2.7/5

• Kim jesteśmy?
  • MCKB to My
  • Jak wygląda proces rekrutacyjny?
  • Dlaczego warto do nas dołączyć?
  • MCKB dla studentów

Kim jesteśmy?

MCKB to My

Jak wygląda proces rekrutacyjny?

Dlaczego warto do nas dołączyć?

MCKB dla studentów

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MCKB S.A

Opinie o MCKB S.A Łódź

Nie przegap nowości o MCKB S.A!

Adori

17.11.2024 10:28

Czy jest możliwość podjęcia współpracy z firmom MCKB firmie czteroosobowej. Zakres prac to montaż systemów suchej zabudowy

18.11.2024 09:16

Dzień dobry, prosimy o kontakt na adres [email protected]

12.08.2024 19:44

MCKB S.A rekrutowała niedawno na stanowisko Kierownik Projektu. Ktoś może powiedzieć coś o warunkach zatrudnienia?

MCKB SA

13.08.2024 11:08

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Warunki zatrudnienia omawiamy indywidualne na spotkaniu rekrutacyjnym. Uprzejmie prosimy o przesłanie CV lub danych kontaktowych na adres [email protected]. Skontaktujemy się i odpowiemy na pytania. Pozdrawiamy Zespół MCKB

05.12.2023 14:21

Wiecie może, czy w MCKB S.A szukają chętnych na staż?
    MCKB SA

06.12.2023 15:21

Zwykle przyjmujemy na staż studentów z programy Praktykuj Młodzi w Łodzi. Jednakże zapraszamy do wysłania CV na adres [email protected]
    Ada

11.07.2023 09:40

Szukali w sieci jakiś czas temu Inżyniera budowy. Mój wujek szuka pracy teraz i chciałabym dowiedzieć się dla niego, jaka jest umowa. Czy firma zatrudnia na UoP czy na kontrakcie b2b?? I jeszcze na jaki czas?

11.07.2023 12:22

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i zapraszamy wujka do przesłania CV na adres [email protected].
    WYRZUCONY-PRACOWNIK PODWYKON.

05.07.2020 18:21

Witam. Nie polecam współpracy podwykonawcom z Firmą MCKB. Praca pod stałym nadzorem służb BHP MCKB jak i Inwestora, czekają tylko na jakieś małe niedociągnięcie, typu niezapięty pasek podbródkowy, brak wygrodzonej częściowo strefy, niezapięta linka asekuracyjna w koszu czy, to na zamontowanym stropie, niezałożone okulary, które obowiązują przez cały czas pracy. Na wszystko potrzebne jest zezwolenie na pracę( pozwolenie na pracę wydawanae jest na 3 dni, jeżeli chcesz coś przeciąć szlifierką kontową, to musisz uzyskać pozwolenie na prace gorące, wydawane na 1 dzień, praca w min 2 osoby + obserwator + prowadzący, przy pracach gorących wymagana jest gaśnica i koc azbestowy, słowem na każde "pierdnięcie" potrzebne jest zezwolenie). To tylko niektóre z obostrzeń. Sprzęt najlepiej jak jest prosto ze sklepowej półki, inaczej nie przejdzie kontroli. Służby BHP i Inwestora czekają tylko na Twój błąd i wlepiają bardzo wysokie kary finansowe za małe wykroczenia. Na całej budowie wszechobecne błoto, które stwarza niebezpieczeństwo upadku i co za tym idzie wystąpienia urazu w skrajnych przypadkach nawet śmierci, jeżeli upadniemy nieszczęśliwie. Wjedziesz sprzętem zabłocisz drogę, to musisz posprzątać. Odradzam z całą stanowczością współpracę z Tą Firmą.
    Sq9r

02.12.2021 09:30

Potwierdzam
    Bernard

10.07.2023 20:18

Pracowałem z MC kontrakty budowlana na Amcor Łódź jako podwykonawca zawsze wspominam te budowę z sentymentem choć były zgrzyty jak na każdej budowie ale to co pisze opowiada Wyrzucony to bzdura.BHP to podstawa ale akurat na tej budowie zawsze z każdym można było się dogadać. Pozdrawiam kierownika budowy Amcor Lodz.

02.09.2022 12:36

Jak wygląda rozmowa w MCKB Sp. z o.o. na stanowisko brak? Z iloma osobami się rozmawia? 6 lipca pojawiło się ogłoszenie.
    MCKB

02.09.2022 13:27

Dzień dobry, proces rekrutacyjny zwykle ma dwa etapy. Zwykle w pierwszym etapie rozmowę prowadzą trzy osoby: pracownik odpowiadający za proces rekrutacji, członek zarządu oraz szef odpowiedniego działu. Drugi etap jest uzależniony od stanowiska na jakie prowadzona jest rekrutacja. W razie pytań prosimy o bezpośredni kontakt z biurem w Łodzi.

05.09.2022 09:34

Jeśli praca dotyczy oddziału Wrocławskiego rozmowa może odbywać się w naszym biurze we Wrocławiu. Raczej nie prowadzimy rekrutacji online, ale w wyjątkowych sytuacjach jest to akceptowalne. Termin odpowiedzi ustalamy podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

30.04.2022 16:29

Na jakie benefity można liczyć w MCKB Sp. z o.o.?

