TEZET sa

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o TEZET sa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEZET sa

Paulina

Czy firma TEZET proawdzi obecnie proces rekrutacyjny? Jak wygląda rozmowa z pracodawcą? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do tej rozmowy? Osoby zainteresowane potencjalnymi ofertami pracy na pewno skorzystają na doświadczeniu innych użytkowników tego forum.

Pomocny
@Paulina 12.08.2017 18:18
Czy firma TEZET proawdzi obecnie proces rekrutacyjny? Jak wygląda rozmowa z pracodawcą? Na co zwrócić uwagę przygotowując się d...

A czy masz jakieś znajomości w tej firmie? Jeśli nie to daruj sobie składanie dokumentów. Szkoda tylko Twojego czasu

Paulina

@Nikt wazny dla tezet, a ile czasu już minęło od Twojej rozmowy kwalifikacyjnej?

Nikt wazny dla tezet

Wezwali na rozmowe kwalifikacyjna.Powiedzieli,ze odezwa sie bez znaczenia na kolejny etap. I cisza. Najgorsze jest to ,ze to kolejna firma niby przyjazna itp itp ,ktora ma gdzies aplikujacych. Zenada

Paulina

@Pomocny, dziękuję za komentarz. Wszystkich zainteresowanych pracą w TEZET sa - zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy - http://tezet.pl/kariera/

Paulina

@Pomocny uważasz, że praca w tej firmie jest możliwa tylko dzięki znajomościom?

Pomocny
@Paulina 08.03.2017 11:06
@Pomocny uważasz, że praca w tej firmie jest możliwa tylko dzięki znajomościom?

W większości stanowisk tak jest. Jeśli uda Ci się dostać pracę w tej firmie to sama zobaczysz jaki jest układ

ja
@Pomocny 13.03.2017 13:00
W większości stanowisk tak jest. Jeśli uda Ci się dostać pracę w tej firmie to sama zobaczysz jaki jest układ...

nie bezpieczna to praca?

do pracy

jak z płacą i umową?

Do pracy

Witam czy przyjmują do Tezet gaz? nadmieniam że nie posiadam żadnych uprawnień w tej branży.

Pomocny
@Do pracy 01.03.2017 11:36
Witam czy przyjmują do Tezet gaz? nadmieniam że nie posiadam żadnych uprawnień w tej branży.

W tej firmie nie musisz posiadać żadnych umiejętności bo im zależy tylko na osobach które są z czyjegoś polecenia albo wystarczy znać jakąś pracująca osobę która Ciebie popchnie. Jeśli nie spełniasz tych wymagań możesz sobie darować bo nie masz szans żeby dostać jakąkolwiek pracę w tej firmie

Do pracy
@Pomocny 02.03.2017 00:19
W tej firmie nie musisz posiadać żadnych umiejętności bo im zależy tylko na osobach które są z czyjegoś polecenia albo wystarc...

ile godzin dziennie się pracuje?

Tezeet

Czy w końcu ktos został zatrudniony na stanowosku specjalista ds.planowania tras? Byłam na rozmowie kwalifikcyjnej. Otrzymałam onformacje, iz bez wzgledu na to czy dostanę die do kolejnego etapu , będę poimformowana telefonicznie. Niestety nie zostałam poinformowana wcale. Szkoda,źe firma przez takie zachowania staje sie mało profesjonalna.

nn

Ja byłem i do 10,02,2017 maja być wyniki.

Tezet
@nn 09.02.2017 14:02
Ja byłem i do 10,02,2017 maja być wyniki.

Witam.Dostales inf.zwrotna czy przeszedles do kolejnego etapu?

jolek

Niby jeszcze oferta aktualna na pracuj.pl... Rekrutacja nie zakończona na specjalistę ds. planowania tras?

Zainteresowana

cześć! Na pracuj.pl zobaczyłam ogłoszenie o rekrutacji specjalisty ds. planowania tras. Mimo, że wysłałam aplikację w dniu publikacji ogłoszenia, nadal nie otrzymałam potwierdzenia otworzenia zgłoszenia. Jest to standardowy na pracuj.pl mail-zwrotka, który oczywiście nie gwarantuje zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną, ale świadczy o tym, że ktoś w ogóle otworzył wiadomość. Czy ta rekrutacja jest już zakończona? bo wydaje mi się to dziwne. Swoją drogą ogłoszenie o pracy na tym stanowisku pojawia się co jakiś czas, ludzie sami rezygnują? są wyrzucani? czy może dział się rozrasta? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

kk
@Zainteresowana 25.01.2017 18:46
cześć! Na pracuj.pl zobaczyłam ogłoszenie o rekrutacji specjalisty ds. planowania tras. Mimo, że wysłałam aplikację w dniu pu...

i ja złożyłam cv na to stanowisko, po 2 dniach zostałam zaproszona na rozmowe, moze po prostu Twoje cv nie wzięto pod uwage

Zainteresowana
@kk 28.01.2017 08:31
i ja złożyłam cv na to stanowisko, po 2 dniach zostałam zaproszona na rozmowe, moze po prostu Twoje cv nie wzięto pod uwage...

Dziękuję za odpowiedź :) mam jasność w temacie rekrutacji, dziwi mnie, że nikt nie otworzył maila (zwrotka z pracuj.pl wysyła się wtedy automatycznie), ale może mają tyle CV, że nie muszą otwierać wszystkich. Pytałaś się może o powód rekrutacji? bo zauważyłam, że to ogłoszenie pojawia się cyklicznie. Możesz zdradzić jaką proponują pensję? Pytam już z czystej ciekawości, bo pracy na pewno nie dostanę ;) ale dobrze wiedzieć jak w różnych firmach prezentują się zarobki na tym stanowisku.

Szukam pracy

Dostałem ofertę pracy na stanowisku kierowcy proszę o wypowiedzenie się na ten temat o zarobkach itd.

Nick
@Szukam pracy 11.01.2017 09:20
Dostałem ofertę pracy na stanowisku kierowcy proszę o wypowiedzenie się na ten temat o zarobkach itd.

Jak dostałeś ofertę pracy to pewnie wiesz na jakich warunkach po co więc prosisz o wypowiedzenie się na ten temat ? O atmosferze pracy poczytasz wyżej ale to stare forum i być może warunki się zmieniły i teraz już nikt nie narzeka ...

livi

No rzeczywiście uprawnień trzeba mieć trochę @wojtek. Jak widzę oczekują prawa jazdy kategorii C + CE, uprawnień ADR, uprawnień TDT do napełniania i opróżniania zbiorników transportowych kl. 2.

magga

yo widze ze szukaja kierowców cos ktos moze powiedziec? ile placa jak to wyglada czy ktos poleca? bo siue tyle naczytałem o tej firmie ze mi sie odniechciewa aplikowac

Wiarygodny

Wojtek twój post pachnie troche slangiem biurowym. W tej firmie nie zatrudniają na pracę dorywczą. Dostajesz najniższą krajową i pracujes

Wiarygodny

Ten kto pracował w tej firmie to wie, że te wszystkie negatywne opinie są prawdziwe i opisują rzeczywistość jaka tam panuje. Właściciele powinni poważnie zastanowić się nad swoją kadrą kierowniczą. Moim zdaniem powinni otworzyć oczy i przeczytać opinie o swojej firmie a nie bezgranicznie ufać fałszywym ludziom zatrudnionym na stanowiskach kierowniczych. Ci ludzie potrafią powiedzieć wszystko tylko po to żeby bronić własne 4 litery. Żenada

kora

geles jesteś kate czy fasola? boi mi zajeżdża biurowym slangiem... i widac że handlowcem nigdy nie byłeś..... leprze wyniki w handlu hahah zrobisz leprze w jeden miesiac to w drugim masz dowalony plan taki ze znowu premia ucieka obok nosa, no ale same studia z marketingu nie wystarczą aby o tym wiedziec...

zxc

A co pracowałes w wiekszości firm w tej branży? jak pracowałes to powinienes wiedzieć w w branzy duzo sie mówi miedzy handlowcami i wszystko wszszyscy wiedzą. Wiec nie rozumiem skąd twoja niewiedza, aha i co masz na myśli mówiąc wiekszość?

