobbing i ubliżanie na serwisie MB to standard.Ludzie boją się dużego rudego to chore

szczygielek

fajnie patrzą jak masz autoforum w CV ostatnio sie przekonalem na rozmowie. wyglada na to ze cenia sobie doswiadczenie nabyte w firmie. ze wzgl na przeprowadzke od pewnego czasu juz nie pracuje ale dobrze wspominam no i jak widac sam fakt ze pracowalem jest juz jakas rekomendacja dla innych pracodawcow. pozdrawiam i powodzenia

qwerty

To jest tamprzy widełkach? Tzn. przed widełkami? Tam jest kilka salonow chyba?

jawiematynie
@qwerty 02.08.2017 16:17
To jest tamprzy widełkach? Tzn. przed widełkami? Tam jest kilka salonow chyba?

tak to tam Część z tych negatywnych opinii wyżej zdecydowanie przesadzona. Wiadome że autoforum to nie szwajcarski zegarek czasem się cos poluzuje ale kalumnie pod adresem Pana Kuby? o_0 Komuś chyba słońce zbyt mocno przygrzało w te ciepłe letnie dni.. Niestety sporo zależy od naszej mentalności, w poprzedniej pracy też była podobna sytuacja z moim kierownikiem który jak uważali pracownicy ‘donosił’ a on zwyczajnie zdawał szczegółowy raport z pracy bo taki miał obowiązek. Warto rozgraniczać te 2 rzeczy na przyszłość.

gregory

Byłem w zeszłym tyg. z kuzynką oglądać autka i polecam obsługę zdecydowanie! Zawsze miło rzeczowo i profesjonalnie. Poza tym serwis pierwsza klasa również jako że jestem stałym klientem co prawda mój rzęch ma taki przebieg już że pewnie do wymiany niebawem ale jak mi chłopaki zrobili sprzęgło to aż ludzie się zatrzymują pogratulować tak cudnie chodzi :D hehe – stały klient GRZEŚ!

życzliwy

Trudno znaleźć mi jakiś baaaardzo negatywny aspekt pracy w auto-forum poza tym że czasem bardzo dużo roboty, terminy gonią a do najlżejszych ta praca nie należy (serwis) no ale lekkiej roboty się nie spodziewałem więc narzekać nie będę. Dodam, że mogło by być wyższe wynagrodzenie, więcej premii, benefitów imprez przyzakładowych ale nie chce też wyjść na hipokrytę, każdy by chciał wszystkiego więcej i lepiej wiadome

Natalia

@armageddon możesz napisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Opowiedz dlaczego jesteś zadowolony z pracy u tego pracodawcy. Więcej konkretów może przydać się niejednej osobie zastanawiającej się nad odpowiedzią na oferty pracy.

armageddon
@Natalia 24.07.2017 06:58
@armageddon możesz napisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Opowiedz dlaczego jesteś zadowolony z pracy u tego pra...

nie ma się co zastanawiać tylko wysłać cv na tego maila co był chyba wyżej podany i przyjść na rozmowę. warunki zatrudnienia nie rozumiem? wynagrodzenia są ustalane zależnie od doświadczenia z tego co się orientuję ale chyba i na mechanika i na biuro czy tam handel są miejsca. zresztą jak ktoś jest fachowcem to nie ma się o co bać swoje zarobi

armageddon

robota w porządku. jak na was ktoś doniósł kiedykolwiek to proponuje wziąć się do roboty nie będą mieć wtedy powodów - mieli powody? no to chyba ktoś tu czegoś nie rozumie :)

so cold for me

2hot4you ćpiesz ?

romek

Ludzie opanujcie się, takie rzeczy jak tu czytam załatwia się w firmie albo w odpowiednich instytucjach! Po co nazwiska i kalumnie? Później płacz, że brakuje rąk do pracy a wy macie więcej roboty. Nie każdą lukę zapchasz Ukraińcami. Pozdrawiam warsztat.

