Bombardier Transportation

Adres: Fabryczna 12, 53-609 Łódź

NIP: 8960000055 KRS: 0000024977

Bombardier Transportation
3 31 21 5 1

Opinie o Bombardier Transportation

Filtruj opinie po kryteriach:

Remek
 Opinia

Zastanawiam się nad przyczyna takiego milczenia na forum? Chciałbym aplikować ale mam obawy!

Pomocna?
Tak2Nie
Martial
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Remek 21.11.2017 19:36

Ludzie boją się mówić :)

Pomocna?
Tak2Nie
Roman
 Opinia
@Martial 11.04.2019 13:51

Myślisz, że rzeczywiście tak jest? Skąd masz takie przypuszczenia, aby osoby pracujące bądź te, które pracowały w firmie Bombardier Transportation nie chciały się wypowiadać na temat tego miejsca? Rozwiń swoją myśl, abyśmy jako czytelnicy mogli dobrze zrozumieć dodaną wypowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Martial
 Opinia
@Roman 27.05.2019 13:48

oczywiscie ze kazdy sie boi stracic prace a wiec kazdy milczy w strachu przed prezesem i dyrektorem !, bo ludzie szanuja swoja prace i place, ktora jest konkurencyjnie lepsza w stosunku do innych lodzkich firm,,,,, kazdy z pracownikow ktory nie akceptuje dyktatury w osobie prezesa i dyrektora jest potem wykanczany w bialych rekawiczkach , to jest: pychicznie oraz jest szykanowany przez prezesa i dyrektora bezustannie besposrednio lub posrednio za pomoca pewnych skorumpowanych osob, nazywanych przez prezesa JEGO FUNKCJONARIUSZAMI !!!co w konsekwencji daje obraz taki - pracownik sam sklada wypowiedzenie lub zostaje zwolniony,,,,DLATEGO UWAZAM ZE PREZES I DYREKTOR powinni stracic swoje stanowiska pracy za swoje naduzycia wobec pracownikow i powinny zostac wyciagniete konsekwencje karne wobec tych osob ! w tym malym lodzkim oddziale Bombardiera panuje folwark panszczyzniany,,,,,pracownicy sa traktowani jak niewolnicy i nie maja prawa glosu, pytani na zebraniach ,,,,,musza odpowiadac zgodnie z tym co chce uslyszec duet u wladzy, duet pozbawiony kontroli Bombardiera, uwazam ze firma BOMBARDIER nie jest swiadoma przestepstw wobec pracownikow ktore dzieja sie w tym wlasnie oddziale w LODZI , a autorzy tych naduzyc i przestepstw mobbingowych sa wciaz od lat kilkudziesieciu ci sami , sa nimi prezes oddzialu wraz z dyrektorem !

Pomocna?
TakNie
Caraxx
 Opinia
@Martial 22.06.2019 11:34

To bardzo poważne zarzuty, o których piszesz: korupcja, (usunięte przez administratora) wykańczanie psychiczne...dlaczego nikt nie robi z tym nic?

Pomocna?
TakNie
Robert
 Opinia

Zwolnienia w Bombardier. Szczerze życzę wszystkim dobrego zdrowia jeżeli decydują się na aplikację do Bombardiera. Aktualnie w koncernie są zwolnienia na dużą skalę. Zarówno we Wrocławiu, Katowicach i Łodzi dotyczy to przede wszystkim osób na stanowiskach biurowych. Sytuacja nie unormuje się raczej szybko, przyszło polecenie z góry ile osób ma być zwolnione i plan jest wykonywany.

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia
@Robert 19.06.2019 22:04

Wiesz może, co jest powodem tego, że firma Bombardier Transportation podjęła decyzję o zredukowaniu ilości etatów wśród pracowników biurowych? Są to niepokojące informacje, dlatego mam nadzieję, że wyjaśnisz, dlaczego obecnie tak to wygląda. Twoja odpowiedź będzie pomocna dla każdego z nas.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał
 Opinia

Nie wiem jak jest teraz ale kołchoz jak cholera. Dyrektor kawał Ch... a, kierownik jak i część pracowników fałszywe. Ogólnie klimat (usunięte przez administratora) a zostaniesz nagrodzony. Robota na czas każda czynność wyliczona a jak się nie zmieścisz to po premi. Lepiej iść prą ować do żabki.