16.05.2022 14:05

Dzień dobry, w MCKB funkcjonuje Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych (nieoprocentowane pożyczki, dofinansowanie wypoczynku dzieci, dofinansowanie szkoleń i kursów) oprócz tego jest możliwość uzyskania dofinansowania kursów językowych oraz uzyskania uprawnień. Pracownicy korzystają również z kart MultiSport.

13.11.2021 11:36

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu MCKB Sp. z o.o.?
    Pracownik MCKB

19.12.2021 13:08

Dzień dobry, to zależy o jakim stanowisku myślimy. Najlepszym wyjściem będzie zadzwonić lub napisać do firmy, a tam na pewno uzyska Pan/Pani odpowiedź na pytanie. Tel: 42/658 84 44 e-mail: [email protected]

Kontakt - MCKB S.A

Jaracza 64 90-251 Łódź

Branża główna: Budowa budynków

04.08.2021 12:57

Jaki dress code obowiązuje w MCKB Sp. z o.o.?

04.08.2021 14:27

W firmie obowiązuje innowacyjna elegancja :)

14.01.2021 10:49

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

14.01.2021 11:43

Oczywiście.

05.10.2020 11:39

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie MCKB Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

05.10.2020 14:13

Pracę w godzinach nadliczbowych rekompensujemy w dwojaki sposób. W pierwszej kolejności udzielamy czasu wolnego od pracy. W sytuacji gdy nie jest to możliwe, pracownikowi przysługuje prawo do wynagrodzenia oraz do dodatku (zgodnie z przepisami prawa pracy).
    Podwykonawca

25.01.2020 09:10

Aktualnie prowadzą inwestycje w Poznaniu. Bhp na bardzo wysokim poziomie o czym nie mówią na spotkaniach przed kontraktowych. Najlepiej żeby cały sprzęt, maszyny, baraki itd były nowe I lśniące. Najważniejsze to wynagrodzenie strefy pracy a robota się nie liczy. Codziennie spotkanie wszystkich pracowników przed rozpoczęciem pracy gdzie bhpowcy przypominają zasady bezpiecznej pracy. Pracownicy cały czas muszą chodzić w okularach (wszyscy), I z zapietymi paskami podbrodkowymi. Na wszystko milion papierów I pozwoleń. Robota schodzi na drugi plan. Na stale jest 4 bhpowcow w ciagu dnia i non stop pilnują wszystkiego. Pracować się da Ale napewno nie za rynkowe pieniądze bo przecież wszystko to kosztuje.

14.07.2020 14:03

Dziękujemy za informację zwrotną. Cieszymy się, że dostrzegł Pan wysokie standardy BHP, obowiązujące w naszej firmie. Bezpieczeństwo jest dla nas priorytetem, w naszą misję wpisana jest troska o życie i zdrowie ludzi. Cel jest jeden: zero wypadków na naszych budowach.

07.10.2019 13:02

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w MC Kontrakty Budowlane?
    Wiesia

26.06.2020 12:45

Nic się nie zmieniło zarobki marne a wymagania duże

14.07.2020 14:02

Całe wynagrodzenie wpływa regularnie na konto. Firma zapewnia bezpieczeństwo finansowe.

07.04.2018 11:47

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w MC Kontrakty Budowlane?
    Olo

12.06.2018 20:33

Czy znasz Radka i czy współpracujesz z firma Budhaus
    Mysterious

21.02.2018 18:43

Właściciele firmy mają ambicje co najmniej korporacyjne jeśli chodzi o realizacje projektów, niestety nie wyszli ponad "ręczne" zarządzanie, a to niestety nie idzie w parze z oczekiwaniami inwestorów. Dodatkowo w firmie na przestrzeni lat pojawiały się osoby które miały umiejętności dotyczące prowadzenia biznesu, natomiast szybko zostały zidentyfikowane jako zagrażające obecnym tam niekompetencyjnym bytom mającym "ciepłe posadki", i już nie poświęcają uwagi tej firmie. No cóż... głową muru nie przebijesz, ale możesz z niej korzystać u innego pracodawcy. Gdyby zarząd był zdolny do autorefleksji i zaczął wreszcie wychodzić dalej niż poza swoje podwórko z pewnością miałoby to pozytywny skutek biznesowy. Niemniej przy obecnym zarządzaniu, tej firmie to nie grozi. Szczerze nie polecam kontaktów biznesowych w tą firmą w jakiejkolwiek konfiguracji biznesowej. A śmiałkom chcącym nawiązać z nimi współpracę życzę powodzenia!
    NieJanusz

12.02.2018 17:42

Zarząd firmy to Janusze biznesu. Prezes wkrecony w micromanagement kontroluje i ingeruje we wszystko, nawet w to na czym się nie zna - no ale jest prezesem, wiec mysli, ze mu wolno. W biurze atmosfera fatalna. Zarządzenie personelem i panujące tam zasady to mniej więcej połowa lat 90-tych. Mentalność januszowa po prostu.
    Ex

14.02.2018 22:27

Pięknie napisane i 100% prawda. Mozna spotkać tam kilku fajnych ludzi, w większości jednak już tam nie pracują. Szefostwo robi wszystko, żeby popsuć atmosferę. Podejscie do pracownika feudalne. Jeśli nie lubisz czołobitności i wazeliniarstwa, to polecam... polecam omijać szerokim łukiem.
    byly

22.01.2018 19:50