GTX50

robota jak robota. trzecie ucho wszystko widzi i słyszy? No to niech słyszy w moim przypadku i tak sie niczego nie dosłucha bo mnie się już nawet do was nie chce odzywac jak co drugie to kurr.. i kurr.. (domyslcie się kto) nie pasuje to wyjazd będzie spokoj na lakierni i calej reszcie. Swoje robie i wychodze a niektórzy to się bardziej na rynex nadaja a nie do roboty z autami tam same takie plotkary i przekupki

2hot4you

a ja polecę prace jako handlowiec w autoforum, może do ideału jeszcze brakuje ale dużo lepiej niż w mojej poprzedniej pracy, wszystko zależy od nastawienia i nie każdy do handlu się nadaje handlowiec to niekoniecznie tylko sprzedawca ale też konsultant, trzeba mieć gadane, argumenty, nastawienie…

~~ Auto Forum ~~

Szanowni Państwo, informujemy, że kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Zachęcamy do wysyłania CV oraz listu motywacyjnego, gdzie należy uzasadnić swoją chęć do podjęcia pracy w Auto Forum. CV oraz list motywacyjny kierujemy na adres: kariera@autoforum.pl . Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Auto Forum!

M.W.

handel tylko na polskę czy zg też.? mam b.dobry angielski, dobry ruski i niemiecki czy to będzie miało jakieś znaczenie w odniesieniu do stawki? grześS daj znać jak Ci odpiszą

grześS

Wysłałem CV na ten adres ‘kariera’ z ich strony głównej. Jakieś potwierdzone info ile czeka się na odpowiedź? Zależy mi bo zjechałem z wysp i osiedliłem się w Płocku ze swoją a kumpel z mojej brygady przed wyjazdem tam pracował i on mi w sumie polecił

Owidiusz

Opinie pisane w sprawie Jakuba Chyby pisane są przez jedną, tę samą osobę, ktora podszywa się pod kilka osob stosujac różne nicki. Dialog w tej sprawie prowadzi sama ze sobą, sprawiajac wrazenie udzialu w dyskusji wielu osób. Słabeusz, ktory nie ma odwagi zalatwic sprawy po męsku i zachowuje się jak pedał. Mozna to sprawdzic po IP w łatwy sposów, bo konwersacja z jednego IP jest wysylana. Poza tym w każdej wiadomości ten sam "ulubiony" styl pisarski. Autorem jest tylko jedna osoba o bardzo niskim poziomie intelektualnym. Czyżby syndrom zawiedzionego kochanka dopadł tę osobę?

Nicka

Po prostu nie mogę czytać tych bzdur! Same kłamstwa i oszczerstwa pod adresem porządnego człowieka. Osoby piszące tak o osobie Jakuba Chyba, bo o niego ewidentnie wam chodzi, widać, że leczą w ten sposób kompleksy!!! Nie wyszło wam w pracy albo nie układa się w domu to wyżywacie się i takie wyssane z palca prawdy wypisujecie. Gdybyście byli tak dobrze poinformowani to wiedzieli byście, że Jakub nadal pracuje w AF i ma się świetnie!!! A wam, IDEALNIE wyglądający ludzie, niech z tej zazdrości języki i ręce uschną od wygadywania i wypisywania takich bzdur, kłamstw i oszczerstw. Za robotę się weźcie jak nuda wam doskwiera!!! PS. Trzeba być chyba debilem żeby nie skojarzyć o kim konkretnie piszecie!!! Jak wcześniej ktoś napisał, w necie nikt nie jest anonimowy i żebyście się nie zdziwili. Swoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie zrobił z tym porządku ale na wszystko przyjdzie pora... Pozdrawiam tych, którym żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska i nie mają odwagi wypowiedzieć się wprost, tylko jak tchórze anonimowo wypisują.

nie ma to znaczenia

byłem na rozmowie..... minęło 3 tygodnie i cisza. Mimo iż miałem gwarantowaną odpowiedz bez względu na decyzję. Niestety mało profesjonalne podejście do kandydatów. Rozmowa ogólnie spoko, nie odbiega od standardów. Jedynie organizacja kiepska, w trakcie rozmowy dołączył drugi "osobnik" który zaczął zadawać te same pytania co ten pierwszy. Najgorsze jest to że taki potencjalny pracodawca pali się na starcie obiecując że zadzwoni i poinformuje o wyniku rozmowy rekrutacyjnej a mija 3 tygodnie i nie dzwoni. To jak mam takiego pracodawcę traktować poważnie z innymi kwestiami. Jaką mam pewność że pozostałe obietnice lub to co oferuje firma jest prawdziwe i realne do spełnienia?? Brak słów.

nie ma to znaczenia
@nie ma to znaczenia 09.05.2017 17:43
byłem na rozmowie..... minęło 3 tygodnie i cisza. Mimo iż miałem gwarantowaną odpowiedz bez względu na decyzję. Niestety mało p...

w dniu dzisiejszym dostałem w końcu informację zwrotną..... to znaczy zostałem poinformowany że proces rekrutacyjny się przedłużył i nie wybrano jeszcze kandydata. Szkoda tylko że odbyło się to pod presją tego co tu napisałem.

czwarty

bardzo dobrze, chociaż na zdrowie wszystkim wyjdzie, teraz jest moda na niepalenie.

mk123

a z jakich działów odchodzą i do jakich szukają?

Dem

W tym momencie do Auto-Forum potrzebne jest kilka osób, aczkolwiek nie pojawiły się ogłoszenia, natomiast z tego co wiem to warto wysłać CV, można się załapać do pracy w ciągu tygodnia, dlatego ja polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania dostakowe

anonim

(usunięte przez administratora)

Mer

a co ma robić?

x

90% pracowników pracuje tam od wielu lat, te pozostałe 10% to patałachy, które nie nadają się do niczego, oprócz ubliżania na forum osobom, których nawet nie znają i napinania przed komputerem :) Pozdrawiam

Rocky

Cały czas się ogłaszają :) teraz szukają handlowca terenowego. (usunięte przez administratora)Jak ktoś nie ma wyjścia przetrzymać można lecz na długą metę praca bez perspektyw.

Bystry

Do piszących spójrzcie na wypowiedzi bylypracwownik - 2016-03-01 09:25:15 używa słowa leser i kontekst wypowiedzi a teraz Pracownik - 2016-02-09 18:12:56 znów pojawia się leser i jak chwali :)) żaaal.

bylypracwownik

nie wiem o co wam wszystkim chodzi, ja tam pracowałem 3 miesiące i zaproponowali mi sensowne warunki (nie skorzystałem bo wyprowadziłem się z miasta). wspomniany "konfident" nawet raz nie zachował się tak jak opisujecie, od pierwszego dnia zaczął mnie uczyć klas samochodu, standardów obsługi klienta,pomagać w rozmowie z klientami. mysle, że te brednie wypisują osoby, ktore albo nie zostaly przyjete do pracy, albo zostały pogonione bo nie nadawały sie do niczego :) leserow nigdzie sie nie trzyma w pracy :D

Pracownik

Ja pracuję i śmiało mogę powiedzieć że jeżeli ktoś chce i stara się to zarobi. A leserom to nigdy się nie dogodzi.

anonim

Czytam to i zastanawiam się stąd takie opinie? Myślę, że połowa ludzi stąd nawet nie odwiedziła salonu. Podstawa wyższa od najniższej krajowej i to znacznie. Premia? Jest i to zdecydowanie więcej od podstawy :) A co najważniejsze atmosfera ;) nigdy nie pracowałem w tak zgranym zespole. Jeśli ktoś tak mało zarabiał najwidoczniej sprzedawał na zero i teraz ma pretensje do Prezesa ;) jaka praca taka płaca ;) Jak najbardziej polecam pracodawcę :D

Danon

Masz człowieku napisane jakie są tam warunki pracy. Chcesz się przekonać jak jest w tym piekiełku to idź i sprawdź.

Zostaw opinię o Auto-Forum - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Forum