pucusie

jak widać mimo zmiany całej , no może prawie całej ekipy w tezecie krety jeszcze są hahahahaha

zzzaaannet

a octu daj na oko

corka

czy corka ojca nabrała wody w usta ze przestała blokowac

KATering

KATEring i wszystko jasne

polecam

sytuacja w dziale sprzedaży SUPER, atmosfera miedzy pracownikamI SUPER, relacja miedzy szefem a pracownikami SUPER, ZAROBKI super, szkolenia SUPER , tydzien pracy - SUPER, ROZMOWA O PRACE SUPER, czy polecamy Tezet Polecamy super, w tej firmie wszystko jest idealne, jest to jedyna firma w Całej Polsce gdzie wszystko jest super, eh że taka perełka sie uchowała, no ja nie wiem,

wow

wow kATErIng znowy procedury uruchamia ... i na forum czystki zrobiła.... no tak jak sie jest tylko C....ką t......sia to tak sie to konczy , współczuję i życze wszystkiego dobrego ...

niedoszły

TEZET ! - wielkie halo...strasznie wybredni personalnie , ale mylą się w ocenie ludzi, więc muszą tam być porażki. A tak w ogóle: jak można wymagać od człowieka, żeby w 100 % pasował od razu do danego miejsca w firmie, jej systemu komp., rozumiał politykę firmy. Brrrrr

obserwator

wczytując się w powyższe wpisy wnioskuję, że firma ta ściga swoich obecnych lub byłych pracowników. Mam wrażenie, że wolność wypowiedzi nawet tutaj jest kontrolowana i nie chodzi mi o administratora, ale o pracodawcę. Cóż...schowam tytuł mgr do szuflady i idę z cv do Biedronki. Oto polska nasza.

no mów mów

no mów mów ... co tak zamilkłaś(usunięte przez administratora)

umyć sybkę

"...klusko ślaska pyzo kochana, przeciez ty ciagle jesteś rumiana, raz sie czerwieni a raz zieleni... " ot taki rymik apropo klusek slaskich w dodatku rymik pod kolor loga tezetu :) ale do rzeczy , jezeli chodzi o Firmę tEZET to: Wiemy że : jest mało poważna Wiemy że:( usunięte przez administratora ) Wiemy że : ciagła rotacja to standard Wiemy że... ( usunięte przez autora :) ... a octu daj na oko ...

kluska sląska?

a o co chodzi z tymi kluskami ślaskimi?

prc

nie polecam

?

kiedyś ktoś przykręci kurek z gazem i dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębami

fasolka

A w TEZECIE widzę po staremu co tydzień kolejny wieloletni pracownik okazuje się zły i niedobry, a kolejni nowi to coraz większe porażki jak nie idioci to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A może w końcu warto zrobić rachunek sumienia i zweryfikować swoje postępowanie z ludźmi, polecam......podobno człowiek uczy się na błędach ale jak widać nie wszyscy. Niestety zarządzanie firmą, a zwłaszcza ludźmi to nie duża piaskownica, naprawdę trzeba w końcu dorosnąć i spojrzeć prawdzie w oczy. Szkoda tylko że jedyna rozsądna osoba w tej firmie ( usunięte przez administratora ) pozwala na to wszystko dwóm babom.

x

aplikowalem na handlowca w tezecie, ( rozmowa byla krótka, miła i spoko, choc wydawalo sie ze to formalnosc,( usunięte przez administratora ) ), tak że pracy nie dostalem, ale jako jedna z bardzo niewielu firm, zadzwonili z informacja ze dziekuja ale wybrali kogos innego. niby nic wielkiego, ale to byl mily gest, bo 90% firm po rozmowach w ogole sie nie odzywa.

ghet

I jak jestes juz handlowcem w Tezecie ?? bo cos widze ze ostatnio przemiał

mala

znam ludzi firma ok ludzie ktorzy pracuja na stacjii ok prawie zgrana zaloga

może pracownik :)

Proszę o osoby, które pracowały w firmie TEZETS.A. w Lublinie o opinie na temat tej firmy, mam zacząć pracę jako Przedstawicel Handlowy, ale nie wiem jakie są zarobki itp. Dziękuje za odp.

nieprzekonany

Zdecydowanie nie potwierdzę wypowiedzi przedmówcy. Rozmowa przebiegła bardzo miło i rzeczowo.

anonim

Dziwna firma, widać od razu na rozmowie kwalifikacyjnej, ( usunięte przez administratora ) Bardzo niemiła atmosfera i pytania o znaczeniu : "A po co Pan/i tutaj przyszedł/ła? My przecież szukamy kogo innego." Wypadałoby zapytać: przecież mieliście moje CV, więc po co mnie wzywaliście na rozmowę, skoro szukacie kogoś innego?" Nie polecam

Zostaw opinię o TEZET sa - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEZET sa