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@Rafał 06.06.2019 15:15

Mimo wszystko - nie powinieneś w taki nieprzychylny sposób wypowiadać się na temat Dyrektora firmy Bombardier Transportation. Rozumiem, że aby dostać tam premię należy wyrobić się w pewnym, określonym uprzednio, czasie. A jak wygląda sprawa dodatków pozapłacowych? Macie jakieś do dyspozycji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abc
 Opinia

Asystentka / Asystent Zarządu częste ogłoszenia: 2019-04-05 2018-09 lub 2018-10 kolejne ogłoszenie 2018-03-29 Daje do myślenia

Pomocna?
Tak3Nie
Tomasz
 Opinia

Asystentka / Asystent Zarządu częste ogłoszenia: (usunięte przez administratora) Daje do myślenia

Pomocna?
Tak4Nie
ABC
 Opinia
@Tomasz 18.04.2019 19:39

Dobrze jest sobie odszukać osoby które pracowały lub nadal pracują i zapytać je o opinie, to może bardzo otworzyć oczy

Pomocna?
Tak3Nie
Roman
 Opinia

Myślę że każda osoba która chce podjąć pracę w firmie powinna dokładnie sprawdzić jaka jest aktualnie sytuacja w firmie i w całym koncernie i dobrze się zastanowić przed podjęciem decyzji.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia
@Roman 17.03.2019 10:32

Osobom planującym podjąć pracę proponuję naprawdę głęboko zastanowić się czy na pewno chcą dokonać zmiany i paradoksalnie wcale nie mam na myśli działu produkcyjnego, zapytajcie też koniecznie o kondycję finansową spółki i całego koncernu.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

No cóż, nie wszystko jest idealne i to nie tylko tu. A z wydajnością w pracy zawsze mieliśmy kłopot. Coś trzeba z tym robić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadziu
 Opinia

"Stary sprawdzony sposób" oto motto Bombardiera w Łodzi. Próżno szukać tu maszyn CNC czy usprawnień technologicznych, rysunki techniczne z lat 70-tych i 80-tych XX wieku i maszyny oraz oprzyrządowanie z tego samego okresu. Bogaty pakiet socjalny (opieka medyczna, karta sportowa, wczasy pod gruszą, dodatkowe pieniądze na święta ubezpieczenie czy związki zawodowe) ale chore normy czasowe o czymś takim jak NTU (Norma Technicznie Uzasadniona ) tutaj nie słyszeli a Pan Dyrektor Gadziński razem z Kierownikiem Kwiatkowskim i Mistrzem Płóciennikiem tylko dokręcają śrubę. Żeby ludzie przed emeryturą spinali (usunięte przez administratora) i martwili się czy dziennie podbiją 480 minut no dziwne tu zasady obowiązują. Co do zarobków ślusarz ma na dzień dobry około 2500 netto, tokarz lub frezer trochę więcej. Specyficzna i bardzo hermetyczna firma zamknięta na nowości czy usprawnienia.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Napiszcie, jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Właśnie szukają Montera. Kto aplikuje? A może ktoś już pracuje na takim stanowisku i podzieli się z nami swoimi zdobytymi doświadczeniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lajks
 Opinia

@Max kierownicy raczej nigdy nie mają jakoś bardzo ciężko, oprócz tego, że spoczywa na nich spora odpowiedzialność. Jeśli chcesz się zatrudnić to celuj w takiego specjalistę ds. kontrolingu, gdzie masz możliwość rozwoju i awansu :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Tak bardzo się w Łodzi rozrastają że zaczęli zwalniać pracowników. Część zwolnili część na przymusowych zwolnieniach siedzą, koszmar. Zero organizacji, najpierw zapierdzielaj jak idiota a potem że pracy nie ma. Możesz spróbować ale miej coś innego w zanadrzu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gall
 Opinia

a jaki były pracownik , coś więcej bo nie rozumiem pytasz się o robote a potem wyskakujesz coś o byłym pracowniku ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Bombardier Transportation